|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
10.8.2008 6:23:39   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image  kuhana.

Sva jo z Joštom v spodnji štuk popihala, ker ga je nekaj šravfalo. Je zaprt ratal po nadomestnem mleku. Je šel user posted image  včeraj zvečer v lekarno po formulo proti zaprtju od Novalaca, pa smo že kakali. user posted image user posted image user posted image  Spali super. Jedli ob 20.30, 1.30 in ob 4h - samo malo. No ob 5.30 pa avf, ker ga je šravfalo, malo smo postokali, zdej je pa že dobro. Sva že previta in preoblečena.

Se je pa Nejc ob polnoči jokal v spanju. Je nekaj groznega moral sanjat. user posted image  Sva šla z user posted image  k njemu, sem ga zbudila in mu dala mal za popit, da je revež, ki je bil čisto zbegan prišel k sebi in potem takoj nazaj zaspal. user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes dobimo obiske dopoldne. Prideta kolega z otrokoma našega Jošta pogledat. Imajo tudi oni starga fantka tolk kot Nejc, punčko pa en mesec - na isti dan rojeno kot od Sayuri dvojčka. user posted image

Tejka mi smo pa dobili včeraj prvi paket plenic - sicer jumbo iz Mullerja in paket 6ih zavojev robčkov za ritko. user posted image  Ampak kje je šele 9. user posted image user posted image user posted image  Mal heca. user posted image

Matejchi si nam že pobegnila v P ali še kar user posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image

aradej kaj pa tiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Sandro, punčki in dobro počutje. user posted image

Upam, da je Erin prišla včeraj domov in da se že Tilen navaja na domek in pusti mamico mal zaspat in počit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Anita, ko sem brala tvoj post, sem mislila, da si spet kje peš lezla. user posted image user posted image user posted image  Pa user posted image user posted image user posted image  za piknik. user posted image

Na rodili smo sem prebrala, da je Renatka včeraj 9.8. ob 20.10. v SG porodnišnici  rodila punčko Evo veliko 47cm in težko 2560g.

Čestitke Renatka, ati in Eva. user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj je bilo pa res zatišje.

pa pa

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 926
10.8.2008 6:26:16   
naty13
Gajka, a danes ponoči niste nič jedliuser posted image  Nas nisi nič prišla pogledat. user posted image  Mal heca. Rok je verjetno ful priden fant. user posted image

pa pa

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 927
10.8.2008 8:30:17   
naty13
Kje pa ste vseuser posted image  A bom mela danes jaz samogovore namesto Zoje MIše. user posted image user posted image user posted image

Dobila sem sms od Erin. Še vedno sta v porodnišnici s Tilnom, ima slabo kri in ne ve do kdaj bosta. Tilen je pa dober, samo dan je zamenjal za noč.Pa obseden je z joško. Lp vsem.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 928
10.8.2008 8:32:19   
matejchi
naty13 nismo šli v P, me pa boli desni bok oz. vse kosti tam okoli boka ko user posted image , pa nismo nobene nove poze izvajali.... , sem pa po user posted image user posted image zelo težko zaspala, ker sem pred tem že  user posted image . Torej če sklenemo, skrivnega recepta nisem odkrila.... še čakam, če je kje kakšna čarovnica, da izda skrivnost. 

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 929
10.8.2008 9:39:47   
čipka
Dobila sem sms od Erin. Še vedno sta v porodnišnici s Tilnom, ima slabo kri in ne ve do kdaj bosta. Tilen je pa dober, samo dan je zamenjal za noč.Pa obseden je z joško. Lp vsem.

Upam, da se ji kri čimprej izboljša in da gresta domov. Ja, če je Tilen zamenjal dan za noč, mora biti kar hudo..boga reva.  No, samo da sta oba zdrava.

