|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
16.4.2009 12:30:35   
teta beta
Da se še jaz malo javim. Stara mama je umrla in smo imeli pogreb že pred prazniki. No, vsaj matrala se ni, je pa zdaj tako prazno in dolgčas brez nje.Se bomo že morali navadit.
Drugače pa nič kaj posebnega. V ponedeljek smo bili na izletu v Logarski in tam je bilo še pol metra snega. Nismo bili edini, ki smo v adidaskah gazili do Rinke.
Ropotuljica in skuštrana, lepe slike, sem vama kar fauš morja. Smrček, torta izgleda slastna (in krasna).

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
16.4.2009 13:11:47   
barika
Teta beta, moje sožalje user posted image

Naty-Taya, veš da bo šlo!!user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
16.4.2009 17:07:09   
darja33
Ojla!

Pa da se še js javim....

Delam, pa tudi sicer sem aktivna in kr nič ne pogrešam tega RRa. Ga pa tu in tam počekiram.

Tak da nimam kakih slikic od tortic al pa jajčk ali pa majčk... To ni za mene.

Ropotuljica si pozabla na bolniško al je ne rabiš?
Janeja sori, sem se zdaj spomnala da si me klicala... Jerebica ti tudi...

Ne mi zamerit, sam ponavadi ne odgovarjam na neodgovorjene klice... Grda navada, ni kaj! Se mi zdi, da če me kdo rabi, me bo že doklical...?!

Edino z Mavo se še kaj vidima in slišima! Pa grema na kak kofe, oz sladoled k Nejcu. Aja pa upam, da me bo na Krk naslednji vikend na kofe povabla...

Punce imejte se fajn, bodite zdrave (beri "ne mi težiti"), pa se kaj vidimo. Aja, kdaj bo ta piknik?!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
16.4.2009 17:11:24   
Jančika_
Teta beta, moje sožalje. Je bila pa tvoja babica že dlje časa boga, če se prav spomnim, ne?

Jaz sem imela danes prvi pregled in je vse OK. Rok imam na dan republike, če se še katera spomni, kdaj je touser posted image .

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
16.4.2009 19:59:26   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: darja33

Edino z Mavo se še kaj vidima in slišima! Pa grema na kak kofe, oz sladoled k Nejcu. Aja pa upam, da me bo na Krk naslednji vikend na kofe povabla...

Ja, ti kar pridi! Boš pomagala ploščice polagat, al boš pa pesek v mešalec metala. Za kako pivo boš že zaslužilauser posted image user posted image

Drugače se pa jaz tudi strinjam s Smrčko in Darjo33, ni več cajta za tale RR. Saj mi je luštno kaj prebrat, ampak nekega cajta za pisat si pa ne najdem. Se mi ful dogaja, do petih popoldne me itak ni, potem na hitro pomalcamo, gremo ven, pridemo nazaj, se skopamo, pa spat...pol pa gospodinjska opravila pridejo na vrsto, oziroma bi morala...namesto tega se zleknem na kavč, noge v luft in ...kar gremuser posted image .

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
16.4.2009 20:56:35   
katja_p
Babuške, ste čist preveč zaposlene user posted image , me, ko smo pa na porodniški pa tk fajn uživamo ... user posted image

Na kak sladoled k Nejcu se p tud js povabim, če smem user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
16.4.2009 21:11:11   
jerebica

ja seveda, če pa drugim ne dvigneš telefonauser posted image midva z R. še na veliko šetava za savinjo, ker se bo nama tudi kmalo odklenkalouser posted image

danes smo se dobile s Skabi in njenim O. ,ki pa je že pravi dec proti mojmu R.

Teta beta sožaljeuser posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
16.4.2009 21:31:36   
Janeja
Teta beta, moje sožalje. user posted image

Naty-Taja, kako je šlo. Verjetno na veliko praznuješ, da se nič nimaš časa še tukaj pohvalit.
Jančika, super novičke. user posted image Bomo konec novembra navijali zate. Še dobro, da stric Google vse ve, da mi je povedal, kdaj imaš rok. user posted image

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
16.4.2009 21:32:03   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

...

Jaz sem imela danes prvi pregled in je vse OK. Rok imam na dan republike, če se še katera spomni, kdaj je touser posted image .

