Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.6.2009 10:04:28
|
|
|
|
HuAnita
|
Torej petek --- bom poskusila sosedo nahecati, da kakšno pregrešno dobro pecivo speče Jančika - saj ne kompliciram, ravno zato pa si grem stole sposodit, če je večji obisk. Hja, ali pa če vam na riti namontiram krpe, pa mi boste vse zloščile - je tudi varianta dobra, ja... Če katera potrebuje navodila, kako do mene, naj mi sporoči, pa ji pošljem ZS Grem nazaj delat, čeprav sem kot cunja, ožeta in prvi dan M - juhu!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.6.2009 12:49:25
|
|
|
|
jerebica
|
hej, jaz bom tudi to srečanje prešpricala, gremo namreč na bratovo poroko,jao to bo še zabava, ker bova z mojmu nekaj z varstvi štrikala, pa boma kr vsak mal tam. Malega sploh ne upam kje pustit ker ga tak sraka ponoči. Mi imamo pa jutri spooznavni dan za 1. razred, sej ne vem kdo se bolj veseli jaz al Maks. No skratka komaj čakam, čeprav menda ne bom smela nč firbca zraven tiščat, bomo moral kr otroke za kakšno uro pustit.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.6.2009 12:56:50
|
|
|
|
skuštrana
|
Punce, hvala za skrbi, ampak jaz sem še kar tu, 2 v 1 Me je špikalo, bila samo driska...No, to je znak da se pripravlja. Včeraj sem pa cel dan okoli letala, smo šli z M v Zagreb, pa v Zoo - idioti, po tisti vročini , sem mislila, mogoče pa bo kaj in spet nič. Ma, se je zacementiral not pa konec zdej pa 3 danes in jutri ne sme bit nič, je M v Biogradu, to je pa daleččččč.... Torej, šele v četrtek...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 17.6.2009 9:46:15
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Ti Skuštrana, a ne bi šli skup, da nama ne bo dolgčas? Dej kak sms pošlji, ko boš šla not...mogoče se pa res dobiva...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 17.6.2009 13:15:06
|
|
|
|
Jančika_
|
Punce, a poznate kakega mojstra za klime in/ali toplotne črpalke? Na toplotno črpalko bi si radi nacepili še en topoltni izmenjevalnik, ki bi delal kot klima v stanovanju, pa ne vemo za nikogar, ko bi to počel.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 17.6.2009 21:54:06
|
|
|
|
Jančika_
|
Kajtja, hvala!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.6.2009 0:31:49
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Punce, a poznate kakega mojstra za klime in/ali toplotne črpalke? Na toplotno črpalko bi si radi nacepili še en topoltni izmenjevalnik, ki bi delal kot klima v stanovanju, pa ne vemo za nikogar, ko bi to počel. Aha, poznamo. Jutri povprašam in ti tekom dneva sporočim. Srečanje - mene žal ne bo . V primeru, da se N. odloči prespati celo noč, pa uskočim ... ja sanja svinja ... . Uživajte!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.6.2009 8:46:13
|
|
|
|
HuAnita
|
Torej: ju3 pridejo: - snorlax - Jančika - smrček - ene par mojih kolegic, jih mogoče že poznate, če ne, jih boste pa ju3 videle . . . . . Meggi vem da gre na morje, sama s kolegicami, brez otrok, Skabi se ni oglasila, pri Marjani so na AB, Janeja - uleti vsaj za kratek čas? skuštrana - kandidat št. 1 za v porodnišnico, Naty-Taja - št.2 za v porpodnišnico. Torej, kje ste pa še vse druge?! Malo se pofočkajte, prosim. Pa priporočam se za tisto smetanovo omako in tortilje - ne vem, katera to vedno prinese, je pa mučos odličnossss
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.6.2009 21:55:08
|
|
|
|
Janeja
|
HuAnita, verjetno mi ne bo zneslo uletet, niti za kratek čas ne. Razen, če bodo pri P v službi zaradi slabega vremena odpovedali sindikalca. Potem mogoče.... Sem čist "zablokirala" kar se pakiranja tiče. Pojma nimam kaj naj spravim v kufre in koliko. Prvič gremo kot 4-članska družina na letalo in sem tako omejena na max. 3 kufre. Me kar mine, da bi sploh začela kaj pripravljat, ker bo itak vsega preveč. Jutri pa še zadnji delovni dan. Juhuuu, komaj čakamo dopust. Sam da bo še najhujši del dopusta za mano - pakiranje
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.6.2009 22:11:20
|
|
|
|
Jančika_
|