Evo jes sem še vedno 2v1, sem že mislila da bo včeraj zvečer kej..(čeprav mama pdp 18-ga).. me je zvijalo k user posted image in špikalo tam nekje pri jajčnikih. Sem se pa smejala mojemu user posted image ko je videl da me neki zvija je dal film na pavzo in odhitel do hladilnika jest in ker pač nisem navajena da on tok pozno je, je reku da mora, ker slučajno da me zvije in da greva v P, tam že ne bo čepel po več ur lačen. Ah, bogi.user posted image    Dober izgovor ni kej.user posted image
Kar se pa tiče user posted image vidim da nekatere kar experimentirateuser posted image , le nama nič ne rata oz. mojmu user posted image , ker še vedno ima v glavi fiksno idejo, da lahko nekako poškoduje user posted image , čeprav točno ve da to ni res. Ampak enostavno-ni haska!user posted image   Tko da bomo še neki časa na suhem.

Nič, punce lepo bodte, lepo nedeljo želim, pa pejte kej na sprehod, k je tak lep sončen dan.user posted image

*papa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 930
10.8.2008 9:54:11   
ANA_P
jaz še kar 2v1. Me ponoči ni zaneslo v P. Očitno našemu user posted image  res nič ne manjka in čaka, da ga sami spomnimo in pride pokukat na svet. Očitno bom res dočakala sredo, ko mi bodo sprožili porod. Eh, bomo že nekak.
Vsaki dan pa imam še vedno 100 klicev, če sem že rodila. In bog ne daj, da se komu od bližnjih ne javim takoj na tel..user posted image  Kak so smešni, zdaj vsi zvonijo do zadnjega, jaz pa npr. v zgornjem štuku cote vesim in se smejim. Ko jih kličem nazaj, pa panika, kaj je s tabo, kaj sta te že šla, da se nisi takoj javila user posted image user posted image user posted image . Okoli vrata si bom dala tel. in se bom takoj javila vsakemuuser posted image

Zdaj sem pri naših, me je moj ,mogel pripeljatuser posted image , mi naši doma ne pustijo, da se sama vozim z avtom in so želeli oni priti danes po mene. Mi je tak smešno, doma po mestu se itak vozimuser posted image user posted image user posted image . Se mi zdi, da so vsi bolj napeti kot jazuser posted image user posted image

Kje pa je Zoja Miša danes?  A jo je zgrabilo????  ZOJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KJE SI!!!!!!!!!!!!!!

Renatka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 931
10.8.2008 9:57:28   
ANA_P
Erin, upam, da se ti stanje hitro izboljša in čimprej prideta domovuser posted image

čipka, moj se tudi boji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 932
10.8.2008 9:57:40   
anaya
grozno jutro....

Mi spet nismo nič spali.... dete je norelo po trebuho, mene je zvijalo.spet lažni popadki, samo da so bli to noč zelo močni ampak ne redni...user posted image user posted image user posted image . 3 dni nazaj redni pa ne dovolj močni, zdaj pa lih obratno..... zgleda se ne bojo uravnali tak ko treba.... 3/4 noči sem po tihem prosla naj al bo zares al pa naj neham ker mam tega lažnega špikanja že vrh glave, se mi zdi da me samo zmede....

Upam da ste druge boljše preživele noč....

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 933
10.8.2008 10:00:54   
miškolinček
Živjo!

Naty oprpsti ker nisem včeraj odgovorila,kr nekako težko ukradem minute za tukaj,poleg vsega me pa tako oči bolijo,da sploh ne gledam v ekran ko pišem.
Ja moji šivi so poceljeni,hemeroidi me pa še hecajo,pa upam da tudi ti kmalu splahnejo. Nisem pa bila cel teden nič tukaj gor tudi zato,ker sem se grozno prehladila in sem po dveh dneh ko sem prišla iz P. obležala v postelji,bolel me je cel spodnji štuk,mehur,ledvice,nožnica,poleg vesga sem paše drisko fasala,tako da sem morala tmalamu tidi že flašo dati čeprav sem imela dovolj mleka. Prehladila sem se pa že v P.,tako da punce oblecite se,ker če te spodaj boli,pa da te noge tako cukajo da tudi hodit ne moreš,hkrati je pa treba za dojenčka skrbet,to je grozno.
ME je driska tako izčrpala da se je to poznalo tudi na količini mleka.Je bila babica pri meni in mi je rkla da naj mu dam flašo,da ne bova oba na škodi,jaz ker se s dojenjem dodatno izčrpujem in tamal ker lahko dobi premalo.  Upam da ga dobim nazaj če pa ne bo pa kakšen obrok na flaši. Zdaj vsaj vem koliko poje. Babica mi je rekla da bi moral že okrog 80 do 90 pojesti.
Filip meni ne poje tudi približno toliko,tam 50 ali pa danes celo 70.
Tudi ko sem si svoj mleko spumpala da sem vidla koliko ga imam,sem ugotovila,da ne poje toliko kot je ona rekla da bi mogeluser posted image ,ne vem upam da bo jutri tehtnica pokazala da se je kljub temu kaj zredil,ker drugače ni siten,vedno zaspi potem kos se pri meni naje,nič ne protestira da je premalo. Poje mi pa vedno 1 joško,če bi mi še drugo potem bi dobil toliko kot je kao treba. Samo kr nej mu ona proba jo v usta vtaknit če noče več.

