Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 20.6.2009 9:01:54
|
|
|
|
smrček
|
Čestitke Naty, za malega korenjaka. Včeraj sem spet pogrnala na polni črti, tako da mi ni uspelo prletet. I se je popldne spomnil, da bi njegov solarni sitem usposabljali in se je "delovna" akcija zavlekla kr pozno oz. se prišlekom ni nikamor mudilo. Še posebej potem, ko sem tiste mini pize spekla njami, super prigrizek. Če se ne motim, je Skuštrana imela včeraj rok. Kaj novega???
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 20.6.2009 12:38:03
|
|
|
|
HuAnita
|
pravkar sms od skuštane: dobila je Otona, rojenega v avtu!!!!! Čakam na podrobnosti tega poroda, ker je bila včeraj do skoraj 2h ponoči pri meni
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 20.6.2009 12:41:43
|
|
|
|
smrček
|
Čestitke za Prav Poseben porod in za malega Otona!!!!!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 20.6.2009 12:45:31
|
|
|
|
Janeja
|
Ooooo, čestite skuštrana. Pa skoraj na rok je šlo. A ste ga včeraj tolk feštale, da ni bilo za zdržat do porodnišnice. Tale porod si bo pa res zapomnila. Čakam na podrobnosti.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 20.6.2009 13:02:31
|
|
|
|
žanek
|
Skuštrana, iskrene čestitke .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 20.6.2009 13:17:02
|
|
|
|
mama06
|
skuštrana naj ti še tu čestitam
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 20.6.2009 15:03:41
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita pravkar sms od skuštane: dobila je Otona, rojenega v avtu!!!!! Čakam na podrobnosti tega poroda, ker je bila včeraj do skoraj 2h ponoči pri meni v avtuuu! to pa mene tud zanima, hehe! ČESTITKE!!! Sta pa z Naty skupaj v P.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 20.6.2009 15:36:02
|
|
|
|
katja_p
|
skuštrana, bravo za Ota! Pa mene tud zanima, kk je blo tole z avtom
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 20.6.2009 15:52:53
|
|
|
|
katja_p
|
Korr.: Otona
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 20.6.2009 20:06:51
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Skuštrana sporoča, da je vse ok in da je bil to najboljši porod do sedaj. Več pa jutri. Čestitke še tukaj, skuštrana!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 20.6.2009 21:10:59
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, tudi jaz čestitam še tu in čakam na podrobnosti. Madoniš, v avtu, hehe!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 20.6.2009 21:56:31
|
|
|
|
Ropotuljica
|
pride skuštranin M čez kako uro k nama, ga bomo malo srknili. pa ga bom izprašala do podrobnosti. mater, si ga ne predstavljam, da je bil porodničar :) za skuštrano bi pa rekla, da ji je bil ta porod najboljši, ker je hotla bit čist natur
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 20.6.2009 22:24:15
|
|
|
|
Jančika_
|
To se mu je zgodilo zato, ker je pri prvem porodu sedel v tistem naslonjaču kot kralj, hehehe! Zdaj je pa dobil za naprej pa za nazaj:).
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 20.6.2009 22:40:00
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica pride skuštranin M čez kako uro k nama, ga bomo malo srknili. pa ga bom izprašala do podrobnosti. mater, si ga ne predstavljam, da je bil porodničar :) za skuštrano bi pa rekla, da ji je bil ta porod najboljši, ker je hotla bit čist natur A je M bil zraven sploh? A ni na čvekanju sinoči rekla, da je v Zadru???
