|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
6.1.2009 16:49:16   
mavo
O, Barika, bravouser posted image !

Ali mogoče katera ve, kako je z znižanim plačilom vrtca, če nisi oddal vloge lani do 15. novembra? OK, malo sem zakomplicirala. Recimo takole: novembra 2008 je bilo treba oddati vloge za znižano plačilo vrtca za leto 2009. Ali je to veljalo tudi za tiste otroke, ki takrat še niso hodili v vrtec, pa se bodo vpisali aprila 2009, ali lahko tudi takrat oddaš to vlogo? Naš mali se bo načeloma pazil privat, ampak če pa uspemo dobiti vrtec in službeno stanovanje v Lj, potem bo šel pač v vrtec. Zdaj pa gledam po internetu, kaj vse moraš izpolnit, pa sem ugotovila, da bi morala to vlogo že lani izpolnit za letosuser posted image  Upam, da sploh razumete, kaj sprašujem in da katera ve odgovor.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
6.1.2009 18:07:39   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Tako, 3,5 m po omini smrti je danes šel še med angele njen mož, torej moj stari ata...user posted image user posted image user posted image   Prosim, a se lahko neha????!!!! Da nam kako leto kdo ne bi umrl???? Se komaj poberemo, že spet...
kSicer bi letos dopolnil 80 let, darja 33 ne zameri, ampam

OJ Huanita, moje sožalje. Pol sva bili pa s tvojo mamo danes skup v trgovini, ko je črno bluzo kupovala in je trgovki (ki jo očitno pozna) razlagala. ?

Ropotuljica - a bi ti imela čas in voljo v kratkem pregledat in slovnično dopolnit moje priprave za strokovnega?

Barika čestitke, si se nam le pridružila...user posted image

Mavo, ja kr ob vpisu daš tudi vlogo za znižano. Mi smo Marcela vpisali januarja in je takrat dal za znižano pa je bilo ok. Drugače pa na upravno enoto poklič in vprašaj, če je treba slučajno kak mesec prej dat. Konec koncev si le v Ce mi pa v Štorah...

MONTIGNAC

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
6.1.2009 20:23:01   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Ropotuljica - a bi ti imela čas in voljo v kratkem pregledat in slovnično dopolnit moje priprave za strokovnega?

Pokliči, ko boš imela pripravljeno, pa ti bom takrat povedala. Sproti dobivam - prvo rundo že takoj v ponedeljek ob 9.30 zjutraj

mavo, vlogo oddaš ob prvem vpisu v vretc. Potem pa isto leto do 15. novembra še enkrat za prihodnje leto

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
6.1.2009 20:25:59   
Janeja
Barika user posted image , čestitke! Lepo nosečnost, brez slabosti ti želim.

Mavo, vlogo za znižano plačilo vrtca oddaš pred vpisom v vrtec. Do 15. novembra je veljalo le za otroke, ki so že v vrtcu. Jaz vem, da sem za Leo vložila isti dan, ko je začela hodit v vrtec, ker smo pač čez noč izvedeli, da se je našlo prosto mesto zanjo. Pa so vse pravočasno uredili. Itak se vrtec plačuje za mesec nazaj.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
6.1.2009 20:52:36   
teta beta
Barika, čestitke!!!

Pa vse najboljše K. za 4. rojstni dan!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
6.1.2009 20:58:31   
Ropotuljica
A pozna katera kakega dobrega, fleksibilnega in ne predragega mizarja? Rada bi dala delat vgradno posteljo.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
6.1.2009 21:09:45   
snorlax
Ropotuljica, jaz poznam enga, ki nam je delal stopnice. Samo smo mal dolg čakali. No, večkrat ga je bilo treba spomnit, da smo že na vrsti. Če hočeš, ti dam cifro na privat ali pa ti pošljem SMS.

