kanarka
|
Evo me po 2eh dneh. Zdej mi pupa ful pozno zaspi, pa ne uspem nič nardit. Ampak vsaj zjutri potegne tam do pol osmih. Spimo res celo noč . Mam pa eno sosedo, ki ima 2 meseca mlajšo pupo. Men se res smili (pupa namreč). Danes mi je povedala, da celo noč kriči in joče, pa ne ve zakaj. Pa pravi, da ji je z gelom namazala, torej zobki niso. Ko jo pa vprašam, kaj jo pomiri, pa reče, da če jo da k njima spat. Ampak da je to pa razvajanje (tako so ji vsi pamet zasolili) in zato ni govora. Spar mora v svoji postelji. Hrani jo samo s pripravljeno hrano. Pa sem ji ponudila, da ji jaz skuham (skupaj za obe) ali pa da pride k meni, da ji pokažem, kaj naj skuha, pa nič. Potem se celo z njo v naročju kregata in kričita en na druga. Priznam, da me stiska pri srcu. PA vem, da nikjer ni idealno in da svet pač takšen je, ampak malo zdrave pameti plissss . GB, res bom vesela če pridete. Ma sej bi bila vesela katerekoli. Ajde, gremo po karte!! V glavnem mi smo v centru turizma, torej največ možnosti, da pridete sem (Playa de las Americas - Tenerifi). Je pa letos nenormalen upad Angleških turistov, ker so baje karte svinjsko drage. Vsi zdej rinejo v Turčijo. Rusov pa mrgoli, ko na fronti. Mamuška, naša je imela iste simptome. Bruhala in driskala, pa flekasta. Prve 3 dni je bla kriza, potem pa flekci, driska in še občasno bruhanje. V enem tednu se je porihtala. Oranža, zakaj ti ne paše labradorc k nam? Jaz bi prej rekla, da je tukaj treba izbirati kratkodlake, da jim ni prevroče. Men se vsi vaši otročki zdijo že tako veliki in odrasli. Naša se še komaj plazi (pa se noče preveč, hoče bit sam na rokah), na nogah še sploh ni stabilna in si je ne predstavljam, da bi tako stala, kot od Ajtak in Laubice. LAubica btw, lušne slikce in ...kaj ni hotel peska jest??? Men bi dala vse v usta! Ponavljam vprašanje ...sesalec. Enkrat ste debatirale o njih in pisale o nekem Boshu? Torej kateri, cena in zakaj? Please! Sem še kaj sfalila? Ja Barika, jaz imam isto 3 sekundni spomin. Sam pr men se kr na leta zgovarjam. Pa pa