|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
16.8.2008 15:24:15   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12
Škoda, da res ne gre nobena na en kofe danes?

user posted image Bo katera drug teden na naši obali?

Saj ne vem a sem rekla, da hoče moja starejša na RBD koncert. Pa kar odlašam. Nisem čisto ZA. Je treba kupit še karto za spremstvo in tak špas je pol 100 EUR...??

Sorry, pred dopustom (odhajamo v torek) žal ne bo šlo. Družinske obveznosti pa obisk pri frizerki in pri kozmetičarki, pa pakiranje. Mi bodo naslednji teden v Barbarigi.

Kaj je RBD?? Koliko je starejša stara? In kdo je spremstvo, da moraš za zanj/zanjo kupiti karto?

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 576
16.8.2008 17:18:26   
barika
Barika in Mamathea, sta dobili katalog? Sem mami prosila, da vama ga je poslala

ne, nič dobilauser posted image

ej Gruška...takle ko gledam gesla tvojih albumov...še boš mogla enega user posted image  na P. imet, da bo zmagovalna kombinacijauser posted image user posted image

Debeluška, tudi tega ne delam

mama 11, super za zobe.. RBD so rebelde, pa itaq rabiš še eno karto za koncertu (tudi, če si spremljevalec)

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 577
16.8.2008 17:32:28   
mama11
Aja, ena od latino megaljevank.

,.-- m˝÷

Tole je pa pupa vztrajala, da bo nekaj napisala user posted image . Sem jo raje dala nazaj na tla škodo delat.

Sem ji že spakirala za na morje. Mimogrede, sem sprobala Alana plenice (zaenkrat eno), pa je držala, oboje... ampak tole je bilo za dobre 3 ure. Pa je bila čisto nabita od lulanja. Nisem zih, da bi preživela nočno izmeno. Bomo imeli pa za podnevi, da ne bo okolje preveč trpelo user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 578
16.8.2008 18:19:11   
Oranža
Dan punce,

Emma in mamica od Debeluške še 1x vse naj naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa hvala za tortico in kavico.

Gruška....kamini....res super stvar, ampak tko kot sem že povedala, mora bit vse v kompletu....ti imaš pa itak novo hišo in verjamem da tud dobr izolirano in res je lep kaminuser posted image user posted image . Kolk kakšna stvar stane je pa zlo relativna stvar........

No jst sem bla pa dons pridna, sm dopoldan šla v šoping, zdej pa pečem torto za Eneja k bo ju3 ns prjatli praznoval RD. Mu bom poskusila narediti nogometno igrišče. Upam da rata. Če rata, prilepim pol kakšno slikco. Pa pizzo jim bom spekla, pa mal grickalic bodo imel, za nas ''tastare'' bom pa kanapejčke naredila pa eno osvežilno solatko iz paradižnika, kumar, paprike in mozzarele. Upam da bo dobro.

Nč šibam, da se mi ne zažge, pečem že drugo rundo, ker imam ful velik pekač in pride precej nizka.

Se mogoče pol še kej oglasim....
Vse ki odhajate na dopust srečno vožnjo, pa čim več sončka in morskega čofotkanjauser posted image user posted image

Ajd...

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 579
16.8.2008 20:54:32   
Oranža
Evo torte, ratalo je user posted image user posted image user posted image , z moževo pomočjo:

user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 580
16.8.2008 21:17:19   
barika
Oranža user posted image user posted image user posted image
ps. a so to marcipanove figurice??

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 581
16.8.2008 21:19:00   
sonchek
Večer...
Evo...mi smo spakirani in še par uric nas loči od tapravega dopusta...user posted image user posted image user posted image
Počasi že komaj čakam sploh dons k sem čist crknena...dopoldne šoping, popoldne pakiranje in pospravljanje..pa sej veste kako to zgleda...upamo na lepo vreme....

Tako jaz sem bom za en teden poslovila od vas..pridne bodite in ne tipkajte preveč..hihiiii
user posted image

lep pozdrav

user posted image
in

user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 582
16.8.2008 21:38:42   
tintin
Hojla babe,

Gruška - hello, lepo da uživate!
Oranža - super torta! Uživajte in vse naj naj Eneju.
Debeluška - happy bd Emmi in tvoji mami.
Sonček, Mama11 - uživajte na dopustu!

