Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.2.2009 22:12:33
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec A ima katera za posodit kak pustni kostum za našega Gala (2 leti)? Imam levčka. Pokliči me, da se zmeniva. Pa držim pesti za dedija.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.2.2009 0:32:50
|
|
|
|
migulja
|
Darja33, potem smo za ponedeljek zmenjene za sprehod. Bo ob pol dvanajstih ok? Mavo, mi je pa ful hudo, da boš šla v Ljublano (seveda sem vesela zate), ampak ravno zdaj, ko smo se začele družiti. Meni je to druženje dalo ful energije, zdaj se učim sto na uro, prej sem se pa vlekla kot ljubljanska megla, ko je bil dan enak dnevu. Tako da če želiš, Jerebica, se kar pridruži. Sneg bo do ponedeljka tudi že skopnel (vsaj upam), pa bomo lahko vse 4 vozičkale kar vštric (:
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.2.2009 7:54:15
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Oj, Mavo, a pobegnala nam boš! Ja čestitke! Pa upam, da se boš še vedno kej oglasla tule na temi.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.2.2009 8:49:17
|
|
|
|
mavo
|
IZVIRNO SPOROČILO: migulja Darja33, potem smo za ponedeljek zmenjene za sprehod. Bo ob pol dvanajstih ok? Mavo, mi je pa ful hudo, da boš šla v Ljublano (seveda sem vesela zate), ampak ravno zdaj, ko smo se začele družiti. Meni je to druženje dalo ful energije, zdaj se učim sto na uro, prej sem se pa vlekla kot ljubljanska megla, ko je bil dan enak dnevu. Ljubljanska megla? Matr, na to sem pa skoraj pozabila Zgleda da se bo treba kdaj pa kdaj pripeljati do Celja, pa mal za Savinjo in na kako kavo, da bom baterije napolnila Sicer pa ko bom začela delat, verjetno niti megle ne bom imela časa opazit, bom pa redno sem gor hodila in še naprej pisala neumnosti
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.2.2009 10:14:14
|
|
|
|
darja33
|
Tale dež me pa ubija. Mi za nič ni. Samo za jesti in ležati. Mala D spi, ati nekaj programira, js pa srfam. Migulja smo ti pa res morale dati ogromno energije, da se greš UČITI! Ja sej js bi se tudi mogla. No ne učiti, ampak podiplomca do konca urediti in poslati....Pa sem imela celo nosečnost možnost, pa tudi teh 9 mesecev kar je D na svetu je minilo kot keks. Pa bi lahko marsikaj naredila, pa sem raje kofetkala.... Tak da upam, da te ne boma z Mavo preveč "pokvarile". Jerebica ja valda da pridi zraven. Grem spet mojga enmal pojezit.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.2.2009 13:38:45
|
|
|
|
skuštrana
|
Mavo,boš bližje meni A stanovanje sta tudi dobila? Mi smo včeraj spet bili na maškarah Smo čisto noter padli Pa prodali smo zemljo in sedaj je selitev v čisto našo hiško že zelo blizu..Upam, da bo do novega leta Aja, pa Miro si je nogo zvil na košarki, tako da sedaj ima prepoved košarke do srti..Ker kar je preveč je pa preveč
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 8.2.2009 13:39:11 >
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.2.2009 16:05:04
|
|
|
|
Meggi
|
Kaj dogaja celjanke? Pokorno javljam, da smo so včeraj privoščili morda zadnjo letošnjo smuko na Celjski koči. Sicer že malo južno, malo padal sneg. A so vztrajno vrteli vlečnico sam za naju z nečakom. Nč folka, prejšnjo soboto pa polno. Vam povem, da full paše mozag peljat na luft, se razmigat,.. In še dogodek leta; naša tavelika, se je naučila v enem dnevu samostojno spustit po smučkah, ustavit in sama na trak. Za začetek odlično.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.2.2009 17:40:04
|
|
|
|
snorlax
|
