|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
4.2.2009 13:08:33   
žanek
Skuštrana, fajn user posted image .
Če Ž. vprašaš, moramo imeti vsaj še enega dojenčka (on bi jih sicer imel OSEM user posted image ) - bratca, ker sestrico že ima user posted image .

Pikecpokec, vse najboljše tvojmu sončku user posted image user posted image !

Mi imamo pa full snega, skoraj tako kot pri Meggi. Ž. full uživa, N. se je pa najprej full bala in jokala, kakšno uro pozneje se ji je pa tako dopadel sneg da je bila preveč pogumna in je revica padla, zdej ima pa čist odrgnjen nosek user posted image . Od toliko snega je morala ravno na kamen padit, kje ga je našla, ne vem user posted image

< Sporočilo je popravil žanek -- 4.2.2009 13:15:05 >

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
4.2.2009 19:46:52   
Janeja
Skuštrana, fajn za še enega "lulčka" user posted image user posted image

Pikecpokec, čestitke malemu za dve svečki. user posted image A je bila fajn zabava?

Pri nas se tudi ponavlja: Lea spet ful kašlja, pa malo vročine že ima zdajle. Sicer je še pod 38, ampak je pa. user posted image Pa komaj dober teden je bila v vrtcu in spet. Imam občutek, da tale Munostim pri nas ne zaleže več, ali pa je u luftu res tolk bacilov in virusov, da zaradi tega preboleva vse v mal blažji obliki. user posted image Pojma nimam, samo poln kufer že imam tega kašljanja in smrkanja. HOČEM POMLAD!

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
4.2.2009 20:14:13   
skuštrana
Skuštrana, fajn .
Če Ž. vprašaš, moramo imeti vsaj še enega dojenčka (on bi jih sicer imel OSEM ) - bratca, ker sestrico že ima .

Iz istega razloga je Liza hotela sestrico - ker bratca že ima user posted image No, zdej bo imela dva, če UZ ne laže...

Jaz pa sedim doma in čakam da pride M, ker je en kupec full zainteresiran za nakup naše zemlje..Upam, da bo kupil, potem bo naš domek hitro zrastel user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
4.2.2009 20:17:22   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Pri nas se tudi ponavlja: Lea spet ful kašlja, pa malo vročine že ima zdajle. Sicer je še pod 38, ampak je pa. user posted image Pa komaj dober teden je bila v vrtcu in spet. Imam občutek, da tale Munostim pri nas ne zaleže več, ali pa je u luftu res tolk bacilov in virusov, da zaradi tega preboleva vse v mal blažji obliki. user posted image Pojma nimam, samo poln kufer že imam tega kašljanja in smrkanja. HOČEM POMLAD!

Bronhitis razsaja v polnem šusu.

Upam, da ni kaj hujšega, mene pa zebe ko pri norcih.

Skuštrana, a bo Martinuser posted image user posted image user posted image

Mali pikecpokec, vse najboljše za drugo svečkouser posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
4.2.2009 20:24:00   
mavo
Janeja, jaz tudi hočem pomlad! Čeprav moram reči, da je bilo danes prav prijetno toplo. Je imel naš veliki M. športni dan in sva šla z malim M. zraven v Zreče. Potem smo pa še za Savinjo z babami šetale. Ja, Skuštrana, sem slišala, da bo moški moškiuser posted image , še preden sem računalnik prižgala. Čestitke za še enega lulčka. Sicer pa imate menda zdaj same vojaške frizure doma, a ne?user posted image
Jao, naj bo jutri še en tak dan kot danes. Migulja, od kod pa si ti, mislim s katerega dela Celja? Mi se ponavadi dobimo kar kje v mestu, pa gremo najprej malo za Savinjo šetat, potem pa še v kakšen kafič zavijemo. Samo debat pa nimamo ravno o dojenčkih, futranju in previjanju, ampak je ponavadi kaj bolj žgečljivega na dnevnem reduuser posted image user posted image user posted image . Pa včasih tudi kaj drugega namesto kavice naročimouser posted image user posted image user posted image . V glavnem, če te nisem preveč preplašila, se nam kar pridruži. Saj jaz tudi nisem celjanka, sem tudi priseljena iz Škofje Loke. Pa moj veliki M. tudi ni celjan, tako da na začetku nisva znala niti do mesta brez avtokarteuser posted image . Bom jutri dopoldne, ko se dogovorimo za čas in lokacijo, le to sporočila sem gor, pa samo pridi!