Hiter update še od mene. Sem crknjena, danes smo cel dan letali. Nakupili smo jesensko garderobo za Vasjo. Dala sem 2-krat kopirat mojo nalogo, ker v ponedeljek oddajam za Senat. Sem bila jezna, da je bilo joj. Valda edina kopirnica v Kr odprta v soboto....so me ocurili ko user posted image . 300 kopij in 3 spiralne vezave....39 evrov..$&%$/!$/&!$/!#$/!#$!#/.user posted image user posted image user posted image user posted image    Se jim je zmešalo.....

V ponedeljek se dobim še z mentorico, da mi podpiše en obrazec...ful je dobra. Sem jo danes klicala, da se zmeniva, kdaj se dobiva in bo prišla samo zaradi mene na fakulteto...pa še vprašala me je, kdaj se lahko dobiva, da bo meni najlažje zaradi tamalega. Res, kapo dol za njeno ustrežljivost in prilagodljivost. Glede na to, da so na fakulteti še vedno počitnice in profesorji niso niti dožni nalog v branje sprejemat, kaj šele kaj drugega. user posted image

Testenine - že dajem nekaj časa...tudi jajčne.

Čeveljčki - danes smo kupili ful luštne supergice v HM (dost mehek podplat in tudi sicer mehke). Št. 20/21 so mu ravno prav oz še malo lufta, 7 evrov. Copatke sem pa naročila v Slo, tisti link, ki je Sonchek dala na začetku. DObim čez 10 dni. Celi usnjeni, 14 evr s poštnino. Naš fante že kar pošteno "hodi". Dvigne se ob najmanjši opori - stena, vrata...se prijemlje predmetov in hodi. Tudi ko smo zunaj ni več miru, skoz dol iz naročja in puzat ter se dvigovat.

lp vsem...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 583
16.8.2008 21:50:48   
barika
300 kopij in 3 spiralne vezave....39 evrov..$&%$/!$/&!$/!#$/!#$!#/. Se jim je zmešalo.....

potem je še tak poceni, če si dala delat 300 kopijuser posted image user posted image

mene to še čaka

tintin, a to si pri Malimaš naročila ali pri mojemškrateku?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 584
16.8.2008 21:53:37   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Oranža user posted image user posted image user posted image
ps. a so to marcipanove figurice??

Hvala vsem za pohvaleuser posted image user posted image . Upajmo da je še dobra tko kt zgledauser posted image .
Barika ne figurce so pa kr plastične, ker tak umetnik pa nisem da bi iz marcipana delala figurice user posted image user posted image user posted image . Tele figurce mi je pa kolegica posodilauser posted image . Igrišče mi je pa tud user posted image  narisal, ker jst bi ziher kej sfalilauser posted image

Sonchek uživajet in srečno vožnjo!

Tintin bravo za magistrskouser posted image , fuj fej za cene user posted image , super za profesorcouser posted image user posted image  in kul za garderobouser posted image

Grem zdej mal pred tv....
Nočko!

(Pablo Casals)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 585
16.8.2008 21:57:00   
tintin
Ne, Barika naročila sem pri eni bejbi iz Mamine čvekalnice...mislim, da ona naroča pri LittleShoes (tisti e-bay link)...Sicer so 14 evr (sicer s poštnino)...na e-bay pa 7 evr (plus poštnina) ampak ne da se mi igrat s paypalom in e-bayem, raje požrem tiste par evrov....user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 586
16.8.2008 22:07:21   
mamuška
Wauuu, Oranžauser posted image user posted image user posted image user posted image Pri men okus niti ni bistven itak nč ne smemuser posted image user posted image user posted image Si me spomnila, da si moram v kolaček kak košček torte iskat, da bom vsaj za svoj Rd lahko kaj počmokalauser posted image

No, mi smoo tik nad vodo, oba brez vročine, en še mal laja, ta drug je pa flekast ko hijenauser posted image Da se mi ne nč, grem po en sojin kornet in po dolgem.

