|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
10.8.2008 23:59:39   
anita goitan
večer,
samo pozdravim vas in zažeilm mirno noč, jaz sem vsa v pričakovanju jutrišnjega dne, nočkouser posted image

user posted image Sej bi skuhala kavo, da bi bla vsaj 1x prva, sam nočem da vas želodčki bolijouser posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 976
11.8.2008 2:21:18   
andrejaboris
Verjetno  zdaj vse lepo spančkate, l pa tut ne. Jaz pa sem dobila sporočilo od naše

Nyne84:10.08 ob 23.56 smo dobili 50 cm in 3240 g težko punčko Lano. Obe se dobro počutiva!

Čestitke  Nyna za malo princesko! user posted image user posted image user posted image

Jaz 
pa imam popadke na 10 minut  in z user posted image čakama, če bodo kaj bolj pogosti, da grema proti P. Upam, da se res dogaja in da vam jutri sporočim veselo novico! Mislite še kaj na mene!

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 977
11.8.2008 2:46:23   
gajka
nyna84 - čestitke ob rojstvu hčerke Lane! user posted image Lepo se cartajte!

andrejaboris - držim pesti, če gre zares. Srečno in hiter porod! user posted image

anita - a ni hladna kava menda za lepoto dobra? user posted image

tejkaz - ja, je res kar skoraj 1 urni postopek (dojenje + kupček + previjanje). Rok je ful počasen jedec, malo povleče, malo počiva, spet malo povleče... Ga moram malo žokat, da ne zaspi zraven. user posted image  Upam, da se ti bradavica dokončno unese. Jaz sem tudi na začetku ful lanolina porabila, zdaj pa jih namažem kvečjemu samo 1× dnevno.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 978
11.8.2008 6:52:15   
tejkaz
Jutro

Bo kavico skuhala katera druga, jaz grem še nazaj spat. Me kuha vročina user posted image

Danes držimo pesti še za Zojo Mišo. Zjutraj je poslala sms da ji je odtekla voda in da se bo akcija počasi začela. Zoja Miša, srečno.

Andrejaboris, srečno tudi tebi.

Čestitke Nyna.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 979
11.8.2008 7:22:46   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana.

Nyna user posted image user posted image user posted image user posted image  za Lano.

Bambi kako ste fletni. user posted image user posted image user posted image

Andrejaboris user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša končno bo akcija. user posted image user posted image user posted image  Drži se. user posted image user posted image user posted image

Anita dobro opravi na amniji. user posted image

Maja T. vaši Zari se pa res pozna, da poje tudi 140ml. Je res že taprava babnca. user posted image  Pa tudi vam user posted image  za prvi mini rojstni dan, čeprav si nas sama na to spomnila. user posted image user posted image user posted image
Sayuri čestitaj Zari in Lovrotu za 1. mini rojstni dan. Neža ti pa svoji punčki Neži. user posted image user posted image user posted image
 user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

Evo, pri nas katastrofalna noč, no ok, najslabša pri nas do zdej, ne pa najslabše kar je mogoče. Jošt papal ob 23h, 2h - potem pa do mal čez 4h ne zaspat. user posted image user posted image user posted image  Meni se je kar mešalo, ker sem bila tolk zaspana. user posted image user posted image user posted image  Mali ni hotel flaše, v postli se je po minuti začel jokcat in nergat. Buden kot čukec, ga tudi flaša ni uspavala. user posted image user posted image user posted image user posted image  No, mal čez 4h pa mi je le uspelo, da je na flaši zaspal. user posted image  Spala sva do 6.40, pojedla in se previla in preoblakla. user posted image  Zdej pa leži v ležalniku in čakam, kdaj bo začel protestirat. user posted image

Danes ga pride patronažna tehtat, da vidi, če še vedno pridobivamo na teži. user posted image  Punce, držte pestke, da se je Jošt zredil čez vikend.

