|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
25.3.2009 23:32:59   
migulja
IZVIRNO SPOROČILO: darja33

Migulja nič te ni videt okol pol 1 za Savinjo?

Ta teden nič, bom pa naslednji teden (:

Danes me je pa Skuštrana totalno skenslala user posted image , pa sem se res veselila mei taia, pa še za za dve prijateljici, ki sta navdušeni "povezovalni mamici", sem ju mislila vzeti, pa je vse skupaj padlo v vodo, tako da bom verjetno naročila kar po internetu.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
26.3.2009 6:54:57   
Naty*Taja
No bolnice, jaz nisem sicer še bolna, sem pa totalno nenaspana, ker je bil naš tavečji celo noč pokonc - no on ne, jaz pa. Je tak vzdihval, kot da bo umrl! Ga je po njegovih izjavah sodeč bolel želodec, kar po analizi njegove včerajšnje prehrane sploh ni čudno. Pa vročino ima danes, tak da je po moje lahko kak virus. Je pa zjutraj bil veliko bolje, tak da k zdravniku ga ne bom vlekla, bo pa doma. Ma jebela cesta, ne vem kak bom zdržala na šiht! Po moje bo bolj švoh pouk. user posted image
Evo pa še učim se nej potem. No pa še to, ko pa sem končno bila na tem, da kinknem, je pa najtamlajši v bušiju začel tako delat, da sem misla, da mi bo trebuh utrgalo! user posted image Pol se pa spočij. Smrčka svaka ti čast!! Sej je lepo, sam nimaš pa minutke časa zase....user posted image Si kr ne predstavljam, kako si ostala živa zadnjič, ko so bili vsi trije naenkrat...pa Skabi tudi... uh!

MONTIGNAC

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
26.3.2009 7:12:10   
skuštrana
Smrčka, mirena je samo 99% zanesljivauser posted image

Migulja, mi je zelo žal, amapk sem imela s seboj 2 svoja fakina, pa od prijateljice 2 mesečnika in nam res ni zneslo pridet do centra user posted image

Jaz pa danes grem tale vrag ven dat iz roke..Držte pesti da bo vse ok.user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
26.3.2009 9:04:13   
HuAnita

Jančika še enkrat čestitam! Sem vesela da si povedala še tu, ker me je že kar imelo da bi sčvekala skrivnost. Ampak te dneve se itak nisem nič družla z našimi RRovkami, tak da ni bilo skušnjave!

A da ne?! Prav lohk bi mi ta stavek sčivknila, ne bi nikogar bolelo! user posted image user posted image user posted image
BTW - kdaj dobim zdr. potrdilo domov? Bi ga morala ju3 dostaviti šefom v službi.

No, jaz pa že ves teden srečujem RRovke: najprej Nati-Tayo prejšnji teden v Citiju, sva v miru prežvekovali kosilo skupajuser posted image , dokler ni uletela še Skabi z O., potem pa v pon. Darja33, ampoak to je bilo bolj službeno, Jančiko sem videla v avtum pa včeraj Meggi prišla na obisk s pupikama...user posted image

aja, moje štoruije se nadaljujejo. V pon. kot veste, so mi morali zamenjati akumulator na avtu, včeraj je bil avto 2 uri pri mehaniku, da so popravili vzmet, ki je počila, (znesek že cca 180 eur - akumulatorja in dela še nisem plačalauser posted image user posted image ), danes prižgel mojo strelo McQuinn, pa nekako nima zagona, spet gopri neka lučka za kaj si že vemuser posted image user posted image user posted image   In lahko vozim največ 70 km/h, več ne potegne. tako da - ne vem, no, naj si kaj anredim?!) Imam malo počasi vsega dovolj....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
26.3.2009 14:46:12   
darja33
Oj!

Js sem skoz v akciji.

Huanita jutri preverim, ampak je blo že sigurno poslano....

Mavo kak je bil 1. dan službe? Uniforma je pasala po teleščku??

Skuštrana drži se (no sej je že mimo...)

Migulja pa drug teden....

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
26.3.2009 15:00:34   
skuštrana
Darja, včeraj sem jaz miguljo skenslala, danes so pa dohtarji meneuser posted image  Ja, vse se vrača vse se plača (migulja, malo heca, saj ne zameriš)....Niso mi nič delali, ker imama od včeraj pop eno mini ranico na roki pa...Saj veš...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
26.3.2009 15:07:30   
Janeja
Kak blažen mir je v službi, ko sem jim prepovedala vezat telefone v mojo pisarno. user posted image
Ja, še vedno sem brez glasa. user posted image

Darja33, kak pameten nasvet, da se mi glas čudežno in hitro vrne? Za zdaj se filam s propolisom, Angali, čajčki z limono in medom, pa eno kalcijevo tableto na dan spijem. Še kakšna ideja ali nasvet?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
26.3.2009 20:18:26   
mavo

Mavo kak je bil 1. dan službe? Uniforma je pasala po teleščku??

