|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
8.1.2009 21:40:20   
skuštrana
eVO, SPORED ZA NEDELJO user posted image
http://www.planet-tus.com/slo/kino/sporedi

hM, BI ŠLO? Jaz lahko ob ..Kadarkoli...user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
8.1.2009 22:15:14   
Jančika_
Tale Avstralija bi znala bit Ok, če drugega ne, je not Hugh Jackmanuser posted image .

Kaj je danes prijavil naš Vasja. Je videl karavana od Žanekovih in vprašal: "Mami, zakaj mamo pa mi tak majhen avto? Majhni avti so kr neki." Se je že začelouser posted image user posted image .

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
9.1.2009 0:01:03   
žanek
Janči, kako je bilo zvečer, si še huda? Vasja user posted image .

Ropotuljica  user posted image . Pridi kdaj z Jančiko na čvek če pomaga.

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Pa ko smo vsi na kupu, kar malo pozabi na to svojo sposobnost . Ampak lani sem bila 3x v bolnici, od tega enkrat cel teden. In če mu ne bi mogla zaupat, bi me pobralo. Tako pa mi niti pomisliti ni bilo treba na to.

Se podpišem pod tole.
Da še jaz svojega U. mal pohvalim. Je tudi super glede otrok user posted image . Sicer na svoj način in moram tudi na eno oko zamižat (imam kar nekaj dela potem za njimi user posted image ), tako kot pri HuAniti. Edina stvar, ki mu je tuja je kuhinja, se pa zato po svoje znajde (beri: kosilo v vrtcu user posted image ).

Jaz grem pa jutri v gledališče po dooooooolgem času. Gledala bom predstavo 5žensk.com. Ste že gledale, se splača?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
9.1.2009 5:15:02   
snorlax
Helou!

Tolk se mi lušta in v kino! user posted image Me vzamete zraven?

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
9.1.2009 9:21:53   
marjanaR
Nimamo koz. Samo fanika je bila (beri panika). Sem se že videla, kako hitro še to odrihtam v teh desetih dneh, ki mi še ostanejo ...user posted image

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
9.1.2009 11:11:22   
mavo
Evo, MarjanaR, vi nimate koz, mi mamo pa spet eno virozouser posted image user posted image user posted image user posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
9.1.2009 17:56:29   
snorlax
Mi pa nimamo koz in viroze, dobimo pa čez par ur spet tamlado k hiši in bom odrezana od računalnika do nedelje popoldan. user posted image user posted image user posted image

Lep vikend!user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
9.1.2009 21:44:06   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaR

Nimamo koz. Samo fanika je bila (beri panika). Sem se že videla, kako hitro še to odrihtam v teh desetih dneh, ki mi še ostanejo ...user posted image

Saj se ti ne mudi, potem se ti pa bolniške začnejouser posted image user posted image

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
10.1.2009 0:36:18   
žanek
Čer.

Danes ste pa zelo redkobesedne user posted image .

Včeraj sem spraševala, če se splača pogledat 5žensk.com ... jaaaaaaaaaaa se splača, nasmejala sem se do solz user posted image in se super imela, priporočam. Zdej sem se pa odločila, da grem še 5moških.com pogledat. V Laškem bodo 1.2., gre katera?

Vsi bolančki, pozdravite se user posted image user posted image !

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
10.1.2009 7:14:46   
pikecpokec
Zdej sem se pa odločila, da grem še 5moških.com pogledat. V Laškem bodo 1.2., gre katera?

Potem pa kar pohiti s kartami. Ponavadi je razprodano. Lahk ti jih grem pa jst kupit, če hočeš.

Punce, jst grem pa dans smuuuuučaaaaaat! Po dolgem času, nekajkratnih odpovedih (tamali bolan, jst bolana, ...) nama bo menda končno uspelo. verjetno bo nora gužva, ampak mi je vseen.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
10.1.2009 12:12:23   
skuštrana
Aloha...user posted image

Mene je včeraj uničil prehlad, danes sem pa že cooluser posted image Samo sinuse imam zabite...

Snorlax, M je rekel, da nujno nabavi še en komp pa bouser posted image

Pikecpokec, uživajte....user posted image

moja2 tavečja sta šla v knjižnico, Ars se nekaj igra, jaz pa brskam tule gor...Danes sem dobila mail za app na Kanarskih, uf, zdej bi pa kar šlauser posted image Pa sploh ni drago, 140e za vse nas za 1 teden...Samo še karte pa nanese....

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
10.1.2009 13:21:25   
HuAnita
Ojla, evo, polovica naše family na Rogli, četrtina spi, četrtina pa se matra s pripravo kosila + posluša novo ploščo Mance Izmajlove, Slovensko srce. Priporočam, za umiritev, jok, skratka ful čustvena glasba, pa ruski simfonikiuser posted image user posted image user posted image    Kratek raport.