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
4.2.2009 21:55:42   
migulja
Super, Mavo, nič me niste prestrašile. Tudi jaz se sprehajam ob savinji, tako da je to krasno. Pa pogovora o pleničkah imam tudi dosti (čeprav bi lahko o sinku govorila ves čas, ampak se bom vzdržala (: ), mi bo pa prijala družba odraslih, ki imajo otroke. moje kolegice so namreč še brez, pa nekako ni več podobnih interesov. vsaj zaenkrat.
Jutri dopoldne bom pa prečekirala, kje se dobivate (:.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
5.2.2009 9:04:38   
teta beta
Skuštrana, čestitke za fantka! Mi smo tudi vprašali za spol iz istega razloga, da ne bi bilo na koncu preveliko razočaranje.

Pikecpokec, čestitke Galu za rojstni dan!!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
5.2.2009 10:49:45   
mavo
evo, jaz šibam ven, najprej za Savinjo, okol pol enih pa še v Populusa na kafetka. Migulja, pridi. Jaz imam rdeč voziček in rdečo jakno, če boš že za Savinjo.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
5.2.2009 10:54:23   
migulja
Smo že v nizkem startu, samo še previjemo se (:.    jaz imam sivo bundo pa zelen kvinijev voziček.upam,da se bomo našle (:

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
5.2.2009 13:41:12   
HuAnita
Jaz pa bi kivi jedla, pa rdeče jabolko tudi.
sem pa razpištoljena že od jutra - peljem deca v vtrec, s taveliko greva, k zobarju, pa SPET listek, da je zdravnica bolna. OK, ampak, pismo, to že 2ič?!?
S tem, da sem prvič že opozorila, ko smo se potem prenaročali - smo morali sami klicati, da bi dala moj mobitel, pa če še kdaj pride do tega, da bi lepo prosila, čeme obvestijo, sem še rekla, da jih tudi stroške telefoniranja povrnem...
In ne, nisouser posted image user posted image user posted image  
Tako sem potem na veliko pod obvestilo na list napisala, češ zakaj ne morejo poklicati, da nimamo tone dopusta, da bi zaman hodili, pa to že 2ič. In me kliče opoldne razjarjena sestra, ki je tudi na bolniški, češ da je to gotovo moj mož pisal, da je to res primitivno, pa sem kar povedala, da sem tako primitivna jaz. Pismo, pa kaj se gredo ti dohtarji?!? Ne bi me pa niti toliko razkurilo, če me ne bi že 2x pri podobni fori sestra dr. Cviklove v CE že ob 7.00 poklicala, že naročila na novi datum, še preden smo se odpravili na pot. Pa spada to pod isti ZD. Sestra je potem govorila o tem, da sem vsi smejijo idp., ok, vem, da sem malce preburno odreagirala, ampak stojim za tem!!!! Pritivka pa taka. Bi še kaj več napisala o primitivnosti, pa ne bom.... Je pa tema za kak žur....user posted image user posted image

Tako da prosim, da mi daste pravuser posted image

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
5.2.2009 20:10:10   
skuštrana
Skuštrana, čestitke za fantka! Mi smo tudi vprašali za spol iz istega razloga, da ne bi bilo na koncu preveliko razočaranje.

Ja, tokrat so me nadglasaliuser posted image user posted image in sem morala popustit..Ni bilo drugegauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

Neposredna povezava do sporočila: 3311
5.2.2009 21:27:45   
Meggi
Bravo Skuštrana... bo pa pestro tam čez ene 15 let! Da so le zdravi otroci,..

Huanita, mene je pa ravn ta že poklicala da odpade. Res sva pa tud naletela enkrat s K. da ji je ravno takrat ko bi mogle midve v amulanto, dr. imela smrt v družini in sva šle domov. Šit je to, ko komi sfolgaš vso logistiko da si do ure na mestu- pol se pa lahk sam obrneš. Mene to tud razpali.

Sam jsat vidim, da eni so tako coll. Tako na easy prenašajo take " finte", ene nas pa čist s tira vrže. Ma obstaja kak čudežen napitek?

Neposredna povezava do sporočila: 3312
5.2.2009 21:31:28   
Meggi
Huanita, vprašanja dva zate?

Kje bo info od včeraj objavljeno? Ter morda nekaj o Svizcu? Je še tvoj M. zraven. Baje med počitnicami spet akcija. Kako velike skupine se predvidevajo? A ja še nekaj za ostale. čE KATERA pancerje št. 33 naj se javi, jih iščemo za taveliko.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
5.2.2009 22:06:26   
Meggi
Meni pa res ni več jasno, kam ste mrknile Celjanke?! Totaln mrk user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
6.2.2009 9:02:47   
HuAnita
Meggi - jap, bo tečaj, skupine max. do 6 otrok, seveda razvrščene po znanju. se pa mislim da moraš prijaviti pri Sašu - on je za V., glede na to, da bo naša Capinka tudi hodila, je pa morda tudi varianta, da gre na M. bus zraven - to tako misliš za ta veliko, ne?
Skratka, pokliči me, če kaj rabiš.