Jančika, super za uspešen pregled! Dan republike... 29.11.? Se prav spomnim pionirskih dni?? user posted image user posted image No, če ti bo pet dni prehiteval /-a, boš rodila, ko bomo mi slavili prvi rd. user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
16.4.2009 21:57:22   
Naty*Taja
Evo me Janeja! Ja, proslavljam. Mi je uspelo, tako, da zdej pa res začnem žvet!!!user posted image Drugače pa ja, me nosečke bomo imele zdej več časa, a ne?
Bravo Janči, sem ful vesela zate in še naprej tako do konca.user posted image

Teta beta
iskreno sožalje za staro mamo. Si bila kr navezana nanjo, a ne? Čas celi rane, tak da je vedno lažje.

Jaz pa kr najdem čas za rr, mi je tak fajn zraven kavice zjutraj...moj pa otročke zrihta..user posted image . No sej jaz ko likam lepo kompletke skup naštimam, tako, da on samo obleče Marušo in Marcelu da, da se sam zrihta.

Zdej bom pa v miru kr zaspala....čao

MONTIGNAC

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
17.4.2009 10:03:44   
HuAnita
Teta beta - sožalje.user posted image user posted image user posted image

Piknik - bo treba kak lepši dan izbrat. Lahko bi se na kaki nori lokaciji dobili, celjska koča je ful fajn.

Mavo, Darja33 - no vidite, kako se zadeva spremeni, ko je treba na polno v službo - prisilno odvajanje od RR.user posted image

Darja33 - jaz bi res tisto rabila, kar sme te prosila, če mi lahko preveriš - holestrol itd.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
17.4.2009 10:07:07   
HuAnita
Bethany, kok je pa tvoje dete lepo na avatarju
fuuuluser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
17.4.2009 17:10:02   
katja_p
Evo, zapile smo strokovca od Naty-Taje: skuštrana, Naty-Taja in js. user posted image

Pa sling smo sprobale, je blo naše dete demonstrator user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
17.4.2009 17:10:54   
katja_p
HuAnita: jako zanimiv podpis user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
17.4.2009 19:41:59   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Bethany, kok je pa tvoje dete lepo na avatarju
fuuuluser posted image

user posted image user posted image hehe, hvala! Ja, prava pozerka je, če bo šlo tak naprej, bo treba kmal kako zračno puško nabavit in odganjat snubce user posted image user posted image user posted image

Tale tvoj podpis je pa men tud všeč: js bi tudi mela tak cilj in tak postopek do cilja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
17.4.2009 19:42:45   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Evo, zapile smo strokovca od Naty-Taje: skuštrana, Naty-Taja in js. user posted image

Pa sling smo sprobale, je blo naše dete demonstrator user posted image

drugič grem zraven! Pit, ne demonstrirat...user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
17.4.2009 20:24:31   
žanek
Pozdravček še od mene!

Teta beta ... iskreno sožalje user posted image !!

Naty-Taja ... čestitke za strokovni izpit user posted image !

Skuštrana in ropotuljica ... lepe slikce.

Smrček ... njami, lepa tortica.

HuAnita ... zanimiv podpis user posted image . Poročaj če deluje tale krema, da še jaz poskusim.
Piknika ... mi smo za user posted image . Povejte kdaj in kje in pridemo.

Danes smo se pa odpravili obiskat Jančiko in njeno familijo. Že sedaj imajo lep domek, kaj šele bo, ko bo končano. Pa trebušček se ji tudi že lepo pozna user posted image .

Janči ... mi lahko prosim pošlješ link od one strani. Ž. mi skoz teži, da bi moral pri Vasji na računalniku nekaj pogledat user posted image .

Punce, če katera potrebuje zavarovanje avtomobila, stanovanja/hiše, itd ... moj dragi je postal zavarovalni agent user posted image .

