|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
10.8.2008 12:45:59   
gajka
Nevaeva - čestitke ob rojstvu hčerke Alje! user posted image Lepo se cartajte!

Dobila sem sporočilo od PABLO. Že uživa ''luksuz'' v P. user posted image  se tudi 10 dni po PDP nikamor ne mudi. Zaradi prvega CR ji ne smejo dati ničesar za pospešitev, odprta ni še nič, plodovnice pa je že bolj malo. Jutri ima napovedan CR. Pozdravlja vse na RR in čestita vsem novim mamicam in njihovim štručkam.

Držimo pesti jutri za Pablo! user posted image

košuta - a ti še tudi kar tukaj strašiš? user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 951
10.8.2008 13:08:12   
bambi14
Dan,
malo čekiram kaj dogaja in berem ampak je preeeeeveččččč za pokomentirat.user posted image
Uf,...je res malo manj časa, ko je naša Ela Nina na prvem mestu in se orientiramo po njenem ritmu. Mala spi, je, sračka na 2 uri in pol tako ,da ni take krize ponoči. Aja pa dragi user posted image je ful priden in mi pomaga pri vsem. Je pred mojim prihodom domov spucal v nulo celo stanovanje,....celo enkrat je šal na forum ampak je obupal, ker ste preveč načvekale- je rekel, da ni čudno če dežuje- hihi.

Ja Sayuri verjetno ima ona več pomočnikov kot ti. Tudi rodila je nekje v neki P. s pogledom na morje in kaj vem kakšnim luksuzom.

.....hihihi,....user posted image pa kaj ti pomaga lep razgled??user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 952
10.8.2008 13:12:01   
košuta
Nevaeva - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Pa imate končno vašo pupo! Veliko zdravja in užitkov ob cartanju!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz še tudi doma...2v1. Danes imam drugi PDP, pa nisem mogla svojega nahecat, da bi šla malo slončkat. user posted image  Se kar boji, da bo bebico trofil in bi potem po hitrem postopku bila zunaj.user posted image  Mi je pa ful hecen, ker je včeraj ponoči buden ležal in čakal, da bom rekla, da greva v P, ko sem se premetavala, jaz sem pa spala.user posted image  Danes ponoči me je pa spet spraševal, če je treba it (v  spanju)user posted image .
Jutri zjutraj greva pa v P na CTG - če do tedaj ne bo nič. user posted image
So pa tudi mene začeli nadlegovati v smislu "A še nisi šla?" user posted image

m_m - Glede na to, da je moj tretji(!) PDP na isti dan kot tvoj PDP, se mogoče srečava, če boš šla v Celje. Ti jutri sporočim, kako bo izgledalo v P, razen, če me slučajno obdržijo... user posted image Ja, pa ja...

Zoja Miša - Si še tu?

Grem kosilo do konca pomagat pripravit... Dober tek in se beremo!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 953
10.8.2008 13:12:11   
bambi14
Dojenč in Bambi dobrodošli doma! Bambi si dobla moj sms???

andrejaboris- user posted image hvala,....so leteli smsi 100/ uro.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 954
10.8.2008 13:18:03   
buhtlčk
Nevaeva čestitam user posted image user posted image user posted image

mogoče se bo pa zdej spet usulo, po pavzi...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 955
10.8.2008 13:20:54   
naty13
Nevaeva čestitke ob rojstvu hčerke Alje. user posted image user posted image user posted image user posted image

PABLO za te pa držim pesti, da jutri stisneš svojo štručko v naročje. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa Arait, a že cartauser posted image

pa pa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 956
10.8.2008 14:11:21   
karmar
Nevaeva iskrene čestitke, enako tudi Renatki!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 957
10.8.2008 14:13:15   
naty13
Gajka z dojenjem smo nehali. Jošt mi je potegnil dvakrat trikrat potem pa konec. Mleko sem si črpala ven, ampak se ne dela tolk kolikor ga dela otrok. Tako mi ga je samo zmanjkal, ker ga že prej nisem skoraj nič mela. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 958
10.8.2008 14:20:45   
bella02
user posted image user posted image user posted image Sandra in Janez, čestitke za princeski Tejo in Tajo, Tini pa tudi veliko veselja s sestricamauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Renatka in oči, iskrene čestitke ob rojstvu Eve user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Nevaeva in očka, čestitke za malo Aljo user posted image user posted image user posted image

