|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
11.8.2008 11:47:37   
maartinca
Zoja Miša, ČESTITKE ZA NAJLEPŠE DARILO user posted image  , KI GA LAHKO PREJMETA MAMI IN OČI user posted image user posted image user posted image  !

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
11.8.2008 11:48:00   
sayuri
Zoja Miša, še tu čestitke za princesko user posted image user posted image user posted image

Ampak prav zares user posted image  štrajkajo user posted image user posted image user posted image .

matejchi ti ga pa pihneš. user posted image user posted image user posted image  Si tud mene nasmejala s tisto pentljo. user posted image  Si predstavljate naju, kako izgledava glede user posted image , ko že od oktobra nisva? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tko da, komaj čakam, da bo pregled za mano, da mi G da zeleno luč user posted image  user posted image user posted image user posted image . Je pa pri kontracepciji tko - na dojenje se ni nič za zanašat. Pa pri naju sem 100%, da bi še kaj ratal, če se ne bova zaščitila. user posted image  Tiste 2%, ki jih imava za naravno zanositev... user posted image  Nekaj bo treba pogruntat user posted image
*zvezdica*,jaz je Balsen piškote in pa Plazma kekse. Da vsaj malo sladkega konzumiram. Drugače bi se mi zmešalo user posted image .

Zdajle, ko berem, kako vse patronažne tehtajo vaše otročke, bom še jaz nekje zvohala eno tehtnico in stehtala maladva. user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
11.8.2008 11:51:02   
anaya
Jutro punce....,

čestitke nyna84 in pa Zoja Miša za novi pupikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
11.8.2008 11:56:31   
gajka
Zoja Miša - čestitke ob rojstvu hčerke Kaje Line! user posted image  Lepo se cartajte!  Pa se ti je le izpolnila želja, da danes rodiš. user posted image  

Ja, pupe so orng prevzele vodstvo. Emancipacija deluje očitno že zelo zgodaj. user posted image  Čakam na kakšno sporočilo od Pablo, da mogoče vsaj ona malo popravi razmerje. user posted image  CR je imela napovedan za danes, ampak sem pozabila vprašat, za kdaj.

A tiste, ki dojite, ste se odrekle sladkarijam? A so tudi prepovedane? user posted image  Ker jaz jih sicer poskušam jest v malo manjših količinah, ampak mi to ne uspeva najbolj. user posted image  Me bo že prav zaskrbelo, ker jem bolj ali manj skoraj vse... user posted image

A za 1 kg se naj bi zredili do 1. posvetovalnice? Midva jo imava ta četrtek. Ampak je Rok pridobil že precej več kot 1 kg, tako da me vsaj zdaj teža ne skrbi več, čeprav pa so mi prve dni v P in še na Pediatrični zaradi premalega prirastka že sive lase naredili. Še dobro, da zdaj mleko teče v potokih, mali pa kljub dremanju med jedjo očitno dovolj poje.

Glede čišče: meni se je rjavkast izcedek nehal že na začetku prejšnjega tedna, zdaj pa imam samo še minimalno neke rumenkaste sluzi. Očitno je šlo vsaj to pri men hitro skoz, sem prav vesela. user posted image  O kontracepciji pa še nisem razmišljala, katero bi vzela. user posted image  Itak priporočajo, da s user posted image  počakaš do prvega GP po porodu, do tega je še pa skoraj 1 mesec! user posted image  

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
11.8.2008 11:57:50   
buhtlčk
Zoja Miša čestitam user posted image user posted image user posted image
tele levinje so pa čist premagale naše levčke, res morm it rodit user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
11.8.2008 11:58:52   
tejkaz
Končno malo časa user posted image

Jaša je priden, da ne bo pomote, sem si naredila delo s hladilnikom. Sem ga umila, kompote skuhala, ker imamo toliko sadja, dva stroja perila oprala, sušim,... Pa še na sprehodu sva bila. Kar pol ure. Je zelo pasalo, sam zdaj pa spet šive čutim. Ne pravijo zastonj da je treba bit en čas notri.

