|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
17.10.2008 12:08:39   
Jančika_
Mbd, še doma? Eh, saj danes je tak grdo vreme, malo še počakajuser posted image .

Snorlax, tole je tista gospa, na tem linku najdeš tudi vse njene prispevke.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
17.10.2008 15:07:23   
Skabi
jerebica, fajn, da gre na boljše. Pri nas tudi. Ima katera kaj pojma, koliko časa naj jemljeVentolin in Zyrtac? Zdravnica ni nič rekla, kontrole pa tuid nimamo.

Včeraj sem pozabila atmalega peljati v posvetovalnico user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
17.10.2008 16:00:29   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi
Včeraj sem pozabila atmalega peljati v posvetovalnico user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem prejšnji teden pozabila iti na govorilno uro za Kajetana. Oz. niti nisem pozabila - govorilna je bila v četrtek in ko je le-ta prišel, se je meni še vedno zdelo, da je sredauser posted image . In nisem šla. Me je bilo tak sram, da ti ne znam povedat.

MarjanaR, hvala za opozorilo glede barvanja. Bom povedala Joeju, ampak po moje ne bo problemov, ker bo barval na podstrešju, kjer itak ničesar ni. No, neka ropotija je, za katero je pa vseeno, če faše malo barve. Stare omare, ki čakajo na sežig.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
17.10.2008 17:02:24   
skuštrana
Včeraj sem pozabila atmalega peljati v posvetovalnico

Mah, kaj se sekiraš..Meni se to večkrat zgodi pa pokličem in me prenaročijouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
17.10.2008 17:19:10   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Včeraj sem pozabila atmalega peljati v posvetovalnico

Mah, kaj se sekiraš..Meni se to večkrat zgodi pa pokličem in me prenaročijouser posted image

A sta vidve morda v žlahti? user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
17.10.2008 19:19:37   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Snorlax, tole je tista gospa, na tem linku najdeš tudi vse njene prispevke.

No, Jančika, sem šla brat in brskat. Pa še prijavila sem se pod ime micika. user posted image Vsaj nekaj.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
17.10.2008 20:10:17   
jerebica
az sem prejšnji teden pozabila iti na govorilno uro za Kajetana. Oz. niti nisem pozabila - govorilna je bila v četrtek in ko je le-ta prišel, se je meni še vedno zdelo, da je sreda . In nisem šla. Me je bilo tak sram, da ti ne znam povedat.

tud men se je že to naredil, js sem šla celo mimo vzgojiteljce pa jo pozdravla, eh kaj češ sem se ji ob priliki opravičla.

skabi, moj mali je pa še vedno čist brez glasu.

o laufanje js sem tud misla da bom hodla v dopoldanskem času, pa je moja tašča skos zasedena, čuva drugega vnučka ker je njegova mamica noseča in skoz bruha, tako da sem čist brez varstvauser posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
17.10.2008 20:51:43   
HuAnita
Glede zamujanja posvetovalnic govorilnih... evo, tu pa mi edino mobić pride res prav, ker si dam opomnike že večer prej pred temi zadevami, pa še tisti dotični dan 2. Tako da odlkar pedantno uporabljam te opomnike, še nisem NIČ zamudila (no, razen plačevanja pripsrevkov davčni - mi je že v torek pozvanjalo, pa še nisem plačala, pa bodo že zdržali...)user posted image

Babe, zdaj sem pa brez modrostinh zob. In vem, zakaj je tega user posted image  spodaj šparal za zadnjega - kljub 2 injekcijama me je bolelo kot 3 user posted image user posted image user posted image , mislim wtf?!? In tako daj naklofenam za naklofenom, to pa ni za zdržat, ene pol glave me boli, iz ust pa kar kri, pomešana s slino - je capinka že izjavila, valda me morala priti za mano, ko sme to pljuvala v školjko, da mami bruha roza sokuser posted image
Tako da grem še eno tableto vzet, pa spat, ker ju3 sem do popoldneva spet sama z deco. Razmišljam, da bi ju peljala k mamiuser posted image

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
17.10.2008 20:51:55   
darja33
Ojla!

Pa se spet enmal javim.
D je zdrava (trkam), je pa res da sem predvčerajšnjim prišla iz sprehoda in ji najdla na nogi KLOPA!!! In to takega velkega (3-4mm). Sem ga komi suknala ven. Zdej pa čakam in opazujem (borelioza, klopni men?). Upam, da nič ne bo... Js sem jih imela že vsaj 100 pa ni blo nič.

