|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
29.12.2008 9:52:14   
mbd0411
user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
29.12.2008 9:52:27   
mbd0411
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
29.12.2008 10:41:08   
Naty*Taja
Ja Sonček, mi bomo še enga imeli. Julija nekje!

MONTIGNAC

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
29.12.2008 12:29:13   
skuštrana
Hojla...

Chezana, jaz te razumem glede poroda, sicer sem jaz imela obakrat srečo.Se res nimam kaj pritoževat, nisem dobila nič kemikalijuser posted image , razen da so me v Ce rezali, v Po še to ne..Bom pa tretjič rodila tu, na Reki in to definitivno v vodi..Planiram pa, da bi šla takoj po porodu domov, da ne bi ostala tam še 3 dni..Doma pa ne bi upala rodit, no, po prvem porodu bi takoj podpisala da rodim doma, pri drugem pa je bil Ars malo narobe obrnjen in bi lahko šla kaj narobe...Pa me je sedaj malo strahuser posted image Bom pa takoj podpisala da grem takoj po porodu domov (če bo vse ok, seveda)...

Zidna plesen, ma, ne mi govorit o tem...Jaz bom pop, ravno danes to saniramo...Fuj in fejuser posted image Potem imamo pa še neke full mega dobre okne, v pritljičju..En del nima izolacije..Za pop je. Kokiko dolgo pa potem smrdi po varikini???

Žanek, Arsen ima tudi Cicibanke ker so pojerbane, če bi sedaj kupovala bi sigurno vzela Elefanten...Sem si jih že nagledalauser posted image Take sexi rdeče, ampak....

Drugače smo pa mi vsi ok, danes smo spet spali do 11.30 user posted image Včeraj pa sta šla mala dva spat ob 9 tihuser posted image user posted image Ja, res smo zimski medvedi.....KDAJ BO POLETJE????

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
29.12.2008 15:00:51   
sonček85
user posted image mbd ,sem videla da si postala mojstricauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naty:a res joj kako sem veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saška bo spet tetkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
29.12.2008 16:32:49   
pikecpokec
Živjo!

Upam da ste lepo preživele božične praznike. Jaz sem jih bolj ali manj v ležečem položaju, pa še vedno nisem čisto zdrava. Sem šla dans v službo, pa me je šef poslal domov ker sem tko kašljala in smrkala da se je revež ustrašil da se bo nalezel. Tko da imam zeleno luč za bolniško za ta teden, sam še zdravnik mi jo mora napisat.
Majkemi, da nisem bila tko bolana že enih sto let. Čisto zabite sinuse mam, tko da mi bo glavo razneslo. Pa kaaaaašljam tko da me že vse boli. Jao, no, pa sem mislila da se te viroze porihtajo v enem tednu.

Nč, grem nazaj ležat pa čaj pit.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
29.12.2008 17:45:06   
mbd0411
Jaz pa imam po 15 letih vročino,po 10 letih me malo grlo boli.V lekarni so mi dali ene žvečljive teblete brez okusa,ker pač dojim....Se vidi,da sem zdaj veliko noter,pa suh zrek.Ojoj,vseeeeee kosti me bolijo.Smrkam pa ne...samo zanič sem...Ejej,prazniki bodo bolj klavrniuser posted image

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
29.12.2008 18:06:37   
HuAnita
No, punce, glavo gor, pravijo, da bo po novem letu vse boljše!user posted image  

Bolančike, pozdravite se, ne bi rada bila na vašem mestu - mi je bilo pred 14 dnevi dovolj za en čas...user posted image

Šibam domov, se mi je služba nepričakovano prej končalauser posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
29.12.2008 20:27:47   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: žanek
Janeja, tudi meni je dva dni nazaj "crknil" računalnik, gor pa vse slike od N. (ki jih še nisem posnela), vsi dokumenti user posted image ... , pa ga je moj stručko hb rešil. Kok sma snemala, ko je samo malo znaka pokazal da še diha user posted image . Jah zdej mi je smešno, takrat mi pa ni bilo.

user posted image za tvojga stručkota, pa user posted image user posted image user posted image tudi za mojega. Po parih dneh računalniškega mrka vam tole pišem z najinega kompjutra. Saj še zdaj ne morem verjet, da nam ga je uspelo oživit. Smo pa tudi od zjutraj pa do pozno popoldne samo prenašali podatke na zunanji disk. user posted image Tako imava zdaj vse varno spravljeno. Zdaj pa če spet mrkne, bova pač šla po novega, važno, da imava vse dokumente in slike na varnem. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: teta beta
Zidna plesen - da ne začnem... od letošnje pomladi naprej je katastrofa. Prej sva imela tri leta mir, zdajle pa je čedalje huje, zdaj udari ven že po enem ali dveh tednih, ko premažemo stene z varikino (pa jupol citro imamo zdaj, prej ga nismo imeli).

