|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
9.8.2008 4:12:15   
gajka
Saj ne vem, a naj vam zaželim dober večer ali dobro juto! user posted image  Nas pač spet lakota grize, pa Kinder Pingui še ne deluje, hoče Rok samo 100% mleko. user posted image

Tamy30 - tebe so pa res matrali! user posted image  Še dobro, da zdaj na svojo izkušnjo vseeno gledaš bolj pozitivno. user posted image

dojenč, bambi14 - dobrodošle doma! user posted image  

Vidim, da vse zmotno mislite, da se popadki na CTGju kažejo samo s ciframi okrog 100 ali več, pa da ravna linija še nič ne nakazuje. Moj CTG 3 dni pred porodom je bil ravna linija. CTG 5 ur pred porodom, ko je odtekla voda, je bil še bolj raven, s številkami pod 10! CTG 3 ure pred porodom, ko so bili popadki že orng v teku, pa je imel celo hribčke do 30! user posted image  Tako da ni nujno, da pridejo številke ravno do 100. Tudi izjeme moramo obstajat. user posted image

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 876
9.8.2008 7:58:50   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image  kuhana.

Mi smo meli malo manj dobro noč, ampak vseeno dobro. No Jošt je šel spančkat ob 21.30. Potem pa se je zbudil že čez dobro uro lačen. user posted image  Halo meni nič jasno, saj je pojedel 60ml, je bilo treba še mal za papat narest, pa je bilo dobro spet za urco. Potem pa še od polnoči do 1h nismo spali. user posted image  Potem pa ob 4h pojedli in splai do zdej do 7.30. Sva zdej že pojedla. Upam, da mi bo uspel dat kapljico v učka. Mi vedno zaspi. user posted image

Zdej pa samo še čakam, da bo mal bolj toplo zunaj ratalo, da greva mal povozičkat. user posted image

Katja in Tamy  hvala za porodni zgodbi. Katja tebi user posted image user posted image user posted image  za hiter porod, Tamy tebi pa user posted image , ker so te tolk namatrali.  Martin je pa tudi mel konkretne mere.

Gajka meni je šel CTG v porodni tudi samo do 35. Mi je babica rekla, da ene že pri 30 rojevajo, pri enih pa še 100 ni dovolj. Odvisno od organizma.  Ne vem pa za zadnjih 10 minut do kam je šel CTG. Ni bilo časa gledat. user posted image

Tejka patronažna mi je rekla, da je lahko v gugalniku. Saj imam čisto nizko spuščenega. user posted image  Sem imela že Nejca, pa mu je tudi pasalo. Postlco mam pa v spalnici v zgornjem štuku, pol pa mojga cukrčka ne bi mogla gledat, kako pridno pančka. user posted image user posted image user posted image  Igralna podloga bo pa prišla pri kakšnih 2h mesecih se mi zdi, da sem jo Nejcu dala.

Arait drži se. user posted image user posted image user posted image

Nevaeva upam, da že cartaš. user posted image

Ko ste se ravno od user posted image user posted image user posted image  razgovorile. Pri meni ni nič pomagalo. Pri meni bolj zaleže šarjenje dohtarjev z roko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem, pa ne grem zdej gledat, ali sem napisala, da vas Erin vse lepo pozdravlja. Če sem nič hudega. Če pa nisem, se pa opravičujem - skleroza. user posted image

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 877
9.8.2008 8:17:08   
astrea
dobro jutro in hvala za kavico, naty...

...zraven pa kruh z margarino in marmeladouser posted image

pri meni se nič ne dogaja,...razen včeraj zvečer mi je trebuh otrdeval na 6-8 minut približno 1 uro in potem se je vse skupaj umirilouser posted image ... se mi zdi, da sploh ne bom vedela, kdaj gre zares, ker imam tolk teh lažnih znakovuser posted image

gajka in naty hvala za informacijo o ctg-juuser posted image

Pa lepi pozdravi za Erinuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 878
9.8.2008 8:20:17   
karmar
dobro jutro!!!

Sem se kar nekaj načitala sedaj ...lepe porodne zgodbe in dobrodošlica dojenč in tamy.

vidim da vam gre kar dobro    user posted image user posted image user posted image    ...moj se pa boji da bi    user posted image  kaj čutil notri in me kar pri miru pusti   user posted image user posted image   ...pol pa sama guncam, ker hormoni me pa ti hudiči ne pustijo pri miru.   user posted image   Že celo nosečnost mi nagajajo, pa sem mislila da bo proti koncu kaj pavze.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 879
9.8.2008 8:32:32   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Ko ste se ravno od user posted image user posted image user posted image  razgovorile. Pri meni ni nič pomagalo. Pri meni bolj zaleže šarjenje dohtarjev z roko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutrooo, naty daj povej kateri zdravnik ima tako magičen prijem tam spodaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 880
9.8.2008 8:36:28   
anita goitan
naty hvala za kavico, sem te morala najprej o zdravniku povprašat user posted image
Ponoči smo imeli kar hudo nevihto, prejle sme z mamo govorila je bilo neurje tudi na Vipavskem, sedaj je pa krasen dan!

