|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
4.1.2009 21:59:21   
darja33
Prebrala Zs. He, he.

Mavo, jutri bo lepo vreme, no oblačno, ampak nič snega pravi ARSO. Se slišma.

Ropotuljica, torej v pon in tor si fraj, al kaj?

Grem spat. Noč.

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
4.1.2009 22:43:56   
žanek
Huanita, moje sožalje user posted image !

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
4.1.2009 23:33:59   
Jančika_
HuAnita, moje sožalje.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
5.1.2009 5:13:16   
snorlax
HuAnita, moje sožalje. user posted image Vem, da je hudo in da se ti zdi, da se ti dogajajo same slabe stvari, a enkrat bo posijal sonček. Pride tako obdobje, ko je res sama nesreča, potem se pa obrne. Verjemi, govorim iz lastnih izkušenj. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
5.1.2009 6:10:45   
Meggi
Huanita,  naše sožalje!

Ubogi se ni mogel ubraniti bolečin. Naj počiva v miru!

Lepše nadaljevanje leta se vam naj odvija. Verjem, da se bo!

Vsem pa dober štart v nove delovne dni!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
5.1.2009 9:44:47   
smrček
HuAnita sožalje tudi od nasuser posted image

Hvala Bogu, da je ponedeljek in da sta šla ta večja dva v vrtec in naj večji na šiht. Saj nimam nič proti počitnicam, saj nekaj dni prov paše, ampak tole: tamala je bla doma 14 dni, mulc pa 11, glih tolk, da mi je enih parkrat prebilo plafonuser posted image . Sem takšna kot črnogorci, ker po počitnicah rabim vsaj dva dni, da si odpočijemuser posted image

Pa še voščilo: zdravja za vas in vaše malčke in veliko sexa ter malo otrok (za tiste, ki si jih ne želi(mouser posted image )te več).

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
5.1.2009 10:36:54   
HuAnita
Punce, hvala.
Tole se nam res pelje, moja mama je pa čisto na tleh spet, evo, zdaj že 3. draga ji oseba, slike se ji kar kopičijouser posted image user posted image user posted image

Eh. Snorlax, saj to je, malo zadihamo, si misliš, evo, zdaj pa bo, pa spet nekaj udari. Vem, naravni cikel življenja, ampak mene to tako zamori, če začnem razmišljati, se zdaj matram, pa celo življenje dela človek, da potem na koncu takole umre???!!!! V čem je 'point'?????

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
5.1.2009 12:01:12   
skuštrana
Huanita user posted image ....Moje sožalje, držte se...in da črni dnevi čimprej minejouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
5.1.2009 15:59:05   
marjanaR
HuAnita, tudi jaz ti izrekam sožalje.

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
5.1.2009 16:02:33   
marjanaR
Mi smo zdravi!!!!!!

Jutri grem na kafe. Me slišita, mavo in darja33? In morda še katera druga?

Naša K. je danes dopolnila 4 leta. Kar ne morem si predstavljat, kako hitro je minilo.

Na bibaleze.si sem si ogledala posnetek carskega reza. O, majgot, komaj sem gledala. Ko je bilo konc, sem odpla okno, da sem k seb pršla.

Mejte se.

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
5.1.2009 18:23:59   
sonček85
huanita:tudi z moje strani iskrene sožaljeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
5.1.2009 20:37:38   
teta beta
Huanita, moje sožalje!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
5.1.2009 20:38:15   
pikecpokec
HuAnita, sožalje.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
5.1.2009 20:47:41   
teta beta
Srečno novo leto vsem!

O basanju raje sploh ne bom. Bom samo na hitro glede materinskega doma. Nenazadnje bi lahko stvari zbirali pri meni doma v G., ampak žal jaz nisem vsak dan tam. Tukaj v D. pa sploh nimam placa. Mogoče je res najbolj pametno kje v Celju, če pa se zmenimo za fiksen dan in čas pa lahko potem tudi pri meni.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
5.1.2009 23:19:45   
Jančika_
Pri meni ne moremo zbirat stvari, ker jih nimamo kam dat, ampak res nikamor. Tako da se bomo morale zmenit in se dobit vse skup. Janeja, hvala za številko. V vrtcu se bom zmenila, pa njo bom poklicala, ampak ne pred četrtkom, ko bom imela mir za take reči.

Ti, Marjana, zakaj si pa šla tisto gledat? A tak, za žur, ko ti je dete ravno dopolnilo 4 letauser posted image ? Vse najboljše pupiki (sori, danes zjutraj mi spljoh ni potegnilo). Aja, ona, tista, sej veš kira, je pa že rodila. Razlike majo torej manj kot 11 mesecev.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
6.1.2009 0:00:36   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaR

Na bibaleze.si sem si ogledala posnetek carskega reza. O, majgot, komaj sem gledala. Ko je bilo konc, sem odpla okno, da sem k seb pršla.