Se videla da erin carta. Erin,iskrene čestitke,zdaj pa imaš dva fanta pri hiši.user posted image user posted image user posted image

Tudi vsem ostalim,ki ste medtem postale mamice,vse naj, naj

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 934
10.8.2008 10:09:50   
ANA_P
miškolinček, to pa res ni prijetno. Je mojak olegica pred porodom dobila gripo, pa še en teden po porodu jo je imela. Če se samo nje spomnim kakšna je bila, vem kaj doživljaš. Kot da berem njeno zgodbo. Upam, da se čimprej pozdraviš in da boš spet dobila dovolj svojega mleka.
anaya, mene tudi non stop nekaj črviči ampak hvala bogu ne tako, da ne bi mogla spati. To sem preživljala samo eno noč, bila pa je katastrofalna. Upam, da naslednjičl ko zagrabi gre zares.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 935
10.8.2008 10:48:12   
maartinca
Dobro jutro punčice,

danes je pa moj DAN, ampak se nič ne dogaja ... nobenih krčev, nobenega izcetka ...?? Pa skoz so mi napovedovali da bo kak teden prej ker je naša punčica tako nisko ... no pa za enkrat ni nič. Prvič sem bila pa pridna in rodila na datum. Bomo videli ...

Miškolinček - morda pa imaš dovolj močno mleko, da se Filip že na eni dojki nasiti ... ne sekiri se preveč niso vsi po knjigi, pa hito okrevanje ti želim

Ostalim pa lepo nedeljo ...

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 936
10.8.2008 10:51:08   
anita goitan
jutrooo,
uf sva dns spala do pol 10ihuser posted image , je bila bolj kratka noč, do 1ih sva gledala dvd super film, priporočam http://www.imdb.com/title/tt0498380/ seveda saj je ta glavn za film Clint Eastwooduser posted image .

Boga Erin, ko že komaj čakaš da prideš z user posted image domov...ma sam da se ta mali porihta.

Zoja miša pogrešam te, kaj se s teboj dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image

Renatka iskrene čestitke ob rojstvu Eveuser posted image user posted image user posted image

Punce jaz sem ok, kot vedno, čakam pa jutrinjega dne ko sem ob 8ih naročena na amnioskopijo, bo šel še user posted image zravn ker obstaja več opcij:- lahko sem za rodit (plodovnica že taka), lahko mi mehur preder-pomotoma, lahko sem odprta da notr ostanem ali pa kar je najverjetneje greva nazaj domov.
Vsekakor vas bom obvestila, imejte lepo nedeljo

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 937
10.8.2008 11:08:55   
m_m
Vidim, da je kar dopustniško vzdušje tule gor... oziroma porodniško user posted image  
Jst sem tut v enem kosu, sicer imam še 5 dni, pa vseeno je prejšnji teden CTG pokazal že neke popadke, sam ni nič s tega. Kosti bolijo, pritiska navzgol, malo bolj umirjeni gibi so, trebuh se spušča.

A je katera od vas za SG?

