|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
31.12.2008 10:22:28   
darja33
Ropotuljica, kaj je novga?

Kak si ti (čokolada in banane?), pa Š je že vredu? Ka boste dans počeli?

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
31.12.2008 10:27:36   
Ropotuljica
Darja .... čokolada in banane?????  Top Fit??

< Sporočilo je popravil Ropotuljica -- 31.12.2008 10:28:09 >

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
31.12.2008 11:26:55   
skuštrana
Snorči, meni je bila pa muka v porodnišnice, drugič sem že itak sama podpisala, da grem predčasno domov (bi morala ostat še en dan)...Kaj pa vem, se  mi zdi čisto brezveze da dam čepim, če se pa lahko doma cartam s svojimi..Ni je čez domačo posteljouser posted image V prvo nisem v porodnišnici nič spala, ker se je najprej jokala naša čebela, potem pa od cimre..Domov sem prišla kot cota.V postojni imajo pa tako zanič postelje, da ne moreš spat, ker te vse boli..Ma, doma je najlepše...user posted image

Ropotuljica, a pakirašuser posted image

Lepo se imejte zvečer pa srečno v 2009 user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
31.12.2008 12:57:16   
snorlax
Mavo, tamali je povedal, da je pikica v trebuščku. user posted image   http://www.youtube.com/user/margucvojko

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
31.12.2008 13:09:11   
mavo
Namesto v mesto, smo šli mi raje v otroško ambulanto. Naš mali je od petih zjutraj, ko se je prvič zbudil, tako neutolažljivo jokal, da sem posumila na vnetje ušesa. Na žalost je zdravnica to potrdila. Vneto ima desno uho, pa vročina je najbrž od tega, dobili pa smo AB - hiconcil, pa kontrolo čez en teden. Aja, smo šli ob 10:15 od doma, prišli pa pred 20 minutami. Je skoraj tako, kot da bi bili v mestuuser posted image , samo brez zakuhanega vinčka. Ma, glavno da ni kaj hujšega, eno uho bomo pa že porihtali.
Darja33, daj še namesto mene rukni enega zakuhanega, al pa dva. Ropotuljica, upam, da ste že na poti v južne kraje, al pa vsaj na rajanju v mestu.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
31.12.2008 13:10:14   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Mavo, tamali je povedal, da je pikica v trebuščku. user posted image   http://www.youtube.com/user/margucvojko

Ja, sem vidlauser posted image . Kaj pa pri vas, a je že kaj boljše z malim?

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
31.12.2008 13:30:29   
Janeja
Ojla vse čveke in bolniki.
A ste kaj boljše? Snorlax, kako kaj mali? Mavo, čim manj joka in naj vam AB čim prej prime. Vneto uho zna fejst bolet. user posted image

Pri nas je pa od vseh viroz in vnetij ostal pri Lei in Janu le še kašelj. Filam ju s Prospanom in čajčki in upam, da se kmalu znebimo tudi tega.

Jaz sem pa tako pridna, da še sama sebi ne verjamem (BERI: "cepec neumni, kaj si navlečeš na glavo med prazniki"  user posted image ). Včeraj sem spekla potico in skuhala čokoladni liker (no vsaj nekaj dobrega user posted image ). Danes pa imamo pri nas silvestrovanje. Na večerji imam 8 odraslih in 4 otroke. Juhuuu, namesto ven, lahko grem kar v kuhinjo. user posted image Pa saj na koncu vem, da se bomo imeli super, sam tele priprave...

Lepo silvestrovanje, pa predvsem zdravo Novo leto 2009!

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
31.12.2008 13:58:49   
barika
Janeja, ko bi ti vsaj kdo drug skuhal, vi pa samo pri vas pojeste, bi bilo super,a?user posted image

Mavo, bogi mali, hitro se naj pozdravi in upam, da bo leto 2009 leto brez bolezni, za vse, brez izjem!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
31.12.2008 15:44:30   
snorlax
Naš tamali je že dva dni brez vročine, živahen kot vragec in spet nazaj tisti stari nagajivi škrat. Ostal nam je samo smrkelj in kašelj, a to se še zna vlečt nekaj časa. Danes sva vseeno šla za pol urice na sveži zrak.