Ahoj! Po enem tednu mrka sem končno prišla do compa. Na hitro sem preletela, kar ste napisale. Zdaj pa upam, da spet ne bo teden naokoli, preden pridem zraven.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.2.2009 20:12:04
|
|
|
|
mavo
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Mavo,boš bližje meni A stanovanje sta tudi dobila? Ne še, ampak sva kar optimistična. Če dobiva eno fajn stanovanje, bova tega mogoče prodala. Bravo, da ste prodali zemljo. A na Hrvaškem tudi upada nakup nepremičnin? Tukaj so cene malo padle. Upam, da ste vi dobili toliko, kolikor ste želeli. Kje pa ste? A gledate Mariota, al Zrneca?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.2.2009 20:34:35
|
|
|
|
Ropotuljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo Kje pa ste? A gledate Mariota, al Zrneca? Js sm se ga napila ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.2.2009 20:46:28
|
|
|
|
Janeja
|
Pikecpokec, držim pesti za dedija. Držite se Mavo, čestitke za službo in stanovanje. Upam, da nas res ne boš pozabila, ko boš enkrat Ljubljančanka ratala. Skuštrana, pa kje pa imate vi te maškare že zdajle? Midva sva pa danes ugotovila, da se nam že od decembra neke bolezni vlečejo. Če ne pri tamalih, pa midva in tako sploh še nismo prišli skupaj na sneg. In Jan je začel ful težit, da bi šel smučat, pa da je Lea kriva, da nikamor ne gremo,... Res mi tole že počasi energijo pobira. Lea ima že od četrtka visoko vročino. Zakuha vsakih par ur na 40, zadnja dva dni ima tako visoko vročino 2x na dan, prej pa na vsake 4-5 ur. Zraven pa še kašlja in smrka. Greva se jutri mal k zdravniku pokazat, ker tole pa vseen mal dolgo traja. Še dobro, da imam ponedeljke fraj. No pa vsaj eno dobro novico imam, oziroma dve. Jan je imel v soboto zadnjo terapijo v Rogaški in baje nima več alergije na cvetni prah. Res upam, da bo končno tudi on lahko spomladi užival na sončku skupaj s prijatelji. Druga je pa ta, da je tašča zaključila z obsevanji in je spet doma. Saj sploh ne vem, če sem vam povedala, da je v bolnici. Zdaj pa samo upamo, da bo kakšen efekt od teh obsevanj, ker je bila res kar boga in je imela kar hude stranske učinke.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.2.2009 20:50:27
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica Js sm se ga napila ... Kaj dobrega si pa pila? Si me spomnila, da imam v hladilniku še mal čokoladnega likerja. Si ga grem mal privoščit...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.2.2009 20:51:31
|
|
|
|
skuštrana
|
Mavo, ja, padla je prodaja, ker vsi čakajo da cene padejo Ampak mi smo prodali za toliko kot smo želeli in to v 3mesecih Se ne pritužujem...Pa držim pesti za stanovanje... Janeja, Rijeka in okolica živi za maškare - http://www.ri-karneval.com.hr/Home.aspx?PageID=1&gohome=true Stalno je nekaj, sploh az otroke je super..Meni itak dol visi za njih, Liza pa uživa Ropotuljica, na zdravje
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.2.2009 21:16:16
|
|
|
|
teta beta
|
Darja, mavo, migulja... mogočese vam jutri še pa jaz pridružim na sprehodu, če bo lepo vreme. Bom poklicala eno, kje ste. Pikecpokec, držim pesti za dedija! Janeja, pozdravite se! Moja nečakinja in nečak sta prejšnji teden isto skoz visoko vročino.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.2.2009 22:14:28
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo Kje pa ste? A gledate Mariota, al Zrneca? Laufat sem šla. Trikrat hura za konec dežja.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.2.2009 22:55:49
|
|
|
|
HuAnita
|