Služba je super, kar se pa uniforme tiče, o tem pa nebiuser posted image user posted image user posted image ...pa saj ni uniforma kriva, da je ne morem okol vampa zapetuser posted image , tudi mali M. ni kriv, ker je že skoraj 11 mesecev od tega, kar je bil nazadnje v trebuhu. Krivi so razni sendvički iz Evrope, pa čokoladice in keksi, pa večerne pojedine, pa...mislim da vam je že jasno.
Šele zdaj vidim, da sem res pogrešala službo, pa uporabo možganov za zahtevnejše miselne procese kot menjava plenic in kuhanje kašic. Saj groznoooooooooo pogrešam malega M. dopoldne, ampak menim, da bo tudi njemu prav prišlo druženje z vrstniki, ne pa samo z nevrotično mamouser posted image

A ni fajn, danes je bil zame kar se službe tiče ponedeljek, jutri je pa že petekuser posted image , zvečer gremo pa na Koroško zapit malega Lana, ki se je rodil v nedeljo. Hura za vikende!

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
26.3.2009 20:22:58   
Janeja
Mavo, super, da si tako fino zaštartala. user posted image

Pa hura za takšne kratke delovne tedne, samo škoda, da so zelo redko tako kratki. user posted image Še dobro, da je jutri res petek. Upam, da dobim do ponedeljka glas nazaj, ker tale nezmožnost govorjenja me ubija. Komaj čakam, da pridem zvečer na RR, da lahko brez omejitev čvekam. user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
27.3.2009 13:21:38   
skuštrana
Snorlax, baje imaš lesena okna..Reci mi plusi, minusi, itd..Če bi še nekrat bi spet? Mi2 bi rada dala noter lesena okna, pa ne vem...user posted image

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
27.3.2009 19:19:48   
migulja
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Darja, včeraj sem jaz miguljo skenslala, danes so pa dohtarji meneuser posted image  Ja, vse se vrača vse se plača (migulja, malo heca, saj ne zameriš)

Ja, vse se vrača...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3986
27.3.2009 19:28:40   
HuAnita
A je Jančika že skonektana v novem domu? Ker vem, da je rekla, da prej ne gre v hišo, dolker ne bo tam neta... Smešno pa je, koliko med selitvijo in po njen človek zniža kriterije - vsaj jaz sem jih... Pol bi že na tleh spala, samo da si na svojem, kak internet, TV, no, še celo brez wcja smo preživeli dva dniuser posted image

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
27.3.2009 20:11:25   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

A je Jančika že skonektana v novem domu? Ker vem, da je rekla, da prej ne gre v hišo, dolker ne bo tam neta... Smešno pa je, koliko med selitvijo in po njen človek zniža kriterije - vsaj jaz sem jih... Pol bi že na tleh spala, samo da si na svojem, kak internet, TV, no, še celo brez wcja smo preživeli dva dniuser posted image

Pojma nimam, ker sem v starem domu in ne vem, kaj se dogaja na drugi lokaciji. Poleg tega sem nekje vsejala telefon in še poklicat ne morem nobenega. Ne vem, kje je mož, samo to vem, da otroci spijo pri babici. Upamuser posted image .

Pakiram. Meša se mi. Kriteriji so pa že zdaj zelooooo nizkiuser posted image (ja no, skret pa mamo, celo dva!). Telefon je itak že pri bajti, pa net bi bil že prejšnji teden, če ne bi še telefona prešaltali na digitalnega. Naj bi bilo te dni urejeno, samo glede na to, da me ni nihče klical, verjetno niuser posted image . Ne vem, nimam se cajta s tem ukvarjat. Kir boh naju je gnal delat si domačo knjižnico?????? Na svetu ni dovolj škatel, da bi lahko najine bukle v njih spakiralauser posted image . Pri zadnji reogranizaciji sva se jih znebila okrog 200, pa se nikjer ne pozna, aaaaaaa!!!!!!! Ja nič, veselo nazaj na delo. Drugače pa dandanašnji obstaja tudi instant internet, ko šljivi Kabel TV Petrovčeuser posted image .

