|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
14.4.2009 9:07:51   
Dali*
Jančika ...čestitkeuser posted image

Jah, te selitve in urejanje stvari med nosečnostjo niso redke. Mi smo že dober teden na novem naslovu, po rojstvu Etiena pa smo bili v hotelu Mama in je super pasalo. Sedaj pa že uživamo v našem novem domeku.. ki pa seveda še ni čisto dokončan. Mah, bo že...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
14.4.2009 9:54:26   
Jančika_
Pikecpokec, vidim teuser posted image . Vse najboljše, bejba! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
14.4.2009 11:13:13   
pikecpokec
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Pikecpokec, vidim teuser posted image . Vse najboljše, bejba! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, hvala! user posted image

Naš tamali je pa zbolel. Že med prazniki je mel take čudne učke, kr neki mu je teklo ven, pa čiso rdeče so bile. Evo, dans je pa zakuhal. Tko da sem melo podaljšala praznike in sem lepo doma.
Zdej pa morm iti ker me že kliče iz postle: maaaaamicaaaaaa user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
14.4.2009 14:25:26   
HuAnita
Vsem preseljenim- mirne živčke... Mi imamo še po 4 mesecih pravo štalo notriuser posted image
Vsem, ki ste praznovale - Vse naj naj!

Vsem user posted image  - čestitke!!!!

Vsem bolančkom - pozdrave.

Vse, ki se pa v teh opisih niste našle, ste si pa same kriveuser posted image   (glej točko 3.!!!)

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
14.4.2009 20:21:39   
Ropotuljica
Letošnje velikonočne:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
14.4.2009 20:41:10   
Meggi
Dej Huanitka, čist fensi imate, sploh zdej ko že splanirano okolico. Smo nekateri še večji flosarji, če ni razmetan notri je pa uzun blata obilo.user posted image

In ste se najedle potice in jajčk? Velikonočne so po vremenu bile že skor poletne počitnice.

Tud zame konc počitnic. Čeprav smo podirali-rušili kar so predhodni žulji ustvarjali, so bili prijetni dnevi. So ene skor morje zavidale, jaz pa farbo, ki sem jo na strehi fasala, kjer razkrivala sama zaradi prhlosti lesa- bolj da mene zabriše!user posted image

Lepe nove delovne dni. Za dobre 14 dni bo tako spet mal oddiha!

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
14.4.2009 20:59:36   
Janeja
Ropotuljica, super slikce. A takole ste že uživali na morju? Pa ni voda mrzla?
Otroci so ozdraveli?

Munostim te pa še kar čaka! A se kaj vidimo?

Še dobro, da je konec praznikov - zarad žrtja mislim.  user posted image
Sem danes en velik kos orehove potice dala v skrinjo, ker je videt več ne morem. Sem jo sama spekla, raztalala okrog več kot pol, pa še jo je doma ostalo čist preveč. Da o kuhanih pobarvanih jajcih, ki jih imam še vedno 6 v hladilniku ne govorim. Že nimam več idej, kje bi jih še porabila.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
14.4.2009 21:14:37   
katja_p
Ropotuljica: tole so ble pa res super velikonočne! user posted image

Jančika: user posted image  v četrtek na pregledu! Pa upamo, da sta naštimala punčaro :)

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
14.4.2009 21:18:25   
jerebica
In vprašajte jerebico, v kakem je živela tik pred prvim porodom, ko sta njen in moj mož steno ven metala in nista prej pospravila stojala s cotami, ki so se sušileuser posted image .

ooooo jančika sem kr kurjo kožo dobila, ko sem se tega spomnila, moj mož se je naučil teren pripravit za delo, šele zdej ko je že skor vse kolker tolk poštimanouser posted image

no tokrat se je lotil delat novo gugalnico, bomo imeli zdej železno, da bo imela daljšo življensko dobo, hvala bogu to delo poteka izven hišeuser posted image

naš R. je pa nekaj zbolel ima drisko in bruhauser posted image , no popoldne ni več smo imeli pa ponoči veselico, upam da je pred nami mirna noč. Bogo dete že tak komaj kaj poje zdej pa še to.

