|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
26.6.2009 15:34:23   
HuAnita
Tako da jaz tiste noseče, čez rok, vabim k meni, pa boste rodile v šusu....

in v avtu!user posted image

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
26.6.2009 23:12:51   
smrček
Jančika in Žanek tisto sem jst ja. Bi bolj vedele, če se preimenujem v Mama trehuser posted image  , ker nas je še vedno bolj mal, ki imamo tri (ampak nas je čedalje večuser posted image ).

HuAnita a si mogla tam pri Imenih eno kost vržt, a .... mal za nasmejat pa je, če te nebi poznala bi skoraj verjelauser posted image

Skuštrana z besedami in fotkami na danuser posted image

< Sporočilo je popravil smrček -- 26.6.2009 23:13:41 >

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
27.6.2009 9:21:41   
skuštrana
user posted image

Še slikca...

Huanita, ma, super ime, Gej..Hm, kje si bila s predlogom 1 teden nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
27.6.2009 10:25:51   
Jančika_
Naty-Taja in Skuštrana - a rabi katera Novi Tednik, v katerem je objava vajinih porodov? Dejta mi povedat, da ne bom prehitro stran vrgla.

Skuštrana, kake lepe ličke ima mali!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
27.6.2009 14:20:14   
Naty*Taja
Janči hvala, ga imamo doma tak da mojga lahko stran vržeš user posted image .

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
28.6.2009 15:49:16   
skuštrana
Porodna zgodba http://www.ringaraja.net/forum/m_4274271/mpage_3/key_/tm.htm#4295459

Janči, jaz ga tudi imam, tako kot Krofl - Krofličevauser posted image user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
28.6.2009 17:36:45   
katja_p
skuštrana: kapo dol! Teb in tvojmu! Dobr sta zrihtala user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4507
28.6.2009 21:29:02   
Jančika_
OK, cajteng gre v smetiuser posted image . Krasna zgodba, skuštranauser posted image !

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
29.6.2009 10:21:34   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Porodna zgodba http://www.ringaraja.net/forum/m_4274271/mpage_3/key_/tm.htm#4295459

...

user posted image user posted image user posted image Svetovno!! Super zgodbica, bi jo kr brala in brala, hehe!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4509
29.6.2009 10:23:57   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

...

user posted image user posted image user posted image Svetovno!! Super zgodbica, bi jo kr brala in brala, hehe!! user posted image user posted image

Brala in brala bi jo js tud ... user posted image  ne bi pa bla na njenem mestu user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
29.6.2009 10:28:44   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

...

Brala in brala bi jo js tud ... user posted image  ne bi pa bla na njenem mestu user posted image

hehe, ej, js se pa ne bi branila takega poroda, veliko raje kot cel dan v porodni ali na operacijski mizi. user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
29.6.2009 11:33:19   
HuAnita
Babnice, tiste, ki ste mi rekla za rolanje in inam mobije, sem vam poslala sms-je...
Spraševale ste me za rolanje...

Žanek, teta beta, skuštrana, MarjanaR --- če še katero zanima tečaj rolanja v CE čez poletje, sporočite... Lahko si tudi izposodite rolerje

Tečaj bi M. naredil zadnji teden julija, v Ce, proti večeru, prosim sporocite mi, kdo bi lahko prisel oz. kdaj bi lahko - bi bilo pa fajn, ce bi bilo vsaj 6 malckov, tako da se ce poznate kake potencialne kandidate, vam z veseljem vec podrobnosti posljem po mailu...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
29.6.2009 12:33:31   
žanek
Skuštrana, lepa porodna zgodba, še 1x bravo mami in ati user posted image .

HuAnitka, imaš ZS.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
29.6.2009 13:42:32   
katja_p
A je katera od vas že bla s familijo v hotelu Špik, v gozdu Martuljku?