< Sporočilo je popravil žanek -- 17.4.2009 20:27:07 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
18.4.2009 9:48:56   
skuštrana
Teta Beta, moje sožaljeuser posted image user posted image

HuAnita, morala bi videt punčaro od Katje, kakšne jabčke ima na ličkah user posted image user posted image Bi se ti takoj pocedile sline še po enemuser posted image

Piknik, punce, jaz imam naslednji pregled 15. maja, to je petek. Verejtno pridem brez M, tako da bom imela čas in bom lahko ostalaa cel vikend, vauuser posted image , pa bi lahko piknik organizirale takrat. Plac in organizacijo prepuščam vam, jaz bom samo prinesla kar mi naložite..In pripeljala svojo mularijo in velik trebuhuser posted image

Včeraj sem imela pregled, vse super, razen posteljico imAM malo nizko in bi lahko kaj zakrvavela..Ampak itak je rekla naj še počakam kakšnih 5t potem pa lahko grem kar rodit...Zdej sem še čeber dobila, tako da sem pripravljenauser posted image
Janči, uh, boš na moj rd rodilauser posted image user posted image A trebuh se ti že vidi..Ma, dajuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
18.4.2009 11:31:29   
skuštrana
Naty Taja in katja_p - imata ZSuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
18.4.2009 14:31:39   
snorlax
Ojla!

Teta beta, moje sožalje. user posted image

Jančika, držim pesti. user posted image

Naty, čestitke za opravljen izpit! user posted image

Vsem pa lep pozdrav in upam, da se kmalu kaj vidimo. Od 24. aprila do 10. maja imam dopust, če ste za kako dopoldansko kofetkanje, se priporočam. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
18.4.2009 16:01:34   
Naty*Taja
Hojla babike!
Ja, smo ga ful zapile...celo urco smo vžemale eno pijačko! Še dobro, da je imela Skuštrana otroke zravn, da nisem veh keksov domov prinesla! user posted image
Žanek, za ktero zavarovalnico in okoliš pa dela? A bo tega našga prevzel?

MONTIGNAC

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
18.4.2009 21:57:27   
simi73
En večerni pozdravček vsem!

Teta beta, moje sožaljeuser posted image .
Naty čestitke za strokovca!!!user posted image user posted image user posted image Sedaj pa res lahko še sam uživašuser posted image .
Jančika, držimo pesti še naprej, da bo vse v redu, pa da sta tokrat "pridelala"user posted image user posted image . Pa čestitke za selitevuser posted image .
Smrček, super tortauser posted image . Mi smo jo pa kr naročili... nisem jst neki mojster pekeuser posted image

Glede rr-ja, imate vse vse čist prav, da ko enkrat začneš delat, pa imaš malo dete, enostavno ni več časa... berem še kaj, da bi pa napisala, pa ne pridem zraven...
Naj povem, da smo tud pri nas že upihnili prvo svečko, in dan pred rd je Zoja celo naredila prve samostojne korake, sedaj pa že veselo šiba naokoli, da jo komaj lovimouser posted image ... je pa eno tako navihano in prefrigano dete, ki že sedaj uveljavlja svojo voljo in kaže rožičke user posted image
Punce, vas moram vprašat nekaj glede vrtca v Celju... a je katera izven celjske občine, pa da je lani dobila za prvo starostno skupino vrtec v Celju? Jst sem sicer Z. vpisala, sam imam malo šans, da bi dobili mesto... mi pa precej bolj odgovarja vrtec v Celju, kot pa v Velenju, ker imava oba službo tu in še moji starši bi lahk kdaj šli ponjo, če bi bilo treba... še najbolj fajn bi pa blo, če bi jo mama še hotla čuvat tud v jeseni... al pa da ratam čim prej spet user posted image ...user posted image

Piknik je tud fajn ideja... če ne bo kaj vmes prišlo, pridemo...

Nič, grem počas v mižule, ker mi manjka nekaj spanca še od sinoči...

uživajte!

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

Neposredna povezava do sporočila: 4122
18.4.2009 21:59:03   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Dela za GENERALI, kjerkoli in kadarkoli user posted image http://www.pocenizavarne.si/.

Neposredna povezava do sporočila: 4123
18.4.2009 22:07:41   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: žanek

IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Dela za GENERALI, kjerkoli in kadarkoli user posted image http://www.pocenizavarne.si/.

user posted image , dobro vedeti.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
19.4.2009 11:03:48   
Jančika_
Žanek, ne vem točno, kateri link mu je zadnjič kazal, pa ti dam vse tri, ki so pri nas aktualni.

Evolucija:

http://www.youtube.com/watch?v=faRlFsYmkeY

http://www.youtube.com/watch?v=5hI-F2efHNM

Delanje potresovuser posted image :

http://tlc.discovery.com/convergence/quakes/interactives/makeaquake.html

Mi smo vredu, Joe polaga parket v kuhinji, meni je večinoma slabo, pa kr na tleh malo zadremam, če je trebauser posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.