Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 18.8.2008 22:22:39
|
|
|
|
sliva10
|
pa še za Anito,in vse ostale slavljenčke
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 18.8.2008 22:24:16
|
|
|
|
sliva10
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 18.8.2008 22:31:02
|
|
|
|
tabi
|
Se pelje blodinka v dvigalu in prideta notri dve gospe. Pa reče prva:Lojzika,men se zdi da v dvigalu smrdi po spermi. Pa se blondinka razhudi:A zdej pa človek še rigat ne sme!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 18.8.2008 22:31:37
|
|
|
|
tabi
|
NOČKO
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 18.8.2008 22:39:47
|
|
|
|
naraščaj
|
Sem napisala cel roman pol pa we are sory, skratka želim vam lahko noč in maumška mal z zamudo vse najnaj in ostali slavljenci
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 18.8.2008 23:18:01
|
|
|
|
Oranža
|
Ojla, srečanje četrtek - sem za ..... IZVIRNO SPOROČILO: tabi Gorenjke, a se dobimo v četrtek v QLANDIJI, jest mam tud tam ene opravke, pa bi združila koristno z dobrim jst bi tut pršla a lahko pa tut če nisem gorenka cajt pa mam Seveda sta dobrodošli, pa Scuba, pa Jooly, pa Manca, Tanayya, Tjulenjček... IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Mama11, lepo se imejte, ključ od stanovanja, bi pa dala Oranži, pa bi ti pospravla, je najboljša v tem ! A ti men biznis rihtaš IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 povemo)!! IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Jaz bom šla ta teden en dan v Lj ( pogledat še enkrat za oblekico), tako da če bo katera za kak kofi... Javi vsaj en dan prej, pa se lahko kaj dogovorimo! Se podpišem!! Anit28 vse naj naj za nazaj A pol si zdej Anit29 Pa čestitke sestri za rojstvo tebi pa za ''tetinstvo'' . Barika za diplomsko Nč grem kr spat...... Nočko!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 18.8.2008 23:19:51
|
|
|
|
mamuška
|
Hvala, hvala, hvala vsem za čestitke Ej, sam da bomo zdravi, pa bo vse fajn. Četrtek - mogoče bi celo nam zneslo, ne vem še 100%. Grem samo še spat, ker sem čista koma
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 18.8.2008 23:59:46
|
|
|
|
manca
|
No, pa da se še jaz malo oglasim. Častim za nazaj najprej eno , ki si jo privoščite zjutraj...smo imeli v soboto namreč 9 mesecev, pa ni bilo časa priti sem gor. Čestitke tudi Kanarkini punčki . V soboto smo šli zjutraj v NM gledat za avtomobile in smo bili notri kar 3 ure...ves čas sem imela Majo v naročju. Je bila pa čisto pridna in ni nič tečkala, kar me je prav prijetno presenetilo. In ko sva že mislila, da nam očitno ni usojeno najti avta za primerno ceno, z v celoti potrjeno servisno knjigo, z ohranjeno zunanjostjo ter brez poškodb zaradi kakšne nesreče, sva našla Renault Megane Grandtour. Zmenila sva se, da ga pridemo iskat v soboto 30.8. Je pa bele barve in dizelček, letnik 2005. In od takrat naprej bom sama svoj šef glede tega kam in kdaj hočem it Poleg tega smo potem šli zvečer še na poroko od sestrične...smo bili sicer ob polnoči že doma, vendar je bil preostanek noči zelo slab. Ima Maja že nakazano zgoraj za štiri zobke, samo še ven morajo priti..upam da čimprej, saj skoraj nič ne spim. Poleg vsega mi internet in telefon delata, potem pa spet ne. Je moj včeraj klical na Siol pa mu niso znal pomagat. Pa je potem nekaj jamral čez njih. Pa sem jih poklicala ob 23ih zvečer, jih nakurila in potem je internet čudežno spet začel delat...kot da bi človek tam nekaj na daljavo spet naredil, vendar ni hotel priznati. Poleg vsega mi je pa kljub moji jezi na koncu zaželel prijeten večer, jaz bi ga prišla pa kar nekam brcnit. Ne vem kakšne pametnjakoviče zaposlujejo tam v Mb v tem centru za pomoč uporabnikom. Kje se da kupiti kakšne copatke, v katerih nogice nebi preveč švicale? Pa koliko naj bi imela Maja potem številko copatk, če ima pa dolžino stopala 12 cm? nč, toliko za enkrat od mene. Grem pod tuš pa spat čimprej. Jutri imam tako namen mojega peljat v službo, saj si moram zrihtat še prometno dovoljenje (od jutri naprej je C3 napisan name), pa v službo moram it potrdit papirje zarad kredita.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 7:55:35
