Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.2.2009 15:10:59
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: urska25 Oj! Še ena iz Celja. Imam 6mesečno punčko in starejšo 4,5letno. Vidim da zelo pridno čvekate, upam da me sprejmete v svojo družbo. Valda Dobrodošla
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.2.2009 15:14:29
|
|
|
|
katja_p
|
Naša ima pa take utrujene očke ... pa mal zamašen nosek ... pa občasno kihne al pa zakašlja ... pa pr kakem obroku kr nestrpna rata med hranjenjem in tk hlasta, da sploh nč ne poje ... me je mal strah, da ni fasala kakega virusa ... (js sm bla čez vikend nahodna). Vročine pa nima, sem ji merla (36,8) Ne vem, a naj jutri kličem pediatrinjo al bo minilo ... Kje ste dohtarce? Kaj predlagate?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.2.2009 15:19:05
|
|
|
|
urska25
|
Sem mal zdaj za nazaj prebrala. Ste pa res pisana druščina. Ene imate čist male otročke,ene pa že šolarje. Lepo. Moja tamala 6 mesečna je Lara, ta velika 4,5letna pa Nina.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.2.2009 15:51:09
|
|
|
|
Jančika_
|
Ojla, sam na hitro, ker mamo štalo. Kajčo je zakuhal na 40, sam se kr dobro drži. Mi smo dobili za januar 80€ plina, prejšnji mesec pa 60 al neki takega. Sinupret kapljice so res fajn, samo ne pomagajo kaj ekstra, ko se vname. Takrat ni druge kot AB. Pismo, kaj naj s Kajčijem, nič niče pit, Calpol mu dvojna doza jedva kaj razlike naredi, ajajaj . Pa jebeni telefoni ne delajo, skoz ven meče, ne morem žive duše poklicat, mater jim telefonsko!!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.2.2009 15:51:56
|
|
|
|
Jančika_
|
Aja, urska25, lepo pozdravljena! Zdaj pa nazaj v boj z vročino.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.2.2009 15:53:25
|
|
|
|
Naty*Taja
|
O Madona!!! Tile računi za plin so pa še mene pripopali!! Še dobro, da smo pri nas pozimi na drvah, poleti pa na olje ... tolkle mi damo vsak (tri familije) za olje za celo poletje...drva so pa zastonj iz hoste... Torej nobenga plina v hiši, ko bo...potem ti ga pa še oni rusi zaprejo, pa imaš ! A to je potem vsak zimski mesec tako? Pozdravljena Urška25 seveda te sprejmemo! Več nas je, bolj je živo...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.2.2009 15:56:00
|
|
|
|
Naty*Taja
|
OH Janči!! TOle je pa kr hudo. A imaš kak voltaren svečke - tista zadeva je mal bolj močna. Vsaj do normale. Mi smo hvalabogu vsi še zdravi...sam sodelavka je bila včeraj čist ok, danes je pa ni bilo v vslužbo... kr naenkrat takale vročina, kot jo ima Kajči! Verjetno kak tak virus razsaja...upam, da nas ne ujame... Pozdravte se hitro vse...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.2.2009 15:57:35
|
|
|
|
urska25
|
Oooo debata o plinu. Mi imamo cisterno. Se nismo priklopli še na mestni plin. Porabimo pa za okoli 1200eur na leto. To je za ogrevanje,toplo vodo. Imamo pa 60kvadratov. Kr velik ne. Saj stroški so itak vedno večki,pa kaj ko nič ne moreš Vsem bolančkom želim da se čim prej pozdravijo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.2.2009 16:01:22
|
|
|
|
Jančika_
|