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
27.3.2009 21:01:16   
HuAnita
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
27.3.2009 22:15:58   
Meggi
Ujoj selitve. Psihofizični test lajfa,...

Male otroke pa še zravn jih imet, dve lokacije rihtat naenkrat vsi pogoji da se ti sfuzla.

Čeprav po eni strani je pa čar selitve, da gre na novo, nov začetek,...

Jančika zdrži, vse smo bolj ali manj živčno.

Sam to leto je pa že bilo nekaj selitev a.

Ravn dons sem študirala, kako je po eni strani fajn živet v bloku. Kokr maš bajto pa neki zemlje zravn, po možnosti hribe.. delaš ko norc. Eto dans sn crkejena ko zmaj. Smo žagali drve, grable.. nosla drve,... jow hribi. A prihaja pomlad in naši dnevi zunaj. user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
27.3.2009 22:33:50   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Ujoj selitve. Psihofizični test lajfa,...

Male otroke pa še zravn jih imet, dve lokacije rihtat naenkrat vsi pogoji da se ti sfuzla.

To si pa tak lepo napisalauser posted image . Res je.

Evo najdu se je moj telefon, v fotrovem zaprtem prtljažniku, v torbi za igrače od tamalih dvehuser posted image . Noben slišal 9 neodgovorjenih klicev, totalna panika itakuser posted image . Zmanjkal mi je škatel, volje in moči, se grem mal učit, pol pa spat. Koma.

Zjutraj ob osmih pa juriš na tovornjak.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 27.3.2009 22:34:21 >

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
28.3.2009 7:07:55   
snorlax

Snorlax, baje imaš lesena okna..Reci mi plusi, minusi, itd..Če bi še nekrat bi spet? Mi2 bi rada dala noter lesena okna, pa ne vem...user posted image

Ja, okna so lesena, a so nama jih oni impregnirali in pobarvali, tako da so jih samo vstavili noter, enako kot plastična okna.

Prednosti: hm.. kaj pa vem, nekako sva bolj za les, kot plastiko. Če ti slučajno poči plastika, moraš zamenjat celo okno, pri lesu, malo pošmirglaš, pa pobarvaš in to je to. Plastična naj bi po določenih letih porumenela (če so bela), kaj pa vem, tudi mi imamo lesena bela, boh ve, kako bo čez leta.

Slabosti: malo so se razsušila in se vidi struktura lesa, kakšne črte (špranje), tesnijo vseeno OK. Ne bi pa imela nikoli več belih, ne plastičnih, ne lesenih, ker se pozna vsak mušji drek in jih je tečno pucat.

Skabi ima tudi lesene in rjave. So mi bolj všeč kot naša okna.

Cenovno je bilo približno isto kot plastična. Imava pa 3 šipe in med dvema je plin, med dvema pa ne. Drugače tesnijo super, zvočno in toplotno. Kaj ti še naj povem, razen tega, da še imam ponekod vedno gor tisti blesavi selotejp, ki ga moj ni odlepil takoj, ko je nehal kitat in belit.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

Neposredna povezava do sporočila: 3992
28.3.2009 8:32:02   
skuštrana
Snorlax, hvala..Jaz bi tudi imela lesena in svetlo rjava ali pa zelena. Barve še ne vem, ampak sem vse bolj prepričana da bodo lesenauser posted image

Jančika, drži se....

Moji še vsi spijo, jaz pa spet ne morem..Grrr, te nosečnostiuser posted image user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
28.3.2009 12:37:56   
migulja
IZVIRNO SPOROČILO: migulja

Darja, včeraj sem jaz miguljo skenslala, danes so pa dohtarji meneuser posted image  Ja, vse se vrača vse se plača (migulja, malo heca, saj ne zameriš)

Ja, vse se vrača...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole je zvenelo škodoželjno oz. privoščljivo, pa ni bilo tako mišljeno. Grozno, če se na kakšen poseg psihično pripraviš, potem te pa prenaročijo,ampak, kakor sem razumela, ne zaradi pomanjkanja časa ali operaterjev ali česa podobnega.Kakorkoli že, drži se. upam, da mi bo uspelo kaj poklicati,imam kar malo gneče z vsem učenjem in pisanjem teme.

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
29.3.2009 9:26:39   
Meggi
U je mrk celjank na vikend.

Jančiki je uspel premik? Ste že spali na novi lokaciji? Prijetno noč želimo.

Prijeten pomladni dan, rahlo deževni. Tole zgodnje vstajanje po novi uri bo pa noro!

