|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
12.6.2009 15:14:49   
HuAnita
no, daj, prosim, imam tako gužvi na šihtu, ampak za fekalije imam pa vedno našpičena ušesa, pa se nasmejala bi se rada 'k zuj'!user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
12.6.2009 20:50:12   
Janeja
Jaz sem sporočila Snorlax in Skabi po SMSu, da je prestavljeno na soboto. Upam, da sta dobili sporočilo, se ni nobena nič oglasila user posted image   A ju je še katera poklicala?

HuAnita, ti pa lepo pridi jutri zvečer za kakšno urco, pa boš v živo slišala pikantno zgodbico user posted image .

Jaz prinesem češnje (če jih ne pozabim čez dan nabrat user posted image ), pa kakšne tortilje in sok.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
12.6.2009 20:54:12   
skuštrana
Skabi ne more v soboto.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
12.6.2009 22:55:32   
marelina
O hojla, zopet. Ko uletim se pogovarjate o planiranem čveku- a do izvedbe je še nekaj! user posted image

Skabi je tako naspidirana mati svojih otrok da že postran fuša!user posted image   Ma to pomeni da je pridna in organizirana, bravo.

Sam naj še tale junij bo pr kraj pol pa malo zadihamo. Skor vsak dan so ene ceremonije nekje, kamor taksiramo svoje in otroške ritke na take in take zaključke. Ta teden 3, drug teden spet dva. 

Prihaja pa tudi PETEK, ko grem jaz mati 2-eh otrok NA MORJE z žensko družbo sama!!! 100% si želim te izvedbe. Poročam če mi rata. To bo prvič, od rojstva tamale da bom kje prespala brez otrok, od doma. Kolk let sem čakala na to a? A do takrat se moram še lepo nost, da bo ata prevzel komletno organizacijo za prihodnji vikend. Po moje me bodo že nasprot prišli.user posted image

Lp od Meggice, ki jo RR več ne vzame nazaj!user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
12.6.2009 23:28:19   
marjanaR
Ojla, čveke. Pri nas je hud tempo, včasih še uspem priti do foruma, vendar le toliko, da kaj preberem, napišem pa ne ravno. Glavno - lepo se imejte jutri na srečanju. Mi imamo koze. No, K. jih ima, čez 14 dni pa menda pridejo k N. Pestro.

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu marelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
13.6.2009 7:10:29   
Naty*Taja
Snorči tudi ne more!

MONTIGNAC

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
13.6.2009 9:42:59   
Janeja
Pa saj ni res no - Skabi in Snorlax, za petek ni šlo, zdaj pa je sobota tudi narobe. user posted image Pa sem le upala, da se vidimo. Škoda, pa naslednjič.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
13.6.2009 14:51:52   
smrček
Jst potrjujem udeležbo. Prinesem omakco za k tortilijam, mislim, da je ena že napisala, da prinese tortilije.

Skabi in Snorlax, škoda da ju ne bo. Bosta pa naslednji vikend k HuAnitiuser posted image prišli.

Če rabi katera prevoz, se mi lahko priključi.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
14.6.2009 20:56:49   
Janeja
Alo, a se še vse sončite. user posted image

Včeraj je bilo spet fajn, kot vedno. Super večer, sicer majhna udeležba, pa ta bolj sčvekana. user posted image  
Jančika vam bo pa sama povedala, zakaj vemo, da bo tokrat dobila punčko. user posted image

Dolžna sem vam pa še par receptov.

Mini pizze so tole:  http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=9494&offset=60
Če narediš enako, vendar brez kečapa, origana in šunke pa pridejo moji mini bureki.

Toje je pa tisti super zavitek, v katerega daš govedino iz juhe: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6614
Jaz sem ga naredila z listnatim testom in je bil res njami.

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
14.6.2009 21:51:05   
teta beta
Janeja, hvala. Jaz bom tole probala oboje v kratkem. oPozabila sem danes rečt, naj mi prišparajo govedino, pa saj bo spet kmalu. Danes smo bili malo na parceli, ampak ravno okrog 12., tako da nisem niti hodila mimo vas. Se mi je pa zdelo, da slišim otroški živžav user posted image . Pozabila si pa še napisat za ono zadevo za nohte za smčko user posted image .

Jančika, daj še ti gor recept za juho s porom in bučkami, ker ga nisi uspela povedat. Sem pa razmišljala o tistem zadnjem pogovoru in predlagam, da se obrneš na M. Kosa.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
14.6.2009 22:10:35   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta
Pozabila si pa še napisat za ono zadevo za nohte za smčko user posted image .