Barika, čestitke! user posted image To se pravi, nekje konec poletja bomo navijale zate, kajne? user posted image

Mavo
, po moje nisi nič zamudila. Pokliči na občino ali na sedež vrtca. user posted image

Teta beta, unih zapestnic, ki so jih obljubili za podarjene igračke, nismo nič dobili. Če dobimo, ti jo nekako pošljem. Upam, da ne zameriš. Meni se itak ne gre zanjo, ampak sem ti jo obljubila. Drugače je bilo pa zbranih ogromno igrač, okoli 15.000 komadov oz. dobri dve toni. Evo link: http://www.policija.si/portal/szj/szj_prikaz_det.php?id=2780

Lepo se imejte! user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
6.1.2009 21:15:41   
Ropotuljica
Snorlax, pošlji plis. Lahko na ZS. Naredu bo pa zihr prej kot midva sama, ampak dražje bo tud, ampak j.... gauser posted image

Ej, se nisi ti malo zmotla  v svojem podnapisu?? tam pri minusu? No, upam, da ti gre na bolje. jaz imam ravno danes spet en tak slab dan, kar se tiče kil. tehtam se ne, ker itak gre samo gor, odkar sem nehala z M in začela migat

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
6.1.2009 21:35:23   
žanek
Barika, čestitke za user posted image !

MarjanaR, vse najboljše K. user posted image user posted image !

Janči, hlače gotove, kdaj se vidimo? Jutri nas ni, potem pa ni problema.

Neposredna povezava do sporočila: 2859
6.1.2009 22:11:40   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

A pozna katera kakega dobrega, fleksibilnega in ne predragega mizarja? Rada bi dala delat vgradno posteljo.

jaz poznam enega, ki mi je naredil previjalno mizo. lahko pogledaš na www.ekokamra.com, tam je tudi njihova telefonska. aja, pa če boš klicala, povej da te jaz "pošiljam" bo mogoče malo cenejeuser posted image

Punce, hvala za čestitke, ful je čuden občutek, ker se sploh ne počutim user posted image  - čist drugače kot prvič.

Neposredna povezava do sporočila: 2860
6.1.2009 22:12:57   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: barika

jaz poznam enega, ki mi je naredil previjalno mizo. lahko pogledaš na www.ekokamra.com, tam je tudi njihova telefonska. aja, pa če boš klicala, povej da te jaz "pošiljam" bo mogoče malo cenejeuser posted image

Punce, hvala za čestitke, ful je čuden občutek, ker se sploh ne počutim user posted image  - čist drugače kot prvič. rok je pa tam nekje 5.9 - moj pravi, da čisto po planuuser posted image  (moški - le kdo bi jih razumel, men je pa važno, samo da bo vse ok)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
6.1.2009 22:41:37   
Jančika_
Žanek, bomo prišli pa v četrtek. Itak je že cela uzbuna, ker nismo bili že taaak dolgouser posted image .

Ropotuljica, žal ne poznam nobenega mizarja.

Punce, jaz sem pa malo šokirana zaradi tegale plinauser posted image . Mislim, na kraj pameti mi ni padlo, da se lahko zgodi kaj takegauser posted image . V hiši imamo sicer dve peči, plinsko in na trda goriva, pa vseeno. Bomo imeli redukcije ali kajuser posted image ? Kot v Jugi, madona, a se katera še spomni večerov ob svečah in vožnje na parne/neparne dni?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
6.1.2009 23:02:51   
Janeja
Ropotuljica, lahko ti priskrbim št. mizarja, ki je mojemu tastu in tašči ravno pred prazniki naredil novo posteljo za 250 EUR. Je sicer "navaden" posteljni okvir iz masivnega lesa, le višja je kot so običajne. Koliko bi bila pa vajina vgradna varianta pa lahko sama vprašaš.

Jančika, tale plin tudi meni ne gre iz glave. user posted image Pri nas imamo sicer peč na olje, pri mojih doma v Žalcu pa so odvisni od mestnega plinovoda. Sicer pravijo, da se gospodinjstvom ni treba bati, ampak tudi včeraj so še trdili, da do popolne zapore ne more priti, pa je danes tukaj. user posted image Ne vem no, tole res hudo diši po starih časih.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
6.1.2009 23:08:37   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Kot v Jugi, madona, a se katera še spomni večerov ob svečah in vožnje na parne/neparne dni?

na srečo ne.user posted image , je pa kr kriza tole, me je kr šokiralo..kaj za user posted image  imamo Slovenci z Rusi in Ukrajinciuser posted image in njihovimi spori.

