|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
2.2.2009 18:54:23   
mbd0411
Migulja,saj vse rabimo razvedrilo in druženje.Tale čvek tu je prav sproščujoč.Kar oglasi se še.Pa na Facebooku nas je tudi velikuser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
2.2.2009 19:49:31   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Migulja,saj vse rabimo razvedrilo in druženje.Tale čvek tu je prav sproščujoč.Kar oglasi se še.Pa na Facebooku nas je tudi velikuser posted image

Migulja,dobrodošla!! user posted image user posted image ti se kar oglasi, pa počvekaj! ja, mbd, se strinjam, tole pa FB je meni edino razvedrilo v teh porodniških dneh, hehe. Ko sem sama skor cel dan... komaj čakam pomlad, da bom mal bolj mobilna... pa še mal me je dodatno potrlo, ko se je moj veselo odpravil potepat, zdele je šel z enim kolegom na Celjsko peš. v tem snegu... user posted image js bi tud šlaaaa. Pa sej mu privoščim, se mora mal razmigat, cel dan v pisarni tud ni luštno sedet.

Imam pa danes prvič po porodu tak dan, da kr ne vem kaj bi sama s sabo... sam prestopam se sem in tja, vse delam že čist avtomatsko, prvič me je zagrabla monotonost dni. user posted image Pa glava me že cel dan boli, vse mi gre na živce... jaaaoooo, komi čakam, da grem spat. user posted image Pomoje mi tole vreme mal ubija razpoloženje, ko vem, da bom priklenjena na dom in tole našo ulico.

Ah, sej bo... evo, sem malo potožla, pa je kar malenkost bolje, zdele se pa spravim še en pilates naredit, da se bom vsaj fizično mal boljš počutla. user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
2.2.2009 20:02:39   
bela vrtnica
Hoj!

Da vas tud jst mal pozdravim.
Smo prejšni ponedeljek imeli posvetovalnico in je Zara že prava punca. Pri devetih mescih ima 9080g in 74cm. Pa še glih teden dni pred posvetovalnico se je začela plazit po vseh štirih(prej se je samo ritensko), tko da se je mal važičko delala pred zdravnico in se je kr po blazini plazla sem ter tja. Pa še rozino je skor pojedla. Skratka vse je blo ok. No, ampak žal smo tud mi prvič imeli vročino (sreča samo dva dni). Razlog je bil nov zobek, tko da jih imamo že pet.

Drugače pa tud jst odštevam dneve porodniške. Še mal pa nazaj v službo (konc marca). Groza. Jst bi kr še enga bejbija naročila. Ampak, mal bomo pa še počakal pol pa veselo na delo.

Tolk za zdej.

< Sporočilo je popravil bela vrtnica -- 2.2.2009 20:09:17 >

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
2.2.2009 20:23:09   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Bila sem pri zdravnici, dobila AB, nisem pa nikjer vidla prešvicanih mladcev na peciklihuser posted image . No ja, vsega pa človek v lajfu tudi ne more met, ne. Janeja, hvala za čvek!

A jih je samo zase skrivala kje zadaj? Čist Darji podobno user posted image

Čvek je pa tudi meni pasal. Sicer smo ostali brez fasnge, ker sem prej še v Wenice zavila, potem sem pa že po Jana mogla šibat ampak nič hudega, bomo pa mal shujšali. user posted image   Ponovitev naslednji ponedeljek?

Meggi, prava zimska idila - če jo gledam od daleč. user posted image Tukaj mi pa nič ne manjka tolk snega. Samo da je v hribih.

Katja-p, čestitke za RD kar en dan naprej, da jutri slučajno ne pozabim. Pa dobro user posted image in super zabavo!