|
|
|
|
sliva10
|
Jutro, eno kavico
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 8:06:20
|
|
|
|
scubadiver
|
Dobro jutro, Sliva10 hvala za kavico . Sem se zdele spomnila da imam eno vprašanje zate.. Tam kamor se selimo (joj kakšen stavek) imamo vrt, ki je zdej čist zarašečen in v precej obupnem stanju.. Vem da se zdej kej dost ne da naredit. mislim, da bo najbolš vse vržt ven in na novo nasadit. A vi tudi to delate? Planirate vrtove? Oz bi mi ti mogoče malo pomagala? Pa še eno vprašanje.. A je boljš ven vržt v jeseni ali spomladi? Verjetno spomladi a ne? Punce ste videle da imamo spet kolajno? Bravo Vasilij Žbogar (jadranje) za srebro Lana se je zbudila ob 7h in sem bla kr mal slabe volje. Ko pa sem vidla da je ravno finalna regata in boj za medalje sem bla pa kr vesela
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 9:18:41
|
|
|
|
zirafa76
|
dobro jutro se od mene... kaj naj recem???Mami se je odlocila da noce govorit z mano,naj niti ne hodim blizu in da je ne bo..brat je nekak posrednik...baje je se dodala,da bo poskrbela,da bo ta 13.sept.moj nesrecen dan,ker nje ne bo...pa vabilo mi je poslala nazaj... Kaj druga recit???Poskusala ji bom poslat vsaj pismo,ce ga bo sploh odprla,ce ne,pa bom vidla kaj naprej...v najhujsem primeru bom pac prekinala odnose z njo...tega ji nikoli ne bi odpustila..res...to za mene ni mama..enostavno...za taksno malenkost,ceprav mislim,da je kaj vecjega zadaj,sigurno finance,ampak da ne more pridet kot mama...nimam besed.... Tako da se v bistvu pripravljam na poroko,kot da je pac ne bo...najhuje bo povedat njegovi strani,ampak bomo ze nekaj zrihtal... ampak ne bom ji dopustila,da mi pokvari ta dan...njej bo enkrat se zal.....da se nekdo takole obnasa,kot da ima 16 let...nimam besed.... Drugace pa sem vsaj eno dobro novico dobila vceraj...iz tukajsnje ambasade sem dobila mail,da ce sem se vedno interesent za sluzbo,naj cimprej prinesem papirje,ker rabijo nekoga od 1.10 oz.1.11 naprej...tako da..drzite mi pesti.... vse ostalo je kul,Izabela je veliko bolje,izpuscaji izginjajo,ona pa tudi malo lepse spi..... papa zaenkrat
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 9:28:07
|
|
|
|
barika
|
Jutro Samo na hitro Manca, bravo za avto na siolu je verjetno kot pri t2, študentje (moj kr nadrejene kliče če je kej nujnega) Bravo Vasko Ž. Žirafa, bravo za službo! Glede mame pa,,,na žalost je mama ena sama, ampak v tvojem primeru bi jo dala na ignore,,, krc take mame pa spet "ne rabiš", da ti najlepši dan uniči (že tako si šla čez veliko preizkušenj, pa namesto, da bi ti stala ob strani, te bo rajši dotolkla.. nimam besed, res). pa super za Izabelo,da je bolje.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 9:56:57
|
|
|
|
martita
|
Jutro, mo še kar lepo spimo. Ta njena sobica dela res čudeže. Včeraj smo bili pri P, torej 9.5m, naše mere pa so 70,5 cm in 7470 g. Začuda nisva bili preveč kregani zaradi teže. Sem ji že preventivno prej povedala, da dokler je punca zdrava (še nikoli niti prehlajena) in živahna, da me gramčki ne zanimajo. Pol smo imele predavanje o pomembnosti pestre prehrane, 4x tedensko meso (valda da ga nima tolikokrat na jedilniku) ipd, vzela nam je kri, rezultati so bp. Sliva, ti moram povedati, da smo učke zrihtali brez špikanja. Pred mesecem dni sem šla na lastno pest k okulistu, ki mi je pokazal kako naj ji masiram okoli učk in glej ga zlomka - v roku enga meseca so učki čez noč postali čisti, brez solzic in gnoja. Neverjetno. Je pa zadnji teden takooo lilo ven iz učk, da me je bila kar groza. Non stop sem ji mogla brista gnojček, da je imela reva že rdeče veke od rašpanja. No, važno da smo tole zrihtali, saj me je bilo res strah, da bi morlali k okulistu na poseg. Žirafa, če to ne bi bila tvoja mami, bi ti povedala, kam jo pošlji, tako bom pa tiho. Upam, da se ta župa čimprej pohladi. Manca, srečno vožnjo. Mislim, da se copatki/čeveljci jemljejo za cm večji. Nana Liza,kje si??