Jerebica te razumem. Moja D je tud preživela laringitis (sem js postavla diagnozo...kašelj, hripavost, stridor) ampak je šlo mim še isto noč. Nisem pa nič spala, pa zizat ni hotla, flašo pa je k sreči pila in skor nič jokala (razen ko je vidla zizo..?). Tudi mene je blo groza joka, ker je takrat tak vdihnala in se mi je zdelo da težje diha. Groza pa je to, da sem vidla že ogromno otrok z laringitisom in zgleda res grozno, bolj kot je v resnici. Torej pazi ga tak kot so ti rekli, pa se ne sekiraj če se bo razvadil... Boljše to kot pa... Sej R je pa tak dedek, da se bo hitr pocajtu.

Teta beta, finta je, ko zapreš oči ti delujejo le še možgani in se takrat vidi delovanje živčnega sistema... Je pa tudi fajn test, če kaj spiješ ga sigurno ne opraviš...

Ostale punce, govorim o Rombergovem testu...Stojte in dejte eno nogo pred drugo (v liniji, kot da stojite na črti), roke naprej in zaprite oči in zdržte 15 sek. Če vam ne rata pol niste normalne al pa ste pijane...he, he. Ktera to prizna?

Ropotuljica, kaj je novga? Na "zdravstvenem" področju?

Jančika kaj je s  sinusi? Me je glih dans prjatlca spraševala (ima tudi pogosta vnetja sinusov) če se naj da operirat?! Ti bi ji verjetno odsvetovala a ne?

Danes sem  šla v šoping za cote! Moja D je namreč prerasla skoraj vse (vse 74 ji že lezejo v luliko) in smo šli nabavit 80.... V enem mescu je namreč zrasla 7 cm?! Iz 67 na 74. Zdej jo mam na dieti z jabkami...Pa slivami. Bomo vidli.
Grem še na kavč enmal poležat.

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
17.10.2008 21:11:47   
snorlax
Ej, Darja, pa kam tvoje dete raste? user posted image Še malo, pa bo vse prehitela.

Bolančki - veliki in mali,
pozdravite se! user posted image

Glede pozabljanja - imam opomnik na telefonu, en koledar v službi, pa enega doma. Pa še kaj pozabim včasih.user posted image

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
17.10.2008 21:58:09   
Janeja
Evo, danes se pa še mene en  user posted image loteva. Do konca službe je bilo vse OK, ko sem prišla domov me je pa kar naenkrat ful grlo začelo bolet, pa glasa mi zmanjkuje,... user posted image Se že filam s slamnikom, pa propolisom.  

Darja, samo tale tvoja D pa res ne vem kam tako hiti. user posted image Še mal, pa boš lahko ti men posodla cotke za Leo user posted image

Huanita, še dobro, da je bil zadnji. Tole še zdrži, potem bo pa boljše.

Aja, vam pa še nisem povedala, da je našemu Janu prejšnji teden moral zobozdravnik tudi čisto zdrav mlečni zobek, ki se je še ful držal ven spulit. Me je skor kap zadela, ko je prišel Jan k meni in mi rekel, da ima za zobkom nekaj, kar si ne more ščistit s ščetko - pogledam in vidim že celo žagico od stalnega zoba zunaj. user posted image Mu je najprej samo malo poščprical, ko pa se zobek sploh ni premaknil, mu je dal 2 injekciji in mu ga spulil. Moj korenjak ni spustil niti solzice, doma pa je vsem ponosno razlagal, kako močne zobke ima. user posted image   Seveda je zobna miška naredila izjemo in prinesla darilo tudi za drugi mlečni zobek. user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
17.10.2008 22:26:02   
teta beta
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Seveda je zobna miška naredila izjemo in prinesla darilo tudi za drugi mlečni zobek. user posted image

Zakaj pa je to izjema? Saj prinese za vsak zob, a ne.

Darja, tvoja D je pa res velikanka. Jaz žal nimam nič več cotk te velikosti, nekaj sem posodila kolegom, nekaj pa od B. sestri. No, imam še, ampak nič reprezentativnega, samo za izključno domačo rabo, pa še nič punčkastega.

Aja, sem pozabila povedat, da sem bila zadnjič v Kiku v Celju in sem bila zelo razočarana. Za tamalga so sicer imeli luštn stvari, ampak ima toliko, da res ne bom kupovala, za Dašo pa nič pametnega. Pa same roza stvari user posted image , nič oranžnega, rumenega, modrega, zelenega... No, kupile sva eno rdečo oblekco na kapuco in z žepom spredaj, kakršno že ima eno iz H&M. Te so res tako luštne in praktične, nosi jo celo leto. Drugače pa res user posted image , taka velika štacuna paa res slaba izbira. V A je npr. pol manjša, pa več dobiš. Sem pa potem v Žalcu v Tušu, kjer je neka nova trgovina NKD ali NDK, našla, kar sem iskala - navadne enobarvne majčke z dolgimi rokavi za 3 evre.

