Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.6.2009 15:14:49
|
|
|
|
HuAnita
|
no, daj, prosim, imam tako gužvi na šihtu, ampak za fekalije imam pa vedno našpičena ušesa, pa se nasmejala bi se rada 'k zuj'!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.6.2009 20:50:12
|
|
|
|
Janeja
|
Jaz sem sporočila Snorlax in Skabi po SMSu, da je prestavljeno na soboto. Upam, da sta dobili sporočilo, se ni nobena nič oglasila A ju je še katera poklicala? HuAnita, ti pa lepo pridi jutri zvečer za kakšno urco, pa boš v živo slišala pikantno zgodbico . Jaz prinesem češnje (če jih ne pozabim čez dan nabrat ), pa kakšne tortilje in sok.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.6.2009 20:54:12
|
|
|
|
skuštrana
|
Skabi ne more v soboto.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.6.2009 22:55:32
|
|
|
|
marelina
|
O hojla, zopet. Ko uletim se pogovarjate o planiranem čveku- a do izvedbe je še nekaj! Skabi je tako naspidirana mati svojih otrok da že postran fuša! Ma to pomeni da je pridna in organizirana, bravo. Sam naj še tale junij bo pr kraj pol pa malo zadihamo. Skor vsak dan so ene ceremonije nekje, kamor taksiramo svoje in otroške ritke na take in take zaključke. Ta teden 3, drug teden spet dva. Prihaja pa tudi PETEK, ko grem jaz mati 2-eh otrok NA MORJE z žensko družbo sama!!! 100% si želim te izvedbe. Poročam če mi rata. To bo prvič, od rojstva tamale da bom kje prespala brez otrok, od doma. Kolk let sem čakala na to a? A do takrat se moram še lepo nost, da bo ata prevzel komletno organizacijo za prihodnji vikend. Po moje me bodo že nasprot prišli. Lp od Meggice, ki jo RR več ne vzame nazaj!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.6.2009 23:28:19
|
|
|
|
marjanaR
|
Ojla, čveke. Pri nas je hud tempo, včasih še uspem priti do foruma, vendar le toliko, da kaj preberem, napišem pa ne ravno. Glavno - lepo se imejte jutri na srečanju. Mi imamo koze. No, K. jih ima, čez 14 dni pa menda pridejo k N. Pestro.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.6.2009 7:10:29
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Snorči tudi ne more!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.6.2009 9:42:59
|
|
|
|
Janeja
|
Pa saj ni res no - Skabi in Snorlax, za petek ni šlo, zdaj pa je sobota tudi narobe. Pa sem le upala, da se vidimo. Škoda, pa naslednjič.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.6.2009 14:51:52
|
|
|
|
smrček
|
Jst potrjujem udeležbo. Prinesem omakco za k tortilijam, mislim, da je ena že napisala, da prinese tortilije. Skabi in Snorlax, škoda da ju ne bo. Bosta pa naslednji vikend k HuAniti prišli. Če rabi katera prevoz, se mi lahko priključi.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.6.2009 20:56:49
|
|
|
|
Janeja
|
Alo, a se še vse sončite. Včeraj je bilo spet fajn, kot vedno. Super večer, sicer majhna udeležba, pa ta bolj sčvekana. Jančika vam bo pa sama povedala, zakaj vemo, da bo tokrat dobila punčko. Dolžna sem vam pa še par receptov. Mini pizze so tole: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=9494&offset=60 Če narediš enako, vendar brez kečapa, origana in šunke pa pridejo moji mini bureki. Toje je pa tisti super zavitek, v katerega daš govedino iz juhe: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6614 Jaz sem ga naredila z listnatim testom in je bil res njami.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.6.2009 21:51:05
|
|
|
|
teta beta
|
Janeja, hvala. Jaz bom tole probala oboje v kratkem. oPozabila sem danes rečt, naj mi prišparajo govedino, pa saj bo spet kmalu. Danes smo bili malo na parceli, ampak ravno okrog 12., tako da nisem niti hodila mimo vas. Se mi je pa zdelo, da slišim otroški živžav . Pozabila si pa še napisat za ono zadevo za nohte za smčko . Jančika, daj še ti gor recept za juho s porom in bučkami, ker ga nisi uspela povedat. Sem pa razmišljala o tistem zadnjem pogovoru in predlagam, da se obrneš na M. Kosa.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.6.2009 22:10:35
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta Pozabila si pa še napisat za ono zadevo za nohte za smčko . Aja, pa res. Se mi je zdelo, da sem še nekaj obljubila. Kapsule se imenujejo Forcapil in se dobijo v lekarni v Žalcu. Prvi mesec jemlješ 2 zjutraj, potem pa še dva meseca po eno. Lak, ki sem ga kupila v Mullerju pa je Nail repair Micro Cell 2000. Pri meni je bila tole čudežna kombinacija in res sem imela že po 1 mesecu trde, močne in nelomljive nohte. Rezultat po 2 mesecih ste pa včeraj videle. Jaz sem res navdušena.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.6.2009 22:24:53
|
|
|
|
žanek
|
Čer . Za nami je tudi en tak lep družinski dan. Janeja, hvala za recepte, tudi mi bomo v kratkem poskusili. Tudi jaz bi te prosila še za tisto zadevo z nohti . Včeraj je bilo fajn, samo zame prekratko (bi lahko drugič dlje ostale). Hrane je zopet full ostalo, tako da ste še vabljene. Jančika nam je delala lušte s poslušanjem njenega malčka v trebuhu , v glavnem super je bilo. Naty-taja, čestitke za fantka. Sem slišala, da je od svaka punca rodila . Saj veš kako pravijo, "dober glas seže v deveto vas" . Jaz sem pa tako dolgo pisala, da je Janeja vmes že objavila zadevo o nohtih . Hvala.