Glede zobarja pa - ja, saj, če bi me poklicala, ok, jaz vse štekam - nenedna smrt, bolezen, valda, samo ne moreš mi pa tega 2x narediti, pa ko sva zadnjič bili tam naročeni ob 8.00, sva čakali do 9.00, ker se je ravno ta sestra zaštrikala in je 2 ob isti uri naročila, ker pa je bila druga ena starješa gospa, ki se ji je strašno mudilo in jo je vse bolelo, sem jo valda spustila, saj jaz pa itak da nimam gužve... Pismo, da se 3x zalomi pri eni osebi, to pa ni več res.
Priznam, da sem burno odreagirala, ampak - halo, to je bil v danem trenutku edini način komunikacije!!!!!
Ehhh. Sem se potem ves dan žrla, spat nisem mogla, saj me poznaš. Sva isti tip, tudi tebi znba takole dekl dvigniti, kaj - Meggi?!

Celjanjke - so dočakale pomlad, pa vse zgasnile iz virtualnega sveta....
Mi pa smo zdaj dobili večino pohištva, tkao da če se ne bo Skabi podvizala, boste prej povabljene k meni na Late Night Čvek user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
6.2.2009 10:18:12   
jerebica
mavo in migulja upam, da sta se našli.
Kje pa šetate, jaz bi tudi lahko kdaj pri bazenu avto pustila sej pol pa ni več tko daleč do mesta.

v sredo sva imela z R. posvetovalnico in je mali precej slabokrven, smo dobili legofer, 2x na dan mu moram dajat 7,5 ml to je precej pa se že 2 dni mučima pa ga ne morem prepričat, da bi to pogltnil še druge hrane noče jest ne vem no kaj naj pravzaprav nardimuser posted image

joj pa še nekaj ima  maogoče katera za posodit ali prodat tisti nastavek (podoben stolčku) za v bano?

Z M. sva pa dobila vabilo za vpis v prvi razred, in se mali ful veseli upam da mu bo pol tud tolk všeč.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
6.2.2009 11:18:25   
skuštrana
Punce, vidim da se pogovarjate za srečanje - juhejuser posted image user posted image No, jaz imam naslednji pregled 13.3 pa če bi lahko to malo vkomponirale bi jaz tudi prišla...user posted image

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
6.2.2009 12:59:23   
migulja
Ja, včeraj smo se našle in je bilo SUPER. Če bi že prej vedela, da bo tako enostavno, bi se že zdavnaj prijavila na RR, ampak sem imela občutek, da imajo vsi svojo družbo pa nisem hotela biti peto kolo. No, Mavo pa Darja33, upam,da nisem bila ((:.
Jerebica, ti se kar pridruži. Jaz sem do sedaj hodila okoli enih, zdaj so pa tako lepi in topli dnevi, da sva ob 11. že zunaj.

Jupej, vigred, oj vigred zelena že premaguje hudo zimo (:

Neposredna povezava do sporočila: 3318
6.2.2009 13:17:58   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: jerebica
joj pa še nekaj ima  maogoče katera za posodit ali prodat tisti nastavek (podoben stolčku) za v bano?

Jaz sem imela sposojenega od Tinke, vprašaj jo. Fliper se reče zadevi in nam je prišla ful prav od 6 do 8 mesecev. Potem se je pa gospod Kajetan odločil, da bo on pa raje ven lezel in je bilo konec lušnega.

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
6.2.2009 14:47:51   
teta beta
Jerebica, našemu pa niso krvi pregledali, samo vodo je dal. A si sama rekla, naj mu jo pregledajo?

Mi imamo samo tuš, tako da ju kopam skupaj bodisi v tuš kabini ali še raje v plastični veliki bani, ki jo dam na tla (imam lažji dostop). Potem J. držim, z D. se pa igrata in špricata.Ravno tako velika je, da lahko oba sedita not.  Vsakodnevno ga pa kar potuširam. Posedem ga v tuš, ga potuširam (pravo temperaturo vode si že prej naštimam) in vzamem ven.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
7.2.2009 8:18:01   
jerebica
teta beta R. so kri pregledali zato, ker sem jaz bila med nosečnostjo precej slabokrvna, pa zgleda da mali vleče to naprejuser posted image

jaz nimam tak velike plastične bane ,M pa tečnari da se hoče z R. kopat pol se moram pa vedno zraven tlačit.