Pa v Bati sem malo zapravljala, ampak po doolgem času - zase! user posted image Jutri gremo še pa za mojga čevlje iskat, joj, že kar vidim Dašo, kako bo pomerjala vse mogoče in nemogoče številke in modele... ima pravi fetiš na čevlje.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
17.10.2008 22:38:04   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Seveda je zobna miška naredila izjemo in prinesla darilo tudi za drugi mlečni zobek. user posted image

Zakaj pa je to izjema? Saj prinese za vsak zob, a ne.

A res? Jaz sem pa mislila, da samo za prvega. user posted image

Mater, pri nas je pa miška res mislila pocen skoz tele zobke prit. Saj zdaj je mali poštudiral, da mogoče pa vseen kaj bo, tudi če midva rečeva da ne. Tako je bilo tudi s tem zobkom: "Bom sam poskusil, mogoče pa bo kaj..." In evo, naslednji dan sva jih slišala, da itak nič ne veva user posted image .

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
18.10.2008 7:37:24   
pikecpokec
Jutro!
Punce, en nasvet, prosi, NUJNO!

Moj dragi mož je včeri s kolegom proslavljal rojstvo kolegove hčerke. In seveda, ker nima mere pri pijači, se ga je ulil do daske user posted image . Posledica: dvakrat je bruhal v avtu ker ni bil niti sposoben povedat da naj ustavim! Pokozlal je vse: sebe user posted image , sedež, tla, mojo torbico (user posted image user posted image user posted image ). Bemuboga, kr zadavla bi ga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

V glavnem, zdej pa nimam pojma, s čim nej to spucamo, pardon, on bo pucal! Kako čistilo nej vzame? Matr, drgnu bo do nezavesti, luftal, drgnil, luftal. Ma, jst se do pondelka ne usedem sploh v avto!

Fajn začetek vikenda, ne? user posted image Zdej smo na tiho naštimani. Slika je, zvoka pa ne user posted image . Aha, glih je vstal, grem pogledat v kakem stanju je. Pa še na šiht more it user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
18.10.2008 7:45:49   
Skabi
pikec, mi smo za en božićno večer pomotoma mačka zaprli v avto. Vajda je vse polulal. Pa se je dalo sčistit. Kar z vročo vodo in ćistilom inveliko luftanja.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
18.10.2008 8:25:06   
snorlax
Jutro!

Vidim, da ste imeli pestro, pikec. user posted image Upam, da spucate.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
18.10.2008 11:12:09   
Jančika_
U, Pikiuser posted image ...upam, da boš lahko spucala. Jaz imam Igeo, z njo se mokro puca tepihe, kavče in tako. Si lahko sposodite, komot. Samo reci. Čistilo imam tudi. 

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
18.10.2008 12:26:26   
pikecpokec
Hvala, Jančika! Zdej zaenkrat je kr z navadnim Cetom spucal, zdej se suši in predvsem lufta!

Ej, da bi ve vidle, kok ga je dans sram user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
18.10.2008 19:31:27   
snorlax
Evo, Jančika moja, sem držala obljubo, ki sem jo dala sama sebi in kar začela s hojo. Prvih 5 km. Sicer sem imela tamalčka zraven, tako da neki tempo ni bil, pa še kaka 2 km sem ga morala nest "štuporamo". Jutri grem sama. user posted image

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
18.10.2008 20:07:57   
skuštrana
Punce, helouuuuser posted image

Ropotuljica vam sporoča da sporoča da zdravi "zdravstvene" težave z morsko vodo ter čaka mojega moža, da se ga ulijeta kot mož od pikecpokec (upam, da mi ne pobruhata celega stanovanjauser posted image user posted image )...

En dialog med našimi otroci - v kopalnici user posted image
Liza: To je paladont.
Špela: ?????
Liza:To je paladont.
Š:To je pasta.
L:??????
Š:(se zadere) TO JE PASTA....
L:pa ne se dret, ljudje že spijo
Š:oprosti, nisem vedela

user posted image user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
18.10.2008 21:04:13   
skuštrana
IZVIRNO SPOROČILO: darja33

Ostale punce, govorim o Rombergovem testu...Stojte in dejte eno nogo pred drugo (v liniji, kot da stojite na črti), roke naprej in zaprite oči in zdržte 15 sek. Če vam ne rata pol niste normalne al pa ste pijane...he, he. Ktera to prizna?

Ropotuljica piše: darja34, kako si pa kaj ti opravla ta test??