Evo, se mu že kolca, bošček. Ga grem mal pogledat, potem pa pridem pogledat, če je že kakšen nov dojenček. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 980
11.8.2008 7:33:10   
buhtlčk
Nyna84 čestitam user posted image user posted image user posted image

Andrejaboris in Zoja Miša zdej pa bo! Sem vama kar fouš. Zadnje dni me tkooo nestrpnost daje, da ni res user posted image .

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 981
11.8.2008 7:58:36   
miškolinček
Dobro jutro,hvala zauser posted image ,sem si ga hotla ravno skuhat in ugotovim,da je zmanjkalo kafeta. To pa je če je user posted image  za gospodinjo,važn da so salame pri hiši na kofe se pa še spomni neuser posted image . Pa vem da sem ga nabavla preden sem šla v Rim,po moje je vesga k babicam na Jesenice znosil. Groza zdaj bom pa brez kofeta mogla biti.

Nyna84,čestitke za malo punčko!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andrejaboris,držim pesti,prav tako tudi zate Zoja Miša,končo se ti je uslišala želja in ti ne bo treba več čakat. Srečno obema,pa naj hitro mine.user posted image user posted image user posted image

Gajka hvala za nasvet glede tega koliko bi naj pojedel,saj sem vedla da je tisto mal preveč za tako majhen želodček. danes se tehtamo,bomo videli kaj bo,jaz mislim da se je zredil,ker ima že bolj polne nogice,pa lička,...

Punce,ki dojite,zanima me kaj pijete poleg čaja za dojenje in vode??? A pijete malinovec (iz malin ali iz katerega drugega sadja). Sprašujem zato,ker sem jaz vode in čaja že presneto naveličana,tako se mi soka lušta pa ne upam.
Pa še glede hrane: kaj jeste od tistih stvari ki so za na kruh namazat al pa s kruhom za jesti. Ali jeste salame,paštete in podobno. Kr naprej margarino,maslo,pa marmelado jest,pa kakšen sirov namaz, ne vem no, jaz ga imam po 14 dneh poln kuferuser posted image

Naty,saj se bo Jošt unesel tudi ponoči,pri nas je tudi tako da bi podnevi cel dan spal in ga moram bbuditi za jesti,ponoči pa ne bi spal bi pa skoz nekaj sesaluser posted image . Aja,pa pri nas po novem ne moremo imeti praznih ust,sploh če smo budni.user posted image Sploh ne zna ležat pa okrog gledat,to mora non stop nekaj sesat.
Sem bila istega mnenja kot Gajka,da dude ne bomo uporabljali dokler se bo dalo,ampak ta lump pri še ne 4 dneh že prst najde in sesa,tako da sem hitro ukrepala in ga zamenjala z dudo. Ker prsta odvadit ga,to je šele podvig,Erazem je pri nas sesal rpst do 3 meseca,potem je pa infekcijo fasal in ni nič jedel,flaše sploh ni mogel in posledično tudi dude ne ker  mu je bilo slabo,tako da je v tistem času pozabil nanjo. Zato se je pa pol nosil za zaspat,ker duda ni bla dobra,mami pa ni več dojila da bi ga z zizo potolažila. Če si ga pa tako v posteljico je dal je bila pa tka sirena da bi še mrtve zbudiluser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 982
11.8.2008 8:09:32   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Dobro jutro,hvala zauser posted image ,sem si ga hotla ravno skuhat in ugotovim,da je zmanjkalo kafeta. To pa je če je user posted image  za gospodinjo,važn da so salame pri hiši na kofe se pa še spomni neuser posted image . Pa vem da sem ga nabavla preden sem šla v Rim,po moje je vesga k babicam na Jesenice znosil. Groza zdaj bom pa brez kofeta mogla biti.