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 10:21:41
|
|
|
|
Oranža
|
Dan punce, Danes pa vas Enej časti s tortico, saj je dopolnil 6 let Bravo Vasilij Žirafa super za službo . Manca srečno vožnjo obema , pa naj vama avtek služi , pa hvala za kofi. No kva je zdej babuške za četrtek....Scuba, Manca(če nimaš prevoza te lahko pridem iskat), Jooly, Tanayya....in ostale...Pridete???? Nč šibam........ Ajd.....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 10:36:50
|
|
|
|
tabi
|
dan Punce hvala za kavo Žirafa super za službo ,za mami pa nimam besed Manca srečno vožnjo Martita Maja je čist uredu dečva prava manekenka ,veš začuda tut men ni nič težila s kg .Super za učke Oranža hvala za tortico in VSE NAJBOLJŠE ENEJU za roj.dan aja jst pa Nika bova pribremzali v čet. v Kranj No zdej me pa ena kliče bom kr šibala da greva mal na sprehod
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 10:43:59
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: anit28 Bom pa hitra z odgovorom . Na sletni strani mojedarilo, sam lih vidim da nimajo cene zraven tako da nevem če se da še dobit, je bla pa mislim da 170€. Sm pa še na tej strani ravno zasledila in mislim, da je isti kot jo je nam naredil in še občutno je cenejša. HVALA ! Tabi, seveda si dobrodošla , da te spoznamo seveda ! IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 DEBELUŠKA ..JAZ SEM TE POGREŠALA Joj kolk si ti dobra , a kaj rabiš , šalim se, veš jaz pa se tebe velikrat spomnim, vsakič ko zalivam "svojo nogo", k je že na pol crknjena ! Manca, srečno vožnjo, kdaj ga bomo pa zalili, saj veš, da ne bo rjast ratal ! Žirafa, super za službo . Ne dovoli, da bi ti kar koli pokvarilo "tvoj dan", ker je res nekaj posebnega in nepozabnega ! Enej vse najboljše za tvoj 6. rojstni dan ! Gorenjke, a potem velja: ČETRTEK OB 11 uri v QLANDIJI, tam kot ponavadi!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 11:59:40
|
|
|
|
tintin
|
Hoj, iz moje strani potrjujem udeležbo v četrtek! Manca - fino za avto, srečno vožnjo! Megane je veliko boljša izbira kot Opel Astra To valda govorim zato, ker prihajam iz familije, ki vozi samo Renaulte, seveda je tudi pri nama tako (se vidi kdo ima glavno besedo ). Bravo Vasilij Ž.!!! Vse najboljše Enej! Mi smo spali tako tako. Ob 4h ponoči nas je zbudil sms, da se je na svet rodil novi dojenček. Kolegica (Manca, ti si jo prejšnji teden spoznala!) je ob 3h ponoči povila sinka Jana! Smo veseli za novega fanta!!! Žirafa, verjamem in vem, da te odnos mame boli. Ampak dokler se ona ne ohladi nimaš kaj, razen da čakaš, da jo mine. Napiši ji pismo. Potem pa naprej. Če je ne bo, je pač ne bo. Sicer pa moja long forgotten menstra naliva kot ubrisana...očitno hoče nadoknadit vse za nazaj. Šibam.... Aja jedilnik: z: rižolino m1: banana m2: sadje z ricotto (skuto, ki je ful boljša od navadne ) k: pire, špinača m: jogurt v: kašica riž, koruza Zvečer in ponoči in zjutraj dojenje... Aja, če katera pozna kakega interesenta. Prodajam moj prenosnik Toshibo Satelitte, staro 2,5 leta. Lp!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 13:01:56
|
|
|
|
Ilije
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika ILIJE, VIDIM TE! Pa še res je . Naša punca se je naučila spat in tako imam tu in tam kaj časa, da vas preberem. No vse tako ne morem prebrat, ker ste v moji nekaj mesečni odsotnosti napisale preprosto PREVEČ! Drugače pa čestitke za vaše lepo napredujoče malčke LP
