sayuri
|
so pošteno prevzele vodstvo Alo fantje, kje se skrivate? andrejaboris, mislimo nate. Naj porod hitro mine. ZojaMiša, tudi zate držim pesti, da bo vse skupaj čimprej za tabo. naty, hvala za čestitke . Uf, gre hitro čas. Naša dva čmrlja sta že en mesec stara Kar ne morem verjet Berem, da je danes Jošt imel žurko ponoči. Lovro tudi . Medtem, ko je Zara spala od 21h do 3h in potem do 8h zjutraj, je Lovro bil čist buden od polnoči, do štirih . Sicer ni jokal, je pa skoz dudo lovil, pa komentiral (tko smešno renči ). Me je kar utrudil . miškolinček jaz samo vodo pijem. ČAja ne maram in sedaj, ko ne dobim nikjer več Bebe čaja ali podobnih čajev (vsaj pri nas jih ni v trgovinah), pijem samo vodo. PA sem je že pošteno sita. Včasih mi tašča še kompot prinese in to je to. Bi pa tkoooo rada še kaj drugega pila Isto je s temi namazi. Kruh, puter, marmelada sta stalnica. Včasih še tamar namaz. Pa šunka in sir. Včasih jem polento in mleko, pa gres, pa mlečen riž, pa seveda čokolino in pa koruzne kosmiče. Kak navaden jogurt. Potem pa se že neha. Sem včeraj tko lepo Nutelo gledala in ji govorila, da mora še malce potrpet, potem bom pa kar z žlico nanjo planila A sok za zmešat lahko pijemo Ker bom takoj zdaj nanj planila PABLO, sem prej pozabila napisat, da seveda tudi nate mislimo Mi smo drugače ok. Nič kaj novega nimam za napisat. Maladva sta pridna. Filip tudi, možek tudi , tako da se nimam kaj za pritoževat. MajaT, bravo za konec čišče. Meni se še kar neki rjavi izcedki pojavljajo. Pa včeraj me je spodaj tko čudno zvijalo, kot bi že ta rdečo dobila . Pri Filipu sem jo 6t po porodu. Upam, da bo zdaj kasneje prišla. Aja, MajaT, tvoja Zara je pa res orng pupa Ste že kaj razmišljale o kontracepciji?
|