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
18.10.2008 22:01:25   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
En dialog med našimi otroci - v kopalnici user posted image
Liza: To je paladont.
Špela: ?????
Liza:To je paladont.
Š:To je pasta.
L:??????
Š:(se zadere) TO JE PASTA....
L:pa ne se dret, ljudje že spijo
Š:oprosti, nisem vedela

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hahahahaha!

Ropotuljica, na zdravje!

Seznam naših električnih aparatov, ki so ta teden spustili dušo:
1) pralni stroj - sicer še dela, ampak so šli ležaji in ko centrifugira, je treba evakuirati vse stanovalce bloka
2) dvd player
3) and last but not least - moj ljubljeni laptop.

Kje je un smeško, ki se tolče z kadivom po glavi???? Aaaaaaaaaaaaa!!!!!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
18.10.2008 22:27:32   
jerebica
ropotulica na zdravje!!!!

mi smo tudi danes feštali no ta veliki še feštajo, tašča praznuje 50 let, js ji vse pomagam pripravit, v zahvalo pa moja tašča neprimerno izusti: poglejte našo V. menda že tretjega dojenčka pričakujejouser posted image ( js komi pred 3,5 m rodila!!!!), da se razumemo ona tudi ni najbolj suha no sploh ni suha. upam da bo imela jutri tudi moralnega mačka. hb sem mela maksa v bližini da sem se začela kr neki z njim pogovarjat kr sm mela tak cmok v grlu,.... eh pa sej pr tej familiji bi že mogla bit navajena.....

jančika sožalje za vaše elektične duše in naj bolj za vašo denarnico

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
18.10.2008 23:07:09   
Jančika_
Šit ej, jerebicauser posted image . Tale tvoja tašča je pa res biser. Na žalost se kaj takega najde tudi okoli mene. Pa ne bi o tem, ker ni vredno; sigurno pa veš, o kom govorimuser posted image .

Imam pa nekaj za povedat o mojem računalniku. Namreč to, da dela, samo na štrom ga je treba priklopituser posted image . Jao jao, zgleda, da sta razturača razstavila kablovje, ki je skrito pod kavčem. Prečekirala sem del kabla, ki pride v računalnik - je bil na svojem mestu. Prečekirala del kabla, ki gre v vtičnico - je štimal. Ampak vmesnega dela pa nisem pregledala, ker sploh nisem vedela, da se tisti dela sploh da razstavitiuser posted image . Uuuuu maričkauser posted image .

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
19.10.2008 7:50:11   
snorlax
No, fajn Jančika, vsaj en strošek manj. Glede pralnega stroja, je bilo tudi pri nas tako, da je crknil malo prej, preden smo se preselili. Sem si mislila kupit novega za v hišo, a je bilo treba prej.

Sicer je to začetniško veselje, ampak komaj čakam, da grem danes hodit. Samo upam, da me ta volja ne spusti do konca življenja. Če pa me bo, me boš malo nabrcala v rit, pa bo. user posted image Une tadruge mučilne naprave pa res ne bi imela, še to ti bom nazaj pripeljala, ker se moj pi**, da samo mašine domov vlačim, pol pa nič ne delam. user posted image Pa še raje imam, da lahko vsak dan zgasnem ven in se za 1 uro odklopim od vseh. Če bom noter telovadila, bom vmes morala še komu kak sendvič naredit, pa majico speglat, pa kruh dat pečt, pa rit obrisat...pa spet ne bo nič. Mi paše 1 uro svobode na dan.user posted image

Jerebička, ne sekiraj se. Potemtakem sem jaz noseča že celo življenje. user posted image Je pa hec, da ti včasih o debelosti razlagajo ljudje, ki bi sami morali shujšat. Pri nas je to moja mama. Ona mi že skoz govori, da moram shujšat, sama pa ima enih 20 kil preveč. Samo ona se zgovarja na meno in hormone itd...user posted image Jaz se samo smejim. No, zdaj ko sva obe na Montiju, pa je šlo njej samo par kilc dol, je spet kriva mena in hormoni (v resnici pa klobase, špeh..., kar ima zelo rada in se ne more odpovedat).user posted image

Skuštrana in Ropotuljica, vajini dve sta pravi sliki. user posted image user posted image user posted image Meni je pa moj tamali včeraj rekel, ko sva spet načela temo o striženju (noče se stričt, gre raje kri dat user posted image ): "Ne bom se strigel! A se morava spet kregat, al kaj?!" user posted image

Lep dan vsem! user posted image

Aja, pa vse najboljše vsem, ki praznujete!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil snorlax -- 19.10.2008 7:52:30 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.