![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.4.2009 12:30:35
|
|
|
|
teta beta
|
Da se še jaz malo javim. Stara mama je umrla in smo imeli pogreb že pred prazniki. No, vsaj matrala se ni, je pa zdaj tako prazno in dolgčas brez nje.Se bomo že morali navadit. Drugače pa nič kaj posebnega. V ponedeljek smo bili na izletu v Logarski in tam je bilo še pol metra snega. Nismo bili edini, ki smo v adidaskah gazili do Rinke. Ropotuljica in skuštrana, lepe slike, sem vama kar fauš morja. Smrček, torta izgleda slastna (in krasna).
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.4.2009 13:11:47
|
|
|
|
barika
|
Teta beta, moje sožalje Naty-Taya, veš da bo šlo!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.4.2009 17:07:09
|
|
|
|
darja33
|
Ojla! Pa da se še js javim.... Delam, pa tudi sicer sem aktivna in kr nič ne pogrešam tega RRa. Ga pa tu in tam počekiram. Tak da nimam kakih slikic od tortic al pa jajčk ali pa majčk... To ni za mene. Ropotuljica si pozabla na bolniško al je ne rabiš? Janeja sori, sem se zdaj spomnala da si me klicala... Jerebica ti tudi... Ne mi zamerit, sam ponavadi ne odgovarjam na neodgovorjene klice... Grda navada, ni kaj! Se mi zdi, da če me kdo rabi, me bo že doklical...?! Edino z Mavo se še kaj vidima in slišima! Pa grema na kak kofe, oz sladoled k Nejcu. Aja pa upam, da me bo na Krk naslednji vikend na kofe povabla... Punce imejte se fajn, bodite zdrave (beri "ne mi težiti"), pa se kaj vidimo. Aja, kdaj bo ta piknik?!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.4.2009 17:11:24
|
|
|
|
Jančika_
|
Teta beta, moje sožalje. Je bila pa tvoja babica že dlje časa boga, če se prav spomnim, ne? Jaz sem imela danes prvi pregled in je vse OK. Rok imam na dan republike, če se še katera spomni, kdaj je to .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.4.2009 19:59:26
|
|
|
|
mavo
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja33 Edino z Mavo se še kaj vidima in slišima! Pa grema na kak kofe, oz sladoled k Nejcu. Aja pa upam, da me bo na Krk naslednji vikend na kofe povabla... Ja, ti kar pridi! Boš pomagala ploščice polagat, al boš pa pesek v mešalec metala. Za kako pivo boš že zaslužila Drugače se pa jaz tudi strinjam s Smrčko in Darjo33, ni več cajta za tale RR. Saj mi je luštno kaj prebrat, ampak nekega cajta za pisat si pa ne najdem. Se mi ful dogaja, do petih popoldne me itak ni, potem na hitro pomalcamo, gremo ven, pridemo nazaj, se skopamo, pa spat...pol pa gospodinjska opravila pridejo na vrsto, oziroma bi morala...namesto tega se zleknem na kavč, noge v luft in ...kar grem .