Jaz sem tud šla to gledat, takoj ko sem pri 24ur slišala za to stran in, da si poleg drugega lahko ogledaš posnetek CR, včeraj zvečer, se mi zdi. Zdaj pa razmišljam, ali nebi raje naslednjič poskusila naravno rodituser posted image . Matr, je prav nagravžno za videt.
Drugače pa smo jutri zmenjene okol 12ih za Savinjo (tam pri Darji33), pol pa proti mestu na kavo. Prej se skor ne splača, ker je taka Sibirija. Dej poklič, no!

Dons sem bla na razprodajah, sem se 2 uri šetala po City centru, sama...božansko. Pa niti nisem zapravljala, samo za dušo. Drugače pa je čist prevelika gužva za večje nakupe. Za edino stvar, ki sem jo šla probat, sem čakala kot teslo v vrsti pred garderobo. V Hervis pa kljub prvotni nameri nisem vstopila, ker je bilo notri kot da bi zastonj talali.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
6.1.2009 5:19:54   
jerebica
HuAnita sožalje!!

Punce moje men se pa tele decemberske bolezni še kr vlečejo.user posted image Zdej sem js zakuhala na 40, sm včeri cel dan preležala, pa vročino zbijala, zdej pa spat ne morem. Rudija mi je M sam na joško deval. in ker bi moral zanj sam poskrbet ga je še upekel na rokicouser posted image .jao jao mama sploh ne sme odpovedat. Komi čakam, da se zbudi, da vidim kak je z rokico.
Darja 33 kdaj že delaš, ne vem če bom lahko tole brez tebe pregurala

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
6.1.2009 5:30:29   
snorlax
Pošiljam en velik objem za vse vas - žalostne, bolne, jezne, utrujene mamice. user posted image

Mene hoče malo grlo bolet, a zaenkrat gasim z unimi tabletami ameriškega slamnika od Janeje. Upam, da ostane samo pri tem. Rada bi bila čisto zdrava, da grem dat kri za krvodajalsko. Preden sem imela tamalčka, sem jo redno dajala, potem se je pa skoz vleklo eno sranje in ni bilo možno.

Marjana, vse najboljše za K.! user posted image user posted image user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
6.1.2009 8:43:26   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax
Mene hoče malo grlo bolet, a zaenkrat gasim z unimi tabletami ameriškega slamnika od Janeje. Upam, da ostane samo pri tem.

Snorlax, poleg tega za grlo še kakšen propolis poliži, pa ne bi smelo bit hujšega. Tudi jaz sem trenutno na teh stvarcah, ker me tudi nekaj hoče po grlu praskat. Ni vrag, da nama ne rata!

MarjanaR, čestitke za K. rojstni dan. Kako hitro mine, a ne? Naša Lea se tudi hitro bliža 4., pa se mi zdi, da sem jo ravno domov dobila...

Uživajte danes na kofetku!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
6.1.2009 10:44:12   
HuAnita
Aloha.
Pogreb imamo v četrtek. Grozno je vse skupaj. Res grozno. K 'sreči' moram delati, pa mi gre vse skupaj malo iz glave, pa naša žveglača tudi človeku ne pustita, da bi na veliko premišljevala o sebiuser posted image

Naj pohvalim domovanje od Meggi - res lepa lokacija, sicer malo odročna za deklici, ampak to je samo pozitivno, jima neumnosti ne bodo šle toliko po glavi. Na lepem, drugi kraji so kot na dlani, nobenih sosedov blizu - pravljica. Lepo se imajo.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
6.1.2009 10:47:39   
HuAnita
MarjanaR - K. vse najnaj!!!! A ni hitro minilo? Kako si se bala, da boš edina na svetu, katere otrok se ne bo nikoli rodiluser posted image   Zdaj pa je knedlica stara 4 leta!user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
6.1.2009 13:34:59   
barika
Huanita, moje sožalje!user posted image user posted image

mi smo bili par dni brez interneta, telefona in televizije, groza vam rečem.user posted image

Jančika, poglej tu na levi na moje ime pa boš vidlauser posted image user posted image , kaj pa pri tebi?

aja, jaz imam tudi nekaj oblačil za male in velike, ko boste zbirale, povejte.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
6.1.2009 14:13:10   
mbd0411
HuAnita,sožalje še z moje strani.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
6.1.2009 14:36:21   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: barika
Jančika, poglej tu na levi na moje ime pa boš vidlauser posted image user posted image , kaj pa pri tebi?

O ti lisica, superuser posted image user posted image user posted image !!! Pa kar tiho si mislila bit, hauser posted image ? Mi bomo moral pa še mal bolj seksat. No, saj se noben ne pritožuje, hehe.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
6.1.2009 15:03:51   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

IZVIRNO SPOROČILO: barika

O ti lisica, superuser posted image user posted image user posted image !!! Pa kar tiho si mislila bit, hauser posted image ? Mi bomo moral pa še mal bolj seksat. No, saj se noben ne pritožuje, hehe.

neee, sej bi povedla, vem šele od 27. 12 (sem več kot 1 teden prej delala test), potem pa za ziher še enega.user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.