Jaz imam pa naslednji teden štalo- starša gresta v toplice ju3, ju en teden ne bo, jaz pa 2 dni delam popoldne, v sredo imam zobarja za oba, v roku 45 minut in 10 km razdaljeuser posted image , za v petek sva si rezervirala kartre za Teharske plemiče.....
Mislimuser posted image user posted image user posted image   Kaka iberžna varuška kje blizu?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2937
10.1.2009 13:39:49   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: žanek
Danes ste pa zelo redkobesedne user posted image .

Jaz ovuliram in nimam cajta po forumu visetuser posted image . Glede tiste situacije zadnjič: sem ti rekla, da je sigurno ne bo pravočasno k nam, ne. In seveda je do šestih še ni bilo, pol jo je pa Joe kar skenslal. Sem pa reveža ob prihodu domov tak nazjala, da je bil kr tih in niti pisknil niuser posted image . Sploh ne omenjava več zadeve, čist je presranuser posted image . Enkrat bo morala priti, ampak ne na tak način, majko milo.

HuAnita, mulca lahko tudi kaj k nam pripelješ, samo kak dan prej se morava zmenit. Zakaj pa ju nimaš pri istem zobarju (če govoriš o otrocih seveda, ne o vaju z M.)? Jaz si te zadeve vse čimbolj poenostavim, oba sta pri istem in naročena skupaj. Sicer je Kajči še premali za onega zobarja, ampak se je dalo komot zmenit, da ga je vzel (ajdi, sicer sva bila sošolca, pa po moje vseeno ne bi bil problem).

No, zdaj sem zmenjena v materinskem domu in v vrtcu - zbirali bomo naslednji teden. Tako da če ima katera kaj, lahko da meni in bom nesla v vrtec, doma res nimam kje met, tam pa ni problem. Transport v dom je predvidoma v petek.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
10.1.2009 18:16:03   
Meggi
Eto za mano uspešna sobota. Kako sem zadovljna da mi uspe kakšen podvig ki dlje časa čaka na renovacijo!!!

In tako odkrila, da imam viška otroško banjico za kopanje- bela z tako odlagalno poličko,  otroški nastavek za na školjko bele barve, ski buce št 21. Vse je čisto in lepo ohranjeno. Aja pa še 2 kahlice imamo odveč- umite. Seveda kup stvari ki je ne rabimo več. Nekomu morda pride prav.

Janeja, v petek sem bla v služ, do 15.30- ti verjetn prej zbegnala, te nisn klicala. Imam pa res full stvari, tako če bi lahk bi kr direkt peljala, da ni dodatnega dela. A ja še šalce za čaj,... Po feng-shu je baje dobr za nove energije tako čiščenjeuser posted image   Zato se vedno vprašimo ko kupimo kaj - kje bomo skladiščili ..........user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
10.1.2009 19:13:33   
Janeja
Super sobota je za nami - šli smo na jezero v Vrbje, kjer se pol Žalčanov drsa. Mi smo jih raje kar z brega opazovali, ker sem imela prav slab občutek gor stopit. Potem smo šli pa še v Žalec na razstavo plazilcev - en kup kač, pajkov, legvanov, varanov, kameleoni, krokodili,... Kar zanimiva stvar.

Meggi - jaz žal vsak dan od pon. do petka delam do 17h tako, da bi se komot oglasila. Nisem jat tako nobl, da bi šla domov kadarkoli bi mi pasalo. user posted image
Jančika, super, da si se za materinski dom dogovorila. user posted image
Pa veliko uspeha pri akciji user posted image med ovulacijo. Da bomo čez 9 mesecev lahko navijale....

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
10.1.2009 20:00:50   
Meggi
A res Janeja je res taka gužva? Ma pol rajš dam tista 2€ pa se nadrsam na varnem v Celju na mestnem drsališču ob Savinji. Plan za jutri ena od 3 možnih lokacij drsanja. Ma ne vem, men je res fajn, da sem  vsaj mal svobodno razgibam.

Naša babi se je ponudla da naše pikice pelje dans gledat te živali. Jih še ni domovm, morda celo prespijo pri Dediju in babici- sta izrazla željo. Upam da jima ne bo žal. Včasih mata tak cajt, ko obe tako razturajo, da poka. Za ZROLAT,.. No, ati jima je mal potuho dal, da je premrzlo da bi šle mal ven,.. pol so ga pa grele,...

A ha pa res! A ima morda katera smučarsko čelado za prodat za našo 3 letnico. Sicer ne rabimo za smučanje- za drsanje. Mi je kr grozn, če ornk pade,.. se je postavla na drsalke in se uči. Eto bomo v paketu racale po drsališču.user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
10.1.2009 20:26:06   
Ropotuljica
Ojla, babe, kaj je zdaj s kinom? Gremo al ne gremo? Skuštrana, kdaj pridete v SLO?  In do kdaj ostanete?

