|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
7.2.2009 22:12:33   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec
A ima katera za posodit kak pustni kostum za našega Gala (2 leti)?

Imam levčka. Pokliči me, da se zmeniva. Pa držim pesti za dedija.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
8.2.2009 0:32:50   
migulja
Darja33, potem smo za ponedeljek zmenjene za sprehod. Bo ob pol dvanajstih ok? Mavo, mi je pa ful hudo, da boš šla v Ljublano (seveda sem vesela zate), ampak ravno zdaj, ko smo se začele družiti. Meni je to druženje dalo ful energije, zdaj se učim sto na uro, prej sem se pa vlekla kot ljubljanska megla, ko je bil dan enak dnevu.

Tako da če želiš, Jerebica, se kar pridruži. Sneg bo do ponedeljka tudi že skopnel (vsaj upam), pa bomo lahko vse 4 vozičkale kar vštric (:

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
8.2.2009 7:54:15   
Naty*Taja
Oj, Mavo, a pobegnala nam boš! Ja čestitke! Pa upam, da se boš še vedno kej oglasla tule na temi.

MONTIGNAC

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
8.2.2009 8:49:17   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: migulja

Darja33, potem smo za ponedeljek zmenjene za sprehod. Bo ob pol dvanajstih ok? Mavo, mi je pa ful hudo, da boš šla v Ljublano (seveda sem vesela zate), ampak ravno zdaj, ko smo se začele družiti. Meni je to druženje dalo ful energije, zdaj se učim sto na uro, prej sem se pa vlekla kot ljubljanska megla, ko je bil dan enak dnevu.

Ljubljanska megla? Matr, na to sem pa skoraj pozabilauser posted image  Zgleda da se bo treba kdaj pa kdaj pripeljati do Celja, pa mal za Savinjo in na kako kavo, da bom baterije napolnilauser posted image  Sicer pa ko bom začela delat, verjetno niti megle ne bom imela časa opazit, bom pa redno sem gor hodila in še naprej pisala neumnostiuser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
8.2.2009 10:14:14   
darja33
Tale dež me pa ubija. Mi za nič ni. Samo za jesti in ležati. Mala D spi, ati nekaj programira, js pa srfam.

Migulja smo ti pa res morale dati ogromno energije, da se greš UČITI! Ja sej js bi se tudi mogla. No ne učiti, ampak podiplomca do konca urediti in poslati....Pa sem imela celo nosečnost možnost, pa tudi teh 9 mesecev kar je D na svetu je minilo kot keks. Pa bi lahko marsikaj naredila, pa sem raje kofetkala....
Tak da upam, da te ne boma z Mavo preveč "pokvarile".

Jerebica ja valda da pridi zraven.

Grem spet mojga enmal pojezit.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
8.2.2009 13:38:45   
skuštrana
Mavo,boš bližje meni user posted image user posted image A stanovanje sta tudi dobila?

Mi smo včeraj spet bili na maškarahuser posted image Smo čisto noter padliuser posted image Pa prodali smo zemljo in sedaj je selitev v čisto našo hiško že zelo blizu..Upam, da bo do novega letauser posted image Aja, pa Miro si je nogo zvil na košarki, tako da sedaj ima prepoved košarke do srti..Ker kar je preveč je pa prevečuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 8.2.2009 13:39:11 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
8.2.2009 16:05:04   
Meggi
Kaj dogaja celjanke?

Pokorno javljam, da smo so včeraj privoščili morda zadnjo letošnjo smuko na Celjski koči. Sicer že malo južno, malo padal sneg. A so vztrajno vrteli vlečnico sam za naju z nečakom. Nč folka, prejšnjo soboto pa polno. Vam povem, da full paše mozag peljat na luft, se razmigat,.. In še dogodek leta; naša tavelika, se je naučila v enem dnevu samostojno spustit po smučkah, ustavit in sama na trak. Za začetek odlično.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
8.2.2009 17:40:04   
snorlax
Ahoj!

