|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
27.12.2008 17:55:55   
skuštrana
Smrčka, user posted image

Snorči,
držita se...

Joj, te bolezni. Grem kar trkat nekam...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
27.12.2008 19:08:54   
mbd0411
Janeja!

Če bo kaj potrebno mi javi.Ne vem kam naj dam oglas,da podarjam 2 vozička.Globok in športen,sta malo starejša,a še vedno uporabna,saj jih še kar veliko vidim na "cesti".Sama imam sposojenega,drugače pa bi imela katerega od teh,saj sem jih oprala in pripravila za uporabo.Bom pa slikala in prilepila slikco,če katera to želi.
Koliko so kaj bili težki vašiuser posted image pri dveh mesecih???Če se še spomniteuser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
27.12.2008 19:13:57   
sonček85
evo javljam ,se vam po več kot 2 mesecih,malo sem vas zanemarila ,a nisem pozabila na vas.Naty kako sste kaj in kako je kaj tetka Saša

No naj vam povem ,da lepo napredujemo in da smo že težki okoli 600g in veselo brcamo,rastemo in nagajamo mami in atiju ,ki me hočeta božat a neham brcatuser posted image user posted image user posted image
Mami se je zredila za 6kg  in komaj čaka naslednji pregled ,ki bo komaj 22.1

vSEM želim kar se da lepe praznike in naj bodo beliuser posted image user posted image user posted image
Srečno v letu 2009

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
27.12.2008 19:46:55   
mbd0411
Sonček85,sem videla pri aprilčicah slikce od božička.Kje si jih našla?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
27.12.2008 21:52:56   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja
Jančika, super ideja, da bi naredili akcijo v vrtcu, ampak bi se prej vseeno rada dogovorila z upravnico. Je to le en tak projekt, da se bo verjetno tudi javno govorilo... Ti potem posredujem njeno telefonsko in se boš za podrobnosti kat ti naprej dogovarjala. Se strinjaš?

Ja, seveda, tako sem si tudi predstavljala. V javnost pa ne bi šli, vsaj do zdaj ni bilo tako, pač kolikor gre od ust do ust. Fajn, da vem, da rabijo tudi oblačila. Z mojimi si sicer ne more pomagati veliko žensk, ampak mogoče pa vseeno kateri prav pride. Do zdaj sem jih dajala na razne druge konce, mi je pa materinski dom bolj simpatična varijanta.

No, v končni fazi ni od nas noben šel na Mačka Murijauser posted image . Najprej sta mulca dopoldan tako zganjala, da sem rekla, da ni šans, da peljem oba na javni in še kulturni plac. Tako da sem prosila mamo, da bi peljala Vasjo. Nakar je Vasja naredil tako sceno, da ni bilo varijante, da gre kam na lepše in sem rekla, OK, naj gre pa Kajetan. Popoldan je prišla na obisk Jerebica s fantoma in ko je moja mama prišla po Kajetana, se mu je spipalo in ni hotel iti, kričal je kot zmešanuser posted image in je hotel ostat doma z Vasjo in Maksom. Potem sem mislila, da bi ipak šla Vasja in Maks, pa tudi onadva nista hotela, ker so raje imeli v sobi temo in so si svetili s Strela Mkvin lučkamiuser posted image . Tolk o kulturiuser posted image .

Snorlax je še v bolnici, malemu je vročina padla, ne vejo pa, kaj mu sploh je.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
27.12.2008 22:24:28   
barika
Janeja, pri meni se bo še našlo kaj ženskih oblačil. ampak bom šele nekje naslednji teden delala čistko, ko bom imela mir pred mojim.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
27.12.2008 22:33:56   
skuštrana
Janeja, jaz ti bom tudi pripeljala škatlo ženskih oblačil, ko bom v Slo user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
27.12.2008 22:57:51   
smrček
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

s Strela Mkvin lučkami .