Aja, pa res. Se mi je zdelo, da sem še nekaj obljubila. user posted image

Kapsule se imenujejo Forcapil in se dobijo v lekarni v Žalcu. Prvi mesec jemlješ 2 zjutraj, potem pa še dva meseca po eno. Lak, ki sem ga kupila v Mullerju pa je Nail repair Micro Cell 2000. Pri meni je bila tole čudežna kombinacija in res sem imela že po 1 mesecu trde, močne in nelomljive nohte. Rezultat po 2 mesecih ste pa včeraj videle. Jaz sem res navdušena.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
14.6.2009 22:24:53   
žanek
Čer user posted image .

Za nami je tudi en tak lep družinski dan.

Janeja, hvala za recepte, tudi mi bomo v kratkem poskusili. Tudi jaz bi te prosila še za tisto zadevo z nohti user posted image .

Včeraj je bilo fajn, samo zame prekratko user posted image (bi lahko drugič dlje ostale). Hrane je zopet full ostalo, tako da ste še vabljene. Jančika nam je delala lušte s poslušanjem njenega malčka v trebuhu user posted image , v glavnem super je bilo.

Naty-taja, čestitke za fantka. Sem slišala, da je od svaka punca rodila user posted image . Saj veš kako pravijo, "dober glas seže v deveto vas" user posted image .

Jaz sem pa tako dolgo pisala, da je Janeja vmes že objavila zadevo o nohtih user posted image . Hvala.

< Sporočilo je popravil žanek -- 14.6.2009 22:26:24 >

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
14.6.2009 22:27:17   
žanek
Skuštrana, je že kaj, včeraj te je nekaj špikalo?

< Sporočilo je popravil žanek -- 14.6.2009 22:29:15 >

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
14.6.2009 22:32:28   
Jančika_
Hojla. Mene so pjebi danes pustili zjutraj spat, pa po kosilu sem zalegnila za dve uri s Kajčijem, pa se še nisem čisto spravila k sebi. Mater, sem penzionistka.

Teta beta, hvala za nasvet. Recept za juho s porom in bučkami: količine so poljubne, ponavadi dam nekje pol-pol. Na olivnem olju podušim na tanke kolobarčke narezan por, zalijem z vročo vodo in dodam na kockice narezane bučke, kak deci paradižnikove mezge in zelenjavno kocko. Kuham ca. 10 minut, na koncu dodam kislo smetano. Tega lahko pojem cel lonecuser posted image . Zadnjič sem dodala še brokoli in zmiksala s paličnim mešalnikom in je bilo tudi ful dobro.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
14.6.2009 22:39:58   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: žanek

Včeraj je bilo fajn, samo zame prekratko user posted image (bi lahko drugič dlje ostale).

Đizus, jaz bi v tem primeru morala pri vas prespat. Prvič zato, ker ne bi bila sposobna it domov, drugič pa zato, ker pri vas zjutraj SPITE, pri nas je pa juhuhu. Najprej so me ob 6.15 zbudili ptiči in sem si zatlačila čepke v ušesa, nakar sta ob sedmih prihlačala mala dva in ker nisem reagirala na njune klice, sta me najprej božala po roki, potem sta me pa začela vlečt iz postelje. Ampak sem se naredila mrtvo. Tudi zato, ker jima niti na kraj pameti ni padlo, da bi šla na drugo stran postelje težit fotruuser posted image . Je pa Joe vstal brez posebnih pripomb, ali pa jih samo nisem slišala zaradi čepkovuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Janeja
Jančika vam bo pa sama povedala, zakaj vemo, da bo tokrat dobila punčko.

Ali pa bo en fejst čvekljiv pob. Skratka, dete je včeraj med čvekom prvič dalo orenk vedeti, da miga.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
14.6.2009 22:54:55   
jerebica
hojla,

lepo da ste se na čvekale, drugič se vam probam pridružit, tokrat pa joj mali R. ga kr neki sraka ponoči, ne vem al ga zobki matrajo ali pa ker čez dan tako slabo je želi ponoči na zizi nadoknadit. Razmišljam, da bi mu jo ukinla, ker me že tole nočno dojenje preveč psihično utuja, sicer je pa fajn. Danes sem mu po Jančikinem nasvetu dala calpol pred spanjem, pa bomo vidl.

Jaz mam pa nekaj vnete oči, grem jutri pogledat, če naša Darja33 kaj dela.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
15.6.2009 7:12:39   
Naty*Taja
Vidim, da ste se imele kot ponavadi super sčvekano.

