|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
20.10.2008 20:51:14   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Snorlax, pejt si no kupit une šuhe, preden bo konec akcije. Pa prste stran od sladoledauser posted image .

Ja, mama! user posted image

Skabi, kako napredujete? Bo kmalu selitev? user posted image

Jančika, meni se pa 5 EUR ne zdi veliko. Tudi jaz sem včasih dajala jurja pod poušter za zob. Včasih celo igračko, kar je stalo še več. No vidiš, ker sem tako razsipna, pa pol za copate zmanjka keša. user posted image

Mavo, jaz ti bom prinesla vso zalogo sladoleda. Boljš da se ti rediš, kot jaz. user posted image

Bolančki, pozdravite se. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
20.10.2008 21:07:56   
Skabi
Naši trije se znajo celo vsi skupaj složno igrati - nekja minutk, kratkih, a dragocenih user posted image

user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
20.10.2008 21:21:32   
Skabi
Zdaj bom mal lepila slike.

Tole je naš gasilček na svojem prvem tekmovanju  

user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
20.10.2008 21:22:42   
teta beta
Oh, Jančika, ti si pa res škrt user posted image . En evro pa res ni nič. Jaz, ki sem čistokrvna Savinjčanka, bi dala 5 EUR, mogoče eventuelno dva kovanca po 2 eur (za našo so vsaj zaenkrat še papirnati manjvredni) user posted image

Skabi, a O že čisto sam sedi? user posted image

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
20.10.2008 21:27:23   
Skabi
Takle pa zmatramo našega tasrednjega. Naročeno mu je bilo, naj se sleče za pod tuš. Slekel je hlače, gatke in eno nogavičko, potem pa zaspal user posted image

user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
20.10.2008 21:33:01   
Skabi
Kako naj O prepričamo, da se v čebričku sedi in ne stoji?

user posted image

Teta Beta, kar fajn že sedi. seveda se še zvrne in pol brca ko kak hrošček user posted image  

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
20.10.2008 21:39:20   
Skabi
Evo tale je tazadnja. Dokaz, da  se je danes res nalezel od varuške user posted image

user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
20.10.2008 21:41:21   
Jančika_
Hihihi, Skabi, kaj pa delate z otrokom, da ga takle zmanjkauser posted image .

A pol sem škrtauser posted image . Ajajaj. No ja. Moj heroj celo pravi, da zakaj bi sploh za zobe moral dajat denaruser posted image . On mi niti ni pustil, da bi za novo otroško sobico kupila nalepke Cars, ampak sem se morala omejiti na manj komercialne živali, ali morske ali one druge. Mulca sta tako dobila na izbiro samo te ali one živali in sta izbrala druge (levi, tigri, take jajce). Za Carse sploh ne vesta, da obstajajo nalepkeuser posted image . Zdaj lahko samo upam, da jima ne bo tega kdo drug povedaluser posted image .

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
20.10.2008 21:42:27   
Skabi
Miška bo prinesla kar 5 €. Itak jih špara za omaro za igračeuser posted image  v svoji novi sobi.

Babe, kmalu se bomo selili user posted image  

Laho

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
20.10.2008 21:43:20   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Kako naj O prepričamo, da se v čebričku sedi in ne stoji?

Kajči si ni dal rečt. Tako da je od šestega meseca sedel v fliperju. Pa je čez dva meseca začel še tam vstajat in ven leztuser posted image . Potem je bil pa free style naprej, kaj smo pa hoteli.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
20.10.2008 21:47:02   
Skabi
Jančika, tele nalepke so ap res predrage. Moja dva sta dobila spidermana in mojsta miha, zato, da lahko zdaj stene bolj normalno pobarvam, ampak sem dala za to čez 20€ user posted image user posted image  

DOma sem spomnila veliko cenejše variante. Mislim, da sem v tušu videla papirnate servietke s temi motivi. Izrežeš carse in jih s servietno tehniko nalepiš na trdo podlago - kak belo pobarvan kos lesa ipd., pa je.  In Lahko narediš obrobe za celo sobo iz enega paketka servietk. PA še omare okrasiš in stikala in lučko in sploh vse. Ko se naveliča, pa naj praska dol.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
20.10.2008 21:53:48   
Janeja
MBD čestitke. user posted image

Skabi, kakšne luštne slikce. user posted image Zaspanček je pa res posrečen user posted image .

Uf, naša miška je bila pa radodarna. user posted image Saj ni čudno, da je mislila samo za prvi zobek dat. Naslednji bodo pa res bolj "poceni", ampak 5 EUR bo pa vseeno. Ker si s takšnim veseljem v šparovček spravlja, da mu brez problema dava - aja, miška mu da. user posted image

Jančika, mater imava delovne moške ob sebi. user posted image Včasih pa nisem čist sigurna, da je to vedno dobro. Kar je preveč je pa preveč...

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
20.10.2008 21:56:13   
Jančika_
Pri nalepkah ni šlo za denar (komplet 54 nalepk je stal 42€, zraven je ena 170 cm visoka nalepka kot merilnik višine, pa res ogromen lev...meni se zdi vredno; lahko jih odlepiš in nalepiš drugam). Šlo je za to, da ju kao ne smem še dodatno šopat z nekimi skomercializiranimi liki ala Cars. Do neke mere se sicer strinjam, na splošno pa mislim, da človek pretirava. Ampak se mi pa to ne zdi tema, zarad katere bi se šla dajat z njim, tako da sem pustila vse skupuser posted image . Ko sem hotela Vaskota peljat na štadion, da bi malo skupaj tekla po progi, je bil tudi proti, češ da ne rabi proge za laufat, ker laufa lahko tudi v naravi in za to ne rabi umetne podlage. S tem človekom sem jaz poročena, jauser posted image . Po moje se mu ful dopade, da sama pečem kruhuser posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
20.10.2008 22:01:27   
žanek
Čer.
Danes je pa zopet pestro tukaj, bo trajalo dolgo v noč, tako kot zadnjič user posted image ?

Jančika, hvala za držanje pesti.

Niko smo peljali na redni pregled. Trenutno je vse ok, ni videti da bi se poslabšalo, tako da bomo še kar počakali z operacijo user posted image v upanju, da se samo od sebe popravi.

Skuštrana, danes smo dobili paket, ko bo pa kej izvedel ti pa javim.

Ropotuljica
, kako je bilo pri skuštrani, sta ji z M. pobruhala stanovanje user posted image ?

Mbd, čestitke user posted image .

Skabi, kdaj se vidimo? MT čaka user posted image .

Zdej grem pa brati za nazaj user posted image , ste veliko napisale.

< Sporočilo je popravil žanek -- 20.10.2008 22:09:40 >

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
20.10.2008 22:06:24   
Skabi
Ja, načeloma se strinjam s tvojim možem. s tistim o tekaški progi in kruhu user posted image  

Carsi so pa junaki naših otrok. Saj prinašajo pozitvno sporočilo, ne?

Če samo pomislim, kaj vse sem jaz včasih anredila, da sem prišla do kakih posterjev svojih takratnih junakov in kaj sem potem z njimi počela user posted image user posted image user posted image

Aja, povej možu, da imam jaz pravo krušno peč(ko) in te lahko kdaj gor k meni pošlje kruh pečt user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
20.10.2008 22:08:55   
Skabi
žanek, ste si oddahnili user posted image    Mi smo zdaj zdravi in se spet lahko začnemo meniti za obisk. Lasje vam najbrž še niso zrasli?

Že nekaj časa me matra, kaj je z ROpotuljico in njenim zdravjem? Je to kaka fora al ka? 

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
20.10.2008 22:13:25   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

žanek, ste si oddahnili user posted image    Mi smo zdaj zdravi in se spet lahko začnemo meniti za obisk. Lasje vam najbrž še niso zrasli?

user posted image Pa sem ravno svoj post popravljala, in spraševala, kdaj se vidimo user posted image . Uh, še dober da lasje tako hitro ne rastejo, drugače bi bankrotirala user posted image . Se pa vseeno lahko zmeniš s frizerko in se pri nas rihtate.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
21.10.2008 5:23:27   
snorlax
Zdaj pa vidim, zakaj imam jaz razvajene otroke. user posted image Ker preveč vsega pustim, pa še mojega kregam, če je prestrog. Pol pa jokam, ker bi vse radi imeli. Klinc, taka sem in taka bom ostala. Pa saj bodo kmalu zrastli, potem me pa ne bodo več rabili.

Jančika, v vrtcu se vse zmenijo. Če ne, pa potem v šoli. Odvisno tudi, v kakem okolju živiš. Moj je iz vrtca privlekel Ninje želve, ko sploh ni še vedel, kaj je to. Potem smo doma poslušali kar naprej o teh želvah. Zdaj se je malo pomirilo. Potem bo pa spet kaj druga aktualno.

Moram it. Imejte se! user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
21.10.2008 9:25:52   
teta beta
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Ko sem hotela Vaskota peljat na štadion, da bi malo skupaj tekla po progi, je bil tudi proti, češ da ne rabi proge za laufat, ker laufa lahko tudi v naravi in za to ne rabi umetne podlage.

Pa laufa Vasja v naravi ali je bilo to zgolj hipotetično? Ker če živiš v mestu, so ti določene stvari pač bližje in mislim, da je bolje, da teče na štadionu, kot da sploh ne. Se mi zdi, da gre tudi za čisto drugačen način teka, pa še fino se jim zdi. Mene tudi Daša vedno, ko greva mimo žalskega štadiona, truca, da gremo tja, ampak sama ne morem z njo, vsi se pa tudi ne spravimo. Pa tudi tule gre ful rada na šprtno igrišče in teka v krogih okoli, pa je navadno betonsko rokometno igrišče.

Saj na splošno se strinjam, da pretirano šopanje z znanimi liki ipd. ni pametno, ampak pretiravanje v nasprotno smer je pa spet BZ, ker otroci še glih ne razumejo, kaj so to načelna stališča, ampak samo vidijo: moja mami je žleht, ker mi noče kupit copatk z mojstrom mihom, ampak tiste s kužkom user posted image . No, mi smo zadnjič kupili v Deichmanu copatke z MM in sploh ni bilo variante za katere druge, sem jo skušala nekak spraševat, da bi vzela kakšne z gumijastim podplatom, pa je s takim žalostnim glasom rekla, "jaz bi mojstra miha", da pač ne moreš rečt ne. Po drugi strani je pa celo dpoldne težila, da hoče imet jajčko, "tako za privezat, uno roza, da se bo Ema not vozila, pa za dojenčka, pa uno jajčko no, roza jajčko..." do onemoglosti (najine), to pa absolutno odpade. Ta hudič stane 70 evrov! Ajd, dojenčka bo mogoče res prinesel dedek mraz, ker smo ga že za r.d. gledali, ampak ostale accessories si pa lahko kar naslika.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
21.10.2008 9:27:17   
teta beta
Aja, Skabi, luštne slikce!

Bi vprašala vse, ki živite v mansardi: A je poleti fejst vroče?

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
21.10.2008 9:31:08   
Naty*Taja
Hoj, babike ste pridne!

Mbd Č E S T I T K E !!! in veliko cartanja.

Skabi - dobre fotke in prosim za recept takele utrujenosti - a si ga ob polnoči poslala se slačt? user posted image Jaz bom namreč zdaj, zdaj znorela! Tamala mi cele noči okol luta!!! Kaj hudiča naj naredim, da se to neha! Sem že razmišljala o kakih uspavalih za otroke (sam kaj hudiča, ko to ne obstaja). Ma nimam pojma kaj ji je - zebe je ne, ker je čist lepo oblečena in topla. Bolna ni, žejna in lačna niti slučajno,  strah je ne more bit, ker imamo po novem prižgano luč na hodniku celo noč, da ne vpije - zdej samo vstane in pridrvi v spalnico in to vsake pol ure, tak dolgo in tolikokrat, dokler ne zgubim živcev in jo naženem spat in jo okregam...potem pa zdrži nekje do petih, potem pa jovo na novo...user posted image . Zdejle po dveh orng kavah sem še kr motolava. Nočem, je pa navadit, da bi zraven naju spala, ker potem vsi trije nič ne spimo, ker se tolk premetava in po meni meče. Dejte mi no kak pameten in uporaben nasvet!

Žanek, fajn, da ste ok. Držim pesti, da bo šlo samo nazaj.

Me pa zanima, če ima katera od vas kake probleme s ščitnico? Kake izkušnje? Že lep čas imam namreč določene težave in glede na to, da smo vse ostale vzroke že izključili in da tudi pod psihičnim pritiskom nisem ne vem kako, ostane samo še ščitnica. Darja - mogoče kaka uporabna info? Kaki so točno znaki nepravilnega delovanja ščitnice? Sicer sem se pa naročila na en pregled pa da vidimo, kaj bo pokazal.

Teta - b sem te hotla poklicat, ko smo bili v nedeljo v Dramljah pa itak ni blo časa ne volje, ko sta bila maladva že orng tečna, tak da smo po kosilu kmalu pičili domov. Pa drugič.

Takole, zdej pa šibam na šiht... Lep pozdravček vsem.

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
21.10.2008 9:33:20   
marjanaR
Mbd, čestitke tudi od mene. Srečno!

Nalepke - super, da naša nič ne teži s tem. Sicer pa imamo tako neravno steno, pa bolj malo lahko prilepimo nanjo. No, s tistim silikonom al kaj je že (patex) drži par stvari, ki jih imamo na steni.

Skabi, kak so lušni tile tvoji pobje. Naša N. tudi ne more biti več v čebričku, jo komaj stlačim noter in ves čas hoče stat, tako da smo v dobri stari banji.

Mavo, darja33 ... fajn sonce, ha? Naša pa še kar šmrkava. Bom šla v mesto, pa vaju bom sam gledala od dalečuser posted image . Hecam se, saj nama ni sile.

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
21.10.2008 9:38:56   
Naty*Taja
OJ Teta Beta si tu! Veš kaj, mi imamo dve taki jajčki in ti čist lahko posodim eno, da se je bo naveličala!! Dej povej in pokliči, pa ti prinesem.
Kar se pa tehle junakov tiče, pa tudi jaz mislim, da jih pač ne moremo iztrgat iz tega, če so v vrtcih in šolah. Pa tv tudi gledajo, če doma ne, pa v vrtcu! Naš je ravno zdnjič privriskal odmov "SPOJDERMEN"user posted image In tak roko stegne, češ, kako ga bo v luft odneslo! Pa ga doma še nikoli ni videl, ker ga ni ne na tv, niti na kaki risanki! No pa je na Uršuli v nedeljo dobil enga spojdermena, ki je itak že v kosih. Kaj pa vem, če je to prav ali ne, pa sej smo bili mi isti in je bilo prav fajn, če si dobil kak poster od oboževanega junaka! No kakorkoli se bomo mi temu upirali, so naši otroci obsojeni na vsaj enmalo virtualnega in neresničnega...
Ti Janči, zakaj pa tvoj po forumih čveka, če je tolk za naravno in to? POvej mu, da je bolje, če se s človekom osebno pogovarja npr.! (mal sem pa hudobna, a?)

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
21.10.2008 10:43:54   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaR

Mavo, darja33 ... fajn sonce, ha? Naša pa še kar šmrkava. Bom šla v mesto, pa vaju bom sam gledala od dalečuser posted image . Hecam se, saj nama ni sile.

Oj, MarjanaR, ne boš verjela, ampak naš lopov mali spiuser posted image  Prvič se je zgodilo, da je moral it eno kitico odspati tako zgodaj zjutraj. Vstal je ob pol devetih, ob mal čez deset pa je že sitnaril in zapiral oči. Zdaj pa še kar spi. Z Darjo33 sva pa zmenjeni, da se po njenem šihtu dobiva v Top fitu in še malo povprašava glede fitnesa in možnosti varstva otrok dopoldne, tako da kar pridita z vašo malo šmrklo, jih bomo posedli dost narazen, da ne bodo kihali en v drugegauser posted image .

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
21.10.2008 10:45:33   
pikecpokec
Živjo, punce moje!

Na itro se malo javim... polno zaposlena, dans sem doma, klofam diplomo, jutr še ne vem če bom mogla it delat, v četrtek k mentorici v Ljubljano,... user posted image . Mal se mi že rola, ampak bom prežvela user posted image . Vstajam pa itak ob pol petih zjutri, ker zvečer padem v postlo ko mrtva.

M. je spucal avto u nulo, z vodnim sesalcem (posodila tašča). Tko da flekov ni več, smrdi pa še malo, sploh če cel dan sonce sije na avto. O, sm se spomnla da morm it okna odpret user posted image .

Naš tamali je pa dans sam odkorakal v igralnico, direktno k vzgojitelju in igračkam! Neverjetno! Ponavadi se dere in obeša po meni, tko da ga morm nest, dans je šel pa sam, pa niti obrnil se ni user posted image . Tko da napredujemo user posted image .

Zdej po novem je pr nas moderno da gremo s tamalim (kdor že pač gre po njega v vrtec) za Savinjo hranit račke s suhim kruhom. Ko vidijo da kruh leti po luftu, pridrvijo skup, ma, vsaj enih 20 naenkrat. pol se pa cufajo za hrano user posted image . Zadnč je moja sestra eni vrgla kruh direkt v glavo (ponesreči) user posted image . Ej, skor taka scena ko v unem filmu s Hughom Grantom, ko je s štruco kruha ubil raco na jezeru.
Tko da nam zmanjkuje zaloge suhega kruha (no, sej velik ga tko nismo meli). A se jih lahk še s čim drugim futra (koruzo al pa kako zrnje-sam katero user posted image )?

Lep dan vam želim! sonček je user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.