Kako pa kaj pomladna ustrujenost. Mene letos zelo baše. Zvečer s kurim spat zjutri bi pa itak tud spala. Jow kaj naj nardim. A ja vrt imam še za zaštihat! user posted image

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
29.3.2009 9:43:26   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Kako pa kaj pomladna ustrujenost. Mene letos zelo baše. Zvečer s kurim spat zjutri bi pa itak tud spala. Jow kaj naj nardim. A ja vrt imam še za zaštihat! user posted image

ne sprašuj user posted image user posted image  nič se mi ne da, tamali je pa isti, se zbudi in gre naprej za kakšno uro odležat, da se spočije user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
29.3.2009 18:08:33   
Janeja
En bolan pozdravček vsem.
A je možno, da imam vnetje sinusov, brez zamašenega nosa? Še teče mi nič iz nosa, komot diham. Od vrha nosa pri čelu, pa nad obrvmi me pa boli za popiz***. A so to sinusi ali kaj drugega? Darja, help! Že en teden hodim po svetu nafilana s tableti. Brez Lekadola 3x na dan, mi hoče glavo raznest. user posted image

Jančika, a je selitev uspela? Upam, da je najhujše za vami in že uživate v novem domu.

Meggi, vsaka ti čast, da se še z vrtom ukvarjaš. Men se še tistih par rož u tegelcih ne da zalivat. user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
30.3.2009 8:09:02   
pikecpokec
Jutro!

Kako ste preživele prestavitev ure? Mene bo še en teden matralo. Je pa fino ker bo zvečer dlje časa svetlo. Sam še deževat naj neha, pa bo super.

Jančika, si se preselila?

Jaz sem pa v četrtek tko bruhala in driskala, da sem mislila da bom umrla. Očitno sem staknila neko user posted image  trebušno virozo. V par urah me je čisto izsušilo. To da še zdaj nisem čisto pri sebi.

Aja, a bi katera imela za otroke tisti šotor iz Hoferja? Mi smo ga kupili, zdaj je pa tamali dobil še enega. Tko da ga podarim ker pri najboljši volji ne vem, kam bi postavili dva šotora. Javite se, kdor prej pride, prej melje user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
30.3.2009 10:37:54   
Jančika_
Janeja, to so sto posto sinusi! Verjemi stari sinusarki.

Evo mene, sem pri mami, premik uspel, ampak je še tak kaos v bajti, da bomo danes še spali tu, jutri pa menda že DOMA. Itak da še ni zbeljeno, pa kuhna tud še ni montirana (ker še podn ni položen), ampak to nima veze sploh. Glavno, da bo jutri otroška soba čisto gotova, danes morava še okrasne črte narisat.

Je bila pa tole taka nora akcija...nikoli več, če se bo le dalo! Ne vem, če sem bila že kdaj tako utrujena. Pa je šlo vse gladko - kaj bi bilo, če bi se kaj zakompliciralo. Delali smo ko norci. Brat je zrihtal kombi in močne pobe, otroka sta bila pri mami, tako da mi ni bilo treba skrbet glede tega.

Če katera ne ve, kam bi kdaj peljala otroke - moja dva sta se zdaj totalno nakurla na konje. Moja mama ju je dvakrat peljala v nekakšen konjeniški Bosio center, to je menda pri uvozu na AC v Medlogu, v zadnjem krožišču pred AC greš levo al tak nekak. Baje je super hala, pa ta vikend so bile tekme in mulca sta čist popenla. Včeraj so prišli ravno med pavzo in sta pol ure sedela pri miru v prazni hali in čakala, da se je tekma nadaljevala. Pol ure pri miru, ko se nič ne dogaja - in to moja otroka, ki sta ponavadi taka, kot da bi jima dala kake drogeuser posted image . V glavnem, moja mama priporoča, jaz pa menda tudi. Osebno mi za konje dol visi in se po moje sploh ne bi spomnila, da bi ju peljala, ampak bomo ziher še šli, ko jima je tak fajn.

Lepo se mejte, se še kaj javim, ko bo prilika.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 30.3.2009 10:39:02 >

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
30.3.2009 10:40:09   
Ropotuljica
Baaaaahhhhh .... jaz sem tud podlegla. Zbolela, namreč. Nič hudo resnega, sam grlo me že dva tedna tako zeza, da sem se danes odločila, da naredim konec. Ostala doma, bom čisto tiho, nič se ne bom drla ...

No, vsaj ena dobra novica: dobila karte za U2. Sicer peklensko drage, ampak ajd - letos praznujeva okroglo obletnico (ugane katera, koliko??), pa si bova to podarila.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.