Punce,ki dojite,zanima me kaj pijete poleg čaja za dojenje in vode??? A pijete malinovec (iz malin ali iz katerega drugega sadja). Sprašujem zato,ker sem jaz vode in čaja že presneto naveličana,tako se mi soka lušta pa ne upam.
Pa še glede hrane: kaj jeste od tistih stvari ki so za na kruh namazat al pa s kruhom za jesti. Ali jeste salame,paštete in podobno. Kr naprej margarino,maslo,pa marmelado jest,pa kakšen sirov namaz, ne vem no, jaz ga imam po 14 dneh poln kuferuser posted image

Naty,saj se bo Jošt unesel tudi ponoči,pri nas je tudi tako da bi podnevi cel dan spal in ga moram bbuditi za jesti,ponoči pa ne bi spal bi pa skoz nekaj sesaluser posted image . Aja,pa pri nas po novem ne moremo imeti praznih ust,sploh če smo budni.user posted image Sploh ne zna ležat pa okrog gledat,to mora non stop nekaj sesat.
Sem bila istega mnenja kot Gajka,da dude ne bomo uporabljali dokler se bo dalo,ampak ta lump pri še ne 4 dneh že prst najde in sesa,tako da sem hitro ukrepala in ga zamenjala z dudo. Ker prsta odvadit ga,to je šele podvig,Erazem je pri nas sesal rpst do 3 meseca,potem je pa infekcijo fasal in ni nič jedel,flaše sploh ni mogel in posledično tudi dude ne ker  mu je bilo slabo,tako da je v tistem času pozabil nanjo. Zato se je pa pol nosil za zaspat,ker duda ni bla dobra,mami pa ni več dojila da bi ga z zizo potolažila. Če si ga pa tako v posteljico je dal je bila pa tka sirena da bi še mrtve zbudiluser posted image user posted image user posted image user posted image .

Taka kofetarca pa brez kofeta. Hitro user posted image  poklicat, da ga bo prinesel. user posted image

Kaj pa kakšen navaden jogurt, pa gres, mlečni riž,... Jaz sem bila pri Nejcu samo na marmeladi in sva bile potem pol leta skregane. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Če se ti pa da, pa lahko palačinke za zajtrk narediš. user posted image  Kaj pa jajčka na oko. user posted image

Pila sem pa malinovec, pa mal čaja, pa zelo mal vode. user posted image

pa pa

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 983
11.8.2008 8:35:50   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Taka kofetarca pa brez kofeta. Hitro user posted image  poklicat, da ga bo prinesel. user posted image

Kaj pa kakšen navaden jogurt, pa gres, mlečni riž,... Jaz sem bila pri Nejcu samo na marmeladi in sva bile potem pol leta skregane. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Če se ti pa da, pa lahko palačinke za zajtrk narediš. user posted image  Kaj pa jajčka na oko. user posted image

Pila sem pa malinovec, pa mal čaja, pa zelo mal vode. user posted image

user posted image  ni doma,še papirje za tamalga ureja,zdravstveno pa davčno,pa za svoj očetovski dopust,pa otroški dodatek,...
Bom mogla iti kr h tašči po 1 žličko,ker drugače bom cel dan brez kofeta.

Saj mlečne stvari jem,samo bolj malo jih ne smem preveč jesti zaradi črevesja,zdaj pa sploh ne,sem komaj malo k sebi prišla od prejšnjega tedna. Mlečnih izdelkov že prej nisem jedla veliko,ne upam,ker sem potem non stop na WC-ju.
Tako da se mi seznam še dodatno skrči,očitno bom tudi jaz na marmeladi dokler dojim,joooooj,user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 984
11.8.2008 8:37:45   
miškolinček
A malinovec,to si pila takšnega ki se zmeša z vodo,a ne? Sprašujem zato ker tukaj na Gorenjskem rečete vsakem sirupu ki je za z vodo zmešat malinovec. Tam kjer sem pa jaz bila doma pa je malinovec samo tisti siruo,ki je iz malin.
A si kaj pazila kateri okus soka piješ??

Neposredna povezava do sporočila: 985
11.8.2008 8:49:06   
gajka
Danes se nam torej obeta spet kak avgustovček/avgustovka! Pablo, Zoja Miša, andrejaboris - držim pesti! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 986
11.8.2008 8:50:56   
naty13

A malinovec,to si pila takšnega ki se zmeša z vodo,a ne? Sprašujem zato ker tukaj na Gorenjskem rečete vsakem sirupu ki je za z vodo zmešat malinovec. Tam kjer sem pa jaz bila doma pa je malinovec samo tisti siruo,ki je iz malin.