Neposredna povezava do sporočila: 3321
7.2.2009 13:50:23   
Naty*Taja
Hoj Jerebica - bom jaz pogledala za tole zadevo, sem imela in nič rabila. Če najdem dobiš tegale fliperčka, al karkoli že je. Mi tega nismo rabli, ker sta bila maladva predebela in ju nisem potem ven dobila! user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
7.2.2009 15:07:24   
darja33
Ojla pupke!!

No, js sem bla tudi na posvetovalnici. D je stara 9 mesecev, pa 11,7 kil, pa 80 cm. Pa kri je OK.

No pa dost teh cifer...
Migulja je prav fajn klepetulja. Smo šle z MAvo in Miguljo na kavo in seveda čvekale in čvekale...
Migulja v pondelek bom po 11 doma iz službe, pol sem pa skoz fraj. Razen v četrtek gremo smučat v Nassfeld. Če bo vreme...

Jerebica dojeni otročki, ki še ne jejo veliko gostre hrane so pogosto slabokrvni. Tak da ni panike.. Je pa res da ko bo začel jesti meso, mlečne beljakovine, pa kako suho sadje bo hitro bolje! Do tačas pa...
Sicer se pa kri rutinsko gleda pri 9.mesecu, ravno zaradi teh slabokrvnosti pri dojenčkih.

Kje je pa Marjana?!

Moram pa rečit, da sma se z Mavo kr raznežle ob malem O od Migulje (3 mesece) in sma že začele planirat nove podvige (za poletni čas...)

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
7.2.2009 18:34:43   
pikecpokec
Ojla!

Kaj počnete v tem krasnem vremenu? Midva sva mislila iti smučat, pa je scalo ko user posted image . Tko da sva šla v savno potem. Tamali je pa na ''počitnicah''. Sem mela namen da si mal spočijem, pa ništa! Zjutri sem še zadnjič pogledala diplomo (ta teden mi jo bo tast sprintal), potem mal za jest nakupit, pa savna, pa južina, evo, zdej sem pa še torto spekla (od Jančike), pa ena runda žemljic se peče. Aja, v četrtek sem šla na kuharski tečaj na gostinsko šolo. Pekli smo kruh, žemljice, štručke, .... sem domov privlekla tri vrečke frišnega kruha. Itak da smo ga sfrezali v šusu. No, en mali košček ga je še user posted image . Drugače je bil pa tečaj fenomenalen! Res, tko na izi je vse predstavil. Aja, učil nas je pa en kuhar ki je član slovenske kuharske reprezentance. Faca! Zdej grem pa konec marca še na mesne rolade.

A ima katera za posodit kak pustni kostum za našega Gala (2 leti)?
Sej so res poceni, ampak se mi ga ne splača kupovat ker sumim da se bo strmal v trenutku ko ga bomo oblekli, in ne bo nič s pustom. Tko da se priporočam za kakega.

Je pa moj dedek v bolnici. Ima KOPB (kronično obstruktivno pljučno bolezen)-po domače kronični bronhitis. Tko da so ga v sredo peljali v Topolšico, zdej je pa priklopljen na kisik in ena ful močna zdravila. Upam da si bo kmalu opomogel ker mora bit res grozno če vdihneš, pa ne dobiš dovolj zraka user posted image . Dedi, drži se!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
7.2.2009 20:59:36   
mavo
Najprej, Pikecpokec, želim ti, da se deda čimprej pozdravi!

IZVIRNO SPOROČILO: darja33

Razen v četrtek gremo smučat v Nassfeld. Če bo vreme...

A se moraš duvat, al kaj? user posted image  Saj bo deževalo, ha ha hauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: darja33

Moram pa rečit, da sma se z Mavo kr raznežle ob malem O od Migulje (3 mesece) in sma že začele planirat nove podvige (za poletni čas...)

Ja, to je pa čisto resuser posted image . Mali je pravi cukerček.

Saj res, a pozna katera koga, ki bi kupil stanovanje, 2,5 sobno, 45 kvadratov?
Huanita, ta teden se pa ob priliki odpravim z bonbonjero do varuške in se ji zahvalim, ker sem ta teden končno dobila "sklep" (a ne, Ropotuljicauser posted image ?), da grem delat v Ljubljano. To je torej dokončno. Potem se pa morava še midve enkrat dobiti, da ti predam eno velko čokolado še za I. Samo da neha deževati, pa bom enkrat prikorakala tam mimo tvojega šihta. Če seveda ne boš v ZD ravno grafitov pisala po ambulantnih vratihuser posted image .  Saj se hecam, glede tistega se absolutno strinjam s tabo. Saj potolaži se s tem, da vsi dohtarji niso taki (malo jih je treba hvalit, ker jih je vedno več tu na forumuuser posted image user posted image ).

< Sporočilo je popravil mavo -- 7.2.2009 21:00:52 >

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?