|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 27.12.2008 21:52:56
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Jančika, super ideja, da bi naredili akcijo v vrtcu, ampak bi se prej vseeno rada dogovorila z upravnico. Je to le en tak projekt, da se bo verjetno tudi javno govorilo... Ti potem posredujem njeno telefonsko in se boš za podrobnosti kat ti naprej dogovarjala. Se strinjaš? Ja, seveda, tako sem si tudi predstavljala. V javnost pa ne bi šli, vsaj do zdaj ni bilo tako, pač kolikor gre od ust do ust. Fajn, da vem, da rabijo tudi oblačila. Z mojimi si sicer ne more pomagati veliko žensk, ampak mogoče pa vseeno kateri prav pride. Do zdaj sem jih dajala na razne druge konce, mi je pa materinski dom bolj simpatična varijanta. No, v končni fazi ni od nas noben šel na Mačka Murija . Najprej sta mulca dopoldan tako zganjala, da sem rekla, da ni šans, da peljem oba na javni in še kulturni plac. Tako da sem prosila mamo, da bi peljala Vasjo. Nakar je Vasja naredil tako sceno, da ni bilo varijante, da gre kam na lepše in sem rekla, OK, naj gre pa Kajetan. Popoldan je prišla na obisk Jerebica s fantoma in ko je moja mama prišla po Kajetana, se mu je spipalo in ni hotel iti, kričal je kot zmešan in je hotel ostat doma z Vasjo in Maksom. Potem sem mislila, da bi ipak šla Vasja in Maks, pa tudi onadva nista hotela, ker so raje imeli v sobi temo in so si svetili s Strela Mkvin lučkami . Tolk o kulturi . Snorlax je še v bolnici, malemu je vročina padla, ne vejo pa, kaj mu sploh je.
|
|
|