|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
11.8.2008 9:55:30   
sayuri
user posted image   so pošteno prevzele vodstvouser posted image  Alo fantje, kje se skrivate?

andrejaboris, mislimo nate. Naj porod hitro mine.user posted image
ZojaMiša, tudi zate držim pesti, da bo vse skupaj čimprej za tabo.user posted image
naty, hvala za čestitkeuser posted image . Uf, gre hitro čas. Naša dva čmrlja sta že en mesec starauser posted image  Kar ne morem verjetuser posted image  Berem, da je danes Jošt imel žurko ponoči. Lovro tudi user posted image . Medtem, ko je Zara spala od 21h do 3h in potem do 8h zjutraj, je Lovro bil čist buden od polnoči, do štirih user posted image . Sicer ni jokal, je pa skoz dudo lovil, pa komentiral (tko smešno renčiuser posted image ). Me je kar utrudil user posted image .
miškolinček jaz samo vodo pijem. ČAja ne maram in sedaj, ko ne dobim nikjer več Bebe čaja ali podobnih čajev (vsaj pri nas jih ni v trgovinah), pijem samo vodo. PA sem je že pošteno sita. Včasih mi tašča še kompot prinese in to je to. Bi pa tkoooo rada še kaj drugega pila user posted image  Isto je s temi namazi. Kruh, puter, marmelada sta stalnica. Včasih še tamar namaz. Pa šunka in sir. Včasih jem polento in mleko, pa gres, pa mlečen riž, pa seveda čokolino in pa koruzne kosmiče. Kak navaden jogurt. Potem pa se že neha. user posted image  Sem včeraj tko lepo Nutelo gledala in ji govorila, da mora še malce potrpet, potem bom pa kar z žlico nanjo planila user posted image
A sok za zmešat lahko pijemo user posted image user posted image user posted image user posted image  Ker bom takoj zdaj nanj planila user posted image user posted image  
PABLO, sem prej pozabila napisat, da seveda tudi nate mislimo user posted image user posted image

Mi smo drugače ok. Nič kaj novega nimam za napisat. Maladva sta pridna. Filip tudi, možek tudi user posted image user posted image user posted image , tako da se nimam kaj za pritoževat.

MajaT, bravo za konec čišče. user posted image  Meni se še kar neki rjavi izcedki pojavljajo. Pa včeraj me je spodaj tko čudno zvijalo, kot bi že ta rdečo dobila user posted image user posted image user posted image . Pri Filipu sem jo 6t po porodu.user posted image  Upam, da bo zdaj kasneje prišla. Aja, MajaT, tvoja Zara je pa res orng pupa user posted image user posted image

Ste že kaj razmišljale o kontracepciji?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
11.8.2008 9:57:07   
matejchi
andrejaboris kar nazaj pridi in se v vrsto postavi, tako pa to ne bo šlo... ah no, če pa že pol se pa drži. 

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
11.8.2008 10:03:31   
Ryssa
No, se mi je le uspelo prebiti čez cel kup strani, ki se jih je nabralo odkar me ni bilo, na tekočem pa moram bit user posted image Ne morem pa vsega komentirat, ker je vsega enostavno preveč, tak da brez zamere.

Še enkrat čestitke vsem novim mamicam in njihovim sončkom. Zelo lepe otročke imate, se kr topim ob vseh teh slikicah user posted image user posted image user posted image

Fajn je biti doma, čeprav si že želim čimprej spoznati svojega fantiča, pa sva se vseeno zmenila, da počaka še vsaj toliko da malo pospravim in da si malo oddahnem od bolnice, se naspim, najem itd.
Včeraj so me res grabili taki krči da sem mislila da bom mogla nazaj, ampak se je spet vse umirilo.

Torej, imela sem en hud uroinfekt, ki ga je spremljalo bruhanje, driska, hude bolečine v ledvicah in vročina okrog 39 stopinj. Bilo je grozno. Pozdravili so me z antibiotiki direkt v žilo in pa infuzijo sem tudi imela zaradi dehidracije. Zdaj se hvalabogu počutim ok.

pingo80 mislim da vem katera si. Enkrat potem po materinski šoli sva zgleda da imeli pregled na isti dan. Smo sedeli v čakalnici ti in tvoj in jaz in moj user posted image To je pa bilo mislim da 26.6. (?) Poglej, če si imela takrat kakšen pregled.