Jaz imam pa samo še 5 dni do rokauser posted image in sem prejle vas prečitala da ctg ni ravno relavantna mašinca za pokazat popadke ampak je vse odvisno od organizma, no tud prou.

Lepo soboto, občasno vas pridem prečitat, če bo kašen nov dojenček, čaooo

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 881
9.8.2008 9:41:30   
ČebelicaMaja
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Vidim, da vse zmotno mislite, da se popadki na CTGju kažejo samo s ciframi okrog 100 ali več, pa da ravna linija še nič ne nakazuje. Moj CTG 3 dni pred porodom je bil ravna linija. CTG 5 ur pred porodom, ko je odtekla voda, je bil še bolj raven, s številkami pod 10! CTG 3 ure pred porodom, ko so bili popadki že orng v teku, pa je imel celo hribčke do 30! user posted image  Tako da ni nujno, da pridejo številke ravno do 100. Tudi izjeme moramo obstajat. user posted image

Ja tako nekako je bilo prvič pri meni... par najhujših popadkov je bilo do 100, sicer pa največ 50... sicer sem mislila, da imam narobe v spominu, čeprav mi je ravno možek zadnjič to potrdil, ker je skoz spremljal CTG zaradi epiduralne kaj se dogaja...je pa rekel, da je epiduralna zmanjšala moje popadke in so mi takrat pojačal umetneuser posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 882
9.8.2008 9:45:58   
ČebelicaMaja
Ja Anita, baje da je bilo tud v Portorožu tako neurje, da so kar šipe pokaleuser posted image

Tud naša čmrla, se je to noč zaradi grmenja parkrat zbudila, sedaj pa še kar spiuser posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 883
9.8.2008 10:19:02   
tejkaz
Jutro

No, pa vemo, kako je imeti novorojenčka. Ga je zvijalo od dveh do šestih zjutraj. Potem se je pa Eva zbudila in nikakor nazaj zaspat. Tako da se čist hin. Zdaj sta šla moja dva malo ven, Jaša se trudi zaspat in takoj ko mu to uspe se mu pridružim.

Mamice, a vas kaj bolijo bradavice? Mene boli samo leva ker je malo vdrta, po nastavku pa ne zagrabi. pozna katera še kakšno zdravilo za lajšanje razen bepanthena in lanolina?

Nevaeva mi je pa zjutraj poslala sms da je še 2v1. Celo noč je sicer imela popadke na 5 minut, vendar verjetno še niso dovolj močni da bi kaj bilo. Zaradi mlečne plodovnice mora pa roditi do ponedeljka. Sporočim ko bo kaj novega. Če me ne bo arait prehitela user posted image

Naty, jaz sem tudi hotela patronažno vprašati glede ležalnika, pa se ji je tako mudilo, da sem vprašala tisto najpomembnejše, ostalo pozabila. Ga bom tudi jaz dala danes malo v ležalnik. Saj je raven in trd tako da mislim da ne bo nič narobe. Dobra si da si doma z dvema tako majhnima. A potrebuje Nejc zdaj kaj več pozornosti? Evo moram vedno jaz previti, nahranii, se igrati z njo, spat spraviti, sploh ne pusti, da bi jo Gregor. Upam da to niso prvi znaki ljubosumja.

Hvala vsem za pohvale glede Jaša. Res je cukrček.

In sedaj moj cukrček spi. Grem še jaz. Nočko

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 884
9.8.2008 10:23:12   
anaya
jutro....

Gajka: hvala za informacije o CTG-ju, sem že mislila da more bit do 100, pa se spraševala kaj bo z mano, ker že pri 35 je tak pritisk v maternici da morem predihavat, tak da kvečjemu še enkrat tolko bi prenesla, pol me pa ziher razneseuser posted image user posted image

Astrea: tut jaz mam "lažne popadke" že 3 dni, kr skoz se nekaj dogaja, tako da sem se odločla, da to ni to, v P grem v treh primerih (bom najbolj ziher da gre zares): ko bo že neznosno, če mi plodovnica odteče al pa če bo dojenčkova glavica ven pogledala.... takrat gre sigurno zaresuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 885
9.8.2008 10:24:07   
naty13
Anita pri nas je bila toča že ob 12h popoldne. Ponoči je samo mal dežek padal. user posted image  Zdej je pa tako lepo zunaj. user posted image

Tejka 9 paketov plenicuser posted image  Matr a mate sam obiske. user posted image user posted image user posted image  Si pa za letos res založena s plenicami. user posted image  za obiske.

