|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 21.10.2008 21:53:46
|
|
|
|
teta beta
|
Naty-Taja, hvala za ponudbo za jajčko, ampak potem bi bila vsa moja "šola" zaman. (Gremo kupit atiju čevlje, on rabi čevlje za zimo, nima kaj obut, se bo prehladil..., To stane veliko denarja, toliko kot tri mesece tvojega plesnega tečaja..., Za ta denar lahko vsi štirje prespimo eno noč na Dunaju in imamo izlet in se imamo fajn... Tudi če bi imeli denar, moraš vedet, da ne moreš dobiti vsega, kar si zmisliš...). Zdaj se zaenkrat niti ne spomne več na to. Mogoče ti jo pa odkupim drugo leto za r.d. . Nasvetov pa glih nimam. (Mimogrede, a sem povedala, da gremo decembra za vikend na Dunaj, od petka do nedelje!!!) Jančika, SPonge Bob je "tisti, ki ga ima Lian" . En Dašin prijateljček iz vrtca je imel lani majčko z njim in enkrat sva poleti uletele na risanko na RTL in je bilo kr konec, je bil nekaj časa kar aktualen. Pa to samo zato, ker ga je imel njen prijatelj. Danes sem jaz tudi šla malo hodit, z Jnošem v žaklju (slingu) in z Lušo, smo kar naredili kakih 5, 6 km; potem sem naredila generalko v kuhinji, popoldne pa sem peljala Dašo na plavalni tečaj. Drugače jo bo ati vozil, ampak danes se nam je prekrivalo s pasjo šolo in sva se zamenjala. In zdaj: Sem se že prej po telefonu pozanimala in so rekli, da eventuelno lahko gremo starši prvič zraven na bazen, ampak raje ne. Daša je vztrajala, naj grem in sem se šla sezut. ko sem prišla nazaj, je ni bilo več na stopnicah in sem mislila, da je šla naprej s trenerjem, ki je ravno takrat peljal gor skupinico (saj si videla, Marjana). Nesem Janoša v jajčki gor in iščem Dašo okrog čofotalnika, kamor so posedli otroke (kakih 30-40).Nikjer je ni bilo. Fak, kje je?! Naenkrat zagledam njeno rdečo plavalno kapo v velikem bazenu!!! Mene je skor kap. Z eno roko je bila hvalabogu zahaklana za štenge al mogoče sploh štenge niso, samo ona dva droga. Pa so bili v velikem bazenu eni (veliki) otroci in trener je stal na tisti strani pri njej, ampak ne vem, a je mislil, da je kdo od njihovih al kaj! Slišal je pa tudi nihče ni, kako joče, ker se tam na bazenu nič ne sliši. Revico sem potegnila ven iz tiste mrzle vode, je bila čisto prestrašena, jaz sem se pa tresla še kakšne pol ure po tem. Očitno je šla sama gor, videla bazen in enostavno hotela it v vodo. Da bi se slučaajno spustila... ma, raje sploh ne pomislim, saj je ni noben videl. Ok, gremo gor, tam je bilo menda 50°, savna, vam rečem, in potem so imeli "testiranje", kjer je vsak otrok posamezno moral iti ob robu v mali bazen, se potunkat in zaplavat kravl, če zna.Nič od tega ni bilo nujno, le kolikor zna in hoče. Ok, vse lepo in prav, ampak saj si lahko predstavljate, da to enkaj časa traja in otroci se tudi hitro naveličajo. No, Daša je bila v bistvu 4. ali 5. na vrsti in sva potem kar šle domov (je šla not, se potunkala, zaplavala pa ni, valjda), ampak ona je hotela kar it plavat in plavat, tako da je bila kar malo razočarana, ker ni smela. Meni osebno je bilo tole "testiranje" čisto BZ, enostavno bi formirali skupine in to opravili tam. Da bo mera polna, se je pa še Janoš po nekaj dneh pošteno pokakal, njeogv nahrbtnik sem pa pustila v avtu. V glavnem, te dve uri, odkar smo šli od doma in prišli domov, so me zmatrale bolj kot prej cel dan. Bomo videli, kako bo kaj tole z njenim plavanjem... drugače bomo pa poskusili spet naslednje leto.
|