Samo z okusom malin - malinovec v pravem pomenu besede user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 987
11.8.2008 9:03:26   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Samo z okusom malin - malinovec v pravem pomenu besede user posted image

takega imam domačega kolikor hočeš,brez konzervansov in podobnih stvari. bom poskusila pol pa kar bo pa bo

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 988
11.8.2008 9:06:33   
sayuri
Jutro user posted image . grem najprej posodobit sezname, ker me včeraj ni blo nč na RR, pa vidim, da imamo kar nekaj novih avgustovčkov user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 989
11.8.2008 9:07:46   
gajka

Jaz pijem čaj (za dojenje, planinski), vodo, sirup za mešat z vodo, cedevito, mleko, šabesa... Sem prve dni samo čaj pila za žejo (hladen, nesladkan), pa sem mogla potem malo zamenjat, ker bi se mi zrolalo. Pri okusu sirupa pa tudi ne kompliciram preveč - kar pride pod roko, to pade. user posted image
Na kruh pa mažem margarino, sirov namaz, marmelado, med (čeprav sem nekje prebrala, da se ga naj bi izogibala, ampak ne pretiravam z njim, pa nisem še nobenih posledic opazila user posted image ), viki oz. nutelo. Paštete še nisem jedla, pa tudi ne vem, a spada med ''prepovedane'' jedi? user posted image  Suho meso jem v manjših količinah, sir tudi jem, pa svežo papriko, paradižnik... Vloženih kislih zadev se še nisem lotila. Kdaj jem tudi čokolešnik in muslije, ampak si rekla, da tebi mleko ne paše, jaz sem ga pa že prej toliko popila, da bi lahko svojo kravo imela. user posted image  Eto, to je na kratko od te ''nekuhane'' hrane, ki jo jem.

< Sporočilo je popravil gajka -- 11.8.2008 9:10:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 990
11.8.2008 9:17:31   
sayuri
 user posted image SEZNAM GP, CTG, AMNIO.: user posted image

12.8. - Višnja
12.8. - Ryssa
12.8. - Barbarinha
12.8. - ANA_P
12.8. - Čebelica Maja
12.8. - anaya
13.8. - Barbarinha 
13.8. - matejchi 
13.8. - Julija08
13.8. - betty
14.8. - aradej
14.8. - LinaK
20.8. - nell
22.8. - Krysia

user posted image          

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI       user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
user posted image BABY-BOOK                  user posted image DOJENCEK.SI

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 991
11.8.2008 9:22:03   
sayuri
user posted image user posted image

user posted image PDP
Ime
(št.user posted image , spol,imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image /+kg
------------------------------------------------

user posted image 31.07.

~ PABLO (2.user posted image user posted image ) 33.let  CE  

user posted image 02.08.

~ arait (1.user posted image user posted image ) 26.let  LJ/  +1 kg

user posted image 03.08.

~ lana78
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šempeter

user posted image 05.08.

~ Odette (3.user posted image user posted image ) 32.let Jesenice/ +10 kg

user posted image 06.08.

~ arsha (user posted image Isabela) PO
~ karmen83
(1.user posted image user posted image ) Ptuj/MB/ +2,5 kg

~ sonce84 (1.user posted image user posted image ) 23.let  MS/ +1 kg

user posted image 08.08.

~ PikaPola34 (2.user posted image user posted image )

user posted image 10.08.

~ maartinca
(2.user posted image user posted image ) 34.let +13 kg
~ Arašida
(1.user posted image user posted image ) 24.let

user posted image 11.08.

~ ANA_P (1. user posted image user posted image Tai) 30.let  +15 kg
~ bili1
(1.user posted image user posted image ) 28.let +4 kg

~ kat007 (1.user posted image ) 28.let

user posted image 12.08.

~ LenaG (user posted image Tisa) 31.let MB/ +20 kg

user posted image 13.08.

~ buhtlčk
(1.user posted image  user posted image ) 31.let  Jesenice/ +23 kg
~ žanneža (3.user posted image  user posted image Lana) 35.let CE/ +10,5 kg

~ meeryana (1.user posted image  user posted image ) 30.let

user posted image 14.08.