Pa kaj je potem to u luftu. Midva nikoli nisva imela vlage in plesni, pa smo že 8 let v tem stanovanju. Letos pa katastrofa. Po vseh zunanjih stenah se začenja plesen. Najhuje je bilo pa v otroški, kjer sta dve zunanji steni.
Ponosno poročam, da je zdaj sobica kot nova in generalno prebeljena in očiščena. user posted image Samo midva se tega nisva lotila z varikino. Najprej sva počistila plesen z Algicidom, potem pa sva še v barvo dala Jubocid, ki zavira nastanek nove. Upam, da bo tole zdaj držalo vsaj do poletja, potem pa pride na vrsto zunanja izolacija bajte in nova fasada. Pa upam, da se bomo pleseni rešili za vedno.
Skuštrana, smrdelo je en dan kot user posted image , potem, ko sva stene premazala z barvo pa čisto nič več. OK, malo vonja po barvi je še bilo kakšen dan, ampak to je čist znosno. Sva pa otroke "preselila" v druge prostore in imela otroško 2 dni res čist izolirano, da se smrad ni širil po stanovanju.

Glede Materinskega doma: Žalski je pod okriljem Mariborske Karitas, tako, da vse, ker bi imeli preveč lahko odpeljejo tja. Vse, ki imate še karkoli za njih - najbolje bi bilo, da se poskušamo nekako organizirat in zbrat vse na enem mestu ter odpeljat tja. Se je namreč treba naprej dogovorit z upravnico, kdaj bo sploh tam, da bi nam odprla.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
29.12.2008 21:01:54   
teta beta
mbd, kljub dojenju lahko vzameš lokalno delujoča zdravila, se pravi za grlo angal pastile (poleg raznih granobilov, neoanginov, septolet), operil kapljice ali pršilo za nos in lekadol tudi (za vročino in bolečine).

No, jaz sem tudi za to, da se zmenimo in zberemo stvari skupaj, pa se potem v eni rundi odpelje.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
29.12.2008 21:33:54   
marjanaR
Ojla, čveke. Mi še (spet) kozlamo in driskamo. Včeraj še N., danes K. Zdaj pa da vidimo, če bo G. kaj fasal. Dvomim, ker zadnje čase ves čas tanka viski in je viruse najbrž utopil, ne samo pobil.
Prav rada bi že videla, kako izgleda it na sprehod, orto sprehod. Za dve urci. Danes sem z N. skočla za 5 min. ven, ker reva že ni videla sonca in vohala cinkarne ...
Mejte se. Meni se očitno obeta pestra noč. Pa ne zaradi moža.

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
29.12.2008 21:41:41   
jerebica
teta beta, mi smo že kr nekaj hrane probali jabolka, korenje, riževa kašica, slive, bučke, cvetača   ampak malemu ni nič všeč, niti čaj ne, poje eno žličko potem pa stisne usta skupaj in jih ne odpre večuser posted image

bi te pa prosla za ono paparico ti pošlem mail na zs.

Eno vprašanje:
mi se bomo  šli 2.1 popldan  smučat na Roglo, če bi šla katera dopoldne, bi si lahko delili stroške kart?

Neposredna povezava do sporočila: 2762
29.12.2008 21:52:29   
Jančika_
Pa kaj je s tem zdravjem letos, madonauser posted image . Pri nas se še držimo, trkam.

Skabi vas vse lepo pozdravlja.

Imate kake plane za silvestrovo? Za nas je to navaden večer. Bova pa baje imela 2. ali 3. zvečer fraj (in še bolj pomembno  - naslednji dan zjutraj!), pa bova morda šla na kakšno večerjo, če se nama bo dalo. Drugače pa bova imela samo fraj, saj je že to praznik. Moje najbolj divje  silvestrovanje je bilo pred mnogimi leti na 3.1., ker je bilo samo silvestrovo taka beda, da smo ponovili, pol smo pa malo pretiravaliuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2763
29.12.2008 22:05:04   
barika
oh ja plesen user posted image user posted image user posted image , tudi pri nas v kuhinji je.

