|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
9.2.2009 10:44:02   
katja_p
Srečanje: a lahko me z čist majhnimi otročki tud pridemo?

Zdravnik: kam odpeljše otročka, če čez vikend zboli? Siser upam, da mi nikol ne bop treba, sam da vem. A tja, ko je posvetovalnica oz. te pediatrinje al kam drugam? Ne vem, ker nism Celjanka ... pa bi mi ta info prav prišla.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
9.2.2009 10:48:20   
katja_p
Se kteri kaj sanja, kaj bi lahko blo, če greš težk na blato in imaš pol zraven svežo kri?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
9.2.2009 11:17:59   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Jauser posted image . Prvo sekundo objavljanja in v predogledu zgleda, da ne bo šlo, potem pa se sama zmanjša. Fajn.

Kak luštn pobič! user posted image user posted image Od česa je pa tak okol ustk umazan? user posted image

Še eno vprašanje, Jančika, kako pa objaviš fotko tle gor?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
9.2.2009 11:18:22   
migulja
Najverjetneje so hemeroidi ali zlata žila (ne sprašuj, od kod to ime, ker nimam pojma (: ), še posebej, če je kri samo na papirju. Če pa je krvi veliko, tudi v školjki, pri tem pa se pojavi omotica, pa je potrebno iti k zdravniku, ker gre lahko za krvavitev iz prebavil.
Pri hemeroidih je potrebno poskrbeti za redno odvajanje pa veliko gibanja pa vsi napotki za zdravo življenje. (:Obstajajo pa tudi neke kreme, ki blažijo pekoč občutek ob zadnjiku.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
9.2.2009 11:56:21   
jerebica
evo, mi smo vpisani.

jaz že tudi na morje študiram, ker me je zadnjič na smučariji tak zložl, da sem se komaj sestavla nazajuser posted image

luškan K.
jaz sem dala pa zdej ene 400 fotk razvit ,ker me je že strašn jezil,  da je vse na računalniku. No zdej sem pa tak not v urejanje albuma padla da mam že 2 nočna šihta, ker čez dan z mojemu vragolinu tak nč nemorem naredit. No ampak uživam pa.

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
9.2.2009 13:06:40   
Jančika_
Katja_p, dežurni pediater dela ob sobotah dopoldan v običajnih prostorih (ne vem, do katere ureuser posted image , po moje do 12ih). Potem pa dežurna ambulanta, to je tam ob strani ZD, kjer je taka klančina, pa kakšen rešilec je ponavadi tam parkiran. Če gledaš vhod v ZD, je to na levi strani stavbe, tam, kjer se gre proti bolnici. Ni pa to dežurni pediater, pač katerikoli zdravnik.

Bethany, skutica je tisto, skuticauser posted image . Sliko pa naložiš na strani http://www.shrani.si/, potem pa skopiraš kodo za forum in jo prilepiš sem.

Jerebica, pismo, kak gre cajt. V šolo že gre, madona, ne morem verjet.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
9.2.2009 19:25:44   
Meggi
user posted image  To je naša zimska idila na današnji dan. He, he čar hribov.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
9.2.2009 19:34:00   
snorlax
Mavo, bila si zasačena! user posted image Danes, okoli 15.00 ure, mimo moje službe in še ena zraven. Je bilo prehitro, da bi videla, katera. Sumim Darjo, ker sem videla v vetrobranskem špeglu ene dolge lase, pa nisem ziher. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
9.2.2009 20:20:36   
darja33
JAAAAA, Snorlax pa si naju.

Danes sma z Mavo šetali kar 3 ure, no enmal šetali, več kofetkali, še več sma se pa sončli za Savinjo. Do 3, pol sma jo pa mahnili domov! Pa Migulja je bla encajt zraven. Sam je mali O moral domov zizat v miru...

Danes je bil res en prekrasen dan. Upam da bo kmalu še kak.

Katja odgovorila ti je že Migulja (Migulja ti tudi obvladaš medicino?! He, he?!). Sigurno so hemeroidi!  Ni panike. Čim več tekočine, da bo nlato bolj mehko, pa bo šlo. V skrajnem primeru so tud svečke (faktu) al pa mazilo, pa kopeli s toplo vodo (v kahli), pa...

