Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.2.2009 18:54:23
|
|
|
|
mbd0411
|
Migulja,saj vse rabimo razvedrilo in druženje.Tale čvek tu je prav sproščujoč.Kar oglasi se še.Pa na Facebooku nas je tudi velik
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.2.2009 19:49:31
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Migulja,saj vse rabimo razvedrilo in druženje.Tale čvek tu je prav sproščujoč.Kar oglasi se še.Pa na Facebooku nas je tudi velik Migulja,dobrodošla!! ti se kar oglasi, pa počvekaj! ja, mbd, se strinjam, tole pa FB je meni edino razvedrilo v teh porodniških dneh, hehe. Ko sem sama skor cel dan... komaj čakam pomlad, da bom mal bolj mobilna... pa še mal me je dodatno potrlo, ko se je moj veselo odpravil potepat, zdele je šel z enim kolegom na Celjsko peš. v tem snegu... js bi tud šlaaaa. Pa sej mu privoščim, se mora mal razmigat, cel dan v pisarni tud ni luštno sedet. Imam pa danes prvič po porodu tak dan, da kr ne vem kaj bi sama s sabo... sam prestopam se sem in tja, vse delam že čist avtomatsko, prvič me je zagrabla monotonost dni. Pa glava me že cel dan boli, vse mi gre na živce... jaaaoooo, komi čakam, da grem spat. Pomoje mi tole vreme mal ubija razpoloženje, ko vem, da bom priklenjena na dom in tole našo ulico. Ah, sej bo... evo, sem malo potožla, pa je kar malenkost bolje, zdele se pa spravim še en pilates naredit, da se bom vsaj fizično mal boljš počutla.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.2.2009 20:02:39
|
|
|
|
bela vrtnica
|
Hoj! Da vas tud jst mal pozdravim. Smo prejšni ponedeljek imeli posvetovalnico in je Zara že prava punca. Pri devetih mescih ima 9080g in 74cm. Pa še glih teden dni pred posvetovalnico se je začela plazit po vseh štirih(prej se je samo ritensko), tko da se je mal važičko delala pred zdravnico in se je kr po blazini plazla sem ter tja. Pa še rozino je skor pojedla. Skratka vse je blo ok. No, ampak žal smo tud mi prvič imeli vročino (sreča samo dva dni). Razlog je bil nov zobek, tko da jih imamo že pet. Drugače pa tud jst odštevam dneve porodniške. Še mal pa nazaj v službo (konc marca). Groza. Jst bi kr še enga bejbija naročila. Ampak, mal bomo pa še počakal pol pa veselo na delo. Tolk za zdej.
< Sporočilo je popravil bela vrtnica -- 2.2.2009 20:09:17 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.2.2009 20:23:09
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Bila sem pri zdravnici, dobila AB, nisem pa nikjer vidla prešvicanih mladcev na peciklih . No ja, vsega pa človek v lajfu tudi ne more met, ne. Janeja, hvala za čvek! A jih je samo zase skrivala kje zadaj? Čist Darji podobno Čvek je pa tudi meni pasal. Sicer smo ostali brez fasnge, ker sem prej še v Wenice zavila, potem sem pa že po Jana mogla šibat ampak nič hudega, bomo pa mal shujšali. Ponovitev naslednji ponedeljek? Meggi, prava zimska idila - če jo gledam od daleč. Tukaj mi pa nič ne manjka tolk snega. Samo da je v hribih. Katja-p, čestitke za RD kar en dan naprej, da jutri slučajno ne pozabim. Pa dobro in super zabavo! Migulja, dobrodošla. Ti kar pridi sem počvekat, ti bo takoj manj dolgčas.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.2.2009 21:46:56
|
|
|
|
mavo
|
