m_m
|
čestitke novim mamicam gajka jaz tudi. No, do VE imam 20 min vožnje. To štejem še pod okolico Ja, mojga pa 3x niso spustli not, prvič ko mi je prinesu stvari, ker sem bla pod urgentno sprejeta, drugič in tretjič pa, ko je prišel na obisk izven delovnega časa, ker prej ni mogel in še ko me je prišel iskat. Tak da sem mogla vse sama svoje stvari znosit. Je reku, tu pa ne boš rodila, ker me še k porodu ne bojo spustli, če se bo akcija začela sredi noči. prvič sem v P čakala, ker sem bla čez rok. Sej prijazni so vsi v CE, sam to, da je imel probleme not pridet, pa tut men ni všeč. anaya ah, tak enostavno spet ni. So pa ti krči res tečni. Ko si že sam naveličan samega sebe, pa še to kot pika na i Men trebuh kar premika ko me boli v križu. Ja, verjetno bo horoskop kriv moja bikica tut nikakor ni hotla ven. Zdaj vem kaj pomeni trma od malih nog. Pa z vsakim letom je večja. Kaj bomo delal pri 18 letih No, men se stanje umiri, če ležim. Boli pa ko se prestavim z boka na bok. Preden se to dete not naštima po svoje. Pa ko vstanem, mi trebuh na kosti pritisne, da si moram vzet par minut časa, preden nardim prvi korak. Drugače se pa počutim še kar fleksi. Kak ni blo danes še nobenega giba? Misliš onega vala premikanja in obračanja ali niti komolca ali kolena? Meni so se gibi tudi zmanjšali, skrajšali, umirili, samo še vedno jih je nekje 10 na dan. Samo da je bil prej disko not, zdaj pa bolj penzionističen ples. košuta, mislim, da bi me moj raj s kolesom v SG pelu, kot pa z avto v CE. Zgleda da je naletel na slab dan receptorke, ker mu ni všeč dostopnost porodnic. Se boji, da če me v bolnici obdržijo, da ga ne bojo ponoči spusli k porodu. Kaj tretji PDP? Tretji otrok ali tretjič popravljen PDP? NADLEŽNO SPRAŠEVANJE: A ste še doma? Joj, kuk zoprno vprašanje. Če kak dan ne grem na sprehod, že vsi sosedje sprašujejo domače, kaj pa imate? In to že 2 meseca, ker mam velik trebuh. Zato mi je pa ljubše pozimi, ko lepo vse zakrije debela bunda, potem pa pride dojenček kar naenkrat in vse preseneti
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|