Midva z Joštom sva bila danes kar 40 minut zunaj. user posted image  Je bilo tako super sveže, no potem pa je že hajcat začel. Pa popapala sva, zdej je buden, pa mislim, da mu bo treba še mal za papat dat, da bo šel sanjam naproti potem. user posted image user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 886
9.8.2008 10:26:25   
andrejaboris
JUtro babike!

Naty hvala za kavico, bo pasala!

Katja , upam da bo moja porodna zgodba podobna tvoji, Tamy tebe so pa namatrali, samo ko je otročiček zunaj pozabiš na bolečine, ne??

AnitaG. tvoji bebici se pa nikamor ne mudi! Saj bo, še malo! Meni se zdi da se nam vsem mudi rodit, sploh v tej vročini, ampak našiuser posted image očitno še niso za to!user posted image user posted image

Danes pa gremo na rojstni dan 2- letniku in Lan se že veseli. Grema zdaj darilo zavit, boma kar na papir risala in pol s tem zavila. Da bo unikat!user posted image user posted image

Še pridem kaj pogledat preden gremo, pa da vidim, če je kako novo detece prijokalo na svet!

lepo soboto vsem!!!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 887
9.8.2008 10:28:12   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Naty, jaz sem tudi hotela patronažno vprašati glede ležalnika, pa se ji je tako mudilo, da sem vprašala tisto najpomembnejše, ostalo pozabila. Ga bom tudi jaz dala danes malo v ležalnik. Saj je raven in trd tako da mislim da ne bo nič narobe. Dobra si da si doma z dvema tako majhnima. A potrebuje Nejc zdaj kaj več pozornosti? Evo moram vedno jaz previti, nahranii, se igrati z njo, spat spraviti, sploh ne pusti, da bi jo Gregor. Upam da to niso prvi znaki ljubosumja.

Saj zdej Nejc ni toliko pri meni. Je takoj, ko vstane, da ga oblečem in pozajtrkujeva. Potem gre za kakšne dve urci ven s taščo ali user posted image . Potem gre spančkat. Pa je potem mal pri meni, tolk da kosilo poje in da ga mam mal še jaz. Potem je spet zunaj s kom. Zvečer je pa spet mal pri meni. je pa vseeno pri kom poje, kdo ga obleče ali previje. Spat ga pa itak nese user posted image  ali tašča, ker jaz še ne smem vzigovat. Pa itak v sekundi zaspi tako, da ni problema. user posted image  Nič ni ljubosumen. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 888
9.8.2008 10:28:56   
andrejaboris
Mamice, a vas kaj bolijo bradavice? Mene boli samo leva ker je malo vdrta, po nastavku pa ne zagrabi. pozna katera še kakšno zdravilo za lajšanje razen bepanthena in lanolina?

Tejkaz svoje mleko vedno  ven stisni in s tem maži!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 889
9.8.2008 10:42:33   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Tejkaz svoje mleko vedno  ven stisni in s tem maži!

Hvala. Bom poskusila s tem. Ker moram vsakič pošteno zobe stisnit.

Naty, 9 paketov zato, ker sva rekla naj kupijo plenice in robčke, namesto da kupujejo oblačila in igrače. Jih imamo dosti.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 890
9.8.2008 10:56:27   
naty13
Sem pozabila prej. Danes ima moj user posted image  rojstni dan in smo meli prej skupaj zajtrk s tastom in taščo. Sva šla z Joštom z vozičkom po krofe v trgovino in po kruh. Sem si krof privoščila user posted image , borovničkam sem se pa mogla odpovedat.  Sem pa mami poslal v trgovino, da je kupila eno bombonjero in en velikkkkkkkk paket bonbonov, da sem mu jih dala za darilo. Kaj več pa tako nisem mogla, ker nas je Jošt prehitel z rojstvom. user posted image  Je bil pa tolk vesel teh bonbonov kot en 5 let star otrok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Je pa rekel, da je itak najlepše darilo že dobil. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Arait in Nevaeva držita se. Upam, da veselo predihavata in bosta štručki kmalu med nami. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 891
9.8.2008 11:10:22   
ANA_P
oj!