Včeri smo pa šli na Šmohor, iz Liboj. Je bla tamala zlo pridna, 2x vmes zakinkala user posted image  Je bil pa luštn izletek, pa še dežja ni blo user posted image  Bom v kratkem kako fotko dala gor - ko mi jih uspe iz fotoaparata potegnt user posted image

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
29.6.2009 14:16:33   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Babnice, tiste, ki ste mi rekla za rolanje in inam mobije, sem vam poslala sms-je...

Žanek, teta beta, skuštrana, MarjanaR --- če še katero zanima tečaj rolanja v CE čez poletje, sporočite... Lahko si tudi izposodite rolerje

Tečaj bi M. naredil zadnji teden julija, v Ce, proti večeru, prosim sporocite mi, kdo bi lahko prisel oz. kdaj bi lahko - bi bilo pa fajn, ce bi bilo vsaj 6 malckov, tako da se ce poznate kake potencialne kandidate, vam z veseljem vec podrobnosti posljem po mailu...

HuAnita, koliko pa naj bili najmanj stari? Vasja mi ful teži, da bi se učil rolat, samo brez Kajetana to ne bo šlo, ker se mu bo srce strlo. Bi si pa za oba sposodila opremo. Zadnji teden v juliju bi mi lahko. Pošlji mi prosim mejl.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
29.6.2009 21:41:58   
teta beta
Huanita, načeloma sem za in bi si v tem primeru izposodila rolerje (št. 25). Ampak še ne vemo, kdaj bomo šli na morje. Moj ima dopust zadnji teden v juliju in prvi v avgustu in zdaj se še nismo odločili, kdaj gremo. Bom še javila. 

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
29.6.2009 22:14:11   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

HuAnita, koliko pa naj bili najmanj stari? Vasja mi ful teži, da bi se učil rolat, samo brez Kajetana to ne bo šlo, ker se mu bo srce strlo. Bi si pa za oba sposodila opremo. Zadnji teden v juliju bi mi lahko. Pošlji mi prosim mejl.

user posted image user posted image user posted image   Poznam to, naš mali tudi vse posnema...
M pravi, da Kajči težko, da bi kaj odnesel, lahko pa pridete poskusit
3 -in nič več - letniki so še ful rizični, težko mu kaj razložiš, še ne šteka recimo enih stvari...
Lahko si poskusi rolerje, pa ja Joe malo naokoli vozi, ker če bi bil mali na tečaju, rabi potem enega učitelja sam le zase  (sicer jih je do 6 v skupini...)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
30.6.2009 9:23:51   
Jančika_
No, saj se mi je zdelo, da je Kajetan še premali za kaj resnega. Ga vidim, kako se loti kolesa. S pomožnimi mu gre super, ampak niti pod razno pa se noče peljati z like-a-bikeom, kr vrže vse skupaj na tla in začne tulit, da hoče ono drugo kolo. Tako da ne vidim neke posebne fore v tem, da bi ga dala na rolerje. Niti Vasje, pravzaprav. Ne rečem, če bi midva rolala; da bom pa vsa zatečena laufala za njim in ga praskala z asfalta, do tega mi pa niti ni. Itak sem po nekem čudnem ključu vedno sama z njima, ko se gremo kake take zadeve. Daj mi pošlji ponudbo, pa da vidim...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
30.6.2009 14:38:22   
HuAnita
Halo, kraspati s tal jih pa ponavadi niti ni treba, za to pa je oprema + čelada, ki mi je ened največjih izumov u lajfu!!!
Pade mali na kljun, jaz sem si na kolesu vedno vsaj ustnice orto razbila, malemu pa NIČ (hvala bogu, da ne bo pomote) - ker ga čelada ubrani...

zvečer bom M sterala, da pripravi plakat, pa vam ga pošljem

Drugače pa, če nimate namena rolat potem, skoraj nima smisla ju dajat

mi gremo včasih pred Špar, pa je prav kul, takole biti aktiven 2 uri, čeprav potem križ boli, ko malega držimuser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
30.6.2009 20:43:19   
žanek
Huanita, tudi mi smo načeloma za, ampak tudi jaz še ne vem za ziher, ker se Ž. začnejo treningi tam proti koncu julija oz. začetek avgusta (nam bodo po gsm-ju sporočili). Ko bom vedela kaj več, ti bom sporočila.