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
11.8.2008 10:05:31   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: ANA_P

Nyna in Nevaevauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nujno vprašanje!!
Zjutr4aj sem se zbudila in šla na WC, ko sem se pa želela vrniti v posteljo in sem dvignila nogo, sem spodaj začutila neki 'pluk' in stekla mi je po hlačkah voda. Hlačke so bile cele mokre, pa po nogi mi je tudi steklo, ko sem šla na WC pa si zbrišem pa je bilo vse bolj rozasto in dve mali krvavi nitki. Sem dala noter vložek na katerem sem še kasneje zasledila malo rjavega, zdaj pa imam mir. In se več nič ne dogaja. Kja bi lahko bilo? Ta slavnosten čep? Samo me moti, ker se mi je prej kar ulila voda. Pomagajte? Naj grem kar k svojemu G, ki začne ob 12h, naj grem kar v P ali naj čakamuser posted image

Jaz bi šla na tvojem mestu kar v P.,ker če je bila voda boš morala tako ali tako tja. Mislim pa da ti je tudi voda odtekla,ker ko je meni čep ni bilo nič vodenega,ampak samo gosto in smrkljasto. Če je bila voda,potem boš danes cartala. Srečno!

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
11.8.2008 10:10:32   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

IZVIRNO SPOROČILO: ANA_P

Nyna in Nevaevauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nujno vprašanje!!
Zjutr4aj sem se zbudila in šla na WC, ko sem se pa želela vrniti v posteljo in sem dvignila nogo, sem spodaj začutila neki 'pluk' in stekla mi je po hlačkah voda. Hlačke so bile cele mokre, pa po nogi mi je tudi steklo, ko sem šla na WC pa si zbrišem pa je bilo vse bolj rozasto in dve mali krvavi nitki. Sem dala noter vložek na katerem sem še kasneje zasledila malo rjavega, zdaj pa imam mir. In se več nič ne dogaja. Kja bi lahko bilo? Ta slavnosten čep? Samo me moti, ker se mi je prej kar ulila voda. Pomagajte? Naj grem kar k svojemu G, ki začne ob 12h, naj grem kar v P ali naj čakamuser posted image

Jaz bi šla na tvojem mestu kar v P.,ker če je bila voda boš morala tako ali tako tja. Mislim pa da ti je tudi voda odtekla,ker ko je meni čep ni bilo nič vodenega,ampak samo gosto in smrkljasto. Če je bila voda,potem boš danes cartala. Srečno!

Se strinjam. To je za rodit. user posted image

pa pa

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
11.8.2008 10:16:06   
LinaK
Nevaeva čestitke ob rojstvu hčerke Alje!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nyna čestitke ob rosjstvu hčerke Lane!!!user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
11.8.2008 10:16:07   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

miškolinček jaz samo vodo pijem. ČAja ne maram in sedaj, ko ne dobim nikjer več Bebe čaja ali podobnih čajev (vsaj pri nas jih ni v trgovinah), pijem samo vodo. PA sem je že pošteno sita. Včasih mi tašča še kompot prinese in to je to. Bi pa tkoooo rada še kaj drugega pila user posted image  Isto je s temi namazi. Kruh, puter, marmelada sta stalnica. Včasih še tamar namaz. Pa šunka in sir. Včasih jem polento in mleko, pa gres, pa mlečen riž, pa seveda čokolino in pa koruzne kosmiče. Kak navaden jogurt. Potem pa se že neha. user posted image  Sem včeraj tko lepo Nutelo gledala in ji govorila, da mora še malce potrpet, potem bom pa kar z žlico nanjo planila user posted image
A sok za zmešat lahko pijemo user posted image user posted image user posted image user posted image  Ker bom takoj zdaj nanj planila user posted image user posted image   

Ste že kaj razmišljale o kontracepciji?

Jaz bom poskusila z malinovcem,pol pa kar bo pa bo,ampak domačim ne kupljenim, ker tam je notri citronska kislina,to pa verjetno napenja.
Kakšno šunko pa ješ, verjetno piščančjo ali pa prsa,a ne ? Jaz bi tako salame pa klobase jedla. A hrenovke ješ? Saj to je isto kot salama.