Jančika hvala za tole poimenovanje. Zadnjič sem pri Neckermannu kupila spodnje gatke za Gašperja s temi avtomobilčki in po prvem dnevu k jih je imel za v vrtec, mi domov prpelje, da ma Stelakvirauser posted image na gatkah. Jojme, kdaj bom znala poimenovat vse risane likeuser posted image  Aha, Ančika mi je pa skos trdila, da ima v vrtcu prijateljico Titanouser posted image  v prevodu Tia Tanjouser posted image

Sicer pa mijima dvema tudi čist odklopi ko pridejo obiski in počneta vse nemogoče stvari, samo da pritegneta pozornost. Ob zadnjem obisku pri nas (bil je par brez otrok!?!) je Ančika zlezla za sedežno, potem pa ni mogla več ne naprej in ne nazaj user posted image  Jojme, kaj sta si onadva mislila o nas?  Verjetno smo dobili vzdevek Razjarnikoviuser posted image

Na hitro sem preletela par strani nazaj. Najprej moram čestitat novim nosečkam, sem full vesela in prijetno presenečena, da ne bova samo midve s Skabiko pr treh. Tistim, ki pa tretjega še načrtujete, pa želim, da vam čimprej uspe.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
28.12.2008 0:02:13   
jerebica
Jančika hvala za tole poimenovanje. Zadnjič sem pri Neckermannu kupila spodnje gatke za Gašperja s temi avtomobilčki in po prvem dnevu k jih je imel za v vrtec, mi domov prpelje, da ma Stelakvira na gatkah. Jojme, kdaj bom znala poimenovat vse risane like Aha,

ja Smrčka tole sem pa js tud mogla eno mamico vprašat ko mi je M. doma razlagal, da bi mel majčko Strankvinc. Me je tista mamica kr mal debel pogledla kako da ne vem,..hmuser posted image
Lep da si se nam spet pridružla

oooo alarm Rudi hoče nami nami.....pa pa

Držimo pestke za Snorlax da pridejo čimprej domov in da ni nič hudega!

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
28.12.2008 1:48:27   
žanek
Čer user posted image .

Skuštrana, hvala za odgovor. Cicibanke tud meni niso všeč, ker so res full trde, samo na začetku pri Ž. še to nisem takoj vedela in sem jih nekaj nabavila. So kot novi, v bistvu še vsi čevlji in copatki od Ž. in mi je kar škoda nove kupovat. Sem pa nekaj brala na netu, da kao ni fajn, da otročki nosijo že nošene čevljčke (na začetku), pa sem bila zato malo v dvomih in me je zanimalo vaše mnenje.

Snorlax in Smrček, user posted image , držite se user posted image !

Janeja, tudi meni je dva dni nazaj "crknil" računalnik, gor pa vse slike od N. (ki jih še nisem posnela), vsi dokumenti user posted image ... , pa ga je moj stručko hb rešil. Kok sma snemala, ko je samo malo znaka pokazal da še diha user posted image . Jah zdej mi je smešno, takrat mi pa ni bilo.

Mbd0411
, glede teže pri dveh mesecih, prvi 6 kg, druga 5,7 kg.

Glede Strele Mkvin, Stelakvira, Strankvinc ... user posted image , mi imamo risanko na dvd, če bi jo katera imela, ji posnamem. Je pa full dobra risanka, z U. sva jo že 100x zraven pogledala in se še vedno full nasmejima.

Vsi bolančki, pozdravite se user posted image user posted image !

Šibam spat, nočko.

< Sporočilo je popravil žanek -- 28.12.2008 1:52:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 2735
28.12.2008 8:11:43   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Sonček85,sem videla pri aprilčicah slikce od božička.Kje si jih našla?
katere točno pa misliš?user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
28.12.2008 10:16:20   
mbd0411
Tak velik božiček je bil.Pa nasploh me zanima kje se najdejo.Sem že iskala pa najdem samo msn smeške.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
28.12.2008 11:18:13   
marjanaR
Samo, da se malo javim. Kratko in jedrnato - tudi mi smo kar naprej bolni. Začelo se je z G. bruhanjem in potem neko virozo, potem sem dan perd božičem začela jaz, tri dni kozlala in driskala ...  Včeraj je K. dobila vročino in kašlja kot stari dedec, za poslastico pa je bruhalni virus fasala še N. Ta je vsake toliko časa bruhnila, bila čisto rdeča v glavico, potem pa samo omahnila. Zgledalo je ful bed, potem pa je zaspala za cca. 12 ur, vmes se je dvakrat dojila, in danes izgleda precej bolje. Skratka - upam, da bomo vsaj za novo leto boljši.