Helou. Pa ste spet oživele Jaz pa mrtva - zmatrana, deca imela petarde v riti, sem si nabrusila glasilke danes, je bila še sestrična tu - jao, jao!!!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.2.2009 23:34:33
|
|
|
|
migulja
|
Mi smo tudi hoteli na sprehod, tam okrog 18. ure, ko je nehalo deževati, pa sem malega toliko časa previjala, da je bil že čas za kopanje. Dvakrat se je pokakal ravno takrat, ko sem mu dala pleničko gor (:. Potem sem opustila vsako misel na sprehod, sem ga kar skopala. Mi je pa zdaj žal, ker bi mogoče vseeno prej zaspal, tako pa sem šele sedaj prišla do računalnika.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.2.2009 7:46:44
|
|
|
|
jerebica
|
Janeja čimprej se pozdravte Ropotulica upam da danes ne bo mačka moj M. ima pa danes vpis v 1. razred , tako da vozičkarce se vam pridružim kakšen drug dan, ker če M.zraven na sprehod pelem ne boste do besede prišle. Pa naj še kdo reče, da so babe največje čvekulje. Prejšnji teden je bila pri nas patronažna za R. pa je lahko komaj kaj povedala za R.ker jo je M. okupiral in ji razlagal,razlagal, razlagal.....je bla 2 uri sam pri nas. Skuštranka če ste že čist pustno razpoloženi pa lahko kakšno slikco prilepiš
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.2.2009 8:02:22
|
|
|
|
Ropotuljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica Js sm se ga napila ... Kaj dobrega si pa pila? Si me spomnila, da imam v hladilniku še mal čokoladnega likerja. Si ga grem mal privoščit... ne boš verjela: vino, ki se mu reče DAMSKI VRAGOLIN pa sej ni blo glih veliko, ampak itak me po dveh kozarcih vrže.
< Sporočilo je popravil Ropotuljica -- 9.2.2009 8:03:25 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.2.2009 8:12:25
|
|
|
|
skuštrana
|
Skuštranka če ste že čist pustno razpoloženi pa lahko kakšno slikco prilepiš Ja, bi lahko, pa se mi ne da Ropotuljica, kdaj pridete spit tisto za prijatelje
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.2.2009 8:55:21
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica ne boš verjela: vino, ki se mu reče DAMSKI VRAGOLIN Đizus . No, sam da nisi Kindermacherja (pa kdo daje imena tem zadevam???). Vidim, da gre Darja smučat. Midve z Žanekom pa že na morje misliva .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.2.2009 9:02:42
|
|
|
|
Jančika_
|
Aja. Baje, da se zdaj fotke, ki jih prilepiš, same zmanjšajo. Da vidim, če je res.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.2.2009 9:03:48
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja . Prvo sekundo objavljanja in v predogledu zgleda, da ne bo šlo, potem pa se sama zmanjša. Fajn.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.2.2009 9:42:40
|
|
|
|
Ropotuljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Ropotuljica, kdaj pridete spit tisto za prijatelje Hm, a nas že pogrešate?? Tisto šparam za tebe Sam glej, da se ne bo prej pokvarlo.
< Sporočilo je popravil Ropotuljica -- 9.2.2009 9:43:02 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.2.2009 10:14:54
|
|
|
|
Janeja
|
Ti Vragolin ti Ropotuljičin Za ta vinček pa še nisem slišala. Pa če te po 2 kozarcih zadene ga niti nimam volje spoznat. Jančika, kakšne učke ima tale tvoj škrat . A slikce lahko zdaj pa kar originalne lepiš gor? To so pa fino zrihtal. Naša Lea je pa še vedno bolna. Greva danes pop k zdravniku. Res ne vem kaj bi to bilo, da se nam takole vleče. Je prav boga, vročino ji nabije do 40 . Saj vmes, ko ji po sirupu pade je stari divjaček, ampak apetita pa vseeno nima že 5 dni. Še dobro, da vsaj pije veliko. Pa hvala vsem za lepe želje. Upam, da se res kamlu pozdravi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?