HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica A pozna katera kakega dobrega, fleksibilnega in ne predragega mizarja? Rada bi dala delat vgradno posteljo. Ti bom jaz povedala, ko nam pripelje pohištvo, če je ok, da ti ga lahko priporočam. Samo maaaaaalo še moramo počakati, ok? Pikecpokec - ful se mi smiliš, res. Zdaj pa te bolezni pomnoži z 2, pa ti bo jasno, kako je, če imaš pa 2 mala otroka. No, vsaj pri nas je tako, en pokasira virus, ga preboli, 1 dan oba spet v vrtcu, pa ga ta 2. faše... Bolniške? Tudi vedno jaz vzamem, je najlažje, imam trenutno še razumevajočo šefico , sem kak dan, 2 doma z njima, potem pa 'babi in dedi' servis, pismo, mi je prav grozno, ko si tako podajamo te otročke uboge.... Zdaj, ko si urejava hišno št., pa bova imela tudi skupni naslov, tako da ne bo zadreg, da bi še ati vzel bolniško, vsak kdaj pa kdaj - zandjič, ko sem jaz zbolela, je tudi dal dopust, ker ZZZS ne plača bolniške očetu, če ni prijavljen na istem naslovu kot otrok.... Pocajtajte se. Da nima mali virusa rota?
|