Ropotulica pravi umetniki ste pri vas!

Pikecpokec vse naj, naj!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
14.4.2009 21:26:17   
Janeja
jerebica, držim pesti za mirno noč. user posted image   Bogi otročki, ko jih takole bolezen zmatra. user posted image

Pikecpokec, vse naj naj tudi od mene.

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
15.4.2009 9:49:12   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Ropotuljica, super slikce. A takole ste že uživali na morju? Pa ni voda mrzla?
Otroci so ozdraveli?

Munostim te pa še kar čaka! A se kaj vidimo?

Oj, ja tamali so pravi korenjaki. Nam je bila voda mrzla, moj M in Skuštranin M sta se dva dni spravljala v vodo, pa jima ni uspelo. samo noge sta namočila. Jaz sem se šele drugi dan opogumila in sploh šla probat, kakšna je voda. In me je skor kap, ker se mi je zdela ful mrzla. Tamali pa nič. Ampak očitno jih ni zeblo, ker moja Š je drugače ful zmrzljiva, pa niti enkrat ni rekla, da jo zebe. Tamali nam je prvi dan cel in oblečen pikiral v vodo - pač padel je. Malo ga je zalapnilo, potem pa smo ga hitro preoblekli, pa je blo.

ja, ozdraveli načeloma smo, mali še ima AB do petka, potem pa kontrola. Upam, da se na morju nista prehladila, zaenkrat kaže dobro. Je pa morski zrak zdravilen, s tem se tolažim.

Po Munostim pridemo v kratkem. Se bomo zmenili. kdaj prideš ti med tednom iz službe? Ta vikend pride moja sestra, tako da takrat najbrž ne bomo mogli.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
15.4.2009 21:05:44   
bela vrtnica
Hoj punce!

Odkar sem v službi sploh ne najdem časa za rr. Mi ti dnevi tako šibajo,da sploh ne morem verjet, da sem že četrti teden v službi. Drugače se imamo super. Zara je pridna pri babici in sploh ne joče. Se mi zdi, da me sploh ne pogreša, smrklja mala. Ko me vidi, se razveseli, pol pa kar po svoje. Ta vikend praznujemo prvi rojsnti dan. Res ta čas kar leti.

Jančika čestitke za tvojo nosečnost. Upam, da se dobro počutiš in da bo vse ok. Pa seveda super,da ste se že preselili. Ob priliki upam, da se kaj dobimo.

Nisem kaj veliko brala za nazaj tako da to bi bilo zaenkrat.

Uživajte.

Aja a ima mogoče katera kakšen nasvet kako naj na torto narišem Tweetyja? Bom kar sama spekla torto, pa bi ji rada Tweetyja narisala, ker ga ima tko rada. Skratka prosim za kakšen nasvet (kakšne barve se kupijo in kje...)

Neposredna povezava do sporočila: 4087
15.4.2009 21:18:17   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica
Po Munostim pridemo v kratkem. Se bomo zmenili. kdaj prideš ti med tednom iz službe? Ta vikend pride moja sestra, tako da takrat najbrž ne bomo mogli.

Jaz pridem domov ob 17h.
Jutri imam "frizerski" obisk na domu, v petek se pa lahko oglasite, če ti paše. Drugače pa naslednji teden, sploh ni panike.

Neposredna povezava do sporočila: 4088
15.4.2009 21:37:50   
Jančika_
Bela vrtnica, ful sem vesela, da si se javila - ko se mi je pokvaril telefon, so mi šle vse številke, ki so bile na njem, ne na kartici, tako tudi tvoja. Prosim, pošlji mi kak sms, da si spet shranim tvojo cifro. Zasebna sporočila nekaj štekajo, vsaj meniuser posted image .