Migulja, dobrodošla. Ti kar pridi sem počvekat, ti bo takoj manj dolgčas.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
2.2.2009 21:46:56   
mavo
Ho  ho, danes ste pa zgovorne, verjetno bo to zaradi vremena. Midva z malim M. sva pa sama doma, je veliki M. kar na šihtu ostal, ker bi itak samo spat prišel, pa kar nazaj. Še dobro, ker je bila menda malo pred osmo nesreča na Trojanah, pa bi verjetno kar nekaj časa stal v koloni.
Jao, vsem se izteka porodniška, tudi meni. Jaz grem tudi konec marca delat, ampak moram reči, da v bistvu komaj čakam. Moji zakrneli možgani potrebujejo nove izzive. Samo na to moram paziti, da ne bom zjutraj šefu namesto dobro jutro kako "buci, buci..." bleknila.
Janeja, sem te hotela dopoldne poklicat, ko sva bile z Darjo33 v Populusu zmenjene, pa vidim, da si bila itak polno zasedena. Sploh sva bile pa pozne, sva šele okrog pol enih ven rinle z vozički. Saj veš, da prej ni mogla, ker je mlade žrebce obdelovalauser posted image user posted image . Hmmm, pa je res malo utrujeno delovalauser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
2.2.2009 22:00:45   
barika
Čer ... Mavo, jaz sem pa kr tule okoli bloka zagreznala, vozek z malimi kolesi ne gre nikamoruser posted image  (kaj sem prej študirala), pa peljem malega na sprehod kot kakšnega malega psa, ko jim lastniki "ne pustijo" hodit po snegu, ampak se Martin kr lepo vrže v sneg, z glavo naprej, na hrbet, ni panike in uživa, potem pa domov nočeuser posted image

Jančika, a je kej novega?

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
2.2.2009 22:02:18   
HuAnita
Migulja, helo.
Večina nas ima malo starejšo deco, ampak ene smo tudi bolj družabne, jap, še bolj pa lene. Spremljaj nas, se tudi dobivmo. Za vsakodnevo druženje pa kontaktiraj Darjo33 in Mavo.

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
2.2.2009 23:17:35   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Nič. Prašaj spet čez dobra dva tedna, prej se ne bo splačalouser posted image .

****ti zimouser posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
2.2.2009 23:19:04   
Jančika_
U, me je cenzuriralouser posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
2.2.2009 23:31:00   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Nič. Prašaj spet čez dobra dva tedna, prej se ne bo splačalouser posted image .

****ti zimouser posted image .

ok....

samo tvoja cenzura se vidi v temle citatu, tak da vem, kaj mislišuser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
3.2.2009 6:42:10   
skuštrana
Dobro jutro..

Snorči, kje si pa ti danes z jutranjo smenouser posted image A sneg kidaš??
Vraga, jaz imam pa danes pregled in res nimam sreče, vedno, ko imam pregled vrže sneg..Grrr..In moramo pol po tem vražjem snegu gazit, sovražim ga. user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
3.2.2009 11:13:07   
teta beta
Janeja, a si jutri dopoldne tudi doma? Moram it poslikat staro hišo, tako da bom "pri najboljši sosedi" user posted image (čez nekaj let me boš pa v šifrah šimfala user posted image ). Čeprav smo najprej rekli, da stare hiše ne bomo rušili, ker bo dokumnetacija tako ceneje, zdaj pa pravijo, da rabijo slike za rušilni načrt, da je tako tudi v vodilni mapi user posted image . Mogoče si je moj oče premislil, ga moram vprašat.

Jančika, midva bi se vama pridružila pri naročilu iz Ikee. Kdaj bosta naročala, marca? Zamenjala bi nekaj kuhinjskih elementov (tukaj), pa še dobra proba bo, da vidimo, kako se bo obnesla ikeina kuhinja za kasneje.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
3.2.2009 12:30:35   
Jančika_
Ja, teta beta, naročala bova predvidoma nekje sredi marca; ko toliko porihtamo, da bomo imeli omare kam postavit. Obljubim, da bom prej tule javila.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
3.2.2009 13:46:12   
Janeja
Teta beta, jutri sem žal v službi. Zgleda, da bova res mogle res počakat, da začnete "pr sosed" kaj migat, če se bova hotle kaj videt. user posted image

Fraj imam samo še dva ponedeljka, ostale dneve pa sem v službi. Še med šolskimi počitnicami sem si samo ponedeljek in torek izborila fraj. Mah, boljše to, kot nič.    