Za oblačila se pa demo zmenit, bom še jaz od doma nekaj jopičev privlekla. pa ena kolegica, ki se seli bo verjetno še kej prinesla.
meni je boljše da jih podarim, kot pa da mečem v smeti.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
29.12.2008 23:12:41   
mavo
Oj, punce, mi smo bili pa danes že celo na sprehodu, sem prvič videla mesto po skoraj dveh tednih. Ne bom se preveč hvalila, ampak občutek imam, da smo se zaenkrat bolj ali manj pozdravili. Sicer bom jutri zjutraj dobila še uradno diagnozo od naše dohtarceuser posted image . Pred pol ure sem pojedla tudi zadnji antibiotik, za piko na i. Če bo vse po sreči, bom na silvestrovo že kakšen martini al pa kuhan vinček spilauser posted image
Janeja, jaz sem tudi za to, da bi skupaj nabrali stvari za materinski dom, le da do sedaj nisem imela ne časa, ne energije kaj pregledovat po omari. Zdaj bi pa že počasi šlo, tako da bi se jaz tudi pridružila s kakšno malenkostjo.
Snorlax, me veseli, da sta že doma, pa želim vam čimprejšnje okrevanje. Šele zdaj, ko je naš mali prebolel prvo virozo, vidim, kako grozno je to. V tistem trenutku bi vse nase prevzel, samo da bi blo malemu bolje, no saj potem pa itak vse od njega dobišuser posted image .  Samo pri MarjaniR so pa pravi atleti, že štafeto trenirajo, samo da namesto palice, predajajo bacile en drugemuuser posted image . Jao, Marjana, upam, da kmalu pretečete ciljno črto. Jančika, jaz se pa raje ne bi hvalila z zdravjem, glede na to, da ste precej blizu Marjane in mene doma, bacili so pa letos izjemno prijateljsko razpoloženi do vsakogaruser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
30.12.2008 11:58:02   
Meggi
Punce od včeraj imam vinjeto za Avstrijo, če katera namerava gor,.. posredujem velja menda do 7.1.

Prošnjo imam le, za dostavo male otroške mizice v natur barvi+ Huanita bi še imela eno.

Vam pa javim da večeraj je parkplac bil sicer poln, a se je dal,.. jst ko sn žvičk za pred blagajno stat.. mi je šlo kot po maslu.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
30.12.2008 15:25:47   
Bethany
Pozdravljene, celjske čveke!

po daljšem času se spet malo tle javljam. Mi smo fajn, vsak dan boljše in bolj navajeni drug na drugega. Edino časa za računalnikom ždet ni več toliko kot prej, hehe. Izkoriščam čas, ko se dojima ali ko spi. Trenutno mi je zadremala v naročju. user posted image Elina lepo napreduje, ima že dobre 4 kile, pa dva cm več kot pri rojstvu. Imeli smo že tudi prvo posvetovalnico, no in pri tem vas moram malo povprašati za izkušnje glede celjskih pediatrov. Do naslednje bi naj izbrala zdravnika za njo, ampak ne poznam niti enega.

Ker imate večina male otroke, mi lahko kaj poveste, s katerim imate dobre izkušnje, katerega priporočate ali ne??

Drugače pa vas malo berem, in vidim, da je kar precej "bolezenškov". Hitro in uspešno ozdravitev vsem!! Mi smo še imuni (trkam na les), se vidi, da večino časa preživima doma, obiski pa na srečo še niso kake viroze prinesli. user posted image Naj tako tudi ostane, čim dlje tem bolje, si ne znam predstavljat, da tako malo dete matra kak prehlad ali še kaj hujšega.

Ok, lep dan želim vsem, pa seveda lepo drugo polovico praznikov, prijetno silvestrovanje ter srečno in zdravo v letu 2009! user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
30.12.2008 21:48:42   
Jančika_
Bethany, lepo, da si se javila in da se imate fajn. Jaz imam z vsemi pediatrinjami pri nas dobre izkušnje, izbrano pa imamo Gobovo. Nama z možem je zelo všeč, vem pa, da imata HuAnita in bela vrtnica z njo slabe izkušnje.

Mavo, ti se kr heci, mi smo že lani dali vse možno in možno skoz, tak da če nas letos obide, bo kar pravičnouser posted image .

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
30.12.2008 22:50:42   
mbd0411
user posted image

Ničesar ne bomo videli oditi,
pa vendar bo leto odšlo.
Ničesar ne bomo videli priti,
pa vendar bo novo tu.
Začnite ga v duhu radosti,
mladostne kreposti
in starostne modrosti.