Jančika sinusi?!

Mavo sinusi?!

Ropotuljica maček?!

Migulja si šla v DM ......?!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
9.2.2009 20:31:44   
mbd0411
Katja-p,sem dala takoj po porodu to skozi.Brez panike.Veliko,veliko pij,če ne pomaga pa še mazilo.Bo minilo.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
9.2.2009 21:38:27   
Janeja
Ko smo že ravno pri hemeroidih. Kaj pa če se tole s svežo krvjo (tu pa tam kakšna kapljica na papirju - ne vedno) vleče že več kot eno leto? A bi me moralo kaj skrbet? Darja?

Danes sem bila z Leo pri zdravniku in diagnoza: naša malčica ima gripo. user posted image In tole lahko baje traja do 3 tedne. Zdaj se mi pa še bolj smili revček. Si ne predstavljam kako hudo je, ko te 3x na dan zdela vročina tudi do 40. user posted image Samo upam, da bo čim prej minilo, pa da ne zboli še kdo od nas 3, ker potem se nam pa tole sranje od gripe lahko vleče v nedogled. user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
9.2.2009 22:47:58   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: darja33
Jančika sinusi?!

Sinusi b.p.! AB je drugi dan prijel, pol se je pa kr hitro spucalo (prej sploh ni nič ven hotelo it, vse zabasano). Kakšno olajšanje!

Janeja, ja šit nouser posted image . Boga pupa.

Hemoroidi - jaz nisem nič kravevela, samo bolelo me je (pa imam res turbo prebavo; pri meni je bil vzrok za nastanek intenzivni porod, ker tudi v nosečnosti nisem imela problemov s tem, šele takrat so nastali). Res ful mi je pomagal HemoClin. Pa se mi je dolgo vleklo; po dveh letih jajcanja sem pa tole odkrila in uporabljala kak mesec, zdaj pa že ene 4-5 mesecev nimam nič težav. Trkam, itak.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
9.2.2009 22:56:40   
jerebica
ja Jančika cajt kr gre, sej drugo leto je pa že Vasja na vrsti, a ne?.

Migulja, Nati-Taja imata ZS

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
9.2.2009 23:22:06   
barika
ČEr...

Jančika, a tvoj sine, pa mojmu konkurenco dela ali kaj ...user posted image user posted image

user posted image

Vidim, da ste same neke dohtarce gor, meni se tudi včasih pojavi kri na papirju, ampak samo, če težko odvajam, tak da po mojeuser posted image  je to od trdega blata....

DArja in Mavo, a letni vrt Pri jezu obratuje, ali ...?

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
10.2.2009 9:28:58   
pikecpokec
Uuuu, barika, kok tvoj tamali grdo gleda! Ste ga razkurili kaj? user posted image

Jančika, men ful pomagajo Sinupret tablete. OK, res pa je, da nisem imela nikoli tko hudega vnetja sinusov kot ti. Ampak ko se mi začne nos mašiti, začnem jemati te tablete pa se mi zdi da mi res mal razredči tisti gnoj.
Glede levčka te pa pokličem. Ta teden bo kr noro ker je dedi še kr v bolnici (je pa že mal boljše), tko da se izmenično vozimo na obisk v Topolšico. Dans sem jst na vrsti. Jutri mam frizerja (končno!), v četrtek pa nesem oddat diplomo. To bo pa čisto zadnja, ''uradna'' oddaja. Tko da potem samo čakam na datum zagovora.

