miškolinček
|
Dobro jutro,hvala za ,sem si ga hotla ravno skuhat in ugotovim,da je zmanjkalo kafeta. To pa je če je za gospodinjo,važn da so salame pri hiši na kofe se pa še spomni ne . Pa vem da sem ga nabavla preden sem šla v Rim,po moje je vesga k babicam na Jesenice znosil. Groza zdaj bom pa brez kofeta mogla biti. Nyna84,čestitke za malo punčko! Andrejaboris,držim pesti,prav tako tudi zate Zoja Miša,končo se ti je uslišala želja in ti ne bo treba več čakat. Srečno obema,pa naj hitro mine. Gajka hvala za nasvet glede tega koliko bi naj pojedel,saj sem vedla da je tisto mal preveč za tako majhen želodček. danes se tehtamo,bomo videli kaj bo,jaz mislim da se je zredil,ker ima že bolj polne nogice,pa lička,... Punce,ki dojite,zanima me kaj pijete poleg čaja za dojenje in vode??? A pijete malinovec (iz malin ali iz katerega drugega sadja). Sprašujem zato,ker sem jaz vode in čaja že presneto naveličana,tako se mi soka lušta pa ne upam. Pa še glede hrane: kaj jeste od tistih stvari ki so za na kruh namazat al pa s kruhom za jesti. Ali jeste salame,paštete in podobno. Kr naprej margarino,maslo,pa marmelado jest,pa kakšen sirov namaz, ne vem no, jaz ga imam po 14 dneh poln kufer Naty,saj se bo Jošt unesel tudi ponoči,pri nas je tudi tako da bi podnevi cel dan spal in ga moram bbuditi za jesti,ponoči pa ne bi spal bi pa skoz nekaj sesal . Aja,pa pri nas po novem ne moremo imeti praznih ust,sploh če smo budni. Sploh ne zna ležat pa okrog gledat,to mora non stop nekaj sesat. Sem bila istega mnenja kot Gajka,da dude ne bomo uporabljali dokler se bo dalo,ampak ta lump pri še ne 4 dneh že prst najde in sesa,tako da sem hitro ukrepala in ga zamenjala z dudo. Ker prsta odvadit ga,to je šele podvig,Erazem je pri nas sesal rpst do 3 meseca,potem je pa infekcijo fasal in ni nič jedel,flaše sploh ni mogel in posledično tudi dude ne ker mu je bilo slabo,tako da je v tistem času pozabil nanjo. Zato se je pa pol nosil za zaspat,ker duda ni bla dobra,mami pa ni več dojila da bi ga z zizo potolažila. Če si ga pa tako v posteljico je dal je bila pa tka sirena da bi še mrtve zbudil .
|