čipka, meni je ljubši sprehod. Zdaj mi ne diši več kakšna posebna telovadba, ker kosti že preveč bolijo. Pa še dete se kar naprej obrača. Naj bi bla glava doli, samo po kolcanju kar variira od leve do desne polovice trebuha user posted image  Se mi zdi da, če sem v pokončnem položaju, da je vsaj približno glava spet navzdol. Najbolš da začnem stoje spat user posted image

ana, meni tudi ni več do tega, da bi sama kam šla, oz. da bi šla kam dlje kot 20 min vožnje, pa še to v kraj kjer imajo zdravstveni dom in rešilca user posted image  v ponedeljek greva, verjatno še zadnjič pred PDP, s taveliko hčerko k zdravniku, tak da če se mi voda kje ulije, nimam kaj kot da jo popokam zraven v P.

anaya a tebe lažni popadki grabijo ponoči? Meni pa trebuh otrdeva, ko se usedem. Čutim bolečine od križa pa do grla. Ponoči pa je v redu zaenkrat (trkam).

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 938
10.8.2008 11:28:43   
naty13
Miškolinček meni je pa babica rekla, naj mu dve merice delam Novalaca - to je 60. Tolk mi tudi poje, včasih sam 40 ali 50, ker mi papa na dve urce, včasih mu moram dat malenkost tudi po eni urci. V glavnem poje dost, če poje 60, ker je Jošt v dveh dneh, ko sva nehala z dojenjem pridobil kar 120g. user posted image

pa pa

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 939
10.8.2008 11:30:14   
Zoja Miša
Nič še nisem prebrala, samo da se vam javim, da sem še vedno tu. Prespala celo noč, jutranji ctg pokazal malo popadkov, ki pa niso omembe vredni, tako da se je sedaj umirilo. Ja, še bom čakalauser posted image .

Preberem in komentiram, kasneje....

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 940
10.8.2008 11:59:05   
gajka
naty13 - seveda, da smo jedli ponoči. user posted image  Ampak danes se mi ni dalo na net, sem kar na TV spremljala prenos plavanja z OI, da nisem preveč kinkala, ko se je Rok dojil. Mi je pa ponoči še user posted image  družbo delal. Drugače pa imamo že od začetka dokaj podoben ritem hranjenja. Zvečer jemo zadnjič nekje okrog polnoči, potem okrog 3h zjutraj in potem okrog 6h zjutraj. Sem pa Roka ravno danes zjutraj tehtala in ima že 4480 g (rojen s 3430 g, potem je pa po 2 dneh shujšal na 3130 g). Prava mala šunkica je postal! user posted image  Samo dojenje pri nas tako dolgo traja, ga moram kar buditi zraven, ker kar zaspi. user posted image  Ponavadi mine s pravijanjem vred kar 1 ura. user posted image  
V glavnem poje dost, če poje 60, ker je Jošt v dveh dneh, ko sva nehala z dojenjem pridobil kar 120g.

Aja, a ti si zdaj že nehala dojit?

renatka - čestitke ob rojstvu Eve! user posted image

anita - sigurno boš šla spet domov, moraš še kako knjigo prebrat. user posted image  Razen, če probaš it v hribe rodit, da bo vajina pupa dobesedno rojena hribolaznica. user posted image
m_m - jaz sem izbirala med CE in SG, ker imam do obeh P približno enako daleč. Na koncu je padla odločitev za CE, ker je imel user posted image  do tja bližje iz službe. Rodiš itak povsod, 24/7 možnost EA v SG pa mi ni bila merilo, ker se za EA nisem odločila. Sva pa šla z user posted image  kak teden pred porodom na ogled P v CE (imajo oglede vsak torek ob 13h) in se nama je čisto dopadla, pa tudi moje izkušnje so čisto OK.

tejkaz - mene je tudi na začetku ful bolela ena bradavica, tako da sem tudi jaz razmišljala o nastavkih. Ampak se je HB čez nekaj dni malo uneslo. Se mi zdi kot da jo je Rok uspel nekak deformirat z vlečenjem, tako da je zdaj OK. Upam, da se tudi tebi stanje čim prej popravi. user posted image

Erin - držim pesti, da se Tilnu kri čim prej izboljša in da vaju spustijo domov! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 10.8.2008 12:00:12 >

