|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
8.1.2009 9:07:10   
marjanaR
o, matkurja, teta beta, naša je imela eno rdečo piko oz. flekec pri ključnici. Misliš, da so na plavanju kaj raznesli? Mene še niso klical iz vrtca.

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
8.1.2009 9:13:16   
Jančika_
Piki, pozdravite se. Linex po moje ni za v vroče napitke, ker so to probiotične kulture, ki na vročini pocrkajo. Tak si jaz to razlagam. Ampak saj malemu ne daš glih vrele juhe.

Snorlax, mi bi mogoče tisto gospo kaj ponucali, ko se bomo selili, za generalko. Te bom takrat pocukala. Imamo sicer eno zelo prijazno gospo, ki je čistilka v Joejevi službi in se je že ponudila, samo tega bo veliko po moje.

Moj heroj je pa čisto enako sposoben porihtat otroke kot jaz, ko me ni zraven. Če ne še boljšeuser posted image , sicer na drugačen način. Pa ko smo vsi na kupu, kar malo pozabi na to svojo sposobnostuser posted image . Ampak lani sem bila 3x v bolnici, od tega enkrat cel teden. In če mu ne bi mogla zaupat, bi me pobralo. Tako pa mi niti pomisliti ni bilo treba na to.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
8.1.2009 9:23:37   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Pa Angelsound, a ga ima katera slučajno za prodat? Al pa ve za ktero, ki ga ima. Nov je tak drag...
hej,sem našla na rr oglasi ,da ga ena prodaja za 40e,na garanciji je od septembra ,poleg dobiš gel ,oglas pa je bil objalvjen 5.1/evo še link in tel št.040/516-817
http://www.ringaraja.net/maliOglasiPodrobno.asp?stran=2&katID=10&vrsta=Proda&razpored=DatumObjave%20DESC&akcija=  in še drugi oglas

http://www.ringaraja.net/maliOglasiPodrobno.asp?stran=4&katID=10&vrsta=Proda&razpored=DatumObjave%20DESC&akcija=

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 8.1.2009 9:24:07 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
8.1.2009 11:09:45   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Moj heroj je pa čisto enako sposoben porihtat otroke kot jaz, ko me ni zraven. Če ne še boljšeuser posted image , sicer na drugačen način. Pa ko smo vsi na kupu, kar malo pozabi na to svojo sposobnostuser posted image . Ampak lani sem bila 3x v bolnici, od tega enkrat cel teden. In če mu ne bi mogla zaupat, bi me pobralo. Tako pa mi niti pomisliti ni bilo treba na to.

Moj tudi. Samo doma ga imeti, to je pa že drugo. user posted image   Ampak zdaj te večere, ko sem hodila moliti za st. ata, sem nalašč še malo posedela, tako da sem bila ziher, da spita, ko sem prišla. Ati ju v nulo porihta, je pa res, da moram mižati na kako oko - tam kaj politega, oblačila vse povprek na tleh v kopalnici, igračke razmetane... Ampak preveč malenkostna ne smem biti, super je moj M., danes se je vstal nekaj čez 5.00 in skupal enolončnico za vso žlahto (ki bo ves dan do pogreba zmrzovala v vežici - tako pa jim pogrejem in odnesem). Kapo dol!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
8.1.2009 11:33:08   
HuAnita
Samo tole še - ima katera za prodat / posodit drsalke, št. 25-30 oz. 27-32? Naši pupiki se bo zmešalo, v bližini je zamrznjen ribnik, folk se drsa, ona bi se tudi, pa se ne more. 70 eur za nove mi je malo tu mač.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
8.1.2009 18:24:51   
Meggi
Svaka čast da takole pohvalite sove dece. Jst nisn zravn, na žalost!

Janeja, fajn ideja. Ej vno vprašanje še. Imam še tisto 1001 šalco, a misliš da lahk dam zravn, za čaj skuhat naj imajo.,..

Te pokličem morda že jutri, če boš lahko če ne pa drug teden. Fajn da spravim naprej. Ni glih the best roba, a za oblečt zasilo je, če ne pa naj dajo na smeti. Neki otroških, kaka ropotuljica vmes,..

Bravo M. takih je mal Huanita. Sem se pa dans mimo peljala mal do 16.30 in vidla kako ste zmrzovali. Naj počiva v miru!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
8.1.2009 19:47:51   
teta beta
Marjana, koze ziher niso s plavanja, ker traja od 7 do 21 dni, da se pojavijo pikice, plavanja pa nismo imeli od srede decembra, ko je bil božiček. Če sta jih kje D. in K. staknili skupaj, sta jih kvčjemu na plesnih. Čisto možno pa, da smo jih mi kje staknili med prazniki. Včeraj pa še ni bila kužna, saj ni imela pikic, prva se je pojavila zjutraj.

Joj, jaz imam tudi stvari za materinski dom, ampak zdaj ne bom nikamor hodila. Ko se boste zmenile za zbiranje, bom poskusila priti. Tudi niso ne vem kako fensi stvari, nekaj bomo še posojali, tudi v okviru žlahte (čeprav tu še ni nič napovedanega), nenazadnje pa tudi mi še nismo čisto dokončno odločeni, da smo zaključili. Je pa nekaj pleničk, velika bubchen kremica (imam zdaj hl. mazilo in niveino, pa se tako malo ponuca, da je ziher ne bom pogrešala), nekaj oblačilc in nekaj za odrasle.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
8.1.2009 19:56:48   
darja33
Alo babike!