Najprej user posted image user posted image user posted image zame, mi je končno uspelo ujeti vas, drage sočvekice user posted image user posted image user posted image . Teja je ful pridna, podnevi celo mal preveč in jo moram budit za jest. Se pa lepo redi in če bo v torek spet viden napredek, jo bom podnevi nehala zbujat. Porodno zgodbo vam povem drugič, mam za danes dost branja.

Tamy30
, kaj naj rečem! Vsa čast, si pa res pretrpela za svojega user posted image

iskanje, tak prozoren izcedek je meni začel teči tam teden pred porodom. Tako da ...

čipka, je bil moj user posted image istega mnenja glede user posted image , zato pač ni blo nič. Bo pa potem tolk bolj pasalo. Sem mu že napovedala vojno user posted image user posted image user posted image

miškolinček, nič ti nisem fouš prehlada. Meni se je samo enkrat v P nekaj zaletelo, pa sem mislila, da bom šive potrgala. Držim pesti, da se čimprej pozdraviš

Zoja Miša, živjo še tukaj. Vidim, da sta še v kompletu user posted image user posted image user posted image . Če pa greš. pa mislim na vaju user posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 959
10.8.2008 16:15:34   
lana777
Pozdravček ...

Najprej bravo za malo ALJO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kr zavidam vsem, ki že pridno cartate, pri
nas pa še kr nič akcije ...

Ju3 grem na CTG, potem se pa zmenit
v P za CRuser posted image  Joj, ko bi blo že vse za mano ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 960
10.8.2008 17:12:06   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

user posted image  Samo dojenje pri nas tako dolgo traja, ga moram kar buditi zraven, ker kar zaspi. user posted image  Ponavadi mine s pravijanjem vred kar 1 ura. user posted image   

Pri nas tudi,jaz kr sede ali pa leže odvisno kako dojim (če dojim) spim zraven pol pa še tamal spi,pa ga grem vmes previt,pol mu pa hočem še dat iz ta prve joške ker ven da je še notri,sam ker je treba malo bolj vleči,lump bi pa dremal mi kr zaspi. NAjvečkrat je pa sploh noče vzeti.,u je nikakor ne moreš dat,čeprav vem da ni dosti pojedel in da bo kmalu spet veselica. Pol ga pa v košek nesem,je itak takoj buden ko ga dam dol, ga vzamem mu spet ponudim,ni šans da bi vzel,spat pa tudi neuser posted image . Tako je pri nas ponoči,podnevi pa spi non stop,buden je samo med previjanjem pa med sesanjem,pol pa spet spi,od2 zjutraj pa do 6 zjutraj je pa veselica pol. Jaz pa kot zombiuser posted image . Saj drugače je priden se nimam kaj pritoževat,samo tole spanje moramo še malo prestavit.

Naty spraševala si glede Erazma. Mi imamo grozne probleme z njim,je ljubosumen čeprav še ne razume tega čustva,k meni sploh ne pride,če že pride pride takrat kadar imam Filipa in ga hoče kao božat,pol ga pa vleče za noge ,pa po glavi,pa kr po učkah,pa kr nekja vrta po njemuser posted image . Grozno grob je in trmast,vse kar rečeš je ne,tako mora biti kot bo on hotel. Skratka išče pozornost tako da skoz nekaj nagaja pa se trma. Z njim imamo več dela kot z dojenčkomuser posted image ,kdo bi si mislil.
Bo še trajalo nekaj časa da ga bo sprejel tako kot je treba,malo kasneje ko bo Filip zrastel in se bosta lahko igrala.
Glede mleka,jaz ne vem mogoče se je pa babica zmotila ko mi je rekla da mora 90 pojest. Meni se tudi to zdi ogromno. Danes mi je pojedel celo 80,samo je potem skoz godel in jambral,dokler ni zbruhal polovice.
Bom videla kaj jutri pokaže tehtnica. Če bo teža šla gor ,ga bom poskusila samo dojiti,ker vem da imam dosti mleka,vsaj dokler bo pač šlo. Občasno če bom pa jaz švoh ali pa če bo kriza mu bom pa Novalac dala.
Saj jaz sem drugače že v redu,samo prebava me še daje sto na uro.