~ iskanje (1.user posted image  user posted image ) 25.let PO
~ anita goitan (1.user posted image user posted image ) 30.let +11 kg

user posted image 15.08.

~ košuta (1.user posted image user posted image ) 25.let  CE/ +9,5 kg
~ MATEJKA_(user posted image ) 27.let MB/ +16,5 kg
~ Ninaaa
(1.user posted image user posted image )
29.let
  LJ/ +6 kg
~ m_m (2. user posted image ) 26.let +17 kg

user posted image 17.08.

~ buruolan (1.user posted image  user posted image ) 27.let  LJ/ +6 kg
~ nateja (1.user posted image user posted image Luka) 28.let
~ erta
(1.user posted image  user posted image )
28.let +18 kg
~ Jelenche (3.user posted image user posted image Katarina) 27.let LJ/ +6 kg

user posted image 18.08.

~ Vilika (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +18 kg
~ anaya (1.user posted image  user posted image ) 28.let  MB/ +15 kg
~ astrea (1.user posted image user posted image Tine) 30.let  +20 kg
~ Višnja (2.user posted image user posted image )
~ čipka
(1.user posted image  user posted image ) 25.let PO/ +20 kg
~ Arany
(1.user posted image user posted image ) 32.let CE/ +11 kg
~ Tinka14
(user posted image Nejc) 27.let +7 kg

user posted image 19.08.

~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  PO

user posted image 20.08.

~ nell
(1.user posted image user posted image Tibor/Tit) 28.let CE/ +14 kg
~ betty (1.user posted image user posted image ) +11 kg

user posted image 21.08.

~ matejchi (2.user posted image  user posted image ) 29.let MB
~ soncek3
(1.user posted image user posted image ) 30.let  NM/ +8 kg

user posted image 22.08.

~ lana777 (1.user posted image user posted image ) 30.let  CE/ +10 kg
~ majah (1.user posted image  user posted image ) 28.let  LJ/ +7 kg
~ andrejaboris (2.user posted image  user posted image ) 27.let +13 kg

user posted image 23.08.
~ petrushka
(1.user posted image  user posted image ) 22.let LJ
~ Krysia (1. user posted image user posted image ) 31.let   LJ/ +10 kg

user posted image 24.08.

~ Ryssa (1.user posted image user posted image Lan) 21.let CE/ +12 kg
~ Manika
(2.user posted image user posted image ) 24.let  -4 kg

~ Julija08 (1.user posted image  user posted image Tristan) 27.let KR/ +13 kg
~ karmar
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šem. pri Gorici/ +18 kg
~ Amelia (1.user posted image  user posted image ) 32.let +12 kg
~ tatly
(1.user posted image  user posted image Stella) Ptuj/ +4 kg

user posted image 25.08.

~ LinaK(1.user posted image user posted image ) 25.let
~ Barbarinha
(1.user posted image user posted image Luka) 28.let Ptuj/ +18 kg

~ clara23 (user posted image ) +11 kg

user posted image 26.08.

~ krtek1 (2.user posted image user posted image ) 29.let +13 kg

~ ČebelicaMaja (2.user posted image  user posted image ) 

user posted image 27.08.

~ anckabancka (3.user posted image user posted image ) 28.let
~ aradej
(2. user posted image user posted image ) 26.let  CE/ +4,5 kg

user posted image 28.08.

~ URSKAP (user posted image ) 29.let +8 kg
~ pingo80
(1.user posted image user posted image ) 27.let +10 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image user posted image ) Ptuj/ +22 kg

-  Nejka23 (2.user posted image  user posted image )

user posted image 29.08.

~ vika1
(5.user posted image  user posted image Vana Pia) 33.let MS/ +15,5 kg
~ Zoja Miša
(1.user posted image user posted image Kaja Lina) 31.let LJ/ +15 kg

user posted image 03.09.

