Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

me je mal strah, da ni fasala kakega virusa ... (js sm bla čez vikend nahodna). Vročine pa nima, sem ji merla (36,8)
. Pa jebeni telefoni ne delajo, skoz ven meče, ne morem žive duše poklicat, mater jim telefonsko!!!
)? na energetiki (
. Lahko mi jo pa dež
Je navihan kot en mali
Tak da bi se priporočala, če bi jo lahko vzela na kartico katerega drugega, ko jo ima...
Pri Lei se je takole začelo. Najprej samo visoka vročina, ko ji je po Calpolu padla, je bila zdivjana, kot da ji nič ni, čez 4-6 ur pa spet vročina do 40. To se je ponavljalo 2 dni, potem se je začel pa še kašelj in smrkanje. No zdaj je pa že 6 dni kar se tale gripa vleče. Danes je 1. dan brez vročine, je pa revica čist cel dan kašljala. Nič ji ni pomagalo, niti Sinecod kapljice niso zalegle. Se mi je prav smilila revica. Zdaj je pa cela izmučena zaspala. Upam, da bo mirna noč, da si revček mali vsaj malo odpočije.