Janeja, ubogica. Saj boš hitro porihtala, potem pa tudi uživala. user posted image

Mavo, pozdravite se! user posted image

Uživajte maksimalno, kjerkoli že boste. Midva s tastarim bova verjetno čepela pred TV ali pa bom jaz zaspala s tamalčkom ob osmih, dec pa na kavču. Skratka, večer kot vsak drug. user posted image Ponavadi po polnoči pride kdo od sosedov voščit. Ej, to vošavanje okoli žlahte, to mi je pa nekaj najbolj...user posted image

Od jutri pa spet MONTI! user posted image Danes se ga še nažerem.user posted image No, saj imam deci dost, da se ne bi katera zgražala.user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
31.12.2008 16:48:23   
Naty*Taja
Hojla! Evo, da vas še jaz malo letos pozdravim. Čez kako urco jo mahnemo v Celje - Janeja sem mal na boljšem letos, kot ti, ker bodo drugi mene razvajali! user posted image
Bomo tudi tri familije skup - spričicami.
Bethany - kok ste luštni! Sem mal album prečekirala, ker na blogu še ni blo nič novga nazadnje! user posted image Je Marko skoz na tekočem... user posted image
Evo jaz pa bom letos sam kak deci šampanjca, pol mi pa itak že slabo rata, pa ne smem več...user posted image
Se pa tudi jaz veselim novega leta, čeprav mi je tole bilo tudi zelo všeč, pravzaprav sploh ne vem, kdaj je minilo...

Enga srečnga pa zdravga vsem skup!!!
   pa se pišemo drugo leto!!

MONTIGNAC

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
31.12.2008 19:18:15   
mbd0411
Upam,da lepo praznujete,se veselite novega,pošteno zaplešite,spijte kaj konkretnega....
V glavnem lepo se imejte in veliko se smejte

SREČNO

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
31.12.2008 19:28:15   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

....
Bethany - kok ste luštni! Sem mal album prečekirala, ker na blogu še ni blo nič novga nazadnje! user posted image Je Marko skoz na tekočem... user posted image
.....

Enga srečnga pa zdravga vsem skup!!![/color]   pa se pišemo drugo leto!!

Hoj, Naty, hvala za lepo posrečeno čestitko! Mi smo letos leni (beri: ni časa) za pošiljanje voščil. Pa vseeno: srečno in zdravo novo leto vsem štirim plus mali pikici. Uživajte. user posted image

Ti kar čekiraj blog (bo recimo, da kolikor toliko ažuren - danes je že zadnja letošnja objava) pa v album tudi postopoma dodajam par slikic. user posted image

Ok, Celjanke in okoličanke: lepo silvestrovanje, čimmanj petard (danes že cel dan nekaj poka v naši okolici) pa (po)srečen skok v novo leto!!

Se tipkamo drugo leto. cau

Neposredna povezava do sporočila: 2787
31.12.2008 19:29:30   
Bethany

...
Od jutri pa spet MONTI! user posted image Danes se ga še nažerem.user posted image No, saj imam deci dost, da se ne bi katera zgražala.user posted image

Ja, js se ti pa z Montijem pridružim v ponedeljek, vikend je še rezerviran za ostanke decembra in praznovanje mojga RD. user posted image user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
31.12.2008 20:51:20   
Jančika_
Punce moje drage, srečno in veselo novo leto. Da bi bili zdravi in bi imeli za sproti, pa bo kar vredu, a neuser posted image . Rada vas imam.

Pa toplo mi je od kuhanega vinčka, nekaj si pa mora človek privoščiti. Možek je šel laufat (jaz si ne upam zaradi petard), prijatelj na drugem kompjutru strelja slabe fante, jaz si bom pa na dvd-ju pogledala Stvor, ko drugače ni cajta. Tolk za letos, lepo se mejteuser posted image !

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
1.1.2009 9:49:44   
snorlax
Jutroooooo!user posted image

Evo, kako smo preživeli včerajšnji večer in noč. Z dedcem sva izkoristila priložnost, ko sva bila sama v bajti (tamali je spal) in se malo cartljala po dolgem cajtu. Potem sem šla jaz spat, dedec pa je gledal TV. Skratka večer, kot vsi drugi prej. Ob 11.00 zvečer sem se še nažrla enga konkretnega sendviča, od danes zjutraj pa sem spet 100% fenica Montija.