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.4.2009 20:56:35
|
|
|
|
katja_p
|
Babuške, ste čist preveč zaposlene , me, ko smo pa na porodniški pa tk fajn uživamo ... Na kak sladoled k Nejcu se p tud js povabim, če smem
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.4.2009 21:11:11
|
|
|
|
jerebica
|
Edino z Mavo se še kaj vidima in slišima! Pa grema na kak kofe, oz sladoled k Nejcu. Aja pa upam, da me bo na Krk naslednji vikend na kofe povabla... ja seveda, če pa drugim ne dvigneš telefona midva z R. še na veliko šetava za savinjo, ker se bo nama tudi kmalo odklenkalo danes smo se dobile s Skabi in njenim O. ,ki pa je že pravi dec proti mojmu R. Teta beta sožalje
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.4.2009 21:31:36
|
|
|
|
Janeja
|
Teta beta, moje sožalje. Naty-Taja, kako je šlo. Verjetno na veliko praznuješ, da se nič nimaš časa še tukaj pohvalit. Jančika, super novičke. Bomo konec novembra navijali zate. Še dobro, da stric Google vse ve, da mi je povedal, kdaj imaš rok.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.4.2009 21:32:03
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR ... Jaz sem imela danes prvi pregled in je vse OK. Rok imam na dan republike, če se še katera spomni, kdaj je to . Jančika, super za uspešen pregled! Dan republike... 29.11.? Se prav spomnim pionirskih dni?? No, če ti bo pet dni prehiteval /-a, boš rodila, ko bomo mi slavili prvi rd.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.4.2009 21:57:22
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Evo me Janeja! Ja, proslavljam. Mi je uspelo, tako, da zdej pa res začnem žvet!!! Drugače pa ja, me nosečke bomo imele zdej več časa, a ne? Bravo Janči, sem ful vesela zate in še naprej tako do konca. Teta beta iskreno sožalje za staro mamo. Si bila kr navezana nanjo, a ne? Čas celi rane, tak da je vedno lažje. Jaz pa kr najdem čas za rr, mi je tak fajn zraven kavice zjutraj...moj pa otročke zrihta.. . No sej jaz ko likam lepo kompletke skup naštimam, tako, da on samo obleče Marušo in Marcelu da, da se sam zrihta. Zdej bom pa v miru kr zaspala....čao
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 17.4.2009 10:03:44
|
|
|
|
HuAnita
|
Teta beta - sožalje. Piknik - bo treba kak lepši dan izbrat. Lahko bi se na kaki nori lokaciji dobili, celjska koča je ful fajn. Mavo, Darja33 - no vidite, kako se zadeva spremeni, ko je treba na polno v službo - prisilno odvajanje od RR. Darja33 - jaz bi res tisto rabila, kar sme te prosila, če mi lahko preveriš - holestrol itd.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 17.4.2009 10:07:07
|
|
|
|
HuAnita
|
Bethany, kok je pa tvoje dete lepo na avatarju fuuul
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 17.4.2009 17:10:02
|
|
|
|
katja_p
|
Evo, zapile smo strokovca od Naty-Taje: skuštrana, Naty-Taja in js. Pa sling smo sprobale, je blo naše dete demonstrator
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 17.4.2009 17:10:54
|
|
|
|
katja_p
|
HuAnita: jako zanimiv podpis
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 17.4.2009 19:41:59
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Bethany, kok je pa tvoje dete lepo na avatarju fuuul hehe, hvala! Ja, prava pozerka je, če bo šlo tak naprej, bo treba kmal kako zračno puško nabavit in odganjat snubce Tale tvoj podpis je pa men tud všeč: js bi tudi mela tak cilj in tak postopek do cilja
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 17.4.2009 19:42:45
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Evo, zapile smo strokovca od Naty-Taje: skuštrana, Naty-Taja in js. Pa sling smo sprobale, je blo naše dete demonstrator drugič grem zraven! Pit, ne demonstrirat...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 17.4.2009 20:24:31
|
|
|
|
žanek
|
Pozdravček še od mene! Teta beta ... iskreno sožalje !! Naty-Taja ... čestitke za strokovni izpit ! Skuštrana in ropotuljica ... lepe slikce. Smrček ... njami, lepa tortica. HuAnita ... zanimiv podpis . Poročaj če deluje tale krema, da še jaz poskusim. Piknika ... mi smo za . Povejte kdaj in kje in pridemo. Danes smo se pa odpravili obiskat Jančiko in njeno familijo. Že sedaj imajo lep domek, kaj šele bo, ko bo končano. Pa trebušček se ji tudi že lepo pozna . Janči ... mi lahko prosim pošlješ link od one strani. Ž. mi skoz teži, da bi moral pri Vasji na računalniku nekaj pogledat . Punce, če katera potrebuje zavarovanje avtomobila, stanovanja/hiše, itd ... moj dragi je postal zavarovalni agent .
