bella02
|
Nina84, čestitamo za malo žabico Lano Zoja Miša, tebi in očitu iskrene čestitke ob rojstvu težko pričakovane princeske Kaje Line miškolinček, jaz sem trenutno na Zala life. Navadne vode skoraj videt več ne morem. Sem pa tja si privoščim kozarec cocte ali oranžade. Z naty govorita o pravem malinovcu, jaz pa pijem sok iz limon za razredčit. Nimam nič domačga. Kako je s pijačami z mehurčki med dojenjem? Na kruh namažem topljeni sir, gor pa dam salamo, ponavadi poli al pa šunkarico. Zadnjič sem pojedla 2 kosa baržolce, se mi je že sanjalo o njej . Drugač pa maslo in marmelada. Raznih sirnih namazov ne obožujem. Tud jaz moram našo podnevi budit za jest, ponoči bi pa kar žurala tejkaz, al te dojke tud bolijo? Če imaš vročinske vale in boleče dojke, se pojdi pokazat v P, da dobiš antibiotike, da ne fašeš mastitisa. Jaz sem se mu ponovno za las izognila. Me je moj peljal v soboto v P, me je dojka bolela za pop . Zdravnik mi je rekel, da še ni mastitis in da naj vzamem lekadol, vseen mi je pa napisal recept za antibiotike. In HB, kajti popoldne sem imela že rdečo dojko. Zdaj sem že OK. zvezdica, zakaj se izogibaš piškotom? Zaradi dojenja? Jaz vseeno kakšnega pojem, pa tudi malo čipsa, kokic in smokijev sem že. Grešim? Kaj pa sladoled? Ga tudi ne smemo? čišča: Moram vas prašat: moja je bila že čist svetlo rjava, včerej pa sem spet krvavela. Danes ne. Drugače sem uredu. Če bi blo kaj narobe, bi se tako tud počutila, mar ne? kontracepcija: Poznam star preverjen recept. Navaden aspirin, ne tisti filmsko obložen, daš med kolena, stisneš in fajn stiskaš, dokler te želja po ne mine. Uspeh 100% zagotovljen!!! dojenč, lanolin ful pomaga, poskusi
|