Tako, da...Bethany, če hočeš, nas najdeš tu:

http://www.ringaraja.net/forum/m_821209/mpage_173/key_/tm.htm#3581607

http://www.ringaraja.net/forum/m_3478475/mpage_5/key_/tm.htm#3581610

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
1.1.2009 12:53:16   
Bethany

Jutroooooo!user posted image

Evo, kako smo preživeli včerajšnji večer in noč. Z dedcem sva izkoristila priložnost, ko sva bila sama v bajti (tamali je spal) in se malo cartljala po dolgem cajtu. Potem sem šla jaz spat, dedec pa je gledal TV. Skratka večer, kot vsi drugi prej. Ob 11.00 zvečer sem se še nažrla enga konkretnega sendviča, od danes zjutraj pa sem spet 100% fenica Montija.

Tako, da...Bethany, če hočeš, nas najdeš tu:

http://www.ringaraja.net/forum/m_821209/mpage_173/key_/tm.htm#3581607

http://www.ringaraja.net/forum/m_3478475/mpage_5/key_/tm.htm#3581610

Jutroooo! Ja, se vam pridružim v kratkem! user posted image user posted image Moj cilj: vsaj - 8 kg!! user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
1.1.2009 14:42:47   
Meggi
PRESKOČILI SMO V NOVO ZGODBO 2009!

Naj bo SREČNO,  posuto z osebnim zadovoljstvom in mirom, ki nam bo prinesel čas za stvari, ki jih imamo radi.

Naj bo ZDRAVJA za vse, posebno male pikece, atije in mamice, da jim ostane energije za aktivni čarobne trenutke z otroci.

Naj bo NORO ZABAVNO in malo odbito, da lažje prebrodimo vsakdanje skrbi!

A ja pa na DOBRE CELJSKE ČVEKE!

VSE DOBRO VSEM, da vse pridete pod svojo streho, zadovoljne in polne moči!

Veseli štart v NOVE IZZIVE!

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
1.1.2009 17:36:58   
pikecpokec
Punce moje, želim vam vse lepo v letu 2009!

Mi smo si privoščili en tak na izi večer, k nam sta prišča sestra in njen fant, pa smo malo špilali družabne igre, dremali, jedli...  V glavnem, jst sem že pred polnočjo komirala na kavču user posted image (pa ne od pijače, ampak zato ker enostavno še nisem sposobna dolgo bedeti).
Zdej je pa tamali šel na počitnice, jst sem si pa pripravila eno fajno kamilčno inhalacijo za moja pljuča. Tko da se grem mal zadet user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
1.1.2009 22:30:14   
Janeja
Lep pozdravček v novem letu! Naj bo zdravo, veselo, polno lepih presenečenj in polno izpolnjenih želja!

Mi smo zadnji dan leta preživeli - komaj. Pa ne toliko zaradi kuhanja, kot zaradi nažiranja pozno v noč. user posted image   Otroka sta bila popoldne super pridna, P. mi je ves čas pomagal in naredila sva eno prav luštno pojedino. Hladilnik imam še danes nabito poln, čeprav smo od mize odšli kot user posted image
Bilo je luštno, sem pa vesela, da sem zdaj 2 leti fraj, ker so na vrsti za silvestrsko večerjo drugi.

Današnji dan je bil pa pravo nasprotje. Sem se cal dan pustila razvajat. Spali smo do 10h, ob 12h nam je uspelo zlezt iz pižam in smo šli na kosilo k moji mamici. Tam smo uživali cel dan, zvečer sva samo otroke spat spravla. Če drži, da se leto odvija nakako tako kot njegov prvi dan, potem bo kar za zdržat. user posted image