No, kje naj začnem.
Jerebica pridi jutri okol 10 in ne kasneje kot 12.

Pikec ti je že Jančika odgovorila. Linex ni nič druga kot LCA bakterije (kot v jogurtih, sam skoncentrirane, v prahu) in jih pobiješ z temp nad 40st. Torej v toplo lahko (okol 38st).

Z Mavo sma dans šle v evropo in jedle taboljše sendviče - popečen kruh, pa tuna v kosih pa olivno olje, rukola in sušeni paradižniki. Sicer sma čakale 15 minut (sma misle da je že pozabil) ampak se je splačalo, pa še poceni so. K.u.r.c pa Monti...

Moj ded je pa fajni. Ravno kopa pupo in se i dereta naj ju pridem pogledat (sta v tei v kopalnici on ji pa dela light show). Js bi znorela če bi imela kakega nesposobnjakoviča! Bi ga itak po hitrem postopku odf..... Sem pač mnenja da ded ne le NARDI otroka ampak pomaga pri vzgoji na vse načine. Tu ne maram nekih delitev dela (baba za štedilnikom in za otroke). Pač taka sem.

Zdej me pa spet kličeta....

Neposredna povezava do sporočila: 2908
8.1.2009 20:02:22   
barika
Punce, kje boste zbirale stvari za materinski dom? Jančika nima prostora, da bi skladiščila, jauz pa poleg nje poznam samo še Mvo, Darjo in Ropotuljico sem 2x vidla.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
8.1.2009 20:03:10   
Jančika_
Jaz danes nisem imela nič časa, da bi se dogovorila z materinskim domom, bom jutri. V našem vrtcu smo že zmenjeni za zbiralno akcijo, zdaj moramo še uskladiti z domom. Predvidoma bomo zbirali naslednji teden, tako da bo okvirno v petek odvoz. Verjetno bom zraven pri prevozu, tako da se lahko še me zmenimo in mi pripeljete ali pa sproti poberem. No, več o tem v naslednjih dneh.

Neposredna povezava do sporočila: 2910
8.1.2009 20:09:48   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: darja33

Alo babike!

Z Mavo sma dans šle v evropo in jedle taboljše sendviče - popečen kruh, pa tuna v kosih pa olivno olje, rukola in sušeni paradižniki. Sicer sma čakale 15 minut (sma misle da je že pozabil) ampak se je splačalo, pa še poceni so. K.u.r.c pa Monti...

Moj ded je pa fajni. Ravno kopa pupo in se i dereta naj ju pridem pogledat (sta v tei v kopalnici on ji pa dela light show). Js bi znorela če bi imela kakega nesposobnjakoviča! Bi ga itak po hitrem postopku odf..... Sem pač mnenja da ded ne le NARDI otroka ampak pomaga pri vzgoji na vse načine. Tu ne maram nekih delitev dela (baba za štedilnikom in za otroke). Pač taka sem.

Matr, so bli dobri sendvičiuser posted image , sem kar spet lačna

Kar se pa dedov tiče, se jaz tudi podpišem pod to. Pa še to je, da je mali pri M. ful priden in dobre volje, pusti se mu previjat, oblačit, ko se hranita ni niti ene packe na cotkah, stolu, tleh, stropu..., kar meni niti približno ne ratauser posted image  Pa tud za štedilnikom je boljši od mene, če odmislim goro posode, ki jo pusti za sabouser posted image

Ej, Darja33, jutri bo -10 stopinj dopoldne, grozno, bo treba otrokom rum vmešat v čajuser posted image user posted image user posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
8.1.2009 20:10:47   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Punce, kje boste zbirale stvari za materinski dom? Jančika nima prostora, da bi skladiščila, jauz pa poleg nje poznam samo še Mvo, Darjo in Ropotuljico sem 2x vidla.

Boš ti že vidla Mvouser posted image user posted image user posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
8.1.2009 20:18:17   
skuštrana
Ej, Darja33, jutri bo -10 stopinj dopoldne,

Hm, ravno včeraj mi je moj dragi možek postregel s tole novico, da bo baje drug teden tako
hladno user posted image Jaz imam pregled v torek in moram v Slo, pa saj bom postala ledena kockauser posted image user posted image

Bolančki, ma, me je stran na forum hodit da kaj ne poberemouser posted image Ajde, pozdravite seuser posted image Sploh pri vas Pikecpokec, me spominjaš na Jančikino familijo laniuser posted image

Mi smo ok, vsi...Sploh jaz, ker sem se včeraj ojunačila in stopila na vago pa se nisem še nič zredila..Ja, to je tudi nekajuser posted image

Moj M je tudi super kar se otrok tiče user posted image No, kadar je prisoten in priseben ju oba kar sam porihta (kot je huanita rekla- na svoj načinuser posted image ), lahko jaz sedim na kavču in delam ničuser posted image Samo se potem počutim nekoristno..Ima pa Liza trenutno Miro fazo in je non stop Miro, Miro, Miro..No, meni je tudi pravuser posted image Kadar pa kam grem pa itak, vem da bo vse ok....

