Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.4.2009 6:55:11
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Ojla, sam en hiter pozdravček. Nič kaj ni časa za net...sej bo...še kak mesec
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.4.2009 19:46:01
|
|
|
|
Meggi
|
Ojla kako ste dolgocajtne Se nobeni nič pametnega ne dogaja. A je šla katera na Salsa night v Tuš?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.4.2009 16:55:11
|
|
|
|
Jančika_
|
Dober dan. Mi smo še vedno offline, zdajle se javljam od mame. Baje nas priklopijo v ponedeljek. Drugače pa - živimo sredi škatel, omaro imamo samo v otroški sobi, ki je tudi edina že zrihtana. Upam, da ta vikend uspeva položit tla v kuhinji, da nam jo lahko pridejo naslednji teden zmontirat. Pol bo pa res fajn. Zdaj rabim 15 minut, da najdem žlico . Lepo se mejte, se kmalu spet kaj javim.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.4.2009 18:58:22
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Zgleda, da sem jih v glavnem premagala. Bacile, namreč. Sicer še vedno kašljam ko kak jetikar, ampak vsaj kuha me ne več. Tiste 3 dni pa pol vročine na 39 me je pa skor ubilo. Sem pa pristala na AB. Zdaj nam je zakuhala Š, sam itak da se mali stokrat bolj držijo kot mi. pa nima tako visoke vročine - ok. 38, 38,5 se ji vrti. Mali je še vedno naspidiran, me prav zanima, a ga bo vrglo al se bo zmazal. Je pa pravi srček - ful je poštekal, da smo bolni in se je lepo sam igral. Včeraj sem bila popoldne sama z njima, pa smo se imeli fajn, čeprav se imela jaz vročino, pa tud špelo je že kuhalo. Mali je pa kar v sobico zavil in se lepo sam igral. Pa ves čas je dajal prstek na usta in govoril: Pšššš.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.4.2009 7:13:39
|
|
|
|
snorlax
|
Jutro. V bistvu pri nas nič novega. Zdravi zaenkrat smo (trkam). Lepo nedeljo vsem! Pa bolančki, pozdravite se!!!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.4.2009 9:46:16
|
|
|
|
skuštrana
|
Lepo nedeljo vsem! user posted image Pa bolančki, pozdravite se!!! Se podpišem Mi smo dobro, danes nas spet čaka ena runda gradnje Jupi...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.4.2009 17:43:21
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Mater smo zgovorne... Jaz imam pa zdejle premor med učenjem...moji so šli pa na pohod na Resevno...Maladva že nogice bolijo, tak da grem na drug breg po njih... (sam da se ni treba več učit!! )
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.4.2009 21:14:53
|
|
|
|
Janeja
|
Evo, meni je zgleda tudi uspelo bolezen premagat. Še tri dni AB, počutim pa se mnogo bolje. Sonček vse pozdravi, je takoj lažje. Danes smo pa stali v taki vrsti, kot da bi kaj zastonj talali. A za kaj? Za sladoled. Samo kaj, če je pa res tako dober, da se splača v vrsti počakat. Sva se pa ravno s P pogovarjala, kako so šle nekatere cene hudo gor, odkar imamo €. Prej se spomnim, da je bila kepica sladoleda okrog 100 Tolarjev, zdaj pa kar 1€. No, velike so pa tudi, s tem se mal tolažim. Kje je pa kaj naša Mavo? Kako kaj v službi?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.4.2009 21:57:53
|
|
|
|
jerebica
|
Čer, uf kakšen lep sončni vikend je za nami. Mi smo pa šli včeraj na celjsko kočo peš, mam kr musklfiber, Rudi je full užival v nahrbtniku , Maks je pa itak neumoran včeri na celjsko, dans 20 km s kolesom, popoldne pa še peš na brnco pa bi še kr .......mal njegove enrgije bi rabla. jutri jo pa mahnem kaj za savinjo se mogoče kaj srečamo Darja33, Migulja ... Bolančki pozdravte se Jančika lep domek bo tole, no je že zdej.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 6.4.2009 9:34:34
|
|
|
|
HuAnita
|