Po enem tednu mrka sem končno prišla do compa. Na hitro sem preletela, kar ste napisale. Zdaj pa upam, da spet ne bo teden naokoli, preden pridem zraven. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
8.2.2009 20:12:04   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Mavo,boš bližje meni user posted image user posted image A stanovanje sta tudi dobila?

Ne še, ampak sva kar optimistična. Če dobiva eno fajn stanovanje, bova tega mogoče prodala. Bravo, da ste prodali zemljo. A na Hrvaškem tudi upada nakup nepremičnin? Tukaj so cene malo padle. Upam, da ste vi dobili toliko, kolikor ste želeli.

Kje pa ste? A gledate Mariota, al Zrneca?user posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

Neposredna povezava do sporočila: 3334
8.2.2009 20:34:35   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Js sm se ga napila ...

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
8.2.2009 20:46:28   
Janeja
Pikecpokec, držim pesti za dedija. Držite se user posted image

Mavo, čestitke za službo in stanovanje. Upam, da nas res ne boš pozabila, ko boš enkrat Ljubljančanka ratala.

Skuštrana, pa kje pa imate vi te maškare že zdajle?

Midva sva pa danes ugotovila, da se nam že od decembra neke bolezni vlečejo. Če ne pri tamalih, pa midva in tako sploh še nismo prišli skupaj na sneg. user posted image In Jan je začel ful težit, da bi šel smučat, pa da je Lea kriva, da nikamor ne gremo,... Res mi tole že počasi energijo pobira. Lea ima že od četrtka visoko vročino. Zakuha vsakih par ur na 40, zadnja dva dni ima tako visoko vročino 2x na dan, prej pa na vsake 4-5 ur. user posted image Zraven pa še kašlja in smrka. Greva se jutri mal k zdravniku pokazat, ker tole pa vseen mal dolgo traja. Še dobro, da imam ponedeljke fraj.

No pa vsaj eno dobro novico imam, oziroma dve. Jan je imel v soboto zadnjo terapijo v Rogaški in baje nima več alergije na cvetni prah. Res upam, da bo končno tudi on lahko spomladi užival na sončku skupaj s prijatelji.
Druga je pa ta, da je tašča zaključila z obsevanji in je spet doma. Saj sploh ne vem, če sem vam povedala, da je v bolnici. Zdaj pa samo upamo, da bo kakšen efekt od teh obsevanj, ker je bila res kar boga in je imela kar hude stranske učinke. user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
8.2.2009 20:50:27   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica
Js sm se ga napila ...

Kaj dobrega si pa pila?
Si me spomnila, da imam v hladilniku še mal čokoladnega likerja. Si ga grem mal privoščit...

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
8.2.2009 20:51:31   
skuštrana
Mavo, ja, padla je prodaja, ker vsi čakajo da cene padejouser posted image user posted image Ampak mi smo prodali za toliko kot smo želeli in to v 3mesecihuser posted image Se ne pritužujem...Pa držim pesti za stanovanje...

Janeja, Rijeka in okolica živi za maškare - http://www.ri-karneval.com.hr/Home.aspx?PageID=1&gohome=true
Stalno je nekaj, sploh az otroke je super..Meni itak dol visi za njih, Liza pa uživa user posted image

Ropotuljica, na zdravjeuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
8.2.2009 21:16:16   
teta beta
Darja, mavo, migulja... mogočese vam jutri še pa jaz pridružim na sprehodu, če bo lepo vreme. Bom poklicala eno, kje ste.

