|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
22.6.2009 9:09:06   
katja_p
Bravo za tak super lahek porod, skuštrana! user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
22.6.2009 12:34:06   
žanek

No, v glavnem. Na Polulah je zacela pritiskat, uspela sta se pripeljat do porodnisnice, ko sta bla pred vhodom, je bla glava ze cisto spodaj, ampak je sestra, ki jepriletela ven, rekla, da jo bojo spravli v porodno. potem je laufala not po se eno sestro, da bi ji pomagala skustrano spravit v sobo, preden sta prisli nazaj, je pa mali venpadel. M ga je drzal v rokah in cakal, da so prisle. Potem so ga pa sprasevale, kaj je po poklicu,da se je tk fajn drzal, ker menda ponavadi tipi žensko kr samo pustijo in laufajo v porodnisnico sestre klicat.

v glavnem, mali je pravi korenjak, velik 53, tezek 3750. pa lubekuser posted image user posted image user posted image

Bravo ati in mami user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
bi Joe najraje najel sobo v Turški mački kak teden prej, haha. Je nenadoma cel zaskrbljen.

user posted image

Janeja uživajte!! Aja, kam pa greste to, predvidevam da nekam z letalom glede na to, da si omejena s kufri user posted image

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
22.6.2009 15:54:00   
jerebica
Skuštranka in Naty- Taja čestitke za mala pikeca user posted image user posted image

no jaz sem pa danes dobila v službi izredno odpoved zaradi finančne krizeuser posted image , tako da imam malce podaljšano porodniškouser posted image . Malo žalostna, malo vesela.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
22.6.2009 20:21:34   
teta beta
Čestitke, skuštrani in seveda njenemu M. ki se je tako dobro držal! Fenomenalna zgodba, res.

Jerebica, to pa ni glih fajn slišat. Upam, da kmalu najdeš kaj pametnega, ali pa septembra, da poletje še preživiš doma s svojima fantoma.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
22.6.2009 21:00:20   
Jančika_
Žanek, Janeja je šla na Djerbo.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
22.6.2009 22:57:11   
Bonnie_RR
Zdravo!
Mogoče se me katera še spomni... user posted image user posted image
Sem zasledila, da sta Naty-Taja in skuštrana rodili... Čestitke obema in, seveda, celotnima družinama!user posted image user posted image user posted image

Ste pa zame kar preveč ažurneuser posted image , zato mi uspe vsake toliko le na hitrco preleteti dogajanje, za kaj več mi pa vedno zmanjka časa...user posted image

Za nami so skoraj trije doooooolgi in težavni tedni bolezni - Nik je namreč najprej dobil škrlatinko, 1 teden kasneje pa še vodene koze (precej hud obliko). Zdej bi pa radi malo za nazaj nadoknadili (v smislu biti čim več zunajuser posted image ), pa je vreme za user posted image . No, samo, da je hudo za nami...user posted image

Na dopust gremo šele čez dober mesec (25.07.), vsi pa že komaj čakamo...user posted image user posted image

Sedaj poleti bo v službi verjetno malo manj napeto, pa izpitov nimam več do septembra, tako da se bom potrudila pogosteje kaj napisat, ne pa samo vsake pol leta malo pozdraviti...user posted image

lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
23.6.2009 8:39:17   
Naty*Taja
Hojla punce! Vidim, da vam dogaja!
Nam tudi...user posted image
Mi smo glede na situacijo (3. porod, popoldanska gužva in predvsem ekspresni porod pri Maruši) zaradi mamične fobije pred takimle dogodkom, kot ga je doživela Skuštrana odbrzeli v porodnišnico takoj ob prvem znaku - mini popadek v spodnjem delu trebuha. Sem kr sama potipala, če se je že fejst odprlo in po moje je blo nekje 2 prsta. Sem šla z mojim na pulmologijo, da sem bila bližje porodnišnici. user posted image Pa še prav sem imela!! Potem sva šla pa kr not in sem pač rekla, da bomo verjetno kamlu rodil in da ker je tretjič bi raje kr kak ctg pa pregled. Ctg ni ravno kej pokazal, ker mi ga je naštimala zgoraj, jaz pa vse nizko in popadke skor pri "izlazu" ! user posted image Ko me je pa dohtarca pregledala je pa potrdila moje domneve. Vse je bilo pripravljeno in je rekla, naj raje kr na oddelku počakam. Ko se je začelo smo komaj dol do porodne prišli in v 4 popadkih je bil mali zunaj... Tolk o tem, da boste lažje razumele, zakaj je Skuštrana rodila v avtu - ona je mogla prit iz Laškega do porodne, ne iz enega štuka višje!!!user posted image user posted image
Sem jo pa šla pogledat, ja! Ko so naši v soboto prišli na obisk so mi nekaj govorili o neki gužvi pred vhodom...to je bila Skuštrana, ki je pred množičnim občinstvom rodila v avtu, babici - možeku, so pa vsi navdušeno ploskali. Pa Skabi je sporočila, da je največja atrakcija po bolnici v tistem dnevu!! Svaka jima čast, da sta tako lepo tole speljala. Bravo ati, da ni zapaničaru. Je pa povzroču vsesplošno paniko pri atijih, ki še čakajo tretje in več otročke! user posted image user posted image Je pa z njima vse ok in če je bil mali ok, sta šla itak že drugi dan domov. Taka je bila njena želja. Me prav zanima, če jima je ratalo.
Naš mali je bil pa kr mali glede na prejšnjadva - 50/3400/34. Je taka mala pupika. Priden - samo je in spi, pa kaka in lula. Jokat pa še ne zna.

Alarm - lp!!

MONTIGNAC

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
23.6.2009 9:40:43   
HuAnita
ra
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Hojla punce! Vidim, da vam dogaja!
Nam tudi...user posted image
Mi smo glede na situacijo (3. porod, popoldanska gužva in predvsem ekspresni porod pri Maruši) zaradi mamične fobije pred takimle dogodkom, kot ga je doživela Skuštrana odbrzeli v porodnišnico takoj ob prvem znaku - mini popadek v spodnjem delu trebuha. Sem kr sama potipala, če se je že fejst odprlo in po moje je blo nekje 2 prsta. Sem šla z mojim na pulmologijo, da sem bila bližje porodnišnici. user posted image Pa še prav sem imela!! Potem sva šla pa kr not in sem pač rekla, da bomo verjetno kamlu rodil in da ker je tretjič bi raje kr kak ctg pa pregled. Ctg ni ravno kej pokazal, ker mi ga je naštimala zgoraj, jaz pa vse nizko in popadke skor pri "izlazu" ! user posted image Ko me je pa dohtarca pregledala je pa potrdila moje domneve. Vse je bilo pripravljeno in je rekla, naj raje kr na oddelku počakam. Ko se je začelo smo komaj dol do porodne prišli in v 4 popadkih je bil mali zunaj... Tolk o tem, da boste lažje razumele, zakaj je Skuštrana rodila v avtu - ona je mogla prit iz Laškega do porodne, ne iz enega štuka višje!!!user posted image user posted image
Sem jo pa šla pogledat, ja! Ko so naši v soboto prišli na obisk so mi nekaj govorili o neki gužvi pred vhodom...to je bila Skuštrana, ki je pred množičnim občinstvom rodila v avtu, babici - možeku, so pa vsi navdušeno ploskali. Pa Skabi je sporočila, da je največja atrakcija po bolnici v tistem dnevu!! Svaka jima čast, da sta tako lepo tole speljala. Bravo ati, da ni zapaničaru. Je pa povzroču vsesplošno paniko pri atijih, ki še čakajo tretje in več otročke! user posted image user posted image Je pa z njima vse ok in če je bil mali ok, sta šla itak že drugi dan domov. Taka je bila njena želja. Me prav zanima, če jima je ratalo.
Naš mali je bil pa kr mali glede na prejšnjadva - 50/3400/34. Je taka mala pupika. Priden - samo je in spi, pa kaka in lula. Jokat pa še ne zna.