Juhu, končno pomlad in lepo dnevi. Mi smo ves dsan zunaj, posledično zaradi neurejene okolice nanosimo v hišo enega blata, peska & trave, ampak dokler je mami opravilno sposobna, bo še že pometla... Jančika, čakamo na sočne podrobnosti vseljevanja! Aja, sem razmišljala, da bi vas na žur povabila, ko bo nared vsak umivalnik v zg. kopalnici + kopalna kad. Kolega, ki bi nam to zmontiral, čakamo že samo 3 m, tako da bom počasi obupala.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 6.4.2009 20:34:50
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Pri nas je podlegel še zadnji član družine, tako da smo komplet. Se mi kar milo toži, ko je zunaj tako lepo vreme, mi pa čepimo notri.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 6.4.2009 20:55:24
|
|
|
|
Janeja
|
Ojej Ropotuljica, si pa res podajate viruse. Pozdravite se čim prej, potem pa se oglasi pri meni. Munostim je danes prispel in te čaka.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 6.4.2009 21:17:39
|
|
|
|
marjanaR
|
Evo, evo. Najbrž ste me že proglasile za mrtvo. Porkaš, saj skoraj sem. Nimam cajta pridet do računalnika. Če pa že, je to za sestavljanje testov in podobnega sr... Če sem prav razbrala, se je Jančika preselila, Mavo je na šihtu (eto, zakaj ni nič slišat o njej) ... A je kera noseča? Mislim na novo? Pri nas je ful pestro. Dirkamo sem pa tja, na šihtu sem kar naprej, tako da zdaj bi pa tistega, ki reče, da so učitelji ob enih doma ... uffffff!!!! Zdravi smo. Trkam. In to je to. Pozdravčke vsem
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 6.4.2009 21:35:36
|
|
|
|
mavo
|
Oooo, MarjanaR, sem se ravno zadnjič nate spomnila, ko sem se mimo tvoje bajte peljala. Matr, samo tale šiht ti pa res enga cajta pobere Dvakrat se obrnem, pa je že teden mimo. Saj ne, da mi je hudo v službi, nasprotno, prav uživam v delu. Pogrešam pa dopoldanske kavice in šetanje za Savinjo. Pa malo se mi mali M. smili, ko ga furam vsak dan v Ljubljano. Sicer pa se na koncu tega tunela že malo luč kaže, končno je namreč objavljen razpis za stanovanja. Upam, da ga bomo dobili. Če pa ne bomo te sreče, bom pa malega M. vpisala v vrtec tu v Celju in šla delat za 6 ur. Nekaj bomo že storili, ni kaj. Ropotuljica, pozdravite se, zunaj je skoraj poletje. Jaz sem danes popoldne peljala malega M. za Savinjo v kratkih rokavih, pa mi je bilo še kar vroče. Hvala bogu, da so uro prestavli in da se dan še daljša. Uživajte, pa malo poslušte, kako trava raste
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.4.2009 6:43:20
|
|
|
|
Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaR Pri nas je ful pestro. Dirkamo sem pa tja, na šihtu sem kar naprej, tako da zdaj bi pa tistega, ki reče, da so učitelji ob enih doma ... uffffff!!!! Zdravi smo. Trkam. In to je to. Pozdravčke vsem Ti Marjana, kaj že ti učiš pa kje? Sej bo boljš... ko si približno pripraviš, si tudi ob dveh doma, pa na šiht greš ob 10 kdaj... Je pa enga dela s temi testi in to ****rijo zdej pri teh butastih nms-jih! Baje jih bodo v kratkem spet ukinli, ker so vidli, da ni pravega učinka! Ja valda, kdo od najstnikov in otrok bo pa kej delal, če ni treba??? Oj Mavo, sej si še živa! Kar se službe tiče, bom tudi jaz najverjetneje po temle tretjem za kako leto izkoristla polovični delovni čas - po moje bo kr šlo, glede na to, da včasih ne rabijo celga učitla... Evo danes še oddelam, potem pa sem doma na študijskem dopustu...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.4.2009 9:57:45
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Oj, moja Š še kr kuha, jo bom morala peljat k zdravniku. danes je že 5. dan z vročino. jaz sem za spoznanje bolje, čeprav še vedno kašljam in smrkam. mali se še kar drži, čeprav ga tud kr fajn kuha. js bi pa šla veeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn....................