Pozdravček vsem zdravim in bolnim. Snorči, posebej tebi.

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
28.12.2008 11:54:15   
Meggi
Pubnce na kratko samo tole. Akcijo lahko res naredimo še drugje. Huanita v nešem vrtcu, pa peljem magar jaz v matrinski dom v Ž. ker se itak vsak dan vozim na tej relaciji.

Če je kaj res lepšega da komu pomagaš pa tako posraviš stvari ki jih ne rabiš več.. oz jih še vsi neki hoh moderni nočejo!

Sem za magari neko novo temo, da sprovedemo akcijo!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
28.12.2008 12:22:37   
chezAnA
hvala za čestitkeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

A je bilo hudo?

Hja, o tem bi se pa dalo razpravljati. Porod sam ni bil hud, pa vem, da so se vsi ful trudili, ampak na čisto drugačen način, kot bi jaz to hotela. Tako da šimfala ne bom (mogoče kdo od njih  bere, ne želim si pa nikogar prizadeti, ker so na splošno res prijazni, predvsem potem na oddelku. Problem je le, da jaz očitno ne spadam čisto v okvirje povprečnih želja) so se pa moje želje in sanje o kakšni porodni hiši še povečale. Kaj češ, glede porodov smo še daleč za drugimi državami. Mogoče bojo pa čez 20 let ženske že lahko rojevale v drugačnih pogojih. Mogoče pa moram še enkrat takole rodit, da me do konca razpištoli in bom še sama poskusila narediti kaj, da se razmere in gledanje na porod spremenijouser posted image

Žanek
, ravno te dni sem brala neki članek o otroških obuvalih. Glede trdote ti je že skuštrana povedala, nekaj takega je tudi pisalo notri (mehki podplati, ne ortopedskih vložkov, ne ojačanih opetnikov), pisalo je pa tudi, da otrok te prve čevlje tako hitro preraste, da se ne uspejo oblikovati po nogici. Da je potrebno samo pogledati, če ni peta preveč obrabljena (v tem primeru bi se težišče otroka spremenilo in zato to ne bi bilo dobro), drugače pa lahko iste čeveljčke nosi tudi naslednji otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 2740
28.12.2008 19:15:31   
sonček85
mbd0411:na hiti's -evo link in potem pogledaš ,veliok jih jeuser posted image http://hiti.dk/animationer%20index.htm

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
28.12.2008 20:56:11   
mbd0411
user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
28.12.2008 20:57:57   
mbd0411
Našla ja,kako se pa prillepi tu????Ta dva snežaka plešeta,naj bi...
Joj,kake probleme imamuser posted image
Mali pridno spi,pa imam čas.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
28.12.2008 21:35:37   
teta beta
Čer!

Vidim, da se dogaja tu gor. Vsi veliki in mali bolniki user posted image , da se čimprej pozdravite!

Žanek, hvala za cifro! Sem poklicala Skabi že naslednji dan in ji omenila tudi, da morebiti pade kakšna kava ta teden in je rekla, naj ji povem, kdaj in kje bo. Zdaj pa vidim, da se niste nič zmenile, tako da grem jaz jutri k njej.

Marjana, ponedeljkov nastop je bil super, sploh ni primerjave s cityjem. Ampak kot sem ti že rekla, Daša ne bo več hodila, pa ne ker ne bi bilo v redu ali kaj takega, ampak ker ima enostavno preveč. Te bom pa prosila za cd s slikami, če ga boš dobila.

Janeja, jaz imam tudi nekaj stvari. Jutri grem sicer v Žalec, ampak zjutraj ziher ne bom imela časa iskat cotk, lahko prinesem le nekaj premajhnih pampersk in kremico za ritko, bom pa ob priliki. Kam se dostavijo te stvari, direkt tja ali tebi ali komu?
Zidna plesen - da ne začnem... user posted image od letošnje pomladi naprej je katastrofa. Prej sva imela tri leta mir, zdajle pa je čedalje huje, zdaj udari ven že po enem ali dveh tednih, ko premažemo stene z varikino (pa jupol citro imamo zdaj, prej ga nismo imeli).