Srečno 2009

user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
30.12.2008 23:17:58   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Bethany, lepo, da si se javila in da se imate fajn. Jaz imam z vsemi pediatrinjami pri nas dobre izkušnje, izbrano pa imamo Gobovo. Nama z možem je zelo všeč, vem pa, da imata HuAnita in bela vrtnica z njo slabe izkušnje.

Mavo, ti se kr heci, mi smo že lani dali vse možno in možno skoz, tak da če nas letos obide, bo kar pravičnouser posted image .

OMG, Jančika, zdaj sem se kar zasekiralauser posted image   Saj tako hudo ni bilo, ampak prvič sme bila pač občutljiva na vse, kar se je tikalo naše dečve, sploh pri teži, tako da sem potem postala še bolj prestrašena in panična. Pač to me je motilo, da ssem imela občutek, da se ji zdi, da je dete podhranjeno, medtem ko se je med njeno odsotnostjo drugi zdela čisto zdrav dojen dojenček...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
30.12.2008 23:30:43   
mavo
O, helou, ho, ho... pozdravljene babe!
Še jutri, pol se pa začne še boljše leto kot zdajšnje. Pa če tudi bo isto, bo tudi lepo leto. Letos se je rodil naš muci in že zato je bilo čarobno leto. Ja, bo treba jutri malo proslavit, a ne. Mi bomo verjetno kar opoldne prišli v mesto proslavljat skupaj z malčki. Mali bo gledal rajanje, ata in mama pa bosta kak kuhan vinček zvrnila, juhuhuuser posted image . Darja33, a se vidmo kaj?
Bethany, tudi jaz sem isto spraševala pred pol leta, pa smo potem izbrali dr. Pečnikovo. Moram pa reči, da smo na posvetovalnicah vedno na kako drugo naleteli in da so bile vse zdravnice fajne, tako do malega, kot tudi do naju z M.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
31.12.2008 0:47:40   
snorlax
Skuštrana, ne razumem, ampak zakaj bi rada šla takoj po porodu domov? A si imela kake slabe izkušnje? Rečte, da sem čudna, ampak meni je bilo takrat najbolj fajn v bolnici. 8 dni so mi kuhali, prali, pospravljali, jaz sem samo cartljala tamalega in uživala. user posted image Pa z nočnimi sestrami smo čvekale do onemoglosti, ker nisem mogla spat, one pa niso smele. V glavnem, meni je bilo fajn.

Mavo, malo sem brskala po stvareh od tvojga brata (na youtubu). A sem prav slišala, tamali je razkril skrivnost? user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
31.12.2008 8:48:10   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Mavo, malo sem brskala po stvareh od tvojga brata (na youtubu). A sem prav slišala, tamali je razkril skrivnost? user posted image

Ja, spet bom teta, nekje konec avgusta. user posted image  Je povedal kar takoj, ko so test nardili, nisem pa vedla, da so že objavili. Meni so naročili, da še ni za v javnost, čez dva dni pa na youtube objaviuser posted image . Ta pravi je ta naš Zvoneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
31.12.2008 9:56:14   
darja33
Ja bravo Mavo za novga bodočega nečaka, nečakinjo!!!

Mavo, torej greste v mesto? Tamala še spi, okol 11 bo auf in se mi tud spakiramo.

Ropotuljica, kje siii??

Snorči, sori ko sem vidla SMS sem že tu prebrala da si v bolnci. Imam zelo slab odzivni čas. zdej med prazniki... Sicer sem bolj poskočna. Upam, da ste že enmal bolje. Te viroze so res hudič!

Sicer pa ko vas berem, je kot da bi bla v službi, sam smrkanje, kašljanje, kozlanje, driskanje... Pa vročina. Že poznam na pamet vse, pa vsak bi imel antibiotik, ker ne verjame da je viroza, vključno z Mavo! he, he. Pit, pit, počivat, čakat, pa kaka kontrola pri dohtarju...

Torej upam, da vam bo drugo leto boljše kar se zdravja tiče, js si pa želim samo takega kot letos, pa bo (aja pa brez še enega naraščaja).

Mi smo vredu, pupa je včeri dobla sedmi zob in ratala stara 8 mesecev. Kam čas beži...

Mejte se lepo danes in seveda cele praznike ter leto 2009!!!  Pa kak vinček ruknte al pa medico, da pobijete bakterije in viruse. Garantirano pomaga bolj kot Munostim!! (js sem živ dokaz za to....)

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
31.12.2008 10:11:57   
Ropotuljica
Darja, tu seeemmmm...........

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.