< Sporočilo je popravil žanek -- 14.6.2009 22:26:24 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.6.2009 22:27:17
|
|
|
|
žanek
|
Skuštrana, je že kaj, včeraj te je nekaj špikalo?
< Sporočilo je popravil žanek -- 14.6.2009 22:29:15 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.6.2009 22:32:28
|
|
|
|
Jančika_
|
Hojla. Mene so pjebi danes pustili zjutraj spat, pa po kosilu sem zalegnila za dve uri s Kajčijem, pa se še nisem čisto spravila k sebi. Mater, sem penzionistka. Teta beta, hvala za nasvet. Recept za juho s porom in bučkami: količine so poljubne, ponavadi dam nekje pol-pol. Na olivnem olju podušim na tanke kolobarčke narezan por, zalijem z vročo vodo in dodam na kockice narezane bučke, kak deci paradižnikove mezge in zelenjavno kocko. Kuham ca. 10 minut, na koncu dodam kislo smetano. Tega lahko pojem cel lonec . Zadnjič sem dodala še brokoli in zmiksala s paličnim mešalnikom in je bilo tudi ful dobro.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.6.2009 22:39:58
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanek Včeraj je bilo fajn, samo zame prekratko (bi lahko drugič dlje ostale). Đizus, jaz bi v tem primeru morala pri vas prespat. Prvič zato, ker ne bi bila sposobna it domov, drugič pa zato, ker pri vas zjutraj SPITE, pri nas je pa juhuhu. Najprej so me ob 6.15 zbudili ptiči in sem si zatlačila čepke v ušesa, nakar sta ob sedmih prihlačala mala dva in ker nisem reagirala na njune klice, sta me najprej božala po roki, potem sta me pa začela vlečt iz postelje. Ampak sem se naredila mrtvo. Tudi zato, ker jima niti na kraj pameti ni padlo, da bi šla na drugo stran postelje težit fotru . Je pa Joe vstal brez posebnih pripomb, ali pa jih samo nisem slišala zaradi čepkov . IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Jančika vam bo pa sama povedala, zakaj vemo, da bo tokrat dobila punčko. Ali pa bo en fejst čvekljiv pob. Skratka, dete je včeraj med čvekom prvič dalo orenk vedeti, da miga.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.6.2009 22:54:55
|
|
|
|
jerebica
|
hojla, lepo da ste se na čvekale, drugič se vam probam pridružit, tokrat pa joj mali R. ga kr neki sraka ponoči, ne vem al ga zobki matrajo ali pa ker čez dan tako slabo je želi ponoči na zizi nadoknadit. Razmišljam, da bi mu jo ukinla, ker me že tole nočno dojenje preveč psihično utuja, sicer je pa fajn. Danes sem mu po Jančikinem nasvetu dala calpol pred spanjem, pa bomo vidl. Jaz mam pa nekaj vnete oči, grem jutri pogledat, če naša Darja33 kaj dela.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.6.2009 7:12:39
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Vidim, da ste se imele kot ponavadi super sčvekano. IZVIRNO SPOROČILO: žanek Naty-taja, čestitke za fantka. Sem slišala, da je od svaka punca rodila . Saj veš kako pravijo, "dober glas seže v deveto vas" . Oj Žanči, hvala. Smo imeli tako gužvo, da ni blo variante, da bi imela zvečer še kej energije za udeležbo! Pa sej ni čudno, ko je pa že nekje zadnji teden in mi vse dol tišči. BI mi pasalo počivat, pa ni variante zraven tamalihdveh četudi jih drugi čuvajo. mami je pa mami. Sta zuni z atijem pa vsake toliko kateri gor pridivja pa moram vstat...klinc pa tako počivanje! V glavnem komi čakam, da se še jaz rešim...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.6.2009 10:51:44