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.4.2009 10:59:47
|
|
|
|
skuštrana
|
js bi pa šla veeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn.................... Hi,hi..Saj boš šla- v ordinacijo No, malo heca ne škodi, ampak pozdravite se čimmprej, Špeli pa enega lubčka od Lize
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.4.2009 11:30:22
|
|
|
|
HuAnita
|
Moj dedc je pa sinoči policajem plačal 40 eur, ker je namesto 50 vozil 63 km/h, jaz pa dobra duša - ker je sodelavcu crknil avto - sva šlča na teren z mojim, parkirala s službeno izkaznico + na veliko tablo nalepljen logo 'naše' firme, ker je on zamujal, sva bila pozna, ko so nama taxisti dovolili, sva parkirala kr pri njih. Po 35ih minutah dobim obvestilo redarstva - 40 ojrov. Ni prioblem, saj gnar pa res serj"#"&&/#. toliko o dobroti. Sem se zaklela, da v lajfu NIKOMUR več ne pomagam NIČ, ampak RES!!!!! Na koncu jih pa jaz dobim po betici / denarnici. Tako sva spušila v 16 urah denar za 2 Cicibanke, deca rabijo nove šuheke, evo, jaz pa plačujem državi in občini!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.4.2009 13:45:46
|
|
|
|
Zanica
|
Punce, se spomnite ko sem tukaj spraševala kako je kaj v Celju? Zdaj smo se končno doselili, pravzaprav mesec dni nazaj.... In smo končno dočakali lepo vreme! Otrok gre v vrtec, in zelo nam je všeč! Za zdaj še malo raziskujemo, samo bi rada spoznala vas Celjanke! Ko se pozdravite, seveda, tudi mi smo cel prejšnji teden bili doma....
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.4.2009 21:54:52
|
|
|
|
HuAnita
|
Zanica - dobrodosla... Aja, moj dec je spusil 250 eur, tako da v 8ih dneh je to 125 ojrov, preračunano v Cicibanke...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.4.2009 22:18:05
|
|
|
|
Ropotuljica
|
HuAnita, kdaj greš kaj mimo? Jaz bi te tud ustavla pa ti kaj zakasirala
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.4.2009 23:06:04
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Aja, moj dec je spusil 250 eur, tako da v 8ih dneh je to 125 ojrov, preračunano v Cicibanke... Evo HuAnita, takle dnar je mene umiril na cesti. Pa da ne bo več tako smešnih tistih 14 dni - še vedno traja! Se prav fino počutim v avtu, ko se brez živčnosti lahko peljem po predpisih. Boš mogla kakšne cenejše čevlje kupit otrokom pa bo. Jaz že nekaj let ne kupujem več Cicibank. Pa sploh ne zaradi cene. So nenormalno trdi in mi niso več simpatični. V primerjavi s kakšnim Superfitom...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.4.2009 7:21:57
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Ja, Huanita, kljub tvojem poklicu si očitno premalo jezikava!! Men je ratalo spravit iz 250 na 60 €...pr policajih! Drugače pa kar se Cicibank tiče je tole zdej res samo še ime! Kvalitete pa so pri ostalih podobne. Jaz sem čist zadovoljna z ZAZA šuheki! Sej jih itak v dveh mescih prerasteta pa uničta. Še sploh tamala, ki hodi, kot da bi se ji sanjalo in vleče noge včasih po tleh. Al pa Mr. Harvy v Šetnjurju - čist enaki, kot Cicibanovi, sam cenejši! Evo pa bošš lahko not spravla. Tile redarji po mestu so pa itak čist nori ratali. Ko bi še malo drug kriminal, ne samo prometnega priganjali, bi blo od njih dosti več koristnega! Evo jaz sem pa zdej dober teden doma in ... se učim, ja!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.4.2009 8:34:13
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Aja, moj dec je spusil 250 eur, tako da v 8ih dneh je to 125 ojrov, preračunano v Cicibanke... Evo HuAnita, takle dnar je mene umiril na cesti. Pa da ne bo več tako smešnih tistih 14 dni - še vedno traja! Se prav fino počutim v avtu, ko se brez živčnosti lahko peljem po predpisih. Boš mogla kakšne cenejše čevlje kupit otrokom pa bo. Jaz že nekaj let ne kupujem več Cicibank. Pa sploh ne zaradi cene. So nenormalno trdi in mi niso več simpatični. V primerjavi s kakšnim Superfitom... Janeja, saj moj M. daleč od tega, da je divjak. Najbolj smešno je, da je mentor prometne vzgoje in je s temi iz Sveta za vzgojo in preventivo v cestnem prometu v navezi... Nekaj se je zamislil, omejitev je z 90 na 50 šla mimo njega - in evo. Kar me pa p.($)/((/#"#"!, je pa to - jaz se vedno skušam 'zdilati', on pa ne - sem kriv, zdaj moram plačati?!? Mislim, vsako kocino bi mu posebej iztrgala s pinceto...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.4.2009 8:36:02
|
|
|
|
HuAnita
|
Aja, še ena smešnica, tokrat od našega zločkota. Si v kopalnici oblačim sp. hlače, pa mali uleti: Mami, kaj pa mas to? S prstom kaže na moje spolovilo. Se nasmejim: ja, šiško! Pa reče: Ne, ni to šiška, to maš vokega pajeka!!! Voki = veliki
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.