Hm, ne vem kaj je bilo z mojo vročino. Zdaj je ni več. Tako kot je prišla je odšla. Že včeraj zvečer me je začelo kuhati. Ponoči sem sicer dobro spala. Tudi Jaša. Je jedel samo ob enih in ob pol petih. Potem pa šele ob devetih. Z vsakim dojenjem sem imela pa več vročine. Zjutraj že skoraj 39. Po zajtrku in kavici (prvič po porodu) mi je pa vročina padla. Čudno.

Zajtrki - Kruh, sirni namaz, sir in piščančja prsa (salama), polenta in mleko, topli sendvič (enkrat in ga ni zvijalo tako da ga bom še kdaj). Kosilo je vedno lahko in brez začimb, za večerjo pa kaj z mlekom.

Kontracepcija - verjetno se bom odločila za mireno.

Kg do 6.tedna - mislim da morajo pridobiti kakšno kilco.

Ryssa, samo da je zdaj dobro.

Sayuri in Neža, čestitke vašim falotkom za prvi mesec

Naty in Miškolinček, super za pridobljene gramčke. Le tako naprej.

Naty, nimam pojma kako se Jaša redi. Patronažna pride šele v sredo. Sem prej zjutraj prebrala da je ena pisala o digitalni kuhinjski tehnici. Mi imamo takšno do 4kg. Mogoče mi ga uspe zvečer stehtati user posted image

Sayuri, mislim da razredčene sokove lahko pijemo. V porodnišnici smo pili malinovc. Sem ga vsak dan spila vsaj 3 litre. In to počnem tudi doma. Včeraj je moj pil multi solo. Sem naredila en požirek. Kako je pasalo user posted image

Ana_p, upam da si šla v porodnišnico.

Zdaj grem pa malo počivat.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
11.8.2008 11:59:43   
karmar
Nyna iskrene čestitke!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša Čestitke!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

juhu, andrejaboris  AKCIJA!!! user posted image user posted image user posted image
Ana_P pejdi tja in naj gre ven še ostalo... user posted image

Pablo???

citiram od čipke:
Evo, jes pa kot ponavadi, veselo papam, kile grejo še vedno gor.user posted image Ne morem pomagat, če sem pa skos doma, pa skos neki cmokam...če ne naktarine, pa grozdje, če ni nič od tega iščem, če imamo kej sladkega. Če še tega ni, si grem delat makarone..ko sem končno sita že tuhtam kaj bom čez ene 2 urci kuhala. GROOOOOZAAAA!user posted image   

hahaha, smo na istem. Samoda jaz imam 13 dni do pdp. Sej bomo pol hujšali. Če ne drugače pa z    user posted image user posted image user posted image      telovadbo.

matejchi kolk mora bit pa dolg in tanek da lahko to izvedeš? Si že poskukla? user posted image

< Sporočilo je popravil karmar -- 11.8.2008 12:01:10 >

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
11.8.2008 12:09:10   
pingo80
Pa sem se le prebila čez vse ...

Sva se včeraj z user posted image  poepala po Veliki planini. Je blo tak lušno bit cel dan na svežem zraku. Sicer je blo kar hladno, ker je blo bolj kot ne skoz oblačno, ampak vseen boljš, kot da bi pripekalo. Danes sem pa lena, se mi res čist nič ne da. Samo jedla bi, pa spala. Še pleničke bi mi moral kdo zamenjat, pa bi bla kot dojenček. user posted image

Erin - upam, da se ti kri kmalu izboljša in da s Tilnom prideta čim prej domov. Pa še ena user posted image , da čimprej zamenja dan in noč.

Miškolinček - lepo, da si že boljš. Mlekec bo pa tud pritekel nazaj. user posted image
Ryssa - pa so se te le naveličali v bolnici. user posted image  Samo da si boljš in da uživaš v domači oskrbi. Sem pa res imela pregled 26.6., ob 14.30 in spomnim se še enga para. Sedela sta na najini desni strani. Sta prava? Maš pa res dober spomin za obraze. Če me vidiš, me pocukaj za rokav. Naslednjč bom tam 19.8., ob 17.15.

Zdaj pa čestitke:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
Nevaeva - čestitke ob rojstvu princeske Alje.
Renatka - tudi tebi čestitke za pupiko Evo.
Poglej jo Nyno84; pa si dočakala malo Lano. Iskrene čestitke. Mi jo še čakamo.
In še tebi Zoja Miša - tvoja lepotička te je hecala kar nekaj časa, zdaj pa jo le držita v rokah. Čestitke mami in ati ob rojstvu Kaje Line.
  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Naty - user posted image  za pridobljene gramčke.
Sayuri - malo za evidenco: še +1kg, torej + 11kg, naslednji pregled pa 19.8.