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 587
16.8.2008 22:29:43   
barika

Tintin, M. ima tud ene od tiste (men se zdi, da so...buldoge), pa je kvaliteta user posted image , ker so iz umetnega usnja... no sej za ponosit so, pa ful fajn zgledajo...bom dala slikico gor, če najdem

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 588
16.8.2008 22:31:23   
Dajica
Kaja je sele par minut nazaj zaspala, sej ne vem, katera je bila bolj zivnca....pomoje da vseeno jaz.user posted image

Bom drugic kaj komentirala...

Lahko nocko

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 589
16.8.2008 22:31:27   
barika
user posted image

< Sporočilo je popravil barika -- 16.8.2008 22:34:07 >

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 590
16.8.2008 22:45:08   
tintin
Barika, ti naj bi bili celi usnjeni.
Gorenjke, se kaj dobimo next week? tja  v sredo, čet...?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 591
16.8.2008 22:49:49   
Laubica
No punce vidim -da opazite samo moje vice-mojga otročka -pa nobena-je prozorenuser posted image -kaj čmouser posted image -lahko noč

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 592
16.8.2008 23:00:38   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Barika, ti naj bi bili celi usnjeni.

še smrdijo ne po usnju...pa on notranji del podplata..no tist not..gre ven, edino fajn je, da je notranja stran iz takega "frotirja".
sej boš vidla.

Laubica, vidli smo jauser posted image user posted image , sam jaz imam še kr 3 sekundni spomin, pa pozabim komentirat

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 593
16.8.2008 23:01:28   
barika
kaj pravite na otroško sobo iz ikee, tale sistem?
men se zdi super

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 594
16.8.2008 23:46:20   
kanarka
Evo me po 2eh dneh. Zdej mi pupa ful pozno zaspi, pa ne uspem nič nardit. Ampak vsaj zjutri potegne tam do pol osmih. Spimo res celo nočuser posted image . Mam pa eno sosedo, ki ima 2 meseca mlajšo pupo. Men se res smili (pupa namreč). Danes mi je povedala, da celo noč kriči in joče, pa ne ve zakaj. Pa pravi, da ji je z gelom namazala, torej zobki niso. Ko jo pa vprašam, kaj jo pomiri, pa reče, da če jo da k njima spat. Ampak da je to pa razvajanje (tako so ji vsi pamet zasolili) in zato ni govora. Spar mora v svoji postelji. Hrani jo samo s pripravljeno hrano. Pa sem ji ponudila, da ji jaz skuham (skupaj za obe) ali pa da pride k meni, da ji pokažem, kaj naj skuha, pa nič. Potem se celo z njo v naročju kregata in kričita en na druga. Priznam, da me stiska pri srcu. PA vem, da nikjer ni idealno in da svet pač takšen je, ampak malo zdrave pameti plissssuser posted image .

GB, res bom vesela če pridete. Ma sej bi bila vesela katerekoli. Ajde, gremo po karte!! V glavnem mi smo v centru turizma, torej največ možnosti, da  pridete sem (Playa de las Americas - Tenerifi). Je pa letos nenormalen upad Angleških turistov, ker so baje karte svinjsko drage. Vsi zdej rinejo v Turčijo. Rusov pa mrgoli, ko na fronti.

Mamuška, naša je imela iste simptome. Bruhala in driskala, pa flekasta. Prve 3 dni je bla kriza, potem pa flekci, driska in še občasno bruhanje. V enem tednu se je porihtala.

Oranža, zakaj ti ne paše labradorc k nam? Jaz bi prej rekla, da je tukaj treba izbirati kratkodlake, da jim ni prevroče.

Men se vsi vaši otročki zdijo že tako veliki in odrasli. Naša se še komaj plazi (pa se noče preveč, hoče bit sam na rokah), na nogah še sploh ni stabilna in si je ne predstavljam, da bi tako stala, kot od Ajtak in Laubice. LAubica btw, lušne slikce in ...kaj ni hotel peska jest??? Men bi dala vse v usta!

