Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.4.2009 8:51:32
|
|
|
|
katja_p
|
Skuštrana: a imaš ti tud hotslinge?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.4.2009 9:09:04
|
|
|
|
skuštrana
|
Huanita, he, he, sedaj ko imate hiško itak ne veš kam bi z denarjem, nekam pa mora it, a ne Po čevlje pa v Turbo šuh Naty, a ti si že doma? Super. Kako pa je kaj naša Janči? Še kar v podnajemu pri mamai ali so že na svojem?? Katja, hotsling oz. pouch...Ja imam, samo še niso na strani, ker sem jaz zadnje čase zelo lena Eh, saj bo boljše, enkrat junija....
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.4.2009 9:23:58
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Katja, hotsling oz. pouch...Ja imam, samo še niso na strani, ker sem jaz zadnje čase zelo lena Eh, saj bo boljše, enkrat junija.... Kaka je pa cena? A ga je možno sposodit si za kak dan, boš kaj okol hodla? Js bi našo pupo probala notr dat, da vidim, če seji dopade. Sem jih tuki gledla (http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=275&detailID=712 ) pa se mi zlo dopade.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.4.2009 9:31:34
|
|
|
|
skuštrana
|
Katja, imaš ZS
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.4.2009 10:57:43
|
|
|
|
žanek
|
HuAnita, , ob tvojih postih se vedno lepo nasmejim za dobro jutro . Janči & co, so že na svojem. Imajo se fajn. Janči se tudi fajn počuti. Več bo pa sama napisala ko dobi net. Bi ga morala že včeraj, pa ga sračkajo. Skuštrana, a vi to prav hišo gradite? Zanica, dobrodošla. NIč, se gremo martinčkat na sonček. Uživajte!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.4.2009 14:04:44
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Skuštrana - sem samo na študijskem dopustu doma zaenkrat. Potem bom še za prvomajske počitnice, pa potem še kaka dva tedna delat pol pa ja... Huanita, jaz bi se malo zamisla nad tistilem pajkom in pajčono tam spodaj! mali že ve, kaj vidi!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.4.2009 14:55:13
|
|
|
|
skuštrana
|
Da vidite našo ribico v akciji Je bil glavna atrakcija http://www.youtube.com/watch?v=VR5NvA3J4gM Jaz bi šla pa ven, mali pa spi že od 12 ih....Grrr, ponoči ga pa luna daje
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.4.2009 14:57:57
|
|
|
|
skuštrana
|
Skuštrana, a vi to prav hišo gradite? Renoviramo in dograjujemo... Ampak če ti povem bi rajši vse na novo delala koliko je dela s tem rušenjem in pregrajevanjem Po moje bi cenejo prišlo Ja, ja, Huanita, pajčevina, pajčevina Ropotulka, kako ste pri vas?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.4.2009 16:32:44
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Buuuhm, meni se bo zmešalo. Že 12 dni v bajti, malima se nič več ne da, še risank ne gledat. Pa še pečica nam je šla, se mi zdi. Si še kruha ne morem spečt.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.4.2009 21:56:13
|
|
|
|
Meggi
|
Lep že skoraj poletni pozdrav! Danes sem prvi dan koristila pomladni dopust. Mega. Sicer sem skoz arbajtala, pa vseeno. Sem se sončila in vrtnarila ob enem, pa zraven še ene štoke neki barvala in z belimi lasmi šla v vrtec po malecko. Me je k sreči opomnila frendica, da sem si na hitr par las kar izpulila! Plani so za deloven dopust.. do torka. Lepo a kmal bo minil, kot vedno. No, zdej se že lahk pohvalim da imam v glavnem zasejan vrt, zgleda mega, še popravljeno ograjo imam celo. Sam kak bo čez 2 mesca me ne prašat. So pa 3 punce mi dons pomagale sadit, tako da je mogl ratat. Če bom imela čebulo med solato nasejeno, pač.... Se že pripravljate na barvanje jajčk? Sem dons na lastne oke vidla, kako se že nekje perejo zavese! Huanitka, čakam na tovje fotke,.. NIČ. Če se ti bo dalo, pridi na pomladno kavico sredi travnika! LEPE POMLADNE DNI IN DOBRE DEBATE!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.4.2009 0:13:37
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Ampak če ti povem bi rajši vse na novo delala koliko je dela s tem rušenjem in pregrajevanjem Po moje bi cenejo prišlo Jap, vem kako je to . Mi smo se pa danes odpravili v Ljubljano, v živalski vrt. Smo se prav lepo imeli, ko ni takšne gužve čez teden. Še piščančke smo videli, kako se valijo . Aja, imajo nova igrala, taka lesena v obliki živalic , luštno. http://www.zoo-ljubljana.si/index.php?id=181 Punce, poglejte porodnišnico SG http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/nase-porodnisnice-slovenj-gradec.html A ni lepa , jaz bi šla še kar 1x rodit . Tukaj pa je ganljiva zgodba ene RR-jevke http://bibaleze.si/clanek/starsi/foto-sledila-sem-svojemu-srcu.html No, pa sem vam naložila malo čtiva za branje . Bolančki samo za vas !!