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
11.8.2008 12:09:34   
anita goitan
user posted image user posted image user posted image Zoja Miša iskrene čestitke ob rojstvu princeske Kaje Line,user posted image user posted image user posted image user posted image juhu, spet ena bejba

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
11.8.2008 12:11:54   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Hm, ne vem kaj je bilo z mojo vročino. Zdaj je ni več. Tako kot je prišla je odšla. Že včeraj zvečer me je začelo kuhati. Ponoči sem sicer dobro spala. Tudi Jaša. Je jedel samo ob enih in ob pol petih. Potem pa šele ob devetih. Z vsakim dojenjem sem imela pa več vročine. Zjutraj že skoraj 39. Po zajtrku in kavici (prvič po porodu) mi je pa vročina padla. Čudno.
Zdaj grem pa malo počivat.

Pazi se,da se ne prehladiš tako kot sem se jaz,mi še vedno nismo šli ven. Tamalga kr na balkon naštimam,da je vsaj on na luftu,jaz pa kr ne upam ko sem bila tako boga. Tudi šive moraš pazit,kljub temu da se zunaj hitro pocelijo,je notri še sveža rana in se lahko hitro prehladiš.
Glede vročine. Po moje si jo imela samo zato ker si imela preveč mleka v dojkah. Saj praviš da je Jaša samo dvakrat jedel,potem pa šele ob 9. Meni je babica rekla da če se mi to naredi,da bo spal ponoči in ne bo jedel na tri ure,da moram si vmes mleko izčrpat zato da ne bom dobila mastitisa,pa tudi zato da ohranim količno mleka. Če se ti naredi še enkrat vročina,si samo spumpaj mleko,in če je to to ti bo hitro padla. Aja,pa pod toplim tušem dojke zmasiraj.
Pa Tejkaz,malo bolj počasi in počivaj,bo že Gregor opral cunje pa vse ostalo. Zdaj moraš naprej zase poskrbet,to ti govorim z dobrim namenom ne ker bi ti želela pamet solit. Vem kako je če se prehladiš po porodu,sem tokrat probala in ti povem da grem rajši še enkrat rodit tako te boli spodnji štuk.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
11.8.2008 12:12:08   
anita goitan
Pingo80 na veliki planini sta bila, sprašujem ker mi2 sva jo včeri v Kamniško Bistrico mahnila, pa sva se kmal obrnilauser posted image user posted image user posted image user posted image veš kolk folka, in tam za postajo na Veliko planino je blo tud vse zaparkirano, sme pa čitala da je bil planšarski praznik in praznik Marije Snežne, no fino da sta uživala, zrak je bil včeraj fenomenalen za nekam nad 1000 m jo gor ubrisat

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
11.8.2008 12:20:35   
pingo80
anita goitan - ja, na veliki planini sva bla. Je bla pa res taka gužva. Sva stala gor eno uro v vrsti, da sva prišla do gondole (sicer sem mislila, da bo trajal še dlje). Za nazaj pa sva mela spet srečo. Kolona taka kot za prej za gor; sem se kar vsedla na klopco, moj je pa v koloni stal. Pol je pa sonček posijal, pa sem se slekla in razkazala svoje premoženje spredaj, šla neki rečt lubiju in glej ga zlomka - pride mimo en tistih, ki majo vlečnico čez, pa reče. O, pridta vidva z mano. Ne bote tle v koloni stal, ko ste pa noseči. Sem ga pogledala, pa sva z dragim šla za njim. In naju je po drugi potki peljal direkt do gondole in sva s prvo skupino smuknila not in v dolino. Res mi tale trebušček pomaga, ga bom pogrešala.user posted image

