|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
20.6.2009 9:01:54   
smrček
user posted image user posted image  Čestitke Naty, za malega korenjaka.

Včeraj sem spet pogrnala na polni črti, tako da mi ni uspelo prletet. I se je  popldne spomnil, da bi njegov solarni sitem usposabljali in se je "delovna" akcija zavlekla kr pozno oz. se prišlekom ni nikamor mudilo. Še posebej potem, ko sem tiste mini pize speklauser posted image  njami, super prigrizek.

Če se ne motim, je Skuštrana imela včeraj rok. Kaj novega???

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
20.6.2009 12:38:03   
HuAnita
pravkar sms od skuštane: dobila je Otona, rojenega v avtu!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakam na podrobnosti tega poroda, ker je bila včeraj do skoraj 2h ponoči pri meniuser posted image

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
20.6.2009 12:41:43   
smrček
Čestitkeuser posted image user posted image  za Prav Poseben porod in za malega Otona!!!!!

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
20.6.2009 12:45:31   
Janeja
Ooooo, čestite skuštranauser posted image Pa skoraj na rok je šlo. user posted image

A ste ga včeraj tolk feštale, da ni bilo za zdržat do porodnišnice. user posted image Tale porod si bo pa res zapomnila. Čakam na podrobnosti. 

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
20.6.2009 13:02:31   
žanek
user posted image Skuštrana, iskrene čestitke user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
20.6.2009 13:17:02   
mama06
skuštrana naj ti še tu čestitamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
20.6.2009 15:03:41   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

pravkar sms od skuštane: dobila je Otona, rojenega v avtu!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakam na podrobnosti tega poroda, ker je bila včeraj do skoraj 2h ponoči pri meniuser posted image

v avtuuu! user posted image user posted image to pa mene tud zanima, hehe!

ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image Sta pa z Naty skupaj v P. user posted image user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
20.6.2009 15:36:02   
katja_p
skuštrana, bravo za Ota! user posted image user posted image user posted image

Pa mene tud zanima, kk je blo tole z avtom user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
20.6.2009 15:52:53   
katja_p
Korr.:  Otona user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
20.6.2009 20:06:51   
Ropotuljica
Skuštrana sporoča, da je vse ok in da je bil to najboljši porod do sedaj. Več pa jutri.

Čestitke še tukaj, skuštrana!!!!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
20.6.2009 21:10:59   
Jančika_
Ja, tudi jaz čestitam še tu in čakam na podrobnosti. Madoniš, v avtu, hehe!

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
20.6.2009 21:56:31   
Ropotuljica
pride skuštranin M čez kako uro k nama, ga bomo malo srknili. pa ga bom izprašala do podrobnosti. mater, si ga ne predstavljam, da je bil porodničar :)

za skuštrano bi pa rekla, da ji je bil ta porod najboljši, ker je hotla bit čist natur user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
20.6.2009 22:24:15   
Jančika_
To se mu je zgodilo zato, ker je pri prvem porodu sedel v tistem naslonjaču kot kralj, hehehe! Zdaj je pa dobil za naprej pa za nazaj:). 

Neposredna povezava do sporočila: 4463
20.6.2009 22:40:00   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

pride skuštranin M čez kako uro k nama, ga bomo malo srknili. pa ga bom izprašala do podrobnosti. mater, si ga ne predstavljam, da je bil porodničar :)

za skuštrano bi pa rekla, da ji je bil ta porod najboljši, ker je hotla bit čist natur user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A je M bil zraven sploh? user posted image user posted image user posted image  A ni na čvekanju sinoči rekla, da je v Zadru???

Neposredna povezava do sporočila: 4464
20.6.2009 23:28:04   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita
A je M bil zraven sploh? user posted image user posted image user posted image  A ni na čvekanju sinoči rekla, da je v Zadru???

Mislim, da je rekla, da bi naj šel jutri v Split. Sem razumela, da je tu.

Meni je bilo žal, da nisem mogla ostat dlje, ampak sem še komaj domov pripeljala, čisto sem bila uničena. Zdaj pa buljim boks, namesto da bi šla spatuser posted image .

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
21.6.2009 11:30:18   
katja_p
Pa je bla skuštrana z namenom tu v CE, da v tej P rodi? Al je bo to bolj slučajno?