~ cicmic (2.user posted image user posted image ) 31.let +4 kg

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 992
11.8.2008 9:24:28   
Krysia
Dobro jutro, punce

Najprej čestitke:
Nyna84 in očka, čestitke za Lano user posted image user posted image user posted image

Nevaeva in očka, čestitke za Aljo user posted image user posted image user posted image

No, punce, zdaj pa bejbe že pošteno vodijo ... bomo morale tudi me s fantki v akcijo user posted image

Zoja Miša, drži se!!!user posted image user posted image user posted image

Enako velja tudi zate, andrejaboris user posted image user posted image user posted image

Mamice, kako lepe slikce dojenčkov! Res so lušni, vsi po vrsti ... Drugač pa upam, da se vsi krči in obdobja nespečnosti kmalu uredijo ...

A že kaj vemo, kaj je s Pablo? Je še 2v1 ali že 2v2?

Anita, dobro opravio danes, oziroma ... verjetno si že, glede na to, koliko je ura ...

Tejkaz, kakšna vročina user posted image Ne zdej zbolet, no .... velik počivat (kolikor pač lahko), pa lepo se pazit ...

Mi smo pa danes imeli pestro noč ... sem fasala neko alergijo na bogvekaj (ampak verjetno na Vagisan, ki mi ga je zadnjič predpisala G, in je srbenje in izpuščaji eden od možnih stranskih učinkov) in me tako srbijo roke , da komaj živim. Seveda je srbenje najbolj močno ponoči ... in pol počnem vse živo, da se ne bi praskala ... Zdej pa ne vem, al naj prekinem (mam še 3 tiste zadeve) al naj potrpim še 3 dni ... k moji zdravnici pridet je pa mission impossible ... No, še dobr, da so OI po tv, sem vsaj mela kej delat od 4h do 6h zjutri ... user posted image

Ok, ne bom več jamrala - sej ni tako hudo.

Lepo se imejte pa se beremo ...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 993
11.8.2008 9:30:55   
ANA_P
Nyna in Nevaevauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nujno vprašanje!!
Zjutr4aj sem se zbudila in šla na WC, ko sem se pa želela vrniti v posteljo in sem dvignila nogo, sem spodaj začutila neki 'pluk' in stekla mi je po hlačkah voda. Hlačke so bile cele mokre, pa po nogi mi je tudi steklo, ko sem šla na WC pa si zbrišem pa je bilo vse bolj rozasto in dve mali krvavi nitki. Sem dala noter vložek na katerem sem še kasneje zasledila malo rjavega, zdaj pa imam mir. In se več nič ne dogaja. Kja bi lahko bilo? Ta slavnosten čep? Samo me moti, ker se mi je prej kar ulila voda. Pomagajte? Naj grem kar k svojemu G, ki začne ob 12h, naj grem kar v P ali naj čakamuser posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 994
11.8.2008 9:35:03   
gajka
Po mojem se ti je odluščil čep in odteklo tudi nekaj vode. Če je bila res voda (prozorna, brez vonja), potem pričakuj še večjo količino.

< Sporočilo je popravil gajka -- 11.8.2008 9:38:10 >

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 995
11.8.2008 9:35:41   
sayuri
user posted image
user posted image
user posted image

28.6.2008
1. mishel (PDP 5.8.) ~ DAVID - 47cm, 2685g ob 12.43 uri
2. suzili (PDP 13.8.) ~ LANA - 1820g in ŽAN - 1320g

8.7.2008
3. Maja T. (PDP 8.8.) ~ ZARA - 46cm, 2200g ob 12.30 uri
4. srecka30 (PDP 20.8.) ~ MOJCA - 43cm, 1910g

11.7.2008
5.
sayuri (PDP 5.8.) ~ ZARA - 48cm, 2490g ob 10.29 uri 
                                 ~ LOVRO -
49cm, 2600g ob 10.31 uri
6. Neža7 (PDP 18.8.) ~ NEŽA - 45cm, 2260g ob 10.32 uri