Jerebica, kako daleč ste z uvajanjem GH? Jaz sem dala zadnjič našemu malo jabolke za polizat in mu je bilo všeč. Potem mu jo je pa B. naribal in mu dal z žličko, ampak tisto pa že ni bilo več v redu. Druagače pa še nisem začela, se bom po novem letu začela s tem ukvarjat, pa iak bo šele 12. 1.  star 6m.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
28.12.2008 22:15:27   
Jančika_
Koliko so kaj bili težki vašiuser posted image pri dveh mesecih???Če se še spomniteuser posted image

Sem šla poiskat podatke, ker se na pamet niti približno ne spomnim več: Vasja je imel 4950 (rodil se je s točno tremi kilami), Kajetana pa takrat očitno nismo tehtali, je imel pa pri treh mesecih 7180g (porodna teža 3810).

Pa ravno ugotavljam, da je Kajetan imel pri enem letu kilo in pol več kot Vasja pri dveh letihuser posted image . Zdaj pri 4,5 in 2,5 letih jih imata pa enako.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
28.12.2008 22:22:21   
mbd0411
Jančika,tele vaše kile so pa zanimiveuser posted image
Hvala,ker si pogledala.
Rada malo primerjam.Kolikor vidim tudi iz drugih forumov še nismo preveč težki.Je pa zg.meja verjetno.

60cm,6 kg,2 meseca,8 dni.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
29.12.2008 8:18:42   
Naty*Taja
Hojla, sam da vas pozdravim, ker sem čist odklopljena še zaenkrat...pa ne z neta user posted image
Snoček - S je zdej menda mal boljš, ko je samska! Pa res nima sreče s temi dedi! Drugače pa že vsi čakamo malega...

MONTIGNAC

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
29.12.2008 9:24:32   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Hojla, sam da vas pozdravim, ker sem čist odklopljena še zaenkrat...pa ne z neta user posted image
Snoček - S je zdej menda mal boljš, ko je samska! Pa res nima sreče s temi dedi! Drugače pa že vsi čakamo malega...

A tako user posted image user posted image user posted image no pa saj bo bolje.Kako vsi čakate malega ,a si noseča ,ker nisem nikjer zasledila povedalam i pa tudi ni ,ali čakate moejgauser posted image ali je druga sestra nosečka
lepo sae imej in javi se kaj ,lahko tudi na ZS

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
29.12.2008 9:25:36   
sonček85

user posted image
če si to slikico limala preko shrani.si potem daj kodo ki je v drugi vrstici in jo daš v link kamor pišeš.Probaj in boš videla

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
29.12.2008 9:35:45   
snorlax
Ahoj!

Včeraj sva s tamalčkom prišla domov, a kaj, ko je popoldan spet zakuhal. Trenutno imamo samo 37,8 vročine, kar je nič v primerjavi s prejšnjim tednom, ko je šlo krepko čez 39, pa tja do 40.user posted image

Na infekcijskem so napisali v odpustnico angina. Imam občutek, da kar tako, ker pač nekaj morajo napisat, čeprav izvidi kažejo bolj na virusno okužbo in so enaki, kot jih je imel v sredo pri pediatrinji. Ona je rekla, da ima virozo. user posted image Pol pa bodi pameten. No, dali so mu AB, kar tako, preventivno. Nočem šimfat, ampak včasih se mi zdi, da nima smisla it v bolnico, ker najdejo itak nič ne, potem si pa tak poskusni zajček. user posted image

Skratka, imam občutek, da gre za neko trdovratno virozo. Upam, da bo kmalu bolje, ker sem že tak mal na koncu z živci. Že en teden samo merim vročino, brišem nos, poslušam tečnarjenje, strežem...pismo, še na WC ne morem več it, ne da se tamali dere kot zverina. user posted image

Pocajtajte se vsi sotrpini in sotrpinke in upam, da bo drugo leto kaj bolje. Pa hvala za SMS-se in lepe želje in stiskanje pesti za naju. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.