< Sporočilo je popravil žanek -- 9.4.2009 0:28:13 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.4.2009 12:09:58
|
|
|
|
katja_p
|
Off-topic: a pozna ktera koga, ki popravlja hladilnike? Men je nehu hladit ... IZVIRNO SPOROČILO: žanek Punce, poglejte porodnišnico SG http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/nase-porodnisnice-slovenj-gradec.html A ni lepa , jaz bi šla še kar 1x rodit . Tu sm pa js rodila Sam tele predelne stene so čist na novo, jih decembra še ni blo, škoda
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.4.2009 20:31:01
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Moj starejši otrok si je zažele pižamo s hobotnico. Ne me vprašat, od kod ideja, ampak kot vestna mati sem se odpravila po trgovinah iskat tako pižamo. Seveda sem ji vnaprej povedala, da je čist možno, da take pižame ne bojo imeli. Pa mi pravi: Pol pa kupi tako z lunico. Ok. Grem. Seveda takih pižam ni. Pa kupim dve majčki pa jih porišem sama: Take smo pa dans jajce pobarvali: Tole so pa moje slikarije v kopalnici: No, evo, zdaj vidite, kako sem zabušila ta teden, da se mi ni zmešalo v bajti.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.4.2009 20:48:24
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Tamali je pa pristal na AB - vneto uho.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.4.2009 21:38:33
|
|
|
|
katja_p
|
Ropotuljica: ti si pa faca! Tole s pižamami - zelo povšeči In za tvojega A vse barvate dans jajca? Dejte pol kake fotke gor, da vidimo vaše umetnine oz. umetnine otročkov
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.4.2009 21:52:56
|
|
|
|
Jančika_
|
Dober večer. Tokrat se končno javljam od doma . Net imamo, pa otroška soba je zrihtana, ostalo je še v delu. Še vedno imamo raztur in še vedno nimamo kuhinje. Jaz se kar vredu počutim, občasno mi je precej slabo, pa neverjetno utrujena sem. Mi pa kljub temu rata tu pa tam it malo teč, recimo nocoj sva šli z Ropotuljico in je bilo prav fajn. Zdajle bi se pa lahko samo še zvrnila v posteljo, ampak se ne morem, ker Joe pleska in je postelja pod folijo . Edino če grem k mulcem na tla kampirat... Ropotuljica, super majčki!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.4.2009 22:06:23
|
|
|
|
Ropotuljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Jaz se kar vredu počutim, občasno mi je precej slabo, pa neverjetno utrujena sem. Mi pa kljub temu rata tu pa tam it malo teč, recimo nocoj sva šli z Ropotuljico in je bilo prav fajn. Zdajle bi se pa lahko samo še zvrnila v posteljo, ampak se ne morem, ker Joe pleska in je postelja pod folijo . Edino če grem k mulcem na tla kampirat... Ja, tole je kar fajn za pogledat Sem šla danes malo zijale napast, kako se pri Jančiki rihtajo. Lahko bi kako fotko svoje spalnice naredila, če že glih spat ne moreš No, upam, da boš šla vsaj še danes spat. jaz pa pakiram. če bo vse po sreči, jo jutri mahnemo v tople kraje. malemu je AB prijel, se bolje počuti, samo utrujen je. bomo pa malo več počivali. mislim pa, da nam bo morski zrak pomagal. tako da držte pesti, da se nam ponoči kaj ne zakomplicira. skuštrana, se vidimo! mavo, mogoče se tud mi vidimo. ja ja, vse poti vodijo ... na hrvaško Če mamo pa take fajn prijatelje tam
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.4.2009 23:16:17
|
|
|
|
skuštrana
|
Darja33, imaš ZS.....
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.4.2009 17:59:32
|
|
|
|
Janeja
|
Uf, kako smo zgovorne zadnje dni . Se vidi da je lep sonček in fraj dnevi. Ropotuljica, super pižamce in jajčka. A ste prišli do morja? Jančika, WB. Ste pa pridni. Pa dobra si, da vso tole selitev v nosečnosti furaš. Naj bo čim prej vse urejeno, da boste res samo še uživali.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.4.2009 21:15:54
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Jančika, WB. Ste pa pridni. Pa dobra si, da vso tole selitev v nosečnosti furaš. Naj bo čim prej vse urejeno, da boste res samo še uživali. Sem očitno neki sfalila Res??? Ja, super! Čestitke, Jančika! Za selitev in nosečnost? Kako daleč pa si že?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.4.2009 21:22:54
|
|
|
|
Jančika_
|
Ne prav daleč, v četrtek imam prvi pregled. Sicer je pa tole tipično, mislim rihtanje bivališča v nosečnosti. Ko sem rodila Vaskota, sem 5 tednov kampirala pri mami, ker je moj heroj prenavljal kopalnico . In vprašajte jerebico, v kakem je živela tik pred prvim porodom, ko sta njen in moj mož steno ven metala in nista prej pospravila stojala s cotami, ki so se sušile .
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 13.4.2009 21:23:20 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.4.2009 21:53:42
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Jančika, WB. Ste pa pridni. Pa dobra si, da vso tole selitev v nosečnosti furaš. Naj bo čim prej vse urejeno, da boste res samo še uživali. Sem očitno neki sfalila Res??? Ja, super! Čestitke, Jančika! Za selitev in nosečnost? Kako daleč pa si že? Opaaa, js sem tud sfalila, vas preveč na hitro berem, očitno... ja, čestitke!! A navijamo za punčko?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.4.2009 7:02:34
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Janči res super za stanovanje in seveda za slabosti in utrujenost. Jaz sem pa že v oni fazi ponovne utrujenosti in nespretnosti pa nerodnosti! Slabo mi je pa ne vem, če od jajc in potice al od živčkov... Komaj čakam maj....
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.4.2009 8:03:08
|
|
|
|
barika
|
Jančika, tudi jaz ... ko sem bila prvič noseča, sma urejala kopalnico ,,, moški so razbijali v kopalnici, jaz pa v kuhinji polnila vrečke z ... no zdej ...zdej sma pa brez avta ostala in iščema ugodno varianto, ker dolgo ne bomo mogl hodit peš (meni je vseeno, moj ima pa kr daleč do službe).
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.