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
2.1.2009 7:40:20   
Naty*Taja
Hojla v novem letu! Mi smo silvestrsko noč preživeli čist lepo - nič preveč žrtja pa sam dva deci šampanjčka in jaz sem bila drug dan super, ostali pa ... so kr neki vodo pili. Otročki so bili pridni, tak da upam, da bo celo leto tako. Spali so prvega do pol devetih zjutraj, s tem da je šel naš tavečji šele ob enih spat! Mala pa ob 10. Smo pa mi kr pri kolegih prespali in ostali še drug dan na sarmi, nakar smo šli domov na popoldansko spanje in potem k taščici v spodnji štuk na večerjo. Fino, po moje bo kr držalo, da bo približno celo leto tako.
Se mi je pa danes sanjalo, da sem rodila in mi niso pokazali mojga dojenčka, ampak so ga kr odnesli, mene pa odpustili user posted image .Potem se pa iskala to dete... no ja, res grozno in upam, da ne bo res tako.user posted image
Snorči
, a takle zgleda tvoj vsakdan? Mislim cartanje pa to?user posted image Zdej pa gremo punca v nove zmaga s kilogrami. Sej po porodu se ti verjetno spet pridružim, čeprav ga že zdej po tavečjem izvajam in zaenkrat ni šlo še niti za kg gor! In upam, da tako ostane čim dlje.
Bethany
- sem že študirala na tvoj rd! Enga tretjega imaš  skup z Barotom, a ne? Madona, če bi si jaz kaj drugega tudi tako zapomnila, kot rojstne dneve. Sicer pa vse naj naj in čimveč lepega z vajino Elino. Sploh nisem vedla, da je U tak čustvek! Kak fajnga atija ima Elina, da o mamici sploh ne govorimo. Aja- kar se Montija tiče, bi mogoče najprej poskusla, kaj bo z mlekcem (sej se še dojita, a ne?). Enim namreč paše in ni nič narobe, drugim pa mlekec usiha, a ne Janči? No vsaj men bi!

MONTIGNAC

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
2.1.2009 8:05:06   
marjanaR
Ojla! Kratko in jedrnato - SREČNO 2009 (hm, to sem z neta prepisala)!!!!!!

Mi zaključujemo zgodbo oz. smo sklenili krog. Na prehodu v novo leto je začel bruhat G. Zdaj smo vsi že bili na vrst. Upam, da bo zdaj mir.

Pozdrav

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

Neposredna povezava do sporočila: 2796
2.1.2009 10:01:42   
mbd0411
Monti????user posted image

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
2.1.2009 10:36:22   
snorlax
Ojoj. Pozdravite se vsi bolančki, veliki in mali. user posted image

Mbd, Monti=Montignac. user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
2.1.2009 11:06:14   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

...

Bethany - sem že študirala na tvoj rd! Enga tretjega imaš  skup z Barotom, a ne? Madona, če bi si jaz kaj drugega tudi tako zapomnila, kot rojstne dneve. Sicer pa vse naj naj in čimveč lepega z vajino Elino. Sploh nisem vedla, da je U tak čustvek! Kak fajnga atija ima Elina, da o mamici sploh ne govorimo. Aja- kar se Montija tiče, bi mogoče najprej poskusla, kaj bo z mlekcem (sej se še dojita, a ne?). Enim namreč paše in ni nič narobe, drugim pa mlekec usiha, a ne Janči? No vsaj men bi!

Hoj hoj, hvala za čestitke! user posted image ja, jutri obrnem dvojko v trojko. Madonca je čas zbežal skozi dvajseta... user posted image dobra si, Naty, da si zapomneš datume rd-jev, js niti slučajn ne vem, razen za ta bližnje, pa še tiste včasih kontroliram v koledarčku user posted image

Kar se pa Montija tiče, mal me res skrbi glede mlekeca, zato bom ubrala tako rahlo varianto, predvsem moram ukinit sladkarije, pa bel kruh, pa mal več sadja in zelenjave zaužit. pa ne bi smelo biti prevelikega šoka za tvorbo mleka... upam! Kaj pa povzroči, da usiha??

Ja, Elina si je pa res super atija zbrala user posted image user posted image !!

Neposredna povezava do sporočila: 2799
2.1.2009 12:59:11   
mbd0411
Kje najde ticker za otrokovo starost,kar za nosečnost jih najdem????
Aha,Monti... sem si potem prebrala..
Je kar za probat,samo šele potem,ko nehamo dojit.
Bethaniy,se pridružujem-sladkarije stran.Joj,če jih je pa toooliko.Zaloge ful.Vsi samo sladkarije nosijo,kavo,jaz bi bla pa ful vesela kompota npr,
Zdaj grem pa torto pečtuser posted image user posted image user posted image ,ja no,če ima pa moj rojstni dan v nedeljo pa jo jutri namažem,pa okrasim,popoldan pa pridejo pojest še tisto kar mi je ostalouser posted image ..

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.