(odgovor članu maartinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
11.8.2008 12:24:03   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: pingo80

anita goitan - ja, na veliki planini sva bla. Je bla pa res taka gužva. Sva stala gor eno uro v vrsti, da sva prišla do gondole (sicer sem mislila, da bo trajal še dlje). Za nazaj pa sva mela spet srečo. Kolona taka kot za prej za gor; sem se kar vsedla na klopco, moj je pa v koloni stal. Pol je pa sonček posijal, pa sem se slekla in razkazala svoje premoženje spredaj, šla neki rečt lubiju in glej ga zlomka - pride mimo en tistih, ki majo vlečnico čez, pa reče. O, pridta vidva z mano. Ne bote tle v koloni stal, ko ste pa noseči. Sem ga pogledala, pa sva z dragim šla za njim. In naju je po drugi potki peljal direkt do gondole in sva s prvo skupino smuknila not in v dolino. Res mi tale trebušček pomaga, ga bom pogrešala.user posted image

user posted image super! Mi2 včasih koristiva blagajno za user posted image in mamice z vozički, v Leclercu vem da je, sam itakm se tam prštulijo še razni strici nad 70 letuser posted image

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
11.8.2008 12:30:28   
tejkaz
Miškolinček, saj vem da samo dobro misliš. Bom več počivala, obljubim. Drugače se pa počutim zelo dobro.

Pa še dve slikice mojih dveh sončkov
user posted image

user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1039
11.8.2008 12:33:42   
pingo80
Tejkaz - Lušna dva mala škratka. Tale komleptek sem pa jaz tud gledala - v HM, če se ne motim. Zdej majo pa ene take sam z ježkom. Ful luškano.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
11.8.2008 12:36:55   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Miškolinček, saj vem da samo dobro misliš. Bom več počivala, obljubim. Drugače se pa počutim zelo dobro.

Pa še dve slikice mojih dveh sončkov
user posted image

user posted image

tejkaz user posted image user posted image user posted image user posted image ma ku sta luštkana!! Ja jaz ima tud tak pajacuser posted image user posted image in sicer v zeleni barvi, ful so certkani.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
11.8.2008 12:47:57   
dojenč
dobro jutro, dober dan, sem se malo skrila.
moja pupika zdaj aja,pa imam malo časa.
prvo :cestitke zoja misa in vse ostale kiste rodile
upam da vas niso preveč namatrali.user posted image

jaz pa imam nekaj vprasanj

mleko sicer imam pa full lepo pije, na vsake 4 ure, je pridna tako da stem nimam težav,
imam pa težave s bradavicami, vse imam raspokano, pa sem si kupila te silikonske nastavke, kisicermaloublaži bolečino, kajdosti patudi ne, še posebno ko začne vlečti boli kouser posted image , mam še kremo s katero si mažem.
kaj ve tudi imate s tem problem, kak jih resujete.
nič zdaj pa sibam, nekaj delat.
porodno zgodbico pa dobite takoj ko utegnem.

mejte se lepo, se lepše se cartajte.

pa smo resene

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

Neposredna povezava do sporočila: 1042
11.8.2008 12:58:37   
anita goitan
Dns je tud zatišje tuki goruser posted image , se vidi da ste vse ta hujš čvekice že rodileuser posted image .
Ok monologov pa ne bom mela tuki, šibam čitat  avgustovsko št.Planinskega vestnikauser posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
11.8.2008 13:11:06   
matejchi
karmar jaz ga še lahko uporabljam brez omejitev.... na 101 način bi rekle kuharce....

drugače pa tako tanek kot vezalka ni, če ne se ne bi jaz tako daleč preselila.... take mamo tut na štajerskem verjetno.... hihi pa sej ne redim zarad salamce celga user posted image .

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
11.8.2008 13:17:57   
matejchi
miškolinček, a imaš potem tako kot Nemci na plaži naštimano štoparico, da ga greš vsake toliko malo obrnit na balkon, da enakomerno porjavi?

anita saj ti si verjetno z razlogom prišla v Kamnik, da imaš pogled na planine, če ne bi ti pomoje moral user posted image vsaj eno fototapeto dat v spalnico s pogledom na planine.....
Saj kak stric pri 70-ih ima tut trebuh pa mogoče sam slikco vidi pa zato misli, da je na pravi blagajni.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
11.8.2008 13:42:48   
ČebelicaMaja
Iskrene čestitke Nyna84 in Zoja Miša za novi princeski user posted image user posted image user posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
11.8.2008 13:55:11   
tatly
ANA_P VAM SPOROCA-OJ SEM V PORODNISNICI.SEM IMELA ZGORNJI RAZPOK MEHURJA IN SO ME OBDRZALI NA OPAZOVANJU.DRUGACE VSE OK.POZDRAV VSEM

