miškolinček
|
Živjo! Naty oprpsti ker nisem včeraj odgovorila,kr nekako težko ukradem minute za tukaj,poleg vsega me pa tako oči bolijo,da sploh ne gledam v ekran ko pišem. Ja moji šivi so poceljeni,hemeroidi me pa še hecajo,pa upam da tudi ti kmalu splahnejo. Nisem pa bila cel teden nič tukaj gor tudi zato,ker sem se grozno prehladila in sem po dveh dneh ko sem prišla iz P. obležala v postelji,bolel me je cel spodnji štuk,mehur,ledvice,nožnica,poleg vesga sem paše drisko fasala,tako da sem morala tmalamu tidi že flašo dati čeprav sem imela dovolj mleka. Prehladila sem se pa že v P.,tako da punce oblecite se,ker če te spodaj boli,pa da te noge tako cukajo da tudi hodit ne moreš,hkrati je pa treba za dojenčka skrbet,to je grozno. ME je driska tako izčrpala da se je to poznalo tudi na količini mleka.Je bila babica pri meni in mi je rkla da naj mu dam flašo,da ne bova oba na škodi,jaz ker se s dojenjem dodatno izčrpujem in tamal ker lahko dobi premalo. Upam da ga dobim nazaj če pa ne bo pa kakšen obrok na flaši. Zdaj vsaj vem koliko poje. Babica mi je rekla da bi moral že okrog 80 do 90 pojesti. Filip meni ne poje tudi približno toliko,tam 50 ali pa danes celo 70. Tudi ko sem si svoj mleko spumpala da sem vidla koliko ga imam,sem ugotovila,da ne poje toliko kot je ona rekla da bi mogel ,ne vem upam da bo jutri tehtnica pokazala da se je kljub temu kaj zredil,ker drugače ni siten,vedno zaspi potem kos se pri meni naje,nič ne protestira da je premalo. Poje mi pa vedno 1 joško,če bi mi še drugo potem bi dobil toliko kot je kao treba. Samo kr nej mu ona proba jo v usta vtaknit če noče več. Se videla da erin carta. Erin,iskrene čestitke,zdaj pa imaš dva fanta pri hiši. Tudi vsem ostalim,ki ste medtem postale mamice,vse naj, naj
|