Ho ho, danes ste pa zgovorne, verjetno bo to zaradi vremena. Midva z malim M. sva pa sama doma, je veliki M. kar na šihtu ostal, ker bi itak samo spat prišel, pa kar nazaj. Še dobro, ker je bila menda malo pred osmo nesreča na Trojanah, pa bi verjetno kar nekaj časa stal v koloni. Jao, vsem se izteka porodniška, tudi meni. Jaz grem tudi konec marca delat, ampak moram reči, da v bistvu komaj čakam. Moji zakrneli možgani potrebujejo nove izzive. Samo na to moram paziti, da ne bom zjutraj šefu namesto dobro jutro kako "buci, buci..." bleknila. Janeja, sem te hotela dopoldne poklicat, ko sva bile z Darjo33 v Populusu zmenjene, pa vidim, da si bila itak polno zasedena. Sploh sva bile pa pozne, sva šele okrog pol enih ven rinle z vozički. Saj veš, da prej ni mogla, ker je mlade žrebce obdelovala . Hmmm, pa je res malo utrujeno delovala
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.2.2009 22:00:45
|
|
|
|
barika
|
Čer ... Mavo, jaz sem pa kr tule okoli bloka zagreznala, vozek z malimi kolesi ne gre nikamor (kaj sem prej študirala), pa peljem malega na sprehod kot kakšnega malega psa, ko jim lastniki "ne pustijo" hodit po snegu, ampak se Martin kr lepo vrže v sneg, z glavo naprej, na hrbet, ni panike in uživa, potem pa domov noče Jančika, a je kej novega?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.2.2009 22:02:18
|
|
|
|
HuAnita
|
Migulja, helo. Večina nas ima malo starejšo deco, ampak ene smo tudi bolj družabne, jap, še bolj pa lene. Spremljaj nas, se tudi dobivmo. Za vsakodnevo druženje pa kontaktiraj Darjo33 in Mavo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.2.2009 23:17:35
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Jančika, a je kej novega? Nič. Prašaj spet čez dobra dva tedna, prej se ne bo splačalo . ****ti zimo .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.2.2009 23:19:04
|
|
|
|
Jančika_
|
U, me je cenzuriralo .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.2.2009 23:31:00
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR IZVIRNO SPOROČILO: barika Jančika, a je kej novega? Nič. Prašaj spet čez dobra dva tedna, prej se ne bo splačalo . ****ti zimo . ok.... samo tvoja cenzura se vidi v temle citatu, tak da vem, kaj misliš
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.2.2009 6:42:10
|
|
|
|
skuštrana
|
Dobro jutro.. Snorči, kje si pa ti danes z jutranjo smeno A sneg kidaš?? Vraga, jaz imam pa danes pregled in res nimam sreče, vedno, ko imam pregled vrže sneg..Grrr..In moramo pol po tem vražjem snegu gazit, sovražim ga.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.2.2009 11:13:07
|
|
|
|
teta beta
|
Janeja, a si jutri dopoldne tudi doma? Moram it poslikat staro hišo, tako da bom "pri najboljši sosedi" (čez nekaj let me boš pa v šifrah šimfala ). Čeprav smo najprej rekli, da stare hiše ne bomo rušili, ker bo dokumnetacija tako ceneje, zdaj pa pravijo, da rabijo slike za rušilni načrt, da je tako tudi v vodilni mapi . Mogoče si je moj oče premislil, ga moram vprašat. Jančika, midva bi se vama pridružila pri naročilu iz Ikee. Kdaj bosta naročala, marca? Zamenjala bi nekaj kuhinjskih elementov (tukaj), pa še dobra proba bo, da vidimo, kako se bo obnesla ikeina kuhinja za kasneje.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.2.2009 12:30:35
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, teta beta, naročala bova predvidoma nekje sredi marca; ko toliko porihtamo, da bomo imeli omare kam postavit. Obljubim, da bom prej tule javila.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.2.2009 13:46:12
|
|
|
|
Janeja
|
Teta beta, jutri sem žal v službi. Zgleda, da bova res mogle res počakat, da začnete "pr sosed" kaj migat, če se bova hotle kaj videt. Fraj imam samo še dva ponedeljka, ostale dneve pa sem v službi. Še med šolskimi počitnicami sem si samo ponedeljek in torek izborila fraj. Mah, boljše to, kot nič.