Pikecpokec, držim pesti za dedija!
Janeja, pozdravite se! Moja nečakinja in nečak sta prejšnji teden isto skoz visoko vročino.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 3339
8.2.2009 22:14:28   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Laufat sem šla. user posted image Trikrat hura za konec dežja.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
8.2.2009 22:55:49   
HuAnita
Helou.
Pa ste spet oživeleuser posted image
Jaz pa mrtva - zmatrana, deca imela petarde v riti, sem si nabrusila glasilke danes, je bila še sestrična tu - jao, jao!!!!!!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
8.2.2009 23:34:33   
migulja
Mi smo tudi hoteli na sprehod, tam okrog 18. ure, ko je nehalo deževati, pa sem malega toliko časa previjala, da je bil že čas za kopanje. Dvakrat se je pokakal ravno takrat, ko sem mu dala pleničko gor (:. Potem sem opustila vsako misel na sprehod, sem ga kar skopala. Mi je pa zdaj žal, ker bi mogoče vseeno prej zaspal, tako pa sem šele sedaj prišla do računalnika.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
9.2.2009 7:46:44   
jerebica
Janeja čimprej se pozdravte

Ropotulica upam da danes ne bo mačkauser posted image

moj M. ima pa danes vpis v 1. razreduser posted image user posted image , tako da vozičkarce se vam pridružim kakšen drug dan, ker če M.zraven na sprehod pelem ne boste do besede prišle.user posted image
Pa naj še kdo reče, da so babe največje čvekulje. Prejšnji teden je bila pri nas patronažna za R. pa je lahko komaj kaj povedala za R.ker jo je M. okupiral in ji razlagal,razlagal, razlagal.....je bla 2 uri sam pri nas.

Skuštranka če ste že čist pustno razpoloženi pa lahko kakšno slikco prilepiš

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
9.2.2009 8:02:22   
Ropotuljica

IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Js sm se ga napila ...

Kaj dobrega si pa pila?
Si me spomnila, da imam v hladilniku še mal čokoladnega likerja. Si ga grem mal privoščit...

ne boš verjela: vino, ki se mu reče DAMSKI VRAGOLIN user posted image user posted image

pa sej ni blo glih veliko, ampak itak me po dveh kozarcih vrže.

< Sporočilo je popravil Ropotuljica -- 9.2.2009 8:03:25 >

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
9.2.2009 8:12:25   
skuštrana
Skuštranka če ste že čist pustno razpoloženi pa lahko kakšno slikco prilepiš

Ja, bi lahko, pa se mi ne da user posted image

Ropotuljica, kdaj pridete spit tisto za prijatelje user posted image user posted image

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
9.2.2009 8:55:21   
Jančika_
ne boš verjela: vino, ki se mu reče DAMSKI VRAGOLIN user posted image user posted image

Đizususer posted image . No, sam da nisi Kindermacherja (pa kdo daje imena tem zadevam???).

Vidim, da gre Darja smučat. Midve z Žanekom pa že na morje mislivauser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3346
9.2.2009 9:02:42   
Jančika_
Aja. Baje, da se zdaj fotke, ki jih prilepiš, same zmanjšajo. Da vidim, če je res.

user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
9.2.2009 9:03:48   
Jančika_
Jauser posted image . Prvo sekundo objavljanja in v predogledu zgleda, da ne bo šlo, potem pa se sama zmanjša. Fajn.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
9.2.2009 9:42:40   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Ropotuljica, kdaj pridete spit tisto za prijatelje user posted image user posted image

Hm, a nas že pogrešate??
Tisto šparam za tebe user posted image user posted image Sam glej, da se ne bo prej pokvarlo.

< Sporočilo je popravil Ropotuljica -- 9.2.2009 9:43:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 3349
9.2.2009 10:14:54   
Janeja
Ti Vragolin ti Ropotuljičin user posted image
Za ta vinček pa še nisem slišala. Pa če te po 2 kozarcih zadene ga niti nimam volje spoznat. user posted image

Jančika, kakšne učke ima tale tvoj škrat user posted image . A slikce lahko zdaj pa kar originalne lepiš gor? To so pa fino zrihtal. user posted image

Naša Lea je pa še vedno bolna. user posted image Greva danes pop k zdravniku. Res ne vem kaj bi to bilo, da se nam takole vleče. Je prav boga, vročino ji nabije do 40 user posted image . Saj vmes, ko ji po sirupu pade je stari divjaček, ampak apetita pa vseeno nima že 5 dni. Še dobro, da vsaj pije veliko.
Pa hvala vsem za lepe želje. Upam, da se res kamlu pozdravi.

Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?