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
11.8.2008 14:12:16   
bella02
user posted image user posted image user posted image Nina84, čestitamo za malo žabico Lano user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Zoja Miša, tebi in očitu iskrene čestitke ob rojstvu težko pričakovane princeske Kaje Line user posted image user posted image user posted image

miškolinček, jaz sem trenutno na Zala life. Navadne vode skoraj videt več ne morem. Sem pa tja si privoščim kozarec cocte ali oranžade. Z naty govorita o pravem malinovcu, jaz pa pijem sok iz limon user posted image za razredčit. Nimam nič domačga.
Kako je s pijačami z mehurčki med dojenjem?
Na kruh namažem topljeni sir, gor pa dam salamo, ponavadi poli al pa šunkarico. Zadnjič sem pojedla 2 kosa baržolce, se mi je že sanjalo o njej user posted image user posted image user posted image . Drugač pa maslo in marmelada. Raznih sirnih namazov ne obožujem.
user posted image user posted image user posted image Tud jaz moram našo podnevi budit za jest, ponoči bi pa kar žurala user posted image user posted image user posted image

tejkaz, al te dojke tud bolijo? Če imaš vročinske vale in boleče dojke, se pojdi pokazat v P, da dobiš antibiotike, da ne fašeš mastitisa. Jaz sem se mu ponovno za las izognila. Me je moj peljal v soboto v P, me je dojka bolela za popuser posted image . Zdravnik mi je rekel, da še ni mastitis in da naj vzamem lekadol, vseen mi je pa napisal recept za antibiotike. In HB, kajti popoldne sem imela že rdečo dojko. Zdaj sem že OK.

zvezdica, zakaj se izogibaš piškotom? Zaradi dojenja? Jaz vseeno kakšnega pojem, pa tudi malo čipsa, kokic in smokijev sem že. Grešim? user posted image Kaj pa sladoled? Ga tudi ne smemo?

čišča: Moram vas prašat: moja je bila že čist svetlo rjava, včerej pa sem spet krvavela. Danes ne. Drugače sem uredu. Če bi blo kaj narobe, bi se tako tud počutila, mar ne?

kontracepcija:
Poznam star preverjen recept. Navaden aspirin, ne tisti filmsko obložen, daš med kolena, stisneš in fajn stiskaš, dokler te želja po user posted image ne mine. Uspeh 100% zagotovljen!!!

dojenč, lanolin ful pomaga, poskusi

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
11.8.2008 14:41:58   
anita goitan
uf sedaj sem kup cot speglalauser posted image , potem bo na vrsti kosilo, sam se mi ne ljubi kuhat, bo kar ena zelenjavna juha-naj se sama kuhauser posted image .
Jaz imam pa tak rjav izcedek, sicer me je MS opozorila da bo izcedek, upam da se čimprej (predvidevam da danes še bo) neha da ne bom v dvomihuser posted image

Erin si žed oma, kako sta??

tejakz se ti je Zoja miša še kaj oglasiilauser posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
11.8.2008 15:13:49   
Krysia
Zoja Miša, četitke tebi in očiju za princesko Kajo Lino, ki se je končno odločila, da vaju pride pogledat! user posted image user posted image user posted image Zdaj pa počivat pa se veliko crkljat!!

Anita goitan, u Leclercu hodijo na blagajno za nosečnice in invalide tud taki, ki niso nič od tega ... ampak pač, kaj moremo ...

Tejkaz, luškane fotke, sploh ta druga mi je ful všeč. Kaj si mu pa povedala, da je tako presenečen? user posted image Mam pa tud jaz podobnega pajacka, samo da je zelen z ježkom. Očitno bodo naši user posted image kar podobno oblečeni ... če pa grem mal v H&M pa se ne morem upret .... ko so tko lepe stvari ...

Pingo80, lepo, da sta mela mal privilegijev zarad tvoje nosečnosti ... ker mal pred PDP-jem tud ni glih fino v vrsti stat celo večnost, sploh če si sprej ful hodila okrog ...

Kaj je pa z Erin? Jo bodo kaj domov spustili?

Ok, grem jest - lačna (kot vedno user posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?