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
15.4.2009 21:46:30   
skuštrana
Živijo!

Evo tole pa počemo mi...

Treniramo bodoče šahovske prvake
user posted image

pa malo mučimo mamo
user posted image

nato en skok na plažo na druženje s frendi
user posted image

Pa hitro na gugalnico, mama pa na zaslužen kafe
user posted image

in nato je dneva konec user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
15.4.2009 21:47:48   
skuštrana
Ja, prav ste ugotovile, res nam je težkouser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
16.4.2009 7:12:42   
katja_p
skuštrana, imaš ZS

Neposredna povezava do sporočila: 4092
16.4.2009 7:14:18   
Naty*Taja
Hojla Skuštrana, kak je teb fajn!! Sem ti kr mal fouš - morje, sonček pa fraj cajta kolkr hočeš...
A prideš v Slo zdej ta vikend, kot sva se dogovarjali za sling pa tubija?

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 4093
16.4.2009 9:20:27   
skuštrana
Naty, imaš ZS

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
16.4.2009 9:24:30   
skuštrana
fraj cajta kolkr hočeš..

He, he, si ga moraš vzetuser posted image Pa moža poslat delatuser posted image

Ma, Liza je tateden doma, tukaj so počitnice, pa itak ne morem nič delat z obema...

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
16.4.2009 9:58:15   
HuAnita
Dobila sem idejo, da bi se, ko se bo skuštrana kaj primajala čez mejo, dobile spet kje z deco. Kak tak piknik, na izi? Zdaj je že fino toplo, deca večinoma že dovolj velika (vsaj moja), da bom lahko kavo v miru spila...?

Neposredna povezava do sporočila: 4096
16.4.2009 10:08:38   
smrček
Pozdravček po dooolgem cajtu.

Tudi jst sem začela že delat, tako da mi za net res zmanjka cajtauser posted image  škoda.

Jančika: selitve ti sploh ne zavidan v tvojem stanju. Midva vsa se selila, ko sem bila z prvim noseča 6 mesecev.... ojej, raje ne razmišljam. Dobim vse možne napade, ko pomislim, da se bomo še 1x seliliuser posted image

Bela vrtnica: jst sem spekla ta večjemu eno preprosto torto, jo oblila z belo čokolado, čez kakšno mehko podlago sem  položila sliko - sprintano iz neta, po obrisih sem pa naredila z zobotrebcom luknjice, potem sem položila sliko na torto in luknjice še enkrat prepikala. Obrise sem potem naredila z čokolado, pobarvala pa s smetano, ki sem ji dodala malo barvila. Jedilne barve imajo v Tušu, Šparu...  Lahko uporabiš tudi tiste v tubici, baje se dajo lepo vmešat med smetano.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

Neposredna povezava do sporočila: 4097
16.4.2009 10:17:33   
smrček
Bela vrtnica: takšen je bil končni izgled

user posted image

< Sporočilo je popravil smrček -- 16.4.2009 10:23:24 >

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
16.4.2009 10:18:31   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: smrček

Bela vrtnica: takšen je bil končni izgled

user posted image

user posted image user posted image user posted image , zelo lepa je!

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
16.4.2009 12:25:29   
Naty*Taja
Huanita super ideja - kr v petek se dobte, jaz se vam pa priključim po službi ob 14!
Bi mi kr pasalo, ja - Skuštranka sem ti že odgovorila!

Smrček - hvala za super idejo, jo bom kr izkoristila. Naša tamlada namreč peče super torto iz pz pirine moke in nesladko skutino strnjenko. Pa jo bova še okranclali sami za našga tavečjega, ki praznuje drug teden! Bi on nekega vlakeca mel,al kaj že!

No zdej se grem pa zrihtat in počasi proti LJ....držte pesti, da skinem tale zadnji izpit...(strokovni namreč)

MONTIGNAC

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.