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 941
10.8.2008 12:02:36   
m_m
gajka jaz sem nekje na istem, pa sem/bom spet izbrala SG. Mi je vse bolj "domače", čeprav sem iz drugega konca slo. Prvič mi je blo všeč. Moj pa ne mara CE, ker ga takrat ko sem bla v bolnici za par dni, niso not spustil, če ni bil ravno čas obiskov. Se mu je zamerla user posted image

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 942
10.8.2008 12:06:36   
Ryssa
Ojla! Sem končno doma, si bom jutri vzela čas in vas prebrala. Upam da mi ne bo treba še danes nazaj, me nekaj hudo šraufa, upam da minejo.
Vsaj kak dan bi bla rada doma, da se mal spočijem user posted image
Sem pa spoznala Sandro in njene pupike user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ČESTITKE vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image
Me je cel teden matralo ko nisem bila na tekočem z novicami tukaj gor in sem komaj čakala da preverim koliko je novih avgustovčkov user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 943
10.8.2008 12:06:45   
matejchi
Gremo mi mal čevapčiče obračat... pol jih bom samo od daleč gledala... pa mal zaplavat, pol bo pa itak spet vreme kaj zagodlo pomoje.
Uživajte do večera... pol pa naj gre kakšna v akcijo... da me za sabo potegne.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 944
10.8.2008 12:07:07   
gajka
m_m - moj user posted image  je bil vedno na obisku dlje kot so uradne ure. So mu pa samo enkrat malo zatežili na vhodu v P, ko je prišel na obisk šele po uradnih urah, pa je lahko prav tako prišel noter.
Od kod pa si? Jaz sem iz okolice Velenja.

< Sporočilo je popravil gajka -- 10.8.2008 12:08:36 >

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 945
10.8.2008 12:08:40   
Neža7
Lep pozdrav punce user posted image

Mi smo nazaj iz morje.
Ful je bilo krasno... sem prišla nazaj lepo BELA user posted image , ker smo bili v senci user posted image
Najina Nežika je tudi dobila večji apetit na morje user posted image  kot vsi ostali..... Sem šla kar za 1,5kg gor user posted image  JOJ!!

Danes gremo k moji mami na žar mmmmm njami user posted image

Jaz ima sedaj mali problem... Zato, ker sem imela user posted image  med user posted image  prepovedano mi gre samo user posted image po glavi in seveda najina Nežika, ampak je kar hudo, da se mi možek user posted image ....... no, ja! bova kar veselo user posted image user posted image user posted image user posted image  in bo čez 9 mesecev spet user posted image .... user posted image user posted image user posted image  HECAM!!!!!!!

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 946
10.8.2008 12:12:46   
Neža7
gajka...... Moj možek je dal vlogo, da seveda se da naredit. user posted image  Mislim, da je rekla, da dajo okoli 120 evro. Nisem še pogleda na računu, če so že nakazali in koliko.

Lep dan vam želim user posted image  Nežika spi in user posted image  čaka user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 947
10.8.2008 12:15:21   
anaya
m_m: ma sej mene podnevi tut matrajo "popadki", ampak jih nekak lažje prebrodim kos em v gibanju .... ponoči pa so neznosni.... kr nekaj me ma moje dete za norca.... danes še niti enga gibauser posted image user posted image user posted image , mam pa skoz neke bolečine v križu.... jaz sem si te popadke predstavljala, da ko te zgrabi je to to, greš se pomatraš pa maš dete v naročju.... ne pa da se matraš cel teden, dete pa noče nikamor..pomoje se z rokicami tak full nazaj špana ko jo ven vleče....user posted image user posted image . to pa je zato ker smo si levčke zbrale, pa majo že zdaj tako močno svojo voljo......

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 948
10.8.2008 12:31:30   
tejkaz
Nevaeva sporoča:

No, pa je z akademsko zamudo danes 10.8. ob 9.15 prišla na svet Alja, velika 52 cm in težka 3460 g.

Čestitke Nevaeva user posted image user posted image user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 949
10.8.2008 12:44:04   
anaya
Nevaeva čestitke za Aljo.... user posted image user posted image user posted image user posted image  veliko cartanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?