|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.10.2008 7:50:11
|
|
|
|
snorlax
|
No, fajn Jančika, vsaj en strošek manj. Glede pralnega stroja, je bilo tudi pri nas tako, da je crknil malo prej, preden smo se preselili. Sem si mislila kupit novega za v hišo, a je bilo treba prej. Sicer je to začetniško veselje, ampak komaj čakam, da grem danes hodit. Samo upam, da me ta volja ne spusti do konca življenja. Če pa me bo, me boš malo nabrcala v rit, pa bo. Une tadruge mučilne naprave pa res ne bi imela, še to ti bom nazaj pripeljala, ker se moj pi**, da samo mašine domov vlačim, pol pa nič ne delam. Pa še raje imam, da lahko vsak dan zgasnem ven in se za 1 uro odklopim od vseh. Če bom noter telovadila, bom vmes morala še komu kak sendvič naredit, pa majico speglat, pa kruh dat pečt, pa rit obrisat...pa spet ne bo nič. Mi paše 1 uro svobode na dan. Jerebička, ne sekiraj se. Potemtakem sem jaz noseča že celo življenje. Je pa hec, da ti včasih o debelosti razlagajo ljudje, ki bi sami morali shujšat. Pri nas je to moja mama. Ona mi že skoz govori, da moram shujšat, sama pa ima enih 20 kil preveč. Samo ona se zgovarja na meno in hormone itd... Jaz se samo smejim. No, zdaj ko sva obe na Montiju, pa je šlo njej samo par kilc dol, je spet kriva mena in hormoni (v resnici pa klobase, špeh..., kar ima zelo rada in se ne more odpovedat). Skuštrana in Ropotuljica, vajini dve sta pravi sliki. Meni je pa moj tamali včeraj rekel, ko sva spet načela temo o striženju (noče se stričt, gre raje kri dat ): "Ne bom se strigel! A se morava spet kregat, al kaj?!" Lep dan vsem! Aja, pa vse najboljše vsem, ki praznujete!
< Sporočilo je popravil snorlax -- 19.10.2008 7:52:30 >
|