Nevaeva,pa čestitke za punčko Aljouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 961
10.8.2008 17:21:36   
vika1
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Vidim, da vse zmotno mislite, da se popadki na CTGju kažejo samo s ciframi okrog 100 ali več, pa da ravna linija še nič ne nakazuje. Moj CTG 3 dni pred porodom je bil ravna linija. CTG 5 ur pred porodom, ko je odtekla voda, je bil še bolj raven, s številkami pod 10! CTG 3 ure pred porodom, ko so bili popadki že orng v teku, pa je imel celo hribčke do 30! user posted image  Tako da ni nujno, da pridejo številke ravno do 100. Tudi izjeme moramo obstajat. user posted image

To pa 1000 % drži! Pri meni pa isto tako,nikoli CTG nič ne kaže,celo zdaj- Ctg ravna črta,odprta že 3 cm,glavica je že v kanale,pa moram še malo počakat   user posted image . Šraufa že 3 dni,pa nič ne našraufa,bomo vidle nasledni teden.Že komaj čakam,pa več ne upam sploh kam it,da ne bo kje ven spadnu user posted image .

L.P.Vika.

Mi pa imamo že 5 sončkov
pa še PRAVEGA PSA,čivavo!!!!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 962
10.8.2008 17:44:28   
bambi14
Pozdravljene vse user posted image , mamice,,

naj res hitro mine ta mesec avgust, da boste lahko vse občutile te neverjetne občutke, ki sem jih jaz ob rojstvu moje princeske Ele Nine. Porodno zgodbico pa obljubim v prihodnih dneh, ker se še malo lovimo in se prilgajamo na nov ritem.

Eto našo princesko,.....GREMO DOMOV.
user posted image

IN kako se dojimo,

user posted image
....ter že po tleh norimo.user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil bambi14 -- 10.8.2008 17:48:27 >

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 963
10.8.2008 17:52:17   
bambi14
No pa še ena,....sem mislila, da ne bom dobila nič kaj pozornosti, ko sem rodila....
pa sem se malo zmotla.

Pa je polna miza- hihi.user posted image user posted image user posted image (pa vsakemu sem razlagala prej, naj prosim nič ne nosijo, ker imamo vse- a poznate to).
user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 964
10.8.2008 18:47:20   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: ANA_P

anita, ti pa upam, da si že poročena, če še nsii ga kar danes ti zaprosiuser posted image , glede na to kako je tvoj priden, prvo cote v stroj, potem jih obesi, te pelje na izlet in zdaj že peče kruhuser posted image user posted image user posted image user posted image ...svaka mu čast....user posted image

ANA_P sem šele sedaj prebralauser posted image user posted image user posted image , jah kaj naj dela a, sej ni nič takega, oba rada pečeva, jaz bolj no, moj je bolj za kuho. Hm porokauser posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 965
10.8.2008 18:49:17   
anita goitan
Nevaeva čestitke za Aljo  veliko cartanja, juhu za še eno bejbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 966
10.8.2008 18:56:17   
karmar
bambi kooooolk lepo.......jaz bi tudi...user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 967
10.8.2008 19:12:01   
m_m
čestitke novim mamicam  user posted image

gajka
jaz tudi. No, do VE imam 20 min vožnje. To štejem še pod okolico user posted image  Ja, mojga pa 3x niso spustli not, prvič ko mi je prinesu stvari, ker sem bla pod urgentno sprejeta, drugič in tretjič pa, ko je prišel na obisk izven delovnega časa, ker prej ni mogel in še ko me je prišel iskat. Tak da sem mogla vse sama svoje stvari znosit. Je reku, tu pa ne boš rodila, ker me še k porodu ne bojo spustli, če se bo akcija začela sredi noči. prvič sem v P čakala, ker sem bla čez rok. Sej prijazni so vsi v CE, sam to, da je imel probleme not pridet, pa tut men ni všeč.