< Sporočilo je popravil žanek -- 17.4.2009 20:27:07 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.4.2009 9:48:56
|
|
|
|
skuštrana
|
Teta Beta, moje sožalje HuAnita, morala bi videt punčaro od Katje, kakšne jabčke ima na ličkah Bi se ti takoj pocedile sline še po enem Piknik, punce, jaz imam naslednji pregled 15. maja, to je petek. Verejtno pridem brez M, tako da bom imela čas in bom lahko ostalaa cel vikend, vau , pa bi lahko piknik organizirale takrat. Plac in organizacijo prepuščam vam, jaz bom samo prinesla kar mi naložite..In pripeljala svojo mularijo in velik trebuh Včeraj sem imela pregled, vse super, razen posteljico imAM malo nizko in bi lahko kaj zakrvavela..Ampak itak je rekla naj še počakam kakšnih 5t potem pa lahko grem kar rodit...Zdej sem še čeber dobila, tako da sem pripravljena Janči, uh, boš na moj rd rodila A trebuh se ti že vidi..Ma, daj
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.4.2009 11:31:29
|
|
|
|
skuštrana
|
Naty Taja in katja_p - imata ZS
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.4.2009 14:31:39
|
|
|
|
snorlax
|
Ojla! Teta beta, moje sožalje. Jančika, držim pesti. Naty, čestitke za opravljen izpit! Vsem pa lep pozdrav in upam, da se kmalu kaj vidimo. Od 24. aprila do 10. maja imam dopust, če ste za kako dopoldansko kofetkanje, se priporočam.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.4.2009 16:01:34
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Hojla babike! Ja, smo ga ful zapile...celo urco smo vžemale eno pijačko! Še dobro, da je imela Skuštrana otroke zravn, da nisem veh keksov domov prinesla! Žanek, za ktero zavarovalnico in okoliš pa dela? A bo tega našga prevzel?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.4.2009 21:57:27
|
|
|
|
simi73
|
En večerni pozdravček vsem! Teta beta, moje sožalje . Naty čestitke za strokovca!!! Sedaj pa res lahko še sam uživaš . Jančika, držimo pesti še naprej, da bo vse v redu, pa da sta tokrat "pridelala" . Pa čestitke za selitev . Smrček, super torta . Mi smo jo pa kr naročili... nisem jst neki mojster peke Glede rr-ja, imate vse vse čist prav, da ko enkrat začneš delat, pa imaš malo dete, enostavno ni več časa... berem še kaj, da bi pa napisala, pa ne pridem zraven... Naj povem, da smo tud pri nas že upihnili prvo svečko, in dan pred rd je Zoja celo naredila prve samostojne korake, sedaj pa že veselo šiba naokoli, da jo komaj lovimo ... je pa eno tako navihano in prefrigano dete, ki že sedaj uveljavlja svojo voljo in kaže rožičke Punce, vas moram vprašat nekaj glede vrtca v Celju... a je katera izven celjske občine, pa da je lani dobila za prvo starostno skupino vrtec v Celju? Jst sem sicer Z. vpisala, sam imam malo šans, da bi dobili mesto... mi pa precej bolj odgovarja vrtec v Celju, kot pa v Velenju, ker imava oba službo tu in še moji starši bi lahk kdaj šli ponjo, če bi bilo treba... še najbolj fajn bi pa blo, če bi jo mama še hotla čuvat tud v jeseni... al pa da ratam čim prej spet ... Piknik je tud fajn ideja... če ne bo kaj vmes prišlo, pridemo... Nič, grem počas v mižule, ker mi manjka nekaj spanca še od sinoči... uživajte!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.4.2009 21:59:03
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Žanek, za ktero zavarovalnico in okoliš pa dela? A bo tega našga prevzel? Dela za GENERALI, kjerkoli in kadarkoli http://www.pocenizavarne.si/.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.4.2009 22:07:41
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanek IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Žanek, za ktero zavarovalnico in okoliš pa dela? A bo tega našga prevzel? Dela za GENERALI, kjerkoli in kadarkoli http://www.pocenizavarne.si/. , dobro vedeti.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.