Glede kontracepcije:nisem še razmišljala o tem,imela sem jo nazadnje pred 8 ali 10 leti,pol ko sem pa user posted image  spoznala,sem pa prekinila,na nnjegovo pobudo ne na mojo. Ni toliko za te stvari,pravi da naj ne jem teh kemikalij,že tako preveč tablet pojemo. Jaz pa ne vem,takrat mi je bilo vseeno itak še nisem imela otrok. Zdaj jih imam pa tudi zaenkrat dovolj in za toliko časa kolikor jih ne mislim imet bi bilo fino se kaj izmislit.,samo ne vem če bo mojmu prav. Bi pa vseeno raje imela kontracepcijo v obliki tablet kot pa da mi kaj noter vstavljajo. Imam tak čuden občutek, da ne bi bila nikoli sigurna ali drži ali ne.

Dokler ni menstro... ,potem bo pa treba razmišljat tudi o tem. Jaz sem pa prvič dobila menstroacijo potem ko sem nehala dojiti,ko je bil tamal star 3 mesece. Upam da je tudi zdaj še ne bo en čas.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
11.8.2008 10:16:08   
naty13
Evo, midva sva že z vozičkanja. Bi bila še, pa je vroče ko user posted image , pa še na sredi poti ugotovim, da danes še nisem jedla. user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem po poli salamci planila. user posted image

Patronažna je tudi že bila pri nas. Jošt ima zdej 3170g. Je pridobil od petka 70g. user posted image user posted image  No, počas pa gre gor. user posted image  A katera ve, koliko mora imeti otroček težo pri 6t min-maxuser posted image  Takrat so posvetovalnice.

Miškolinček kaj pa pri vas, kolk tehta že Filipuser posted image

Sayuri potem ste meli pa pri vas še večjo budnico kot pri nas. user posted image  Sej pri nas tudi ni bilo joka, bolj nerganje, pa premetavanje po postli in spuščanje zvokov. Dudo pa takoj ven vrže. user posted image  Se še nista z dudo spoprijateljila. user posted image user posted image user posted image

Tejka kako pa pri vasuser posted image  Je Jaša pridno spančkaluser posted image  Se fajn rediuser posted image  Ti mi pa ne govori od vročine. Le počivaj, da čimprej mine. Upam, da nisi kakšnega mastitisa fasala. user posted image user posted image user posted image

PABLO a že cartašuser posted image  

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
11.8.2008 10:17:01   
LinaK
Zoja Miša držim pesti da hitro cartaš!!!

Pa le ne bova skupaj v P!user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
11.8.2008 10:21:46   
anita goitan
sayuri jaz o kontracepciji še ne razmišljam, murm najprej rodit user posted image user posted image , mal heca. Lahko pa povem da sem 9 let,pač od kar sva z mojim  user posted image skupaj uporabljala Yarino, zelo zadovoljna, no samo če bom dojila to odpade a neuser posted image

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
11.8.2008 10:38:28   
matejchi
pentljo narest na pimplnu pa ne bo panike... 

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1011
11.8.2008 11:01:59   
čipka
renatka, nevaeva, nyna84-iskrene čestitke ob rojstvu vaših štručk!user posted image user posted image  user posted image  user posted image

ANA_P, ZojaMiša, andrejaboris-držim pesti!user posted image user posted image   Bomo navijele za vas!user posted image

matejchi-user posted image    maš pa fajne ideje-ni kej!user posted image   

Ryssa-samo da si zdej ok.user posted image
Sayuri-čestitke za 1 mesec.user posted image user posted image user posted image   Madona, kar ne morem verjet kako gre hitro čas.user posted image

naty-bravo za pridobljeno težo.Super, samo da gre gor.user posted image

Evo, jes pa kot ponavadi, veselo papam, kile grejo še vedno gor.user posted image Ne morem pomagat, če sem pa skos doma, pa skos neki cmokam...če ne naktarine, pa grozdje, če ni nič od tega iščem, če imamo kej sladkega. Če še tega ni, si grem delat makarone..ko sem končno sita že tuhtam kaj bom čez ene 2 urci kuhala. GROOOOOZAAAA!user posted image  
Je pa res, da je samo še 1 teden do PDP-ja-user posted image , da spoznam to našo pupo, ki jo veselo pričakujeva.user posted image Tud če bo kej prej, ne bom nič jezna, vendat še nič ne kaže..oz.nič ne čutim, plus tega je še vedno v medenični vstavi. Jah, nič...al bomo CR, al pa z ritko naprej rodili..samo da se rodi zdrava.user posted image     Ok,fajn bodte pa lep ponedeljek želim.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1012
11.8.2008 11:04:01   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A tebi še kr dogaja???? Me prav zanima kaj bo pol ko boš rodila.
Tebe brat je pa vedno tak užitek,imaš vedno take da se pol še pol ure smejem. Še če sem tok slabe volje ko preerem tvoje besedilo ne morem drugače kot režat se.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
11.8.2008 11:10:52   
Krysia