Naty-Taja, nekje se mi valja Voltare, sam ga šparam za zvečer. Mali je prišel malenskost k sebi, je prilezel k meni na kavč, prej me je pa skoz ven iz sobe naganjal. Zdaj se pa z hrbtom stiska k meni, lubica mala. Pa še nekaj, Naty-Taja. Sem te našla na FB, prek moža, ki sem ga našla pri enem znancu . Zdej pa pejt kej gor pogledat. U, mali bi jedel. Aleluja. Gremo torej jest.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.2.2009 16:56:05
|
|
|
|
mavo
|
Janči, simobil je zabrejkal. Imajo kar na odzivniku, da na območju Celja ni mreže. Jaz še mojga ne morem poklicat, sploh ne vem, kdaj pride
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.2.2009 17:02:23
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo AAaaaaaaaaaaaaaaaa, sem šla pogledat račun za plin 141 evrov za bogih 45 kvadratov stanovanja. Pa kaj gre ta svet res v maloro, al kaj? Mavo, kaj boš porekla - mi pa smo 2 taka računa morali plačati, že za hiško, pa Še za stanovanje, čeprav smo bili le 12 dni notri ecembra?!? Me je kar nekam prijelo, s hemeroidi ali brez!!!! Mavo - škoda, da greš v LJ. Rss.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.2.2009 17:03:15
|
|
|
|
HuAnita
|
urška25 - velkom! Samo opozarjam te, da si lahko tlele fino nabrusiš jezik, ene so pa že naslednji stadij, zasvojene do amena z RR
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.2.2009 17:06:06
|
|
|
|
skuštrana
|
Jančika, držte se..Krompirjeve obkladke na noge Urska, dobrodošla... Mi se grejemo na klimo, mesečni račun cca 65e, s tem da delamo vse na elektriko (voda, gretje, kuhanje, sušenje,..). Ma, se mi ne zdi tako zelo veliko V hiški bomo imeli pa plin, klimo in krušno peč, pa bomo kombinirali..Sva pa zečela cene skupaj metat, madona ko je to enega denarja (eh, kaj bi jamrala itak bolj ali manj vse veste o čem govorim ). Sem pa našla na netu sestavek, da je gradnja na Hr med najcenejšimi v Evropi , za nami so samo še Romuni, Črnogorci , Bosanci in Albanci Fajn družba, ni kaj
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.2.2009 17:07:42
|
|
|
|
skuštrana
|
Madona, grem krompir ugasnit, da nme bom kot Huanita
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.2.2009 18:46:48
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Madona, grem krompir ugasnit, da nme bom kot Huanita Da ne bi!!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.2.2009 18:48:48
|
|
|
|
migulja
|
Ne, saj pri nas so izmerili, da smo porabili takšno kubituro, kot je prej nismo imeli v celem letu. A ima katera s tem kaj izkušenj (pokvarjen števec zaradi preleta NLP-ja, sistem ogrevanja z lastno - zelo razsipno - osebnostjo )? na energetiki ( ) so nam rekli, da je res čudno, da smo toiko porabili, ko pa ni bilo tako hladno. Kot da je moje poslanstvo ogrevanje celja in okolice . Ali je katera kdaj že dala preverit plinski števec? Na energetiki piše, da, v kolikor se izkaže, da je števec ok, ti nosiš stroške? Mislim, katastrofa!!! Urska25, jaz sem ti kar na fb poslala sporočilo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.2.2009 19:12:10
|
|
|
|
bela vrtnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Ve babnce, se kaj sprehajate dopoldan za Savinjo? Ker midve z Bethany sva včeri izkoristle sončen dan in tud prišle do parka na sprehod. Pa je blo tam ful vozičkaric Hvala za odgovore glede hemeroidov, Jančika, hvala za info! Tud jst sem se sprehajala za Savinjo (z mamico in Zaro) in res je blo ful velik mamic z vozički. Pa se mi celo zdi, da sem vaju opazila. Sta mi bli mal znani, ko sem slike v albumu gledala sam nisem bla čist ziher. Se moramo kdaj skupi dobit, da vas spoznam. Pa kmalu, ker še mal pa grem v službo. Glede hemoroidov pa res tisti obliži ful fajn pomagajo in kremica. Jst sem jih tud mela zadnji mesec v nosečnosti in še par tednov po porodu. Pol pa je blo ok. Res neprijetna zadeva.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.2.2009 20:13:13