Ponavljam vprašanje ...sesalec. Enkrat ste debatirale o njih in pisale o nekem Boshu? Torej kateri, cena in zakaj? Please!

Sem še kaj sfalila? Ja Barika, jaz imam isto 3 sekundni spomin. Sam pr men se kr na leta zgovarjam.  

Pa pa

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 595
16.8.2008 23:53:37   
barika
Ponavljam vprašanje ...sesalec. Enkrat ste debatirale o njih in pisale o nekem Boshu? Torej kateri, cena in zakaj? Please!

obrni se na tintin...
jaz imam brezvrečkastega in za to koliko jaz sesam je super,,, je pa malo večji in težji, pa ful močen (sesalna moč)

še nekaj slikic mojega fakina...

danes zvečer: (če druga ni, je tudi roza rjuha ok)user posted image
user posted image

prejšnji teden...še dobro, da mimpečica ne dela glih najboljš (no, sploh ne)
user posted image

ne moti, gledam fifi in cvetličnike (kao)
user posted image

sedim na škafu za čisto perilo (le kaj se skriva notri..ja sveže oprano perilouser posted image )

user posted image

mami, ti bom pomagal
user posted image

uf, bi pobral takle, pa ne moremuser posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil barika -- 16.8.2008 23:57:08 >

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 596
17.8.2008 0:17:09   
kanarka
Aja, joooj, no sej pr nas še ni jutri. Mi imamo danes 9. mesecev, pa Manca tudiuser posted image user posted image user posted image . Sej Oranžina torta je tako velika, da bi se še mi zraven lahko šlepaliuser posted image . Ste pa umetniki, ni kaj!!

Pa Barika, a tvoj že hodi, al kaj. Sej to ni res. Moja je še na pol dojenček, sam tak zavaljen. Eno bedrco ima za pol moje, pa je bolj pri okornih.

Sem pozabla povedati,...čeprav se bojim, da je v vodo padlo...da smo se odločli, da gremo konec sept. v Slovenijo, da pupo krstimo in jo seveda pokažemo. Odločitev je padla ob 5ih zjutraj. Seveda je pogoj, da posel ne trpi. Ampak smo žal danes zopet dobili eno odpoved, kar vse skupaj postavlja na kocko.

Zdej pa spat.

Tintin...rinring, torej kakšnega Bosha imaš in zakaj ne brez vrečk in kakšna je bila cena. Jaz rabim sesalc za en mali tepih, drugač pa za ploščice, ker mi metle res ni za vrtet, aja pa seveda za pupin nos.

Nočko.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 597
17.8.2008 0:23:21   
barika
Pa Barika, a tvoj že hodi, al kaj. Sej to ni res. Moja je še na pol dojenček, sam tak zavaljen. Eno bedrco ima za pol moje, pa je bolj pri okornih.

hehe, tolk da ne... je pa res, da sam stoji (brez opore, ker pozabi, ko se pa spomne, pa bumf na rituser posted image ).
da vam povem štorijo od zadnjič...sma bila pri mojih doma, mali zaspi v dnevni na kavču (obložen z mizo, tabureji, povštri....), vsake par minut ga hodim gledat, da ja ne bi on kej... mhm, sedim v kuhinji (4 metre stran), pa slišim nek pof (sem mislala, da je kdo prišel čez vrata),pa nič...pa še kr poslušam pa slišim tv, kok špilauser posted image user posted image , grem gledat, mali je sedel na tleh, si prižgal tv in gledaluser posted image user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 598
17.8.2008 0:25:54   
rozika12
Danes je prvič spila 120 ml mleka po flaški. Upam, da bo bolje spala ...

Sesalec: sem imela takega brez vrečke, pa mi ni več všeč, ker me je motilo spiranje umazanije in ves tisti prah ....
Se mi zdi lažji, da enostavno vržeš proč polno vrečko in daš novo spet not.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 599
17.8.2008 8:12:54   
Tanayya29
Jutro!

Danes sem pa jaz prva,pa vam skuham eno kavico user posted image user posted image .

Pa lep dan vam želim,nič nisem še brala za nazaj.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?