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image skor sm umrla od smeha ... no, tko hudo glih ni blo, ampak na WC sm pa res morala user posted image
Tebi in tvojim domislicam se vedno tko nasmejim ...
Kot je že miškolinček napisala - nas vse spravljaš v dobro voljo. Pa tud mene zanima, kaj bo po porodu - boš svojga user posted image že na poti iz P napadla user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
11.8.2008 11:14:05   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Je ravno patronažna šla,mi tehtam 3400 g,odpustna teža ko smo šili iz P. je bila pa 3120 g. kar pomeni da se zredil slabih 300g. Je rekla da je to v redu.
HB,sem si kr oddahnila,zdaj vsaj vem da kar ga podojim da očitno dobi dosti,da ni treba ravno toliko do ml natančno popit. Je pa res da mu dam 1x na dan flašo,ponavadi zjutraj ko imam jaz premalo,ker je naš fant zjutraj tok grozn lačen,no vsaj on misli da je ker spat pač nemore več,pol pa ne vem kaj bi delal,bi pa jedeluser posted image . Jaz pa lačna ko sam user posted image ,bom mogla tako kot Gajka prakticirat,ponoči na RR pa jestuser posted image user posted image user posted image . Samo ko se mi ponavadi ne da,komaj čakam da se tamal nasesa,da lohk naprej spim.

Kg do 6. tedna: nisem ravno sigurna,lahko ti samo povem da se je pri nas Erazem zredil do prve posvetovalnice približno 700 g in je rekla pediatrinja da je to premalo,da nekaj sicer je samo da je premalo. Potem sem mu jaz začela dodajat Novalac,čeprav je ona rekla da naj ga samo bolj pogosto dojim (dojila sva se itak vsako urouser posted image ),jaz sem pa po svoje naredila,pa patronažna ga je hodila potem en čas vagat, da je preverjala če se redi. Mislim da se mora zrediti približno 1 kg in da je to odvisno koliko je bil otrok velik in težak ob porodu,ti bo mogoče še katera druga vedela povedat od tistih ki so bile že prej mamice in imajo izkušnje.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
11.8.2008 11:22:51   
tejkaz
Zoja Miša sporoča:

Ku ku! Kaja Lina tu. Nisem mogla več čakati, hotela sem očija in mami spoznati. Sem težka 2600 in 47 velika ter lepa, kot slika! Srečna mami in oči.

Čestitke Zoja Miša user posted image user posted image user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1016
11.8.2008 11:25:13   
miškolinček
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeee,bravo Zoja Miša,veselo cartanje želim!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 11.8.2008 11:26:12 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
11.8.2008 11:27:08   
LinaK
Zoja Miša iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice Kaje Line!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1018
11.8.2008 11:28:09   
Julija08
Hojla bejbe,

Čestitke vsem novim mamicam!!!user posted image user posted image user posted image

Oh, jaz sem že tako nestrpna, komaj čakam da grem rodit. Malo računam na polno luno v sobotouser posted image , no bomo videli. Najraje pa bi rodila 18.08., ker ima moj rojstni dan in bi bilo to sigurno najlepše darilo.
Začela sem pa tudi piti čaj iz malinovih listov (3x na dan) pa da vidimo, če bo kaj pomagalo. V sredo imam GP in upam, da me bo kaj tudi pregledala, ker nazadnje me ni nič. user posted image
Danes bom pa še malo likala, pa prat sem dala, še kar nimam vsega pripravljenega, kar nekaj odlašam. Potem pa če me kaj preseneti bo pa panika.user posted image user posted image user posted image
Sva pa v petek sestavila posteljico, je ful cortkana. Ja pa moja user posted image  ful užaljena, ker je posteljica tam, kjer je njen najljubši prostor za spanje in se je včeraj s težavo stlačila pod posteljico, potem pa ni mogla več ven. user posted image user posted image user posted image

Kontracepcija - hja, nič še ne razmišljam v tej smeri. Tabletk, če dojiš mislim, da ne smeš, un mat. vložek se mi pa zdi brez veze, ker itak mislimo imeti še enega user posted image  v roki 2-3 let. Mah, kaj pa vem.