< Sporočilo je popravil Janeja -- 3.2.2009 13:49:24 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
3.2.2009 20:19:53   
migulja
 Mavo, Darja33, bojda sta vidve pravi naslov za vsakdanje druženje (: Meni bi res prijalo druženje, tako da če se vama ne zdi preveč vsiljivo, se vama z veseljem pridružim.

Mbd - kako pa ste se našle na FB? Lahko kontaktiramo kamko drugače, meni ni za na javnem forumu objavljati osebne podatke.

Lepo se imejte pa hvala za pomoč.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
3.2.2009 21:59:33   
mbd0411
Migulja,imaš zs

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
4.2.2009 7:36:52   
pikecpokec
Jutro!

Odhajam v Lj, da oddam diplomo še v zadnji pregled. Potem pa upam da bo res vse OK, da jo lahko dam vezat, pa konc meseca zagovor.

Naš škrat ima danes 2. rojstni dan user posted image . Se je zbudil že ob petih, pa ni šans da bi zaspal nazaj. Je pa tko ponosno nesel v vrtec tiste kekse, da je kr žarel user posted image .

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
4.2.2009 9:01:21   
Jančika_
Piki, vse najboljše malemu Galuuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
4.2.2009 10:40:10   
pikecpokec
Jančika, nisi ti enkrat nekaj omenjala da maš nek tepih za prat? Lahk ga prineseš ko boš rabila. Sam ta teden smo na tesnem s časom. Dans bomo malo praznovali, jutri grem na tečaj peke kruha user posted image  (resno!), v petek pa skočiva gledat impresioniste, dokler so še. So pa podaljšali razstavo za en teden.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
4.2.2009 10:46:02   
katja_p
Hvala za čestitke user posted image  sm jih posredovala naprej, ker je mel moj lubi RD, ne js user posted image
Torta mi je pa super uspela user posted image

Dans je pa soooonnnččeeekk! In midve s user posted image  in botrco se gremo dans zment za krst.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
4.2.2009 11:01:53   
skuštrana
Punce, mi smo imeli včeraj morfologijo in kaj lahko povem....

Martinov lulček je kot metuljček, je kot metuljček sredi trav...A ko bo zrastel ta mali lulček postal bo velik kot Triglavuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
4.2.2009 11:42:41   
Jančika_
Stara, resno ne morem verjet, da si vprašalauser posted image . Ja fajn no!

Neposredna povezava do sporočila: 3297
4.2.2009 11:56:40   
smrček
Ej, Skuštrana, si pa firbecuser posted image  Zdej bosta pa z Lizo v manjšini tko kot je pr nas, pa midve z Ančiko vseen vse tri dece nesevauser posted image

Pr nas smo v novi rundi virozeuser posted image  Igor je včeraj  spet zakuhal, dones je pa že Gašper čist bogi. Včeraj zvečer sem bila z Lukcem spet na inhalaciji pr naši zdravnici, čakala se samo pol ure. drugače pa so čakalnice polne in nenaročeni čakajo po dve uriuser posted image  in še več. Naročit se pa itak ni možno, ker imajo vse polno.

Pikec čestitke za dve svečkeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil smrček -- 4.2.2009 11:58:21 >

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
4.2.2009 12:16:09   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Punce, mi smo imeli včeraj morfologijo in kaj lahko povem....

Martinov lulček je kot metuljček, je kot metuljček sredi trav...A ko bo zrastel ta mali lulček postal bo velik kot Triglavuser posted image user posted image

Veeeeeeeeeeeeemmmmmmm..... Sem že tatija zaslišala :)
Pa si si zapomnila, kaj je tata rekel: da mora biti moški moški. user posted image user posted image Eh, ti moški.

Neposredna povezava do sporočila: 3299
4.2.2009 12:24:21   
skuštrana
Pa si si zapomnila, kaj je tata rekel: da mora biti moški moški.

Hm, zato ga je pa Liza ostriglauser posted image user posted image

Janči, ma, saj ne bi vprašala, ampak Liza je bila prepričana, da bo sestrica pa smo vprašali, da ne bo razočaranje na koncu preveliko..No, sedaj že vsem razlaga, da bo bratecuser posted image

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?