HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR HuAnita, . Pa menda ja nisi vzela praskanja z asfalta dobesedno, no . Njet, valda ne Babe žabe - itak nisem hotela tule prek RR, da me ne bo kdo silnega oglaševanja obtožil, ampak ste mi ene sms-je poslale, ene tudi napisale glede rolanja, zato sem na vašo željo zatežila M, naj še v CE naredi tečaj Bi bilo pa fajn, da čimprej poveste, ker tudi M mora vedeti, da si vzame fraj, ker itak me ima že poln kufer, sem sama sforsirala tale tečaj, da bodo ja RRjevke injihova deca poservisirane, kar se rolanja tiče , zdaj pa nas si učitelje napedena, potem pa bosta prišla 2... Za zdaj mi je potrdila MarjanaR, pa skuštrana, žanek še ne ve, Jačnika še razmišljajo, teta beta me je tudi spraševala... Zato sem vas tudi vprašala, kateri teden bi vam najbolj ustrezal, zdaj si še lahko M izmišljuje in najame učitelje, konec julija pa bo za začetek avgusta težko katerega dobil Sem malo sitna, jap, ampak zato, ker vem, koliko je dela za tem, mu ga sama nakopljem, potem pa vse pade v vodo
|