Alarm - lp!!

Wau. Takole - pred občinstvom????!!!!user posted image user posted image user posted image  Huh, mene bi to po moje čisto zaprlouser posted image
Pa je niso mogli spraviti še v porodno????!!!! Šit

Seveda je pa faca, kar takole v avtu... Kako pa je potem s popkovino pa to?

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
23.6.2009 9:42:57   
HuAnita
Jerebica, user posted image     držim pesti, da čimprej najdeš kaj pametnega

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
23.6.2009 11:31:07   
Naty*Taja
Huanita, verjemi, da bi ti dol visel za občinstvo, ko bi ti mali z vso silo dol prtisnu in ko ne moreš več zadržat!!user posted image  user posted image Men je bila že muka malo podihat vmes, ko mi je babica presredek čuvala in me usmerjala!!! Če bi bla sama bi tud kr porinla! user posted image Pa pri tistem zadnjem popadku kr probi ti vstat in se prestavit!! Ni šans! Ko so bili zunaj je ati držal malega in so oba skup naložli na postlo in zapeljali v porodno...potem pa naprej. Pa sej bo Skuštrana sama opisala! Tako zanimivo porodno zgodbo nam pa že mora zaupat, a ne? Če drugače ne pa na kakem čveku z bebicami za savinjo al pa kje drugje. Je pa rekla, da bi naj ti članek napisala...user posted image  user posted image pa zgleda, da boš mogla prej intervju naredit, da prideš do točnih podatkov, a ne? user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
23.6.2009 11:59:46   
Jančika_
Bonnie, saj zdaj bo pa menda konec teh bolezni. Vreme ja pa res za kozlat.

Naty-Taja, če pa zdaj še tvojo zgodbo poledam...mater, res bomo morali sobo v Turški mački vzetuser posted image . Bomo videli kako slikico malega Urbana?

Skuštrana je bila vsaj včeraj še not, mali je bil pod lučko.

Danes zjutraj je pa končno rodila še naša Klavdijauser posted image ! Tisa ima obseg glave 37, težka je 3940g, Klavdija pa nima nič šivov. Osmi dan prek roka je bila.

Neposredna povezava do sporočila: 4486
23.6.2009 13:05:47   
žanek
Naty, dobrodošla nazaj.
Uh, mate pa res full hitre porode, madoniš user posted image .

Janči, vam pa res ne gine tale Turška mačka user posted image . Še tukaj čestitke ponosna teta!

Huanita, hitro delat intervju s skuštrano, nato pa izčrpen članek user posted image .

Vreme user posted image . Bi moral imeti danes Ž. zaključek in podelitev diplom pri nogometu, pa bo zgleda odpadlo. Jaz pa sem se tako veselila user posted image .

< Sporočilo je popravil žanek -- 23.6.2009 13:06:20 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
23.6.2009 13:49:34   
bela vrtnica
Naty-Taja in Skuštrana čestitkeuser posted image user posted image .
Res super, da sta obe imeli tako lahek porod.

Ste mi kr lušte naredile. Uživajte s svojimi najbližjimi in kakšne slikice prilepite.

Naslednje srečanje in Skuštranino zgodbo v živo pa res ne smem zamuditi.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
23.6.2009 15:41:34   
katja_p
Naty: dobrodošla nazaj, zdaj se pa lahk še na našem čveku kaj oglasiš user posted image

Intervju s skuštrano: čakamo user posted image

Jančika: no, zdaj vidiš, kako hitr bo šlo user posted image

Da komu poveš tole zgodbo od skuštrane, so vsi čist paf najbrž user posted image

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
23.6.2009 15:41:54   
Bethany
UAU!!! Naty in Skuštrana! Kapo dol za taka ekspresna poroda!!! user posted image user posted image user posted image Js pa sam upam, da bi pri drugem (če kdaj bo) bil vsaj po naravni poti in ne po bližnjici... user posted image user posted image

Hehe, si kr predstavljam, kak je bila Skuštrana v teh dneh prava atrakcija v P. Da ne bosta plačevala položnice za prisotnost partnerja pri porodu, hehe! Prostor pred P. menda ja ne stane ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
23.6.2009 21:06:25   
HuAnita
Jančika, čestitike tudi Klavdiji za Tisouser posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
23.6.2009 21:12:24   
Jančika_
Skuštrana in Klavdija sta se srečali v porodnišnici, Skuštrana gre jutri domov. 