|
|
|
|
Jančika_
|
HuAnita, kako zdaj kaže za tale vikend?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.6.2009 13:23:10
|
|
|
|
smrček
|
Janeja hvala za linke. Ono čudo (prozolio?) z govedino grem zdajle delat, mini pice so pa ta teden v planu. Jst mam danes spet bolniško . Madonca zdej mi je pa Ančika zakuhala, pa grlo jo boli, tako da sem takoj posumila na angino al pa na škrlatiko, ki jo je Gašper pred 14 dnevi imel. Sem jo prejle peljala k zdravniku, da ji je vzela bris in je HB negativen, tako da zgleda da bo kakšna viroza. Ampak me kakršnakoli (otroška) viroza ne zadrži, če nas v soboto HuAnita povabi
< Sporočilo je popravil smrček -- 15.6.2009 13:24:39 >
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.6.2009 20:43:01
|
|
|
|
Janeja
|
Smrček, kakšen je bil Prazolio? Kaj je pa zdaj s Skuštrano? A je še nosečka, ali se že carta? Malo sumljivo je tole, da se nič ne javi po sobotnem špikanju. Jutri sem pa fraj. Gremo z Leo na en posvet v LJ na Pediatrično, potem pa u šoping.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.6.2009 21:56:34
|
|
|
|
HuAnita
|
skuštrana je bila v soboto ene par ur pri nas, pa je ni špikalo, je pa res, da smo jedli pistacijo, pa še peš je potem hodila do avta, je bila v bližini nesreča, pa njen M ni mogel do nas z avtom --- kaj se je po odhodu dogajalo, pa ne prevzemam odgovornosti.... babe žabe- a smo prestavile srečanje na soboto, 20., ali kaj? meni je kul 19. seveda vabilo velja, le približno cifro moram vedeti - imamo samo 8 stolov, druge si moram iti sposodit k teti, pa ne bi brez zveze iberžnih nosila, če se da, ni prav blizu pa datum zdaj povejte... čimprej, da še snorlax, skabi in še ene par frendicam sms pošljem, da pridejo - so vse fajn srečanje - kul, da je uspelo, saj veste, rd tu, tam, pikniki, maša ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.6.2009 22:08:47
|
|
|
|
Jančika_
|
Jezusmarija, pa ne zdej zaradi stolov komplicirat, bomo pa na tleh sedele. Pa kak kavč menda tudi imete, ne? Številka? Hm, tako kot pretekli vikend, ko potem pol najavljenih ne pride? Ne moreš ti zdaj točne cifre dobit, no . Aja, meni je vseeno, če je petek ali sobota. Prilagajanje pa tudi nekak ne obrodi sadov, zgleda. Tako da ti povej, kako ti ustreza, pol pa upaš, da nas pride čim več (ali čim manj, kar ti je ljubše, hahaha!).
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 15.6.2009 22:09:08 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.6.2009 22:37:40
|
|
|
|
Janeja
|
Mene sigurno ne bo, ne petek ne soboto. V soboto ima P sindikalca in štartajo že ponoči, pridejo pa verjetno v nedeljo proti jutru. Pa še pakiranje me čaka, saj štartamo v ponedeljek na težko pričakovan dopust. Pa se mi niti sanja ne, kako naj za vse 4 spakiram stvari v 2-3 kufre. Trenutno mi to meji na znanstveno fantastiko, ker smo ponavadi napakirani v avtu na polno plus strešni kufer. Vse ideje dobrodošle...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.6.2009 22:43:48
|
|
|
|
Jančika_
|
Janeja, za tiste omare velja, so na voljo. Pa kuhinjski elementi po želji prav tako. Se slišiva glede odvoza.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.6.2009 22:54:06
|
|
|
|
Janeja
|
Jančika, super. Te pokličem jutri popoldne, ko se vrnemo iz Ljubljane. Hvala še enkrat!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?