IZVIRNO SPOROČILO: žanek

Naty-taja, čestitke za fantka. Sem slišala, da je od svaka punca rodila user posted image . Saj veš kako pravijo, "dober glas seže v deveto vas" user posted image .

Oj Žanči, hvala. Smo imeli tako gužvo, da ni blo variante, da bi imela zvečer še kej energije za udeležbo! Pa sej ni čudno, ko je pa že nekje zadnji teden in mi vse dol tišči. BI mi pasalo počivat, pa ni variante zraven tamalihdveh četudi jih drugi čuvajo. mami je pa mami. Sta zuni z atijem pa vsake toliko kateri gor pridivja pa moram vstat...klinc pa tako počivanje! V glavnem komi čakam, da se še jaz rešim...user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
15.6.2009 10:51:44   
Jančika_
HuAnita, kako zdaj kaže za tale vikend?

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
15.6.2009 13:23:10   
smrček
Janeja hvala za linke. Ono čudo (prozolio?) z govedino grem zdajle delat, mini pice so pa ta teden v planu.
Jst mam danes spet bolniškouser posted image . Madonca zdej mi je pa Ančika zakuhala, pa grlo jo boli, tako da sem takoj posumila na angino  al pa na škrlatiko, ki jo je Gašper pred 14 dnevi imel. Sem jo prejle peljala k zdravniku, da ji je vzela bris in je HB negativen, tako da zgleda da bo kakšna viroza.
Ampak me kakršnakoli (otroška) viroza ne zadrži, če nas v soboto HuAnita povabiuser posted image

< Sporočilo je popravil smrček -- 15.6.2009 13:24:39 >

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
15.6.2009 20:43:01   
Janeja
Smrček, kakšen je bil Prazolio?

Kaj je pa zdaj s Skuštrano? A je še nosečka, ali se že carta? Malo sumljivo je tole, da se nič ne javi po sobotnem špikanju.
Jutri sem pa fraj. user posted image
Gremo z Leo na en posvet v LJ na Pediatrično, potem pa u šoping.

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
15.6.2009 21:56:34   
HuAnita
skuštrana je bila v soboto ene par ur pri nas, pa je ni špikalo, je pa res, da smo jedli pistacijo, pa še peš je potem hodila do avta, je bila v bližini nesreča, pa njen M ni mogel do nas z avtom   --- kaj se je po odhodu dogajalo, pa ne prevzemam odgovornosti....

babe žabe- a smo prestavile srečanje na soboto, 20., ali kaj? meni je kul 19. seveda vabilo velja, le približno cifro moram vedeti - imamo samo 8 stolov, druge si moram iti sposodit k teti, pa ne bi brez zveze iberžnih nosila, če se da, ni prav blizuuser posted image     pa datum zdaj povejte... čimprej, da še snorlax, skabi in še ene par frendicam sms pošljem, da pridejo - so vse fajnuser posted image

srečanje - kul, da je uspelo, saj veste, rd tu, tam, pikniki, maša ...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
15.6.2009 22:08:47   
Jančika_
Jezusmarija, pa ne zdej zaradi stolov komplicirat, bomo pa na tleh sedele. Pa kak kavč menda tudi imete, ne? Številka? Hm, tako kot pretekli vikend, ko potem pol najavljenih ne pride? Ne moreš ti zdaj točne cifre dobit, nouser posted image . Aja, meni je vseeno, če je petek ali sobota. Prilagajanje pa tudi nekak ne obrodi sadov, zgleda. Tako da ti povej, kako ti ustreza, pol pa upaš, da nas pride čim več (ali čim manj, kar ti je ljubše, hahaha!).

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 15.6.2009 22:09:08 >

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
15.6.2009 22:37:40   
Janeja
Mene sigurno ne bo, ne petek ne soboto. user posted image   V soboto ima P sindikalca in štartajo že ponoči, pridejo pa verjetno v nedeljo proti jutru.

Pa še pakiranje me čaka, saj štartamo v ponedeljek na težko pričakovan dopust.  Pa se mi niti sanja ne, kako naj za vse 4 spakiram stvari v 2-3 kufre. user posted image   Trenutno mi to meji na znanstveno fantastiko, ker smo ponavadi napakirani v avtu na polno plus strešni kufer. user posted image Vse ideje dobrodošle...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
15.6.2009 22:43:48   
Jančika_
Janeja, za tiste omare velja, so na voljo. Pa kuhinjski elementi po želji prav tako. Se slišiva glede odvoza.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
15.6.2009 22:54:06   
Janeja
Jančika, super. Te pokličem jutri popoldne, ko se vrnemo iz Ljubljane. Hvala še enkrat!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?