|
|
|
|
mavo
|
Huanita, danes sem šla k tisti prijazni gospe v Novo vas, da sem ji odpovedala rezervacijo. Ma, kar škoda po eni strani, ker je ful prijazna mamka. Zdaj mi pa še ti malo namigni, kdaj te je moč ujagati kje na terenu za kavo, da ti še za I. nekaj malega predam. Daj mi povej, a si bila ti danes na tv slo? Sem gledala in gledala, pa nisem bila do konca čist sigurna. No, v vsakem primeru sem se jaz mojemu velikemu M. pohvalila, da tole napovedovalko pa jaz poznam! Samo ko sem mu pa povedala, da nisem čist sigurna, me pa ni več jemal resno Tako, jaz jutri ne grem ven na kavo, ker je treba plin plačat in je recesija v bajti. Ne no, saj se hecam, ene konkretne kave mi ne bo nobena Energetika vzela . Lahko mi jo pa dež . Snorlax, zakaj pa ti samo špijuniraš naju z Darjo33, namesto da bi se nama pridružla na enem ta hitrem kofetku? Drugič pa pokliči, bomo vsaj kakšno rekle. Jaz tako vsak dan šetam mimo tvoje službe. Ropotuljica, medtem ko si se ti basala s hrano, sem jaz letala za malim M., ker je zadnje čase neulovljiv Je navihan kot en mali . Le po kom ima to
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.2.2009 20:34:52
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Ve babnce, se kaj sprehajate dopoldan za Savinjo? Ker midve z Bethany sva včeri izkoristle sončen dan in tud prišle do parka na sprehod. Pa je blo tam ful vozičkaric Hvala za odgovore glede hemeroidov, Jančika, hvala za info! Tud jst sem se sprehajala za Savinjo (z mamico in Zaro) in res je blo ful velik mamic z vozički. Pa se mi celo zdi, da sem vaju opazila. Sta mi bli mal znani, ko sem slike v albumu gledala sam nisem bla čist ziher. Se moramo kdaj skupi dobit, da vas spoznam. Pa kmalu, ker še mal pa grem v službo. ... He he, res je bilo včeraj za Savinjo fuul mamic z vozički... pa po mestu tudi. Poplava dojenčkov in nosečk v Celju oz. po celi Sloveniji. Bi se bilo res luštno kdaj zmeniti in dobiti. Punce, imam eno vprašanje: A je katera mogoče včlanjena v Svet Knjige? Bi imela eno knjigo, pa je na članstvo v SK ful ceneje, sam se ne mislim spet vpisovat, ker sem se pred leti komaj uspela izpisati. TIsto kupovanje knjig vsako četrtletje, too much! Tak da bi se priporočala, če bi jo lahko vzela na kartico katerega drugega, ko jo ima...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.2.2009 20:52:11
|
|
|
|
Janeja
|
Jančika, a Kajči tudi? Pri Lei se je takole začelo. Najprej samo visoka vročina, ko ji je po Calpolu padla, je bila zdivjana, kot da ji nič ni, čez 4-6 ur pa spet vročina do 40. To se je ponavljalo 2 dni, potem se je začel pa še kašelj in smrkanje. No zdaj je pa že 6 dni kar se tale gripa vleče. Danes je 1. dan brez vročine, je pa revica čist cel dan kašljala. Nič ji ni pomagalo, niti Sinecod kapljice niso zalegle. Se mi je prav smilila revica. Zdaj je pa cela izmučena zaspala. Upam, da bo mirna noč, da si revček mali vsaj malo odpočije. Mi je pa v lekarni rekla, da se Calpol in Voltaren komot dajeta istočasno, ker imata čist drugo sestavo. Najprej probaš s Calpolom, lče ne prime pa lahko daš takoj tudi Voltaren svečko. Sicer pa jaz tudi prakticiram Calpol čez dan, zvečer pa Voltaren.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.2.2009 20:53:41
