|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 30.3.2009 10:37:54
|
|
|
|
Jančika_
|
Janeja, to so sto posto sinusi! Verjemi stari sinusarki. Evo mene, sem pri mami, premik uspel, ampak je še tak kaos v bajti, da bomo danes še spali tu, jutri pa menda že DOMA. Itak da še ni zbeljeno, pa kuhna tud še ni montirana (ker še podn ni položen), ampak to nima veze sploh. Glavno, da bo jutri otroška soba čisto gotova, danes morava še okrasne črte narisat. Je bila pa tole taka nora akcija...nikoli več, če se bo le dalo! Ne vem, če sem bila že kdaj tako utrujena. Pa je šlo vse gladko - kaj bi bilo, če bi se kaj zakompliciralo. Delali smo ko norci. Brat je zrihtal kombi in močne pobe, otroka sta bila pri mami, tako da mi ni bilo treba skrbet glede tega. Če katera ne ve, kam bi kdaj peljala otroke - moja dva sta se zdaj totalno nakurla na konje. Moja mama ju je dvakrat peljala v nekakšen konjeniški Bosio center, to je menda pri uvozu na AC v Medlogu, v zadnjem krožišču pred AC greš levo al tak nekak. Baje je super hala, pa ta vikend so bile tekme in mulca sta čist popenla. Včeraj so prišli ravno med pavzo in sta pol ure sedela pri miru v prazni hali in čakala, da se je tekma nadaljevala. Pol ure pri miru, ko se nič ne dogaja - in to moja otroka, ki sta ponavadi taka, kot da bi jima dala kake droge . V glavnem, moja mama priporoča, jaz pa menda tudi. Osebno mi za konje dol visi in se po moje sploh ne bi spomnila, da bi ju peljala, ampak bomo ziher še šli, ko jima je tak fajn. Lepo se mejte, se še kaj javim, ko bo prilika.
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 30.3.2009 10:39:02 >
|
|
|