Danes sem pa videla familijo od skuštrane, kaki cuker je mali user posted image , so mi lušte naredili user posted image . Aja skuštrana, sem te pozabila vprašat, če rabiš plenice za plavanje? Imam čisto novi paket od Mullerja, medium (7-13 kg). Če rabiš, ti jih dam.

Janči, kdaj se bo pa nam uspelo videt?

Tale dež je katastrofa user posted image , sploh se ne spomnem, kdaj je bilo lepo user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
30.6.2009 23:16:48   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: žanek

Janči, kdaj se bo pa nam uspelo videt?

Če ste v četrtek doma, pridemo.

HuAnita, ma ja, meni se itak ne zdi smiselno devat otroke na tečaj rolanja (kar se mene tiče, je mnogo bolj zanimivih športov), ampak oba ful težita, da bi se rada rolala, ko vidita sosedove otroke (valjda same 10-letne). No, ko sem rekla Joeju za tale tečaj, je itak ratal tečenuser posted image , tako da...pošlji mi vseeno, verjetno pa ne bomo šli. Pa menda ja nisi vzela praskanja z asfalta dobesedno, nouser posted image .

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
30.6.2009 23:38:19   
žanek
Janči, smo doma. Se vidimo user posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
30.6.2009 23:42:05   
Jančika_
Ok, pridemo kot običajno. Greva stavit, da bo vreme kot na sodni danuser posted image .

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
1.7.2009 10:18:11   
HuAnita

HuAnita, . Pa menda ja nisi vzela praskanja z asfalta dobesedno, nouser posted image .

Njet, valda ne

Babe žabe - itak nisem hotela tule prek RR, da me ne bo kdo silnega oglaševanja obtožil, ampak ste mi ene sms-je poslale, ene tudi napisale glede rolanja, zato sem na vašo željo zatežila M, naj še v CE naredi tečaj

Bi bilo pa fajn, da čimprej poveste, ker tudi M mora vedeti, da si vzame fraj, ker itak me ima že poln kufer, sem sama sforsirala tale tečaj, da bodo ja RRjevke injihova deca poservisirane, kar se rolanja tičeuser posted image , zdaj pa nas si učitelje napedena, potem pa bosta prišla 2... Za zdaj mi je potrdila MarjanaR, pa skuštrana, žanek še ne ve, Jačnika še razmišljajo, teta beta me je tudi spraševala...

Zato sem vas tudi vprašala, kateri teden bi vam najbolj ustrezal, zdaj si še lahko M izmišljuje in najame učitelje, konec julija pa bo za začetek avgusta težko katerega dobil

Sem malo sitna, jap, ampak zato, ker vem, koliko je dela za tem, mu ga sama nakopljem, potem pa vse pade v vodouser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
1.7.2009 20:17:47   
žanek

Ok, pridemo kot običajno. Greva stavit, da bo vreme kot na sodni danuser posted image

Pa ne samo vreme user posted image . Tale mesec je pa katastrofa, sploh se nam ne uspe dobiti user posted image . Namreč danes zjutraj sem se zbudila z visoko vročino in zabitim nosom user posted image . Celi dan me matra vročina, drugače sem pa ok. Zdej pa ne vem, če je pametno, da se jutri vidmo?
Smo bili v soboto na pikniku in sem celi dan cartala dvojčka stara 6 mesecev, zdejle mi pa sestrična piše, da je v bolnici z malima in imata RSV virus user posted image Upam, da se nisem kej nalezla.
Nič bežim v posteljo, da se vsaj do sobote pozdravim, imamo poroko (samo ne mojo user posted image ). Uživajte kolker se da v tem gnilem vremenu.

Aja, janči, če nujno rabiš tiste stvari (imam vse končano) povej, vam U. kam pripelje?

< Sporočilo je popravil žanek -- 1.7.2009 20:20:44 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......