Zdaj grem pa mal delat...se mi zdi da bolj peglam več imamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1019
11.8.2008 11:32:43   
naty13

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A tebi še kr dogaja???? Me prav zanima kaj bo pol ko boš rodila.
Tebe brat je pa vedno tak užitek,imaš vedno take da se pol še pol ure smejem. Še če sem tok slabe volje ko preerem tvoje besedilo ne morem drugače kot režat se.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bom mojmu predlagala tako zaščito user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne sej ne, bom še jaz na izgubi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1020
11.8.2008 11:34:12   
*zvezdica*
Živjo punce!

Zdaj ko smo v povečanem številu enostavno ni več tolk časa za rruser posted image , pa še obiske mamo vsak da, tko da je prav pestro.

Najprej čestitke novim mamicam:user posted image Nyna čestitke za Lano, Nevaeva čestitke za Aljo[sm=bravo.gif]

andrejaboris, držm pesti, da se pri vas že dogaja!
ZojaMiša, Ana_Puser posted image da čim prej opravita

Pri nas je drugače vse super. Zarja je res tak priden otroček. Mali požerušček. Sem pa res vesela, ker imam ful ful mleka. Že v porodnišnici se mi je noro redila, da kar verjet niso mogle sestre. Zdajle pa čakava patronažno, pa jo bomo tudi tehtali in me prav zanima kolk bo pokazala. Danes se bomo prvič kopali. Močno upam, da bo situacija kaj boljša kot pri Marcelu. Še patronažna je rekla, da ji nikol ni noben tako jokaluser posted image .

Glede hrane. Men same sladkarje hodijo po glavi...se mi že kar mal meša, ko vsi piškote jejo, jaz pa samo žalostno opazujem, pa sline mi tečejouser posted image .

Glede zajtrka je pri meni na spisku kruh in sirni namazi, jajček na oko, mleko + korn fleks ali kosmiči, čokolešnik, navadni jogurt + banana, sir. Salam še nisem jedla. Medu in marmelade ne maram. Tako da je zaenkrat to to.

Pijem pa kar bebe čaj, oz. 2 vrečki bebe + 1 vrečka komarčka....pa si v cel vrč skuham in potem počasi pijem. Malinovec so pa nam v P dajali, tako da mislim da to lahko brez problema pijemo.

Anita, upam, da se tebi tud kaj kmalu začne dogajat!

Naty, super za joštovo prdobivanje na teži.

tejka, upam da res nisi fasala kakega mastitisauser posted image

Marcel in Zarja

Neposredna povezava do sporočila: 1021
11.8.2008 11:35:55   
*zvezdica*
user posted image ČESTITKE ZOJA MIŠA ZA HČERKICO user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
11.8.2008 11:36:43   
naty13
Zoja Miša  user posted image user posted image user posted image user posted image  za  user posted image  Kajo Lino. Veliko cartanja vam želim in čimprejšni prihod domov.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
11.8.2008 11:37:29   
naty13
Kaj je zdaj touser posted image  A bo katera že kakšnega fantka rodilauser posted image  Zaostajamooooooooooo. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
11.8.2008 11:39:01   
naty13

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Je ravno patronažna šla,mi tehtam 3400 g,odpustna teža ko smo šili iz P. je bila pa 3120 g. kar pomeni da se zredil slabih 300g. Je rekla da je to v redu.
HB,sem si kr oddahnila,zdaj vsaj vem da kar ga podojim da očitno dobi dosti,da ni treba ravno toliko do ml natančno popit. Je pa res da mu dam 1x na dan flašo,ponavadi zjutraj ko imam jaz premalo,ker je naš fant zjutraj tok grozn lačen,no vsaj on misli da je ker spat pač nemore več,pol pa ne vem kaj bi delal,bi pa jedeluser posted image . Jaz pa lačna ko sam user posted image ,bom mogla tako kot Gajka prakticirat,ponoči na RR pa jestuser posted image user posted image user posted image . Samo ko se mi ponavadi ne da,komaj čakam da se tamal nasesa,da lohk naprej spim.

user posted image user posted image user posted image user posted image  za 300g. Mi smo na 190g.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?