Prinesem omako, tortilje pa naj nekdo drug, se mi ne da še enkrat v štacuno hodit.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.6.2009 22:17:16
|
|
|
|
žanek
|
Pravkar sem dobila sms od naše Naty: "Danes ob 17:47 smo dobili našega malega Urbana, 50/3400/34. Familija KK." ISKRENE ČESTITKE !!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.6.2009 22:20:04
|
|
|
|
teta beta
|
U, jaz bi tudi šla malo pofirbcat vašo hiško. Pa lahko prinesem tortilje. Vem, kje je, zdajle mi pa čisto ni jasno, kje naj zavijem za tja. Kdaj pa, ob kakšnih 9.?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.6.2009 22:20:06
|
|
|
|
skuštrana
|
Naty-Taja - št.2 za v porpodnišnico. Naty Taja ima Urbana, rodila je danes ob 17.47
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.6.2009 22:20:51
|
|
|
|
teta beta
|
Oooo, čestitke za Naty-Tajo!!!!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.6.2009 22:21:49
|
|
|
|
Jančika_
|
Pa še tukaj čestitke ! Teta beta, HuAnita je predlagala ob osmih, meni ustreza malo kasneje. Od kod boš pa štartala? Če iz naših koncev, lahko greva skupaj.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.6.2009 22:32:17
|
|
|
|
teta beta
|
Ne, ne, ziher od tu, da dam še otroke spat. Pa Daša ima do osmih plavanje, potem pa doma še večerja in se bo ziher zavleklo.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.6.2009 22:32:24
|
|
|
|
Janeja
|
Naty-Taja, čestitke za sinčka!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.6.2009 22:40:36
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta Ne, ne, ziher od tu, da dam še otroke spat. Pa Daša ima do osmih plavanje, potem pa doma še večerja in se bo ziher zavleklo. OK.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.6.2009 22:41:18
|
|
|
|
HuAnita
|
Men je vseeno, kdaj pridete, samo po svetlem boste lažje našle
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.6.2009 7:08:16
|
|
|
|
simi73
|
Naty čestitke za Urbana . Skuštrana, še tebe čakamo in navijamo . drugače vas pa sam na hitro pozdravljam, ker nimam časa spljoh... občasno vas še preberem, pisat pa mi ne znese... na srečanje bi prišla, sam mi ne bo zneslo, tak da kdaj drugič... po počitnicah, ko se boste kaj menile . uživajte še zame... nič, lepo se imejte in bom poskušala kaj več se javljati... aja, nekaj me zanima... glede vrtca, mi je en prijatelj rekel, da bodo baje strogo preverjali, če si otroka vpisal v več vrtcev v Sloveniji... da so vrtci v enoten sistem povezani in da se to da preverit, čeprav jst za to prvič slišim in mislim, da ne drži. Ali katera kaj ve o tem? uživajte!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.6.2009 7:42:52
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanek Pravkar sem dobila sms od naše Naty: "Danes ob 17:47 smo dobili našega malega Urbana, 50/3400/34. Familija KK." ISKRENE ČESTITKE !! Ooooo, Naty!! ČESTITKE za Urbana!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.6.2009 8:20:27
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: žanek Pravkar sem dobila sms od naše Naty: "Danes ob 17:47 smo dobili našega malega Urbana, 50/3400/34. Familija KK." ISKRENE ČESTITKE !! Ooooo, Naty!! ČESTITKE za Urbana!! Čestitke!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.6.2009 9:34:27
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: simi73 aja, nekaj me zanima... glede vrtca, mi je en prijatelj rekel, da bodo baje strogo preverjali, če si otroka vpisal v več vrtcev v Sloveniji... da so vrtci v enoten sistem povezani in da se to da preverit, čeprav jst za to prvič slišim in mislim, da ne drži. Ali katera kaj ve o tem? V Celju imajo zaenkrat evidenco samo za celjske vrtce, pa še to delajo letos še na roke, kolikor vem. Bo pa počasi uveden ta sistem, ja. Ampak dvomim, da zelo kmalu.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.6.2009 13:22:32
|
|
|
|
marjanaR
|
Bravo, Naty! Srečno z novim članom. Skuštrana, kaj čakaš ti? Pripravi se na štart ... A je še kakšna na navo noseča? Za Jančiko vem, ona ni več tolk nova ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?