HuAnita
|
Ahja, sem hotela napisati to, kar vam je Jančika že napisala - sva se slišali, ampak je pol nisem ujela. Pikecpokec - vseeno hvala. Ti pa ojrof ne dobiš od mene, tako! Janeja - sinusi, To mene tudi zbada, pa sem ugotovila, da od avta, ker vedno piha iz zračnikov, četudi imam zaprte Štala je to. Jaz sem od malega porabial ene kapljice, ki jih je dobil lani v bolnišnici, potem pa vidiš, kaj imaš notri, četudi sicer ni izcedka v nosu... Samo nikakor se zdajle ne spomnim, kako se jim reče, sem pa D33 že misila fehtati zanje... Nekaj na B - Benol??? Aja, mi pa imamo 'razglihano', po pol leta je dr. bagerist na veselje mojih otrok le prišel. Zdaj, ko pa fino dežuje, je malemu že ostal škorenj v blatu, ki ga imamo za prodajat, pa je šel kar bos naprej z eno nogo, mislim, za polulat. Pa se dereee: mami, škornek, pa nisem štekala, zakaj je treba pa jokati zraven? Pa vidim škorenj stran od njega, ene 3m, ful smešno. Pina se je polulala od smeha, no, potem pa se je Bog še nanjo spomnil in je tudi ona zagreznila z eno nogo, tako da sem potem oba reševala iz objema blata. Lepo imamo, skratka!!! (no, jaz že sanjam rožice in rože na tem blatu :-)))
|