Verjetno bo treba v bloku naredit zalogo plinskih jeklenkuser posted image , potem bo šl pa še elktrika v tri krasne, potem bo pa šele "super"user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
6.1.2009 23:33:15   
Jančika_
na srečo ne.user posted image

Ti si mladičuser posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
6.1.2009 23:43:47   
barika

na srečo ne.user posted image

Ti si mladičuser posted image .

user posted image  user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
7.1.2009 4:41:53   
snorlax

Punce, jaz sem pa malo šokirana zaradi tegale plinauser posted image . Mislim, na kraj pameti mi ni padlo, da se lahko zgodi kaj takegauser posted image . V hiši imamo sicer dve peči, plinsko in na trda goriva, pa vseeno. Bomo imeli redukcije ali kajuser posted image ? Kot v Jugi, madona, a se katera še spomni večerov ob svečah in vožnje na parne/neparne dni?

Ja, na žalost sem toliko stara, da se dobro spomnim tega, da so se moji starši in sosedova dva organizirali tako, da so se en dan vozili vsi štirje z našim avtom, drug dan pa s sosedovim. Fora je bila, ali je bila zadnja številka registrske tablice sodo ali liho število. In so imeli potem lepo razdeljeno po dnevih. In je čisto funkcioniralo. Vsi so ubogali. Ja, to je pa bil socializem. user posted image Si predstavljate, da bi zdaj to naredili? Po moje bi bilo več kršiteljev, kot onih, ki bi se vozili ob pravih dnevih.

Pa spomnim se, da ni bilo praška za dobit in si ga moral naročit, potem pa sva z mamo stale po dve, tri ure v vrsti v trgovini za kilo, dve praška.

Za plin me ne skrbi, ker ga pri hiši nič ne uporabljamo, a bojim se, da ne bo ostalo samo pri plinu. Bolj me skrbijo podatki, ki sem jih nekje prebrala, da 9 ali koliko svetovnih korporacij obvladuje 70% zalog žita na svetu in baje, če bi 15 korporacij stopilo skupaj, bi lahko zaprli trg hrane in vode ter tako povzročili lakoto na vsem svetu. user posted image   Eh, bolje, da ne študiram kaj takega.

Ej, se nisi ti malo zmotla  v svojem podnapisu?? tam pri minusu? No, upam, da ti gre na bolje. jaz imam ravno danes spet en tak slab dan, kar se tiče kil. tehtam se ne, ker itak gre samo gor, odkar sem nehala z M in začela migat

Žal se nisem. user posted image Res sem dala dol lani 26 kg, a sem ga od poletja naprej po malem sračkala, najbolj pa v veselem decembru in dobila nazaj 8 kg. Zdaj sem od 1.1. spet pridna, a opažam, da gre zelo počasi dol, ne tako kot lani. Verjetno zato, ker letos v bistvu nadaljujem, lani pa je bila totalna sprememba prehrane.

Številko od mizarja ti bom pa poslala na GSM. Dela pa razno pohištvo, tako da bi verjetno znal naredit tudi posteljo.

Lep dan vsem! user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
7.1.2009 7:08:42   
jerebica
Ropotulica na ZS ti pošljem številko mizarja je od moževe sestre mož in mislim, da je kr ugoden.
Barika user posted image user posted image user posted image

Plin mi mamo hvala bogu še pečko na drva v dnevni je pa res da bi v najslabšem primeru morali tud vsi 4 spat v dnevni.

Nič jaz nisem še nič kaj boljš, imam vneto grlo, tako da komaj požiram in bom morala k zdravniku Darja 33 nimam tvoje telefonske da bi te nasrakala za kakšen recept, delaš pa menda šele v petek? Čimprej se morem prepisat k tebi, me kr mal najeda it 30 km daleč k zdravniku.

Naj vam še povem da je R. rokica na srečo ostala brez mehurčkov ima pa pordečelo kožo. Revček moj.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
7.1.2009 8:10:00   
marjanaR
Barika, čestitkeuser posted image user posted image user posted image .

PLin? Mi tudi kurimo nanj. Hm? V krizi je navadno spočetih več otrok ... Zakaj že?

Včeraj me je v podhodu uščipnilo v hrbtenici, sem že razlagala. Porčičana, danes me boli cel hrbet.

Kajin komentar včeraj: "Maja in Nataša sta pa tako prijazni gospe. A ne, mami?"

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
7.1.2009 8:10:30   
marjanaR
In hvala za čestitke za Kajin RD.

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
7.1.2009 8:11:26   
darja33
Alo!