Ampak, od kod se je pa pol peljala v P, da ni zdržal tamali do bolnice?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
21.6.2009 13:10:32   
Ropotuljica
evo, koncno na racunalniku, da vam lahko porocam. ž

M vceraj ni prisel, ker se je napil user posted image user posted image

Sem bla pa danes pri skustrani (moja Š je hotla it dojencka pogledat, vceraj mi je rojevala ... - čist je not padla)

No, v glavnem. Na Polulah je zacela pritiskat, uspela sta se pripeljat do porodnisnice, ko sta bla pred vhodom, je bla glava ze cisto spodaj, ampak je sestra, ki jepriletela ven, rekla, da jo bojo spravli v porodno. potem je laufala not po se eno sestro, da bi ji pomagala skustrano spravit v sobo, preden sta prisli nazaj, je pa mali venpadel. M ga je drzal v rokah in cakal, da so prisle. Potem so ga pa sprasevale, kaj je po poklicu,da se je tk fajn drzal, ker menda ponavadi tipi žensko kr samo pustijo in laufajo v porodnisnico sestre klicat.

v glavnem, mali je pravi korenjak, velik 53, tezek 3750. pa lubekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
21.6.2009 14:35:37   
Bethany

...
Sem bla pa danes pri skustrani (moja Š je hotla it dojencka pogledat, vceraj mi je rojevala ... - čist je not padla)

No, v glavnem. Na Polulah je zacela pritiskat, uspela sta se pripeljat do porodnisnice, ko sta bla pred vhodom, je bla glava ze cisto spodaj, ampak je sestra, ki jepriletela ven, rekla, da jo bojo spravli v porodno. potem je laufala not po se eno sestro, da bi ji pomagala skustrano spravit v sobo, preden sta prisli nazaj, je pa mali venpadel. M ga je drzal v rokah in cakal, da so prisle. Potem so ga pa sprasevale, kaj je po poklicu,da se je tk fajn drzal, ker menda ponavadi tipi žensko kr samo pustijo in laufajo v porodnisnico sestre klicat.

v glavnem, mali je pravi korenjak, velik 53, tezek 3750. pa lubekuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image svetovna in res izvirna porodna zgodba!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4468
21.6.2009 14:45:27   
Janeja
Skuštrana, super porodna zgodbica. Samo da se je tako srečno končalo. user posted image

Jančika, na ZS ti pošljem številko od Katje. Bi prišla naslednji teden en dan popoldne omare iskat. Hvala še enkrat! user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
21.6.2009 18:00:45   
darja33
Alo!!!
Ja tu se pa res dogaja...

Čestitke Naty in Skuštrani!!!

Sma ble dans glih z Mavo na kofetu in sem ji pravila, kaj se dogaja tu na RR. Porodi v avtu... Pa sma šle čekirat, da bo ktera kaj več povedala....

Ropotuljica hvala za info. A za kavo si še? Js sem fraj v pon in sre. Pa v pet tudi.

Moja D je fajna, zdrava in pridna deklica, tak da bo kmalu tudi zame čas, da stopim v akcijo za ta drugega... Mogoče bom pa potem spet kaj več na temlem forumu...

Zdej sem namreč bolj v akciji, pa biznis, pa...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
21.6.2009 20:33:01   
marjanaR
Ja bravo, skuštrana. Svetovna si. Čestitke tebi, korenjaku in vsej družini!

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
21.6.2009 21:27:25   
Jančika_
Uau, kakšna brzina je bila toleuser posted image . Super! Jaz sem si zdaj malo pogledala, kaj je dobro narediti v takem primeru, ker glede na to, da se je Kajetan rodil hitreje kot Arsen, bi Joe najraje najel sobo v Turški mački kak teden prej, haha. Je nenadoma cel zaskrbljen.

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
21.6.2009 21:37:20   
HuAnita

evo, koncno na racunalniku, da vam lahko porocam. ž

M vceraj ni prisel, ker se je napil user posted image user posted image

Wau!!!!
user posted image user posted image user posted image  

upa, narobe citirala, še dobr, da skuštrane ni tleuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4473
21.6.2009 22:41:32   
Janeja
Punce moje, zdaj pa grem za en teden. user posted image
Aja, spakirano imam v dveh kufrih - bravo zame user posted image .

Pridne bodite, slišimo se spet naslednji ponedeljek. user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
21.6.2009 22:58:21   
Jančika_
Janeja, uživajte, srečno pot!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?