15.7.2008
7. Gajka (PDP 28.7.) ~ ROK - 52cm, 3430g ob 2.36 uri

21.7.2008
8. m@j@ (PDP 5.8.) ~ URH - 52cm, 3270g ob 12.47 uri

user posted image
user posted image

22.7.2008
9. cebrca (PDP 5.8.) ~ IVAN - 52cm, 3210g ob 19.56 uri

24.7.2008
10. izabella08 (PDP 2.8.) ~ IZABELA - 50cm, 3050g ob 2.50 uri

29.7.2008

11. Tamy30 (PDP 13.8.) ~ MARTIN - 52cm, 4460g ob 6.46 uri
12. miškolinček (PDP 11.8.) ~ FILIP - 52cm, 3330g ob 15.03 uri

13. dar10 (PDP 18.8.) - EMA- 49cm, 2680g

30.7.2008

14. K_a_t_j_a (PDP 12.8.) ~ JAN - 48cm, 2550g ob 7.58 uri
15. Naty13 (PDP 14..8) ~ JOŠT - 51cm, 3205g ob 23.50 uri

16. Tato (PDP 2.8) - JAKA - 53cm, 3510g ob ?? uri

31.7.2008
17. bella02 (PDP 4.8.) ~ TEJA - 53cm, 4100g

2.8.2008
18. Muklla (PDP 30.7.) ~ ŠPELA - 52cm, 3560g ob 00.15 uri
19. kaja02 (PDP 6.8.) ~ LEJA - 51cm, 3480g ob 6.30 uri

20. daja27 (PDP 12.8) - LEON - 50cm, 3320 g ob 21.37

3.8.2008
21. *zvezdica*(PDP 10.8.) ~ ZARJA - 53cm, 3610g ob 6.10 uri
22. tejkaz (PDP 18.8.) ~ JAŠA - 52cm, 3165g ob 22.43 uri

4.8.2008
23. dojenč (PDP 4.8.) ~ ŽANA - 48cm, 3110g ob 11.35 uri 

24. bambi14 (PDP 21.8.) - ELA NINA - 47cm, 2810g, ob 21.50

5.8.2008
25. ozziebo (PDP 1.8.)  - LARA - 52cm, 3790g ob 2.55 uri
26. iva77 (PDP 11.8.) - TAMMY - 50cm, 3150g ob 9.20 uri 

6.8.2008
27. Erin (PDP 1.8.) - TILEN - 51cm, 3190g ob 3.35 uri 

8.8.2008
28. sandra123 (PDP 22.8.) - TAJA - 50cm, 3030g
                                               - TEJA - 47cm, 1970g 
9.8.2008
29. renatka (PDP 22.8.) - EVA - 47cm, 2560g ob 20.10 uri 

10.8.2008
30. nevaeva (PDP 2.8.) - ALJA - 52cm, 3460g ob 9.15 uri
31. nyna84 (PDP 4.8.) - LANA - 50cm, 3240g ob 23.56 uri

14 user posted image :20 user posted image

user posted image user posted image user posted image Čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 996
11.8.2008 9:36:27   
ANA_P
gajka, hvala, čista prozorna voda je bila. Nič, grem se raje pokazat v P. Vam javim.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 997
11.8.2008 9:47:19   
lana777
Hej,

vidim, da bo danes dost akcijeuser posted image

Se vidi, da je delovni danuser posted image

VSEM SREČNO!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 998
11.8.2008 9:51:35   
anita goitan
čau punce,
hvala punce na skbriuser posted image , samo jaz sem domauser posted image
Amnioskopijo mi opravila, odprta sem toliko da mi je lahko šla za najožjim tulcem (če se ne motm je o enki govorila) notr: plodovnica je bistra, naslednja amnio v četrtek na rok, se pravi 14.8.

Nja pa povem vsem tistim katere še čaka tale amnio (predvsem tiste ki boste v KR rodile): NE boli, verjetno je pa odvisno od ginekologa, meni je danes moja dr.opravljala Rantova in lepo vse razloži in hitro opravi.
Jah očitno se najini bejbi fajn godi, naj punca uživauser posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 999
11.8.2008 9:52:28   
anita goitan
nyna84 iskrene čestitke ob rojstvu Laneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?