< Sporočilo je popravil Janeja -- 3.2.2009 13:49:24 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.2.2009 20:19:53
|
|
|
|
migulja
|
Mavo, Darja33, bojda sta vidve pravi naslov za vsakdanje druženje (: Meni bi res prijalo druženje, tako da če se vama ne zdi preveč vsiljivo, se vama z veseljem pridružim. Mbd - kako pa ste se našle na FB? Lahko kontaktiramo kamko drugače, meni ni za na javnem forumu objavljati osebne podatke. Lepo se imejte pa hvala za pomoč.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.2.2009 21:59:33
|
|
|
|
mbd0411
|
Migulja,imaš zs
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.2.2009 7:36:52
|
|
|
|
pikecpokec
|
Jutro! Odhajam v Lj, da oddam diplomo še v zadnji pregled. Potem pa upam da bo res vse OK, da jo lahko dam vezat, pa konc meseca zagovor. Naš škrat ima danes 2. rojstni dan . Se je zbudil že ob petih, pa ni šans da bi zaspal nazaj. Je pa tko ponosno nesel v vrtec tiste kekse, da je kr žarel .
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.2.2009 9:01:21
|
|
|
|
Jančika_
|
Piki, vse najboljše malemu Galu !
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.2.2009 10:40:10
|
|
|
|
pikecpokec
|
Jančika, nisi ti enkrat nekaj omenjala da maš nek tepih za prat? Lahk ga prineseš ko boš rabila. Sam ta teden smo na tesnem s časom. Dans bomo malo praznovali, jutri grem na tečaj peke kruha (resno!), v petek pa skočiva gledat impresioniste, dokler so še. So pa podaljšali razstavo za en teden.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.2.2009 10:46:02
|
|
|
|
katja_p
|
Hvala za čestitke sm jih posredovala naprej, ker je mel moj lubi RD, ne js Torta mi je pa super uspela Dans je pa soooonnnččeeekk! In midve s in botrco se gremo dans zment za krst.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.2.2009 11:01:53
|
|
|
|
skuštrana
|
Punce, mi smo imeli včeraj morfologijo in kaj lahko povem.... Martinov lulček je kot metuljček, je kot metuljček sredi trav...A ko bo zrastel ta mali lulček postal bo velik kot Triglav
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.2.2009 11:42:41
|
|
|
|
Jančika_
|
Stara, resno ne morem verjet, da si vprašala . Ja fajn no!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.2.2009 11:56:40
|
|
|
|
smrček
|
Ej, Skuštrana, si pa firbec Zdej bosta pa z Lizo v manjšini tko kot je pr nas, pa midve z Ančiko vseen vse tri dece neseva Pr nas smo v novi rundi viroze Igor je včeraj spet zakuhal, dones je pa že Gašper čist bogi. Včeraj zvečer sem bila z Lukcem spet na inhalaciji pr naši zdravnici, čakala se samo pol ure. drugače pa so čakalnice polne in nenaročeni čakajo po dve uri in še več. Naročit se pa itak ni možno, ker imajo vse polno. Pikec čestitke za dve svečke
< Sporočilo je popravil smrček -- 4.2.2009 11:58:21 >
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.2.2009 12:16:09
|
|
|
|
Ropotuljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Punce, mi smo imeli včeraj morfologijo in kaj lahko povem.... Martinov lulček je kot metuljček, je kot metuljček sredi trav...A ko bo zrastel ta mali lulček postal bo velik kot Triglav Veeeeeeeeeeeeemmmmmmm..... Sem že tatija zaslišala :) Pa si si zapomnila, kaj je tata rekel: da mora biti moški moški. Eh, ti moški.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.2.2009 12:24:21
|
|
|
|
skuštrana
|
Pa si si zapomnila, kaj je tata rekel: da mora biti moški moški. Hm, zato ga je pa Liza ostrigla Janči, ma, saj ne bi vprašala, ampak Liza je bila prepričana, da bo sestrica pa smo vprašali, da ne bo razočaranje na koncu preveliko..No, sedaj že vsem razlaga, da bo bratec
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?