anaya
user posted image  ah, tak enostavno spet ni. So pa ti krči res tečni. Ko si že sam naveličan samega sebe, pa še to kot pika na i user posted image  Men trebuh kar premika ko me boli v križu. Ja, verjetno bo horoskop kriv user posted image  moja bikica tut nikakor ni hotla ven. Zdaj vem kaj pomeni trma od malih nog. Pa z vsakim letom je večja. Kaj bomo delal pri 18 letih user posted image  No, men se stanje umiri, če ležim. Boli pa ko se prestavim z boka na bok. Preden se to dete not naštima po svoje. Pa ko vstanem, mi trebuh na kosti pritisne, da si moram vzet par minut časa, preden nardim prvi korak. Drugače se pa počutim še kar fleksi.
Kak ni blo danes še nobenega giba? Misliš onega vala premikanja in obračanja ali niti komolca ali kolena? Meni so se gibi tudi zmanjšali, skrajšali, umirili, samo še vedno jih je nekje 10 na dan. Samo da je bil prej disko not, zdaj pa bolj penzionističen ples.

košuta,
mislim, da bi me moj raj s kolesom v SG pelu, kot pa z avto v CE. Zgleda da je naletel na slab dan receptorke, ker mu ni všeč dostopnost porodnic. Se boji, da če me v bolnici obdržijo, da ga ne bojo ponoči spusli k porodu. Kaj tretji PDP? Tretji otrok ali tretjič popravljen PDP?

NADLEŽNO SPRAŠEVANJE: A ste še doma?
Joj, kuk zoprno vprašanje. Če kak dan ne grem na sprehod, že vsi sosedje sprašujejo domače, kaj pa imate? In to že 2 meseca, ker mam velik trebuh. Zato mi je pa ljubše pozimi, ko lepo vse zakrije debela bunda, potem pa pride dojenček kar naenkrat in vse preseneti user posted image

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 968
10.8.2008 19:15:35   
gajka
miškolinček - meni je patronažna rekla, da naj bi user posted image  pojedel na dan cca. 150 ml mleka na kg telesne teže. Če ima user posted image  npr. 3,5 kg, potem mora na dan pojesti skupno 150×3,5 = 525 ml mleka. Če imaš npr. 8 obrokov na dan, pa je to 525:8 = 65 ml mleka na obrok. To so nekje okvirne količine. Jaz sem 2 dni tehtala Roka pred in po vsakem obroku, itak je pojedel ful različno na obrok, ampak skupni znesek smo imeli pa vedno malo višji od dnevnih potreb.

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 969
10.8.2008 19:20:31   
nell
Pozdravček babike!

Najprej čestitke vsem novim mamicam in prijetno cartanje z njihovimi štručkami.

Je veliko za prekomentirat, si vzamem več časa jutri.

Midva sva danes prispela domov, sva bla včeri na poroki, smo ga kr dolg v jutro sračkali, sem plesala k zmešana, sem bla orng ponosna nase, ker sem bla tok poskočna...moj mali pa v bušiju z mano in danes zjutraj, ko je bla planirana akcija za odhod v P, je moj mali začel spet skakat po bušiju...je mislu zgleda, da ga bova vsak dan tkole žurkala.

Skratka nič...men ne pomaga ne slončkanje, ne pospravljanje in ribanje tal in ne skakanje po plesišču...sem čist obupana in sem se odločla, da do nadaljnega samo še počivam...ko bo pa bo. Naš mali ni resn.

Nič toliko od mene danes...zdej grem pa spet mal počivat

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 970
10.8.2008 20:42:35   
matejchi
Namesto mene ima moj user posted image popadke, sredi noči mu zapaše user posted image , samo sem mu rekla, da tega ne bom več dovolila, ker pol pa nazaj ne morem zaspat.... drugače je pa fino. Komaj uspem rečt ne pa že obrate štejem... hihi
Komaj čakam sredo, da dočakam mojo G, da mi pove kje smo... 2x CTG pa 2x drug G, to je šit.