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
8.1.2009 20:21:00   
Ropotuljica
Oj
tud jaz bom svojega pohvalila. Itak da jih oni bolje zrihtajo kot me, sam problem je, če smo vsi doma, da potem kar nekak na nas prelagajo vse skupaj ... Kr nekak vejo, da bomo mi porihtale user posted image . Ampak mi smo se uštimali, tako da to zdaj laufa. Da pa ne bi upala kam it? To pa že od rojstav ni bil noben problem. Še ko sem dojila ne

Jaz sem danes imela spet en padec v brezno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ropotuljica -- 8.1.2009 20:22:10 >

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
8.1.2009 20:23:48   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Moj heroj je pa čisto enako sposoben porihtat otroke kot jaz, ko me ni zraven. Če ne še boljšeuser posted image , sicer na drugačen način. Pa ko smo vsi na kupu, kar malo pozabi na to svojo sposobnostuser posted image .

Evo, vse tole dobesedno velja tudi pri nas. user posted image Si sama tudi ne predstavljam, da se ne bi mogla zanest nanj in mu popolnoma zaupat otrok. Se je že naredilo, da sem šla za par dni na službeno potovanje in so se super sami 3je štimali.

Meggi, ti kar pokliči. Če ne bom na kakšnem neplaniranem sestanku, brez problema pridem dol. Pa od 12h do 13h me ni tam, ker grem na kosilo.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
8.1.2009 20:29:21   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica
Jaz sem danes imela spet en padec v brezno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  
Če ti pogovor kaj pomaga, smo tukaj.  user posted image

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
8.1.2009 20:52:58   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Boš ti že vidla Mvouser posted image user posted image user posted image

ups, nisem prej vidla, sory...

bom jst prej tebe vidla, kot ti mene, ker vedno ko te vidim, si ene 100 metrov pred menoj (z mobitelom na ušesuuser posted image )

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
8.1.2009 20:55:33   
barika
Ropotuljica user posted image user posted image

Moj je tud tak, da mu lahko pustim malega ...ampak more bit obvezno sit, ker drugače bi bil skoz na mlekuuser posted image . Lahko grem kamot za 4 ure kam, pa me ne bosta pogrešala in klicala, ker sta v svojem svetu (zlagala duplo kocke), ko primedm domov je pa ponavadi  po igri vse pospravljeno (kar se igrač tiče, druga ne vidi).

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
8.1.2009 21:18:01   
darja33
Mavo popravek. Jutri bo od -9 do -14 (oz. kontra)! Tak da bom vzela kapo pa rokavice. Tamala je pa itak zadekana. Sibirija. Pa čez vikend tudi...
Js se gram smučat!

Ropotuljica, zakaj pa kaj ne pokličeš? Vsaj za eno kavo ali čvek. A si skoz v LJ?

Hmmm, kdaj bomo pa šle v kino??!!! Avstralija še špila?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
8.1.2009 21:22:00   
darja33
Ja še špila. Sem preverla.

Vidim pa da je zdej en ful fajn "babji" film, ki govpori o sodobnih (zajebanih) babah in obdeluje oške. Naslov je Ženske. Kaj če gremo pa to gledat? Ko že glih debatiramo o dedih... Ropotuljica bo tud fajn za tebe...

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
8.1.2009 21:23:44   
darja33
oške? misla sem moške...

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
8.1.2009 21:30:03   
skuštrana
oške?

He, he, samo da niso joškeuser posted image user posted image Če se zmenite za nedeljo, ponedeljek ali torek bi meni tudi pasalo malo v kino po dooolgi pauziuser posted image

Ropotuljica, ne seri, pojdi na google earthuser posted image Sporoča Muser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
8.1.2009 21:34:00   
Jančika_
Jaz bi tudi kaj šla v kino, vseeno kaj (grozljivke hodim gledat z možem, tak da vas naj ne bo strah, da bom kaj takega hotla gledat). Povejte, pa se naslikam.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
8.1.2009 21:35:13   
bela vrtnica
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

oške?

He, he, samo da niso joškeuser posted image user posted image Če se zmenite za nedeljo, ponedeljek ali torek bi meni tudi pasalo malo v kino po dooolgi pauziuser posted image

Ropotuljica, ne seri, pojdi na google earthuser posted image Sporoča Muser posted image

Skuštrana si me prehitela z j-oškami.user posted image  

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
8.1.2009 21:38:39   
bela vrtnica
IZVIRNO SPOROČILO: darja33

Zdej me pa spet kličeta....

Darja tu se pa čist strinjam. Pa mislim, da vse ostale tud.
No, tud MM je kr priden in obvlada vse stvari. Kuha, pospravlja, ukvarja z Zaro....skratka, ga ne bi menjala. Je pa res, da če ne bi bil tak kot je ga ne bi imela. Še dobr da ne bere foruma, bi se mu ful fajn zdelo.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?