sem že iz mesta, sem šla malo na hitro v šoping, dobim danes obisk 3 tedne staro punčkouser posted image user posted image user posted image , sem ji hitro letela nekaj kupit, pa se nisem mogla upreti in sem še vzela eno trenirko za našega user posted image . Samo zdaj še mora ven priti.
Jutri je moj prvi PDP, pa še kar nič ne kaže user posted image Jaz bi pa že tak rada šla v Rim!!!!!!!!!!!!! To čakanje.................
Zdaj še malo prečekiram po RR, pa še vas popoldan pridem prebrat.

bambi in dojenč WELCOME HOME!!!!!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 892
9.8.2008 11:24:13   
srecka30
OJ!
glede bradavic: jaz imam probleme že en mesec (ker si mleko tudi nonstop izstiskam, kar traja vsakokrat po eno uro) in mi najbolj pomaga od Bioclin compresse al nekaj takega. so taki robčki, ki ful hladijo. jaz si jih po črpanju dam gor in jih pustim do naslednjega črpanja. meni res pomagajo!
lep pozdrav

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 893
9.8.2008 11:36:28   
tatly
ana_p-jaz pa ze cakam tvoj sms......jutri ima da gres v rim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu srecka30)
Neposredna povezava do sporočila: 894
9.8.2008 12:29:13   
Krysia
Dan še od mene.

Se moram javit, da ne boste mislile, da sem kam šla ... Lepo ždim doma - prej sem likala, zdej pa zabušavam.

Anita goitan, jaz tudi berem knjige - drugač nimam časa (oziroma si ga ne vzamem, zdaj pa izkoriščam priložnost, ker po porodu spet ne bom smela matrat oči, pa verjetno bom itak preveč zmatrana še za branje ...)

Upam, da se nevaeva ne matra preveč in da bo kmalu stisnila k sebi svojo štručko.

Okrog mene vse kolegice rojevajo - včeraj sta dve rodili, tako da ne mislit, da včeraj ni blo akcije, samo očitno so ble tiste na vrsti, ki niso na forumu.

Tejkaz
, upam, da si se uspela vsaj malo naspat ... Pa upam, da Eve ne bo kakšno hujše ljubosumje zagrabilo ...

Katja in Tamy30, hvala za porodni zgodbi ... Ampak Tamy30, tebe so pa res matral ... še dobro, da potem ko stisneš otročka k sebi, pozabiš na vse to ...

Gajka, vi imate pa res divje ure user posted image Pa dobra si, da se takrat še za računalnik spraviš ...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 895
9.8.2008 12:36:45   
andrejaboris
Dojenč in Bambi dobrodošli doma! Bambi si dobla moj sms???

Naty tvojmuuser posted image pa želimo vse najbolše!!! Darilo pa je itak dobil najlepše možno!!!

Zdaj pa samo juhco kuham , pol pa na piknik!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 896
9.8.2008 13:35:17   
Zoja Miša
Da se malo javim. No, danes ni takšen dolg čas, popadke imam od zjutraj na 10 min. Boli me križ za znoret! Imela pregled. G (ne moj) mi je naredil vaginalni pregled, odprta 1,5-2cm, MV skrajšan. Pa je naredil še UZ in prineska (ki je res princeska, smo videli lulo, prav lepouser posted image ) je težka 3110g.user posted image user posted image user posted image
Tako da sedaj, a katera ve kako dolgo lahko vse to sedaj še traja???? Dan, dva, več???? Mislim tile popadki, ali bo to kar danes??? Meni se res ne sanja!user posted image  
Za enkrat tako še mirno prenašam in kot vidite sledim RR. No, grem še malo komentirati.

Katja, lepa porodna zgodba! Komaj čakam na svojo. Sedaj je res že blizu.

Tammy, hvala za zgodbico. Tebe pa so nemučili.

Aha Tejkaz, smo Jašo včeraj preveč hvalileuser posted image . Boščeka pa je zvijati začelo.

Naty, vse najboljše tvojemu!!!

No, sedaj grem pa brat ali nekaj, pa se javim, ko bo kaj novega. Če ne drugače Tejkaz ali Sayuri na sms.user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 897
9.8.2008 13:39:00   
naty13
Zoja Miša vidim te. user posted image  Še kar pridno čakaš 2v1. user posted image

Krysia lepo, da nisi še pobegnila, tvoj datum še ni tukaj. user posted image user posted image user posted image

Sayuri, kje pa se potepašuser posted image  Pa ja nisi šla na rolarje. user posted image user posted image user posted image  Mal heca. user posted image

Ufffffffffff kakšno zatišje je danes. Se pozna da je vikend. user posted image

Midva z Joštom sva eno rundo odspala, no jaz mal krajšo kot Jošt. user posted image  Sem takoj boljša, ko sem mal nočke not prinesla. Pa saj je bila le urca, ampak se pozna. user posