|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
19.10.2008 8:55:54   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta
že kar vidim Dašo, kako bo pomerjala vse mogoče in nemogoče številke in modele... ima pravi fetiš na čevlje.

Potem bi pa lahko z mojim skup uživala. On je tudi mahnjen na čevlje! Jih ima več kot preveč in kje se obvezno ustavi, če smo na terenu - pred trgovinami s čevlji! user posted image Prav zanimiv je, še nisem slišla za moškega, ki bi ga tolk čevlji fascinirali. user posted image

Liza in Špela - user posted image

Oh, Janči! Ko ma hudič mlade jih ima cel kup!

Jerebica, tole pa poznam od moje mame - no zdej se je mal unesla ampak vseen. Nič fajn ni to, sam ti se pa ne sekirat! Kr potolaži se stem, da njo že leta dajejo in je sklerozna, ker je pozabla, kaka je bila tako kmalu po porodu...user posted image

Snorči ti si kr privošči prosti tek, sam da te kak divji prašič ne dobi, tam po vaših hostah! user posted image Mali pa nas čist oponašajo, a ne? Tudi naš tavečji pove tamali kako tako, ki jo od naju pobere.

E zdej pa grem na Uršulsko nedeljo v Dramlo - Teta beta, bote kej gori?

MONTIGNAC

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
19.10.2008 9:35:02   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Prav zanimiv je, še nisem slišla za moškega, ki bi ga tolk čevlji fascinirali. user posted image

Jap, jaz sem slišala za enga. tale

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
19.10.2008 12:43:36   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax
Une tadruge mučilne naprave pa res ne bi imela, še to ti bom nazaj pripeljala, ker se moj pi**, da samo mašine domov vlačim, pol pa nič ne delam. user posted image Pa še raje imam, da lahko vsak dan zgasnem ven in se za 1 uro odklopim od vseh. Če bom noter telovadila, bom vmes morala še komu kak sendvič naredit, pa majico speglat, pa kruh dat pečt, pa rit obrisat...pa spet ne bo nič. Mi paše 1 uro svobode na dan.user posted image

Več kot resuser posted image .

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
19.10.2008 20:16:38   
teta beta
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

E zdej pa grem na Uršulsko nedeljo v Dramlo - Teta beta, bote kej gori?

Ej, sploh nisem vedela za to user posted image . Drugič pa pokliči, ko boš tu ali pa vsaj pošlji kak sms. No, danes me dopoldne tako ni bilo doma, popoldne pa ja. Potem smo šli pa v Šentjur na tortico user posted image .

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
19.10.2008 21:23:09   
HuAnita
Aaaaaaa, samo da je zadnji zob, majke mi!!! Toliko Lekadolov in Bonifenov ali kaj so že (kar močni...!) nisem požderala v celjem življenju kot od petkauser posted image user posted image user posted image
Vidim, da imate pestro povsod.

Janeja, pri nas je bila tudi navada, da je miška hodila naokoli pri vsakem zobu.

Jančika - to pomeni, da je sušilec tudi kaput - a nimate dvoje v enem?

Jaz se cajtam, 'možek' in moj oče pa sta dane sprebelila dnevno sobo...

Teta beta - navadne majčke, v C&A ponavadi jaz najdem, stanejo 3,5 eur. Sicer so tam, na fantovskem oddelku tabke barve (kaki, zelena, oranžna), ampak kaj čem, če so mi všeč za Capinko tudi...user posted image

Skuštrana - pismo, ko smo imeli mi tre bruhalne vaje v avtih, smo peljali v pralnico, pa se mi zdi, da je še vseeno kak emsec zaudarjalo... Tako da čas bo naredil svoje, po moje...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1455
19.10.2008 21:58:03   
snorlax
Auč, Huanitka. Pozdravi se. user posted image

Nočko. Se beremo.user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
19.10.2008 22:09:09   
mavo
Halo, kako vam rata tisto spodaj pod črto napisat? Sem vse probala, pa se nič ne vidiuser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
19.10.2008 22:09:42   
mavo
user posted image saj v bistvu mi je pa ratalo, uuuups

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
19.10.2008 22:15:42   
mavo
V bistvu sem hotla napisat, da bo jutri lepo vreme in se dobimo na kavi zjutraj. MarjanaR, saj prideš, a ne?

Pa še nekaj me zanima, glede na to, da smo že dva vikenda pokurli z iskanjem kostanja po Celjskem, pa niti enga našli, kje zaboga pa tukaj sploh raste kostanj? A je kakšna lokacija v bližini Celja, pa da je možen dostop tudi z vozičkom? Bi bila hvaležna za info, da ga gremo nabrat pred morjem, da ga bomo lahko pekli v "lipi naši". Upam, da bo le vreme lepo. No, lahko noč, pa lep delovni tedenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
19.10.2008 23:38:33   
mbd0411
Kostanj se počasi poslavlja.Peljite se morda proti Laškem,Žalcu,Griže,.Drgač pa ti lahko povem,da je že pobran kostanj,kar ga pa je še je pa že črviv.
Meni se je začelo nekaj dogajati.Malo krvavim in dol mi tišči.Na 10 min sem na WC.user posted image
Vesela,da se je končno nekaj začelo.Če ne danes,pa jutri.user posted image Upam!

Želim vam prijetno in mirno noč.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
20.10.2008 5:25:48   
snorlax
Oooo, Mbd!!!user posted image user posted image user posted image

Srečno. Držim pesti zate, da mine čimprej in da boš hitro držala v rokah svojo štručko! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
20.10.2008 7:09:37   
Skabi
Če ima srečo, jo zdajle že carta user posted image

Kje s edanes dobite? S ezan zgodit, da bova s tamalim prišla. Samo hitro povejtE!!!!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
20.10.2008 8:38:01   
mavo
Jao, Skabi, upam da šwe ni prepozno. Če si še doma, poglej ZS z mojo tel., pa poklič pol kje bomo, ker to je zdaj še uganka. Jaz bom šla z avtom do AMZS, ker imam poln prtljažnik robe iz Millerja za Darjo33 (menda je zdaj že 34, sta jo ROPOTULJICA IN sKUŠTRANA PREIMENOVALIuser posted image user posted image user posted image ) aaa, črke... MarjanaR, a prideš?

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
20.10.2008 9:08:30   
teta beta
Po moje mbd že tudi carta user posted image !

Meni so se pa pokvarila garažna vrata user posted image . Malo so že sklumpana in zdaj je kljuka zaštekala in čeprav je odklenjeno nikakor ne morem odpret vrat. Sranje, pač user posted image . Moj mi pa po telefonu soli pamet, kaj naj naredim. Tako sem lahko tudi jaz pametna, naj pride domov in sam poskusi!

Jančika, to je pa res šit. Mojemu je tudi crknil wireless na njegovem laptopu in kaj to pomeni - da moram jaz iti v Avstrijo in ga nest popravljat. Računalnik še ni star dve leti, je pa zdaj ravno eno leto, odkar smo ga dvakrat nesli nazaj - isto wireless ni delal, ampak enkrat je bila menda strela kriva, drugič pa ne vem kaj. Najbrž bom šla že ta teden, morda v četrtek, gre katera zraven?

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
20.10.2008 9:26:39   
jerebica
ooo kak lep sonček mi pa še kr brez glasu, zdej me pa že počasi skrbi.

da povem kak mi je včeraj maks pocelil rane ki ni jih je zadajala tašča s svojo izjavo o mojem trebuhu. Narisal me je pa mi je narisal zize trebha pa neuser posted image , tk da hb eni vidijo tudi kej druga.

Neposredna povezava do sporočila: 1465
20.10.2008 10:13:19   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: jerebica
da povem kak mi je včeraj maks pocelil rane ki ni jih je zadajala tašča s svojo izjavo o mojem trebuhu. Narisal me je pa mi je narisal zize trebha pa neuser posted image , tk da hb eni vidijo tudi kej druga.

No vidiš! user posted image  Maks. user posted image
Saj važno je, kako se ti počutiš in ne kako te vidi tašča.

Jančika, ko ima user posted image  malde,... Pa saj veš. Še dobro, da je vsaj s tvojim kompjutrom vse OK.

Huanita, a je že kaj boljše zob - oziroma luknja od zoba. Upam, da so se bolečine umirile.

MBD upam, da se že cartaš s svojim user posted image .

Punce, uživajte na kofetku in na sončku.

Jaz bom pa danes sama s tamalima doma. P dela za 4 ure, pa je šel v službo danes ob 6h, pride pa jutri zvečer. user posted image  Men ni nič več jasno. user posted image

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
20.10.2008 18:31:40   
zupancdam
OJLA, SEM APRILČICA IN TUDI CELJANKA! NAJ VAM SPOROČIM, DA JE NAŠA MBD RODILA SINA NIKA OB 17:33, TEŽKEGA 3340 IN VELIKEGA 51 cm! Bravo punca, veliko sreče ti želim in veliko dojenja, naj steče kot more!!!!!!!!!!!!!!!
Sem tako vesela, da ne vem kaj naj napišem! Aja, sem že govorila z njo, oba sta uredu, srečna, se cartata!!!!!!!!

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
20.10.2008 20:01:53   
snorlax
Ooo, čestitke MBD!!! Zupancdam, sporoči ji pozdrave od Celjank in čestitke, seveda.  user posted image

Sem bila malo pridna, malo pa poredna. Hodim že 3. dan, danes sem prehodila enih 6 km in to kar hitro (za mene). Zdaj pa bolijo noge kot pes. Mislim, da je kriva obutev. Še vedno sem sirota brez adidask in sem vzela ene stare dedcove, ki jih je pojerbal, tako da bi bilo bolje, če bi šla v mojih mehkih nizkih čeveljcih kot prejšnja dva dneva.  Aja, poredna pa zato, ker sem spet jedla sladoled. Ti, ti, ti, pujsa! user posted image

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
20.10.2008 20:15:40   
mavo
O, Snorlax, jaz bi tudi jedla sladoled, njami...

Mbd, čestitke za Nika, pa čimhitrejši povratek domov!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
20.10.2008 20:20:05   
Jančika_
Mbd, čestitamuser posted image ! Zupancdam, hvala, da si nas obvestila!

Snorlax, pejt si no kupit une šuhe, preden bo konec akcije. Pa prste stran od sladoledauser posted image .

HuAnita, si kej boljš? Glede mojega pralnega stroja. Je pralno-sušilni, ja. Saj dela, oboje, samo pri centrifugiranju se mu utrga in tako bóli, da se ti uhe vžgejo. Pri sušenju tako ali tako ne centifugira, samo obrača, tako da tu ni nobenih problemov. Serviserja še ni bilo (Kitek, ki si ga ti sto let čakala; no, k meni je do zdaj 2x prišel takoj naslednji dan, zdaj se mu pa ne da več al kajuser posted image ). Verjetno bo stroj moral odpeljat. Na srečo imam še en stroj, ki čaka, da se preselimo, tako da če bo tale moral od doma na servis, bomo onega pripeljali. Masažne bane pa nimamo, da bi prali kot pri Snorlaxuser posted image .

Mavo, jaz imam doma par pesti kostanja, ki mi ga je nabral Vasja na Svetini, pa nimam kaj počet z njim. Ti ga dam, če hočeš. Ene pol kile ga je. Boljš kot kamen v hrbetuser posted image .

Žanek je danes imela z Niko pregled v LJ. Upam, da so fajn zrihtali.

Janeja, poznam enega takega kot je tvoj...no, mojega je zadnje čase malo pamet srečala in se ne gre več takih vaj. Tisto ni bilo nič, od ponedeljka zjutraj do torka do dveh popoldanuser posted image .

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
20.10.2008 20:22:15   
Skabi
Mbd, user posted image user posted image user posted image  Je pa kar trajalo...

Mavo, sem shranila tvojo številko, ampak nisem utegnila. Mogoče drug teden uspem.

Tak ste hecne - včasih ful napišete (mo) in komaj utegnem prebrat, kaj šele odpisat, a danes, ko imam cajt, pa skoraj nobene ni! Bom se sama pogovarjala. user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
20.10.2008 20:27:36   
Skabi
Aha, vidim, da nisem sama. Fajn.

Kaj mislite, punce, je normalno, da moj 6-mesečnik cel popoldan ko nor cuza vložene kumarice? In popeni, če mu jo hočem vzeti.  Jaz imam eno teorijo o tem: Sumim, da ga je zacumprala današnja zlata varuška. user posted image  

Našemu M se maje mlečni zobek! Prvi. Kaj ste že rekle, da naredi zobna miška?  A je prav, da pod povšter skrijemo zobek, potem pa ga ona ponoči sune in prinese denar ali pa igračko? Za vsak zobek, ne?  A je 5 € dost za enega?

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
20.10.2008 20:35:27   
teta beta
Čestitke, mbd!!! user posted image Veliko cartanja in prespanih noči in seveda zdravja malemu Niku!!

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
20.10.2008 20:38:12   
teta beta
Jerbica, a pol še niste zdravi? user posted image V sredo imajo v vrtcu dopoldan kostanjev piknik in na sestanku so nam rekli, da lahko starši, ki imamo čas, pridemo zraven. Sem upala, da se vidimo. 

Neposredna povezava do sporočila: 1474
20.10.2008 20:40:14   
Jančika_
Skabi, moja dva sta tudi oboževala kisle kumarice in jih še. Pa olive tudi. Tako da verjetno je res kriva varuškauser posted image .

5€ se mi pa zdi kar malo veliko za zobuser posted image . Sploh, če nosi za vsakega. Če bi nosila samo za prvega, ajd, pol bi dala 10€, za vsakega pa 1€. Po srcu Savinjčankauser posted image . Sicer me pa vprašaj čez dve leti, kakšna merila bom imelauser posted image . Koliko je pa kaj HuAnita dobila za modrostnegauser posted image . Jaz bi ji dala 20€ za vsakegauser posted image .

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.