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Punce, imam eno vprašanje: A je katera mogoče včlanjena v Svet Knjige? Bi imela eno knjigo, pa je na članstvo v SK ful ceneje, sam se ne mislim spet vpisovat, ker sem se pred leti komaj uspela izpisati. TIsto kupovanje knjig vsako četrtletje, too much! Tak da bi se priporočala, če bi jo lahko vzela na kartico katerega drugega, ko jo ima... Bethany - ni problema glede Sveta knjige. Sam povej kaj rabiš, pa ti zrihtam. Aja, ti najbrž nimaš moje tel. št. če se boma kej slišale, ker tle nisma skoz gor, pa da kaka info ne uide. Ti zdejle pošljem na zs.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.2.2009 21:11:38
|
|
|
|
smrček
|
Nove čveke dobrodošle Jančika: Ančka in Gašper sta tri dni pošteno kuhala, pol je šlo pa takoj nazaj, upam in želim ti, da bo pri vas tudi tako. Še en nasvet rabim: Ančika je po štirih dneh odvajanja od pleničke takoj poštekala sistem lulat-kakat. Pol je bla še cel teden doma lepo suha, včeraj je bila v vrtcu in tudi ni blo problema; danes se je pa doma pokakala v hlačke po kopanju se je pa še enkrat polulala in enkrat pokakala v plenico Jo imam na sumu, da je pogruntala, da ga lažje v plenico nakidat, kot pa na stranišče it. Kaj naj naredim, ker ji je figo mar, če ima umazane "ta lepe" spodnje hlačke Srečanje: sem zraven, ker vas že poooogrešam . Če se ne motim sem bila nazadnje pri Žanek, ko sem imela še kakšena dva meseca do konca nosečnosti v nedeljo je bil pa mali že sedem mesecev star .
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.2.2009 22:12:06
|
|
|
|
Jančika_
|
Smrček, jaz ti glede plenice ne znam svetovat, ker sva Vaskota pustila do treh let v njej, potem se ni pa enkrat več polulal. Tudi s Kajčijem zgleda ne bova nič kaj hitela, je star že dve pa pol in plenica rula. Meni se ne da preveč s kakci v gatah ukvarjat, po pravici povedano. Saj ni rečeno, da se ne bomo kljub temu, ampak ga vidim, da še ni pripravljen. Popoldan ga večinoma puščam brez plenice, pa se vedno polula. Kajetanu nisem dala Voltarena, ker je nekaj driskal, pa da ne bi bilo še hujše. Calpola mu zvečer tudi nisem dala, lepo spi že od sedmih. Če ne bo prej uzbune, ga dobi, preden greva midva spat. Zdaj pa k resnim zadevam . Torej srečanje: Skabi vabi! Zaenkrat je predlog 13.3. ali 14.3., da bi lahko prišla tudi Skuštrana. Predlagajte in rezervirajte si datum!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.2.2009 22:15:55
|
|
|
|
HuAnita
|
Bethany, še ena 'fenica' Sveta Knjige tule Z veseljem ti vzamem kakšno knjigo, pa da nas ti odrešiš nakupa za kake tri mesece Če se ne boš zmenila s kom drugim, me kontaktiraj na ZS... Mavo, da, pa ne okoli govorit. Kolikor se zadeve razvijajo, pa kaže, da ne bom več dolgo, mislim, cela štala - najraje bi kar vse skupaj pustila in dol zaprla s. p.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.2.2009 22:16:42
|
|
|
|
HuAnita
|
-berem par strani nazaj, pa nisem nikjer srečanja zasledila - kje&kdaj?!
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?