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
10.1.2009 20:48:06   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Super sobota je za nami - šli smo na jezero v Vrbje, kjer se pol Žalčanov drsa. Mi smo jih raje kar z brega opazovali, ker sem imela prav slab občutek gor stopit. Potem smo šli pa še v Žalec na razstavo plazilcev - en kup kač, pajkov, legvanov, varanov, kameleoni, krokodili,... Kar zanimiva stvar.

.
Jančika, super, da si se za materinski dom dogovorila. user posted image
Pa veliko uspeha pri akciji user posted image med ovulacijo. Da bomo čez 9 mesecev lahko navijale....

Janeja, kje točno v ŽAlcu pa je ta razstava? pa kakšna je cena. Naš mulc je čist nor na "čudne" živali.
"Drsat" smo se pa tudi mi šli na Šmartinsko jezero in je kr nekaj ljudi, mrzlo je bilo pa ko ..brrr, rajš sploh ne pomislim.

Jančika, a ti lahko potem v četrtek prinesem stvari, da ne boš cel teden skladiščila robe?

PA uspešno user posted image  vama želim, da se čim prej prime.user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
10.1.2009 20:57:46   
Meggi
A ja, pa je varno na Šmartinskem, z otoci bi kr cvikala no?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
10.1.2009 21:31:59   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Janeja, kje točno v ŽAlcu pa je ta razstava? pa kakšna je cena. Naš mulc je čist nor na "čudne" živali.

Razstava je na UPI ju - stari šoli, v telovadnici. Vstopnina je pa 5 EUR za odrasle in 4 EUR za otroke (pa za tamalo nam niso nič računali). Je pa samo še jutri.

Najbolj zanimivo od vsega je pa itak, da ena gospa ves čas te živali nosi okoli in jih lahko pobožaš, ali pa si kakšno kačo kar okoli vrata obesiš user posted image . Ni to glih za mene, pa Jan se je tud bolj nazaj držal pri teh spuščenih žvalcah. Lea in ati sta pa na polno uživala in jih božala. user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
10.1.2009 21:55:10   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

Ojla, babe, kaj je zdaj s kinom? Gremo al ne gremo?

Jaz bi šla, moram nov mantl na luft peljatuser posted image , samo nam je Vasko zbolel, pa ne vem, kak bomo kej jutriuser posted image . Težko rečem zdajle.

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
10.1.2009 21:55:46   
Jančika_
Barika, lahko mi daš kadar hočeš, bom kar v vrtec nesla in tam skladiščila.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
10.1.2009 22:58:34   
skuštrana
Jaz (mi) pridem jutri pop, ostanem pa do torka, mogoče srede zjutraj - odvisno od zdravnikovuser posted image

Kino, jaz lahko vse te dni, samo malo prej mi povejte pa kak sms mi pošljite na slo številko, če se boste kaj zmenile user posted image

Jančika, ti pa hitro pod kovteruser posted image Henki penki kličeuser posted image Pošlji mi mail na zs, da ti pošljem tisti list s čistili...

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 10.1.2009 22:59:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 2948
11.1.2009 18:10:28   
darja33
En lep pozdrav!

Js sem glih iz smučanja prišla, pa je blo suuuupeeer! Sonček, snegec, vinček, družba...

Kino? Sem za kadarkoli razen danes. Dans sem že pa izkoristila svoj bonus... Sicer me bo imel moj ded tudi počasi poln kufer. Danes je namreč on pazil D.

Grem enmal nadoknadit... Henki penki.

Neposredna povezava do sporočila: 2949
11.1.2009 19:56:15   
teta beta
Jančika, jaz grem jutri popoldne, ko pride moj iz službe, v Ž., pa bi se sproti oglasila pri tebi in ti dala vrečko za mat. dom. Može?

Kateri llonček za pitje steuporabile za svojega otroka pri cca 6m oz. kateri je najboljši? Vem, da sem bila pri D. najbolj zadovoljna s tommee tippee, edini, ki res ni polival, ampak ga je imela nekje pri 9 ali 10m, zdajle za začetek se mi zdi še malo preveč.

Daša koze kar v redu prenaša, v bistvu je ne srbi kaj dosti, vročine tudi nima, edino, kar je pa zares boga, je pa, da so se ji koze naredile po luli in to kar več na kupu. Tam pa jo peče in je ne morem namazat. Danes je bilo sicer že boljše kot včeraj, sem pa prejle začela razmišljat, če ni poleg koz tudi kakšno vnetje. Bom jutri poklicala k zdravniku.

Janoš ima pa jutri 6 mesecev in sem danes naredila namesto torte čokolaadni tiramisu. mmmm, že komaj čakam, da ga probamo user posted image . Se pa zdaj že kar konkretno obrača in s tem premika, čeblja, sedi pa še ne.

Ah, gadi so se začel, grem gledat user posted image . Lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?