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 20.6.2009 23:28:04
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita A je M bil zraven sploh? A ni na čvekanju sinoči rekla, da je v Zadru??? Mislim, da je rekla, da bi naj šel jutri v Split. Sem razumela, da je tu. Meni je bilo žal, da nisem mogla ostat dlje, ampak sem še komaj domov pripeljala, čisto sem bila uničena. Zdaj pa buljim boks, namesto da bi šla spat .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 21.6.2009 11:30:18
|
|
|
|
katja_p
|
Pa je bla skuštrana z namenom tu v CE, da v tej P rodi? Al je bo to bolj slučajno? Ampak, od kod se je pa pol peljala v P, da ni zdržal tamali do bolnice?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 21.6.2009 13:10:32
|
|
|
|
Ropotuljica
|
evo, koncno na racunalniku, da vam lahko porocam. ž M vceraj ni prisel, ker se je napil Sem bla pa danes pri skustrani (moja Š je hotla it dojencka pogledat, vceraj mi je rojevala ... - čist je not padla) No, v glavnem. Na Polulah je zacela pritiskat, uspela sta se pripeljat do porodnisnice, ko sta bla pred vhodom, je bla glava ze cisto spodaj, ampak je sestra, ki jepriletela ven, rekla, da jo bojo spravli v porodno. potem je laufala not po se eno sestro, da bi ji pomagala skustrano spravit v sobo, preden sta prisli nazaj, je pa mali venpadel. M ga je drzal v rokah in cakal, da so prisle. Potem so ga pa sprasevale, kaj je po poklicu,da se je tk fajn drzal, ker menda ponavadi tipi žensko kr samo pustijo in laufajo v porodnisnico sestre klicat. v glavnem, mali je pravi korenjak, velik 53, tezek 3750. pa lubek
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 21.6.2009 14:35:37
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica ... Sem bla pa danes pri skustrani (moja Š je hotla it dojencka pogledat, vceraj mi je rojevala ... - čist je not padla) No, v glavnem. Na Polulah je zacela pritiskat, uspela sta se pripeljat do porodnisnice, ko sta bla pred vhodom, je bla glava ze cisto spodaj, ampak je sestra, ki jepriletela ven, rekla, da jo bojo spravli v porodno. potem je laufala not po se eno sestro, da bi ji pomagala skustrano spravit v sobo, preden sta prisli nazaj, je pa mali venpadel. M ga je drzal v rokah in cakal, da so prisle. Potem so ga pa sprasevale, kaj je po poklicu,da se je tk fajn drzal, ker menda ponavadi tipi žensko kr samo pustijo in laufajo v porodnisnico sestre klicat. v glavnem, mali je pravi korenjak, velik 53, tezek 3750. pa lubek svetovna in res izvirna porodna zgodba!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 21.6.2009 14:45:27
|
|
|
|
Janeja
|
Skuštrana, super porodna zgodbica. Samo da se je tako srečno končalo. Jančika, na ZS ti pošljem številko od Katje. Bi prišla naslednji teden en dan popoldne omare iskat. Hvala še enkrat!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 21.6.2009 18:00:45
|
|
|
|
darja33
|
Alo!!! Ja tu se pa res dogaja... Čestitke Naty in Skuštrani!!! Sma ble dans glih z Mavo na kofetu in sem ji pravila, kaj se dogaja tu na RR. Porodi v avtu... Pa sma šle čekirat, da bo ktera kaj več povedala.... Ropotuljica hvala za info. A za kavo si še? Js sem fraj v pon in sre. Pa v pet tudi. Moja D je fajna, zdrava in pridna deklica, tak da bo kmalu tudi zame čas, da stopim v akcijo za ta drugega... Mogoče bom pa potem spet kaj več na temlem forumu... Zdej sem namreč bolj v akciji, pa biznis, pa...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 21.6.2009 20:33:01
|
|
|
|
marjanaR
|
Ja bravo, skuštrana. Svetovna si. Čestitke tebi, korenjaku in vsej družini!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 21.6.2009 21:27:25
|
|
|
|
Jančika_
|
Uau, kakšna brzina je bila tole . Super! Jaz sem si zdaj malo pogledala, kaj je dobro narediti v takem primeru, ker glede na to, da se je Kajetan rodil hitreje kot Arsen, bi Joe najraje najel sobo v Turški mački kak teden prej, haha. Je nenadoma cel zaskrbljen.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 21.6.2009 21:37:20
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica evo, koncno na racunalniku, da vam lahko porocam. ž M vceraj ni prisel, ker se je napil Sem bla pa danes pri skustrani (moja Š je hotla it dojencka pogledat, vceraj mi je rojevala ... - čist je not padla) No, v glavnem. Na Polulah je zacela pritiskat, uspela sta se pripeljat do porodnisnice, ko sta bla pred vhodom, je bla glava ze cisto spodaj, ampak je sestra, ki jepriletela ven, rekla, da jo bojo spravli v porodno. potem je laufala not po se eno sestro, da bi ji pomagala skustrano spravit v sobo, preden sta prisli nazaj, je pa mali venpadel. M ga je drzal v rokah in cakal, da so prisle. Potem so ga pa sprasevale, kaj je po poklicu,da se je tk fajn drzal, ker menda ponavadi tipi žensko kr samo pustijo in laufajo v porodnisnico sestre klicat. v glavnem, mali je pravi korenjak, velik 53, tezek 3750. pa lubek Wau!!!! upa, narobe citirala, še dobr, da skuštrane ni tle
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 21.6.2009 22:41:32
|
|
|
|
Janeja
|
Punce moje, zdaj pa grem za en teden. Aja, spakirano imam v dveh kufrih - bravo zame . Pridne bodite, slišimo se spet naslednji ponedeljek.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 21.6.2009 22:58:21
|
|
|
|
Jančika_
|
Janeja, uživajte, srečno pot!
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?