HuAnita
|
Jaz pa bi kivi jedla, pa rdeče jabolko tudi. sem pa razpištoljena že od jutra - peljem deca v vtrec, s taveliko greva, k zobarju, pa SPET listek, da je zdravnica bolna. OK, ampak, pismo, to že 2ič?!? S tem, da sem prvič že opozorila, ko smo se potem prenaročali - smo morali sami klicati, da bi dala moj mobitel, pa če še kdaj pride do tega, da bi lepo prosila, čeme obvestijo, sem še rekla, da jih tudi stroške telefoniranja povrnem... In ne, niso Tako sem potem na veliko pod obvestilo na list napisala, češ zakaj ne morejo poklicati, da nimamo tone dopusta, da bi zaman hodili, pa to že 2ič. In me kliče opoldne razjarjena sestra, ki je tudi na bolniški, češ da je to gotovo moj mož pisal, da je to res primitivno, pa sem kar povedala, da sem tako primitivna jaz. Pismo, pa kaj se gredo ti dohtarji?!? Ne bi me pa niti toliko razkurilo, če me ne bi že 2x pri podobni fori sestra dr. Cviklove v CE že ob 7.00 poklicala, že naročila na novi datum, še preden smo se odpravili na pot. Pa spada to pod isti ZD. Sestra je potem govorila o tem, da sem vsi smejijo idp., ok, vem, da sem malce preburno odreagirala, ampak stojim za tem!!!! Pritivka pa taka. Bi še kaj več napisala o primitivnosti, pa ne bom.... Je pa tema za kak žur.... Tako da prosim, da mi daste prav
|