Čokolinke a ste za akcijo?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 971
10.8.2008 20:46:05   
tejkaz
Čer

Miškolinček, mi imamo tudi več dela s tavečim otrokom. Sicer ni ljubosumna (še) vendar ga grabi za noge, ga odkriva, ga kar precej grobo boža, po toboganu bi ga spuščala... Skratka, non stop jo moram opazovat in pazit na Jaša. Moji šivi so tudi boljši. Malo še zapeč ko vstanem iz postelje drugače je pa ok.

Gajka, moja bradavica je boljše. Sem jo danes cel dan fajn mazala s svojim mlekom in nato še z lanolinom. Sedaj samo še čisto malo stisnem zobe in je. Jutri bo pa še boljše. 1 uro jesta? Meni poje v 10 minutah. Res je pa fajn curek ker tako golta da se mu kar zaletava zraven. Sam na to verjetno jaz nimam vpliva, ne? Nimam pa pojma koliko poje in koliko se redi. Bom šele v sredo videla. Po pokakanih in polulanih pleničkah, po tem da dobro spi sklepam da se naje.

Bambi, lepe slikice.

Šibam

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 972
10.8.2008 23:04:41   
ČebelicaMaja
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

... 2x CTG pa 2x drug G, to je šit.

Ja Matejchi, jaz imam prav vsakič drugega G v Leonišču zaradi dopustov... bom počasi že pol porodnišnice spoznalauser posted image  

Nevaeva tebi pa čestitke za punčko Aljouser posted image user posted image user posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 973
10.8.2008 23:13:45   
Maja T.
Čer!

Končno mi je uspelo priti na računalnik. Pri nas se je nenehno nekaj dogajalo, tako da ni bilo časa za RR. Vidim, da se je kar nekaj avgustovčkov rodilo user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naši slavni dvojčici, Sandra iz srca čestitke, za tvoji dve pupiki
Dar10za Emo
Renatka za Evo
Nevaeva za Aljo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamice prečudovite slikice user posted image user posted image user posted image - Naty, Tejkaz, Bambi, Sayuri.

Sayuri, Cebrca hvala za odgovore. Vmes sem imela mlečno krizo in je naša pupa jedla iz obeh dojk, zdaj pa je spet iz ene v enem obroku.

Taki požerušček je, da ko jo tehtava včasih poje do 140 ml, hmmmmm.... in ona bi še kar bila na ziziki, če je potem po 30 min ne odstavim. Drugič pa je samo na prsih 5-10 min in potem zaspi user posted image

Na srečo nisem pridelala strij, eno samo se dobila pri popku, ki se niti ne vidi, imam pa tako mlahav buši, da je kar kriza. Kdaj se lahko začne telovadit?

Sayuri nama je patronažna za par dni pustila tehtnico, da sva jo tehtala, mi je pa Gajka, ko sva se slišali dala idejo in sva kupila digitronsko kuhinjsko tehtnico do 10 kg in zdaj malo žabico tam tehtava.

Cicmic, Lanolin je zakon user posted image user posted image user posted image , drži se user posted image user posted image user posted image

Tejkaz
jaz sem si pa pumpala, ko sem imela te dni premalo mleka, da sem še dodatno spodbudila žleze, zdaj pa je spet dovolj mleka.

Bambi, Dojenč dobrodošli doma user posted image user posted image user posted image

Tamy, Katja hvala za porodni zgodbi user posted image , Katja zelo podoben porod sva imeli. Tamy to si pa dala kar nekaj skozi user posted image .

Zoja miška, Pablo user posted image čim prej zrihtajta

Erin, user posted image user posted image user posted image pridi čim prej domov

ps.
ta post sem pisala 2 uri, zdaj na večer so jo začeli dajat krči,  boga naša mala pupa

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 974
10.8.2008 23:23:15   
Maja T.
Zara je bila v petek stara 1 mesec user posted image

user posted image

Kako lepo je pri atiju user posted image

user posted image

Vedno bolj sem budna, najraje ponoči user posted image

user posted image

Babike meni se je včeraj končala čišča, super user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?