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
24.6.2009 10:45:52   
Naty*Taja
Janči, ja! Kr rezerviraj si. user posted image
Hvala vsem za čestitke.
Katja - še malo učke šparam, tak da ne folgam še vseh tem. Pridem pa sigurno kej pogledat, ko bo čas.
Evo slikce našega korenjaka in ponosnih bratca in sestrice:

Naš mali Urban:

user posted image
Bratec in sestrica me radovedno opazujeta:

user posted image
Z bratcem Marcelom:

user posted image

S sestrico Maruško:

user posted image

user posted image

user posted image
Z bratrancem Erikom sva celih 5 dni narazen!

user posted image

Ups, me je mal zaneslo...user posted image

< Sporočilo je popravil Naty-Taja -- 24.6.2009 10:54:28 >

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
24.6.2009 13:49:54   
HuAnita
Nati - kkjut, kjut na kubik....user posted image user posted image user posted image

Intervju s skuštrano pa bom naredila za kakšno revijo, če mi ga vzamejo (in seveda plačajouser posted image ), ker bo res iz 1. osebe - začel se pa bo... Potem ko so šle čveke od mene domov z babjkega cčeka, okoli 2.00 ponoči, je pa šla ena rodit.... v avtu...

Neposredna povezava do sporočila: 4494
24.6.2009 14:02:44   
Jančika_
Kakšni laski! Maruša in Marcel sta pa že tako velika...lepo!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
24.6.2009 20:09:18   
smrček
Naty-Taja, lepa porodna zgodba, mali pa tak cukeruser posted image  sem kr mal lušt dobila.
Drgač so pa ta tretji res zelo hitri. Mene je bilo skoraj celo nosečnost full strah, da bom doma ali pa na poti v porodnišnico rodila, ker je mali obetal prezgodnji porod, potem pa je le šđlo bolj počasi in lepo po vrsti.
Jančika, če imaš podobne pomisleke, je najbolje, da ob prvem znaku lepo pokličeš rešilca. Pa še čestitke ob rojstvu nečakinjeuser posted image

< Sporočilo je popravil smrček -- 24.6.2009 20:11:18 >

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
25.6.2009 13:56:57   
skuštrana
Babe, mi2 sva včeraj pribrenkala domovuser posted image Vsi smo ok, porod je bil pa ultra hitro lahekuser posted image user posted image Huanita, ne vem kaj si mi dala za jestuser posted image user posted image , ampak vse se je začelo z drisko ob 9 zjutraj in minimalnim špikanjem, no, ob 10.30 je bil pa mali zunaj...user posted image user posted image Ma, takole bi jih lahko 10 rodila...
user posted image
Več vam napišem drugič, sicer pa niti ni kaj napisat. user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
25.6.2009 22:14:13   
Jančika_
Skuštrana, ti kar napiši, tudi če ni velikouser posted image . Dobrodošla nazaj!

Janeja vas vse lepo pozdravlja, na dopustu uživajo sto na uro.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
25.6.2009 22:15:13   
Jančika_
Smrček, a tisto si ti....če si, boš vedela, kaj mislim, če pa nisi, pa ne boš, sevedauser posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
26.6.2009 0:31:32   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Smrček, a tisto si ti....če si, boš vedela, kaj mislim, če pa nisi, pa ne boš, sevedauser posted image .

Hehe, sem se jaz tudi to spraševala, pa mislim da je user posted image .

Skuštrana, dobrodošla nazaj! Piši piši, mislim da vsi tukaj na RR nestrpno pričakujemo izčrpno zgodbo user posted image .

Naty, kak cuker je mali user posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?