|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 20.10.2008 20:20:05
|
|
|
|
Jančika_
|
Mbd, čestitam ! Zupancdam, hvala, da si nas obvestila! Snorlax, pejt si no kupit une šuhe, preden bo konec akcije. Pa prste stran od sladoleda . HuAnita, si kej boljš? Glede mojega pralnega stroja. Je pralno-sušilni, ja. Saj dela, oboje, samo pri centrifugiranju se mu utrga in tako bóli, da se ti uhe vžgejo. Pri sušenju tako ali tako ne centifugira, samo obrača, tako da tu ni nobenih problemov. Serviserja še ni bilo (Kitek, ki si ga ti sto let čakala; no, k meni je do zdaj 2x prišel takoj naslednji dan, zdaj se mu pa ne da več al kaj ). Verjetno bo stroj moral odpeljat. Na srečo imam še en stroj, ki čaka, da se preselimo, tako da če bo tale moral od doma na servis, bomo onega pripeljali. Masažne bane pa nimamo, da bi prali kot pri Snorlax . Mavo, jaz imam doma par pesti kostanja, ki mi ga je nabral Vasja na Svetini, pa nimam kaj počet z njim. Ti ga dam, če hočeš. Ene pol kile ga je. Boljš kot kamen v hrbet . Žanek je danes imela z Niko pregled v LJ. Upam, da so fajn zrihtali. Janeja, poznam enega takega kot je tvoj...no, mojega je zadnje čase malo pamet srečala in se ne gre več takih vaj. Tisto ni bilo nič, od ponedeljka zjutraj do torka do dveh popoldan .
|
|
|