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 16:07:25
|
|
|
|
mklks
|
mamuška.....oprosti za zamudo, šele zdej sem prišla do računalnika....VSE NAJBOLJŠE ZA HAPPY BIRTHDAY!!!! BARIKA....čestitam za diplomsko, mene še čaka:):) mama11...mejte se fajn na morju, upam da vam bo vreme naklonjeno aja, pa čestitam vsem slavljenčkom...tud za nazaj:):) danes zvečer si bom pa vzela čas in se vam pridružim na čveku
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 17:27:44
|
|
|
|
zirafa76
|
pozdrav samo na hitro.. se namrec ze cel dan gulim na stolu pred racunalnikom,sestavljam zivljenjepis in podobne stvari..ker mora bit v treh jezikih,se toliko huje..ampak bo.. a ima slucajno katera kaksno pametno idejo,kako oblikovat motivacijsko pismo??? kar se mame tice...po vcerajsnjem vinu,ki sem ga mogla ruknat,pa spanju,sem se odlocla..ce jo ne bo,je ne bo,pokvarla mi ne bo dneva,prijatelje imam cudovite,mojga bodocega moza in Izabelo tudi..to pa je trenutno vse,kar potrebujem..in novemberke ..tako da...brez besed res... nic,se se javim kaj kasneje...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 18:19:36
|
|
|
|
GB
|
dobr dan oz . dobr vecer evo prsla sem z sihta - crknena kot stara mula . Noge me bolijo oz . pecejo . Tamala spi, tko da na brzino par besed napisem . Zirafa: zelim ti veliko moci in probaj se osredotociti sedaj na poroko in svojo druzinico. Mama se bo ze ohladila, ampak vseeno moram reci ,da se obnasa zelo grdo . Zate pa . Kanarka : lahko poslikas mal okol kako zgleda. VIdla sem slike znotraj hotela in je prav lepo . Seveda govorim o hotelu Siestra. Cestitke za vse rojstne dneve Pogresam Jolly, Grusko, nicolino, sonchek, Laubico, pa se par bi se jih naslo . A ste vsi na morju a kako? Grem gledat kva bom jedla . Se kasneje javim
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 20:45:57
|
|
|
|
Laubica
|
MAMUŠKA-VSE NAJBOLJŠE za ROJSTNI DAN BARIKA-ZA DIPLOMSKO Zirafa: zelim ti veliko moci in probaj se osredotociti sedaj na poroko in svojo druzinico. Mama se bo ze ohladila, ampak vseeno moram reci ,da se obnasa zelo grdo . Zate pa . JAZ TUDI TKO MISLIM GB-lepo da me pogrešaš
< Sporočilo je popravil Laubica -- 19.8.2008 20:46:25 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 20:48:02
|
|
|
|
sliva10
|
Smo ponosni lastniki prvega zoba Scuba se bova enkrat zmenili in bom prišla na ogled pa še kavo bova spili in se pogovorili kaj želiš imeti, Debeluška tudi tvojo rožico bomo spravil v red Žirafa... kaj naj rečem. Naredi vse tako da bo tvoja vest mirna. Najhuje bo za tvojo mamo, ker se še ne zaveda kaj bo izgubila in kaj je že izgubila. Posveti se svoji družinici. Za v tolažbo jaz 8 let nisem imela stikov z mamo, sedaj po 4 letih zakopane sekire nekako ''furava'' kolikor je nujno. Zamudila je najlepše trenutke z svojimi vnuki, sedaj pa so že tako velike in so navajene brez nje. Sedaj sem jaz tista ki vse skupaj drži. Grem sedaj, HB je NMK in imam vsaj malo računalnik, ko bo konec so navrsti simsi neka igrica ki jo tastarejše igrajo Barika super za diplomsko Martita super za Majo mi imamo še vedno probleme, klima mu škoduje
< Sporočilo je popravil sliva10 -- 19.8.2008 20:50:49 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 21:14:05
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 Martita super za Majo mi imamo še vedno probleme, klima mu škoduje Sliva, a pa si ti poskusila z masažo? Sem že od večih slišala, da jim je pomagalo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?