Jao, sami pacienti...
Jerebica, ti pošljem na ZS številko. Dns bom doma in v mestu, se lahk slišma. Lahk pa tud greš dat kri, pa se js tam zmenim, al pa v kake kafiču nardia pregled. Al pa na blef dam tablete?!

Dans jo pa še js mahnem po razprodajah, če je kaj ostalo...

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
7.1.2009 9:23:12   
mbd0411
Jančika,jaz se še kako spomnim,ko smo čakali v vrsti,da smo lahko kupili kavo in prašek.user posted image Pa parne in neparne tablce...hahaha
Takrat se je veliko v Avstrijo hodilo.
Mene so vedno zasipali s tistimi velikimi lizikami in pokalicami,ko jih danes naši mulci še pogledajo ne,pa Milka čokolada kako je bila dobra..mmm...
Hvalabogu kurimo na drva,kar po domače diši in je ful toplo.Malo je treba drva premetavat in se rekreirat strahu pa le ni,da bi drv zmanjkalouser posted image user posted image
Saj bo tale kriza mimo.Nam je šlo prelepo,pa nismo cenili.Zdaj se pa nazaj obračamo.
Pozitivno,saj bo..
Jaz si želim samo,da jeseni službo najdem tako,ki bo vsaj plačana.I(mama slabe izkušnje.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
7.1.2009 11:21:08   
HuAnita
Barika, čestitke! user posted image user posted image user posted image  user posted image

Plin - kriza! Mi imamo plin, čeprav dolgorčno ne bo panike po mojem. Saj bo še tudi za druge energente kriza, brez skrbi. Malo 'šparanja' pa nam tudi ne bo škodilouser posted image , včasih kar pogrešam socializem..... Mi imamo plin, hvala bogu tudi kaminček, tako da nekako bomo že, če ne, se bomo pa bolj stiskali...user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
7.1.2009 11:38:26   
pikecpokec
Živjo!
Spet sem doma - tokrat zaradi tamalega. Driska tko da kr teče od njega. Jst ne vem kdaj se bomo spravili k sebi. Pa tko dobro je že kazalo! Je pa že takoj po novem letu malo sračkal - tko, po dvakrat na dan precej tekoče. Potem je bil v nedeljo vredu, tko da je šel v pon. v vrtec. Evo, dans pa spet! Je pa baje to normalen potek črevesne okužbe. Upam sam da ne bo začel še bruhat.
Je pa pojedel pol zavitka prepečenca, pa kr precej čaja iz suhih borovnic je spil (juhej, spet bo mel kaj za pokakat user posted image )

Pa glih dans ko sem mislila it k sodelavki, ki je za božič rodila. Evo, zdej pa spet boljše da nekaj dni ne hodim, da jim kakega virusa ne prinesem user posted image .

Dejte mi povedat, kok rihtate z bolniškimi? Pri nas je kr samoumevno da sem jaz doma, vsaj prvi dan, dokler se ne organiziramo. Ful me že jezi, ker ma mož tko blesavo šefico da mu ful teži, kljub temu da si vzame dopust, ne pa bolniške user posted image . Moj šef je sicer razumevajoč, ampak kr naprej pa tud ne morem bit doma. Moja babica je sicer doma, ampak tkole driskajočega ga pa tud ne more rihtat, navsezadnje je stara že skor 80 let. Za par uric že gre, za cel dan pa ni šans, čeprav ona pravi da bi mogoče šlo. Potem si pa kdaj še babice in dedki vzamejo dopust, pa moja sestra vskoči ko nima faksa... pa nekak skombiniramo.

Aja, pa še tašča je dans na eni kr težki operaciji črevesja, tko da me še za njo skrbi.

Ampak, ostajam optimist, pa čakam da bo konec te k.u.r.č.e.v.e. zime, da malo pridemo k sebi.

Lep se mejte

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
7.1.2009 12:06:16   
Naty*Taja
Ok Ropotuljica, ti sporočim, takoj ko mi uspe vse pregledat in napisat.

Punce, vse rabite Darjo... jaz bi pa lepo prosla, če pozna ktera kakega fajn zobarja, ki bi me vzel... Janči..a ti hodiš k atiju?...

Pa Angelsound, a ga ima katera slučajno za prodat? Al pa ve za ktero, ki ga ima. Nov je tak drag...

MONTIGNAC

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.