Sej pust še ni to soboto, ne? user posted image

Janeja, hemoroide sem si jaz pozdravila z eno kremo od Leka. Modolex se mi zdi. Pa uni robčki proti hemoroidom so fajni. V taki okrogli škatli jih prodajajo, so pa z eno tekočino prepojeni, pa fajn rit ohladijo user posted image . Res, no!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
10.2.2009 10:02:24   
barika
Pikecpokec, če bi tebe stara mama namazala s sladko smetano, bi tud grdo gledalauser posted image user posted image user posted image user posted image
Prej sem delala sladko smetano in ima mami ful glasen mikser, pa se je fuul ustrašil inn jokal, evo potem ga pa še takle kaznujejo.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
10.2.2009 10:14:32   
migulja
Včeraj je bil res krasen dan za sprehajanje. Kaže pa, da bo danes treba pohitet, če se hočemo sprehajati po suhem. (;
Po tistem ko se je O. v miru najedel (in sta vedve z mavo očitno še vedno izboljševali ekonomski položaj Populusa (((: ), sem šle v dm, pa je še vse po starem.
Me je pa zadela kap, ko sem dobila račun za plin. ves čas enako ogrevamo,zdaj pa imamo v enem mesecu toliko, kot smo imeli prej v celem letu. upam, da so se zmotili user posted image

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
10.2.2009 10:54:51   
katja_p
Ve babnce, se kaj sprehajate dopoldan za Savinjo? Ker midve z Bethany sva včeri izkoristle sončen dan in tud prišle do parka na sprehod. Pa je blo tam ful vozičkaric user posted image

Hvala za odgovore glede hemeroidov, Jančika, hvala za info!

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
10.2.2009 11:08:18   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: migulja

Me je pa zadela kap, ko sem dobila račun za plin. ves čas enako ogrevamo,zdaj pa imamo v enem mesecu toliko, kot smo imeli prej v celem letu. upam, da so se zmotili user posted image

Ti js povem, da se niso zmotli! Žal user posted image  Fora je v tem, da trenutno plačujemo plin po najdražji tarifi (to je lanska julijska), ker je takrat bil najdražji. Plačuješ pa vedno ceno plina izpred 6 mesecev (to se nama povedali na Energetiki).
Poleg tega je pa prejšnji mesec imel kar nekaj dni, ki so bli nadpovprečno topli (link), kar pomeni, da je bla manjša temperaturna razlika med notranjo in zunanjo T.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
10.2.2009 12:48:16   
Janeja
Barika, pa ne tak jezit otroka no user posted image

Jančika in Pikecpokec
- hvala za info glede hemeroidov, ampak tole meni nič ne koristi. Sploh ne vem, če jih imam. Boli me čist nič, peče, srbi in podobni stranski učinki hemeroidov pri meni tudi niso prisotni. Edino kar nakazuje na to, da bi jih pa mogoče lahko iemla so te občasne kapljice sveže krvi na papirju. Sem pa že tudi naredila enomesečno kuro s Hemiclin gelom in se mi kri bolj redko pojavi ni pa čist dobro.
Pojma nimam. Mogoče bi pa res mogla na eno bolj konkretno kontrolo user posted imageDarja, kaj misliš?  

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
10.2.2009 13:09:23   
mavo
AAaaaaaaaaaaaaaaaa, sem šla pogledat račun za plinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
141 evrov za bogih 45 kvadratov stanovanja. Pa kaj gre ta svet res v maloro, al kaj?

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
10.2.2009 13:14:13   
Ropotuljica
mavo, kaj delaš?

Js sm glih s fitnesa in jem!

Račun za plin maš pa res velik. Pri nass je za 20 m2 več 20 € manj.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
10.2.2009 14:17:14   
barika
Ko se že glih o ogrevanju pogovarjate. moja stara mama more plačat 130€, fuul velik, še posrbi za penzionista, midva imama pa preko energetike (verjetno kurimo na oljeuser posted image ), pa skozi celo leto plačujemo 69€.
Punce, koliko pa plačujete plina poleti?

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
10.2.2009 14:42:25   
katja_p
Js pa rajš ne bom omenjala naših cifer za plin, ker vas bo kap zadela.
Živimo v precej veliki hiši in to se kr pozna ... temperaturo pa imamo cca. 22-23 stopinj (pa sploh ne grejemo vseh prostorov).

Nism sicer še šla v kaslc po račun, sam že vem kolk približn bo, ker si v excelu računava porabo na mesečni ravni.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
10.2.2009 15:05:38   
urska25
Oj!

Še ena iz  Celja. Imam 6mesečno punčko in starejšo 4,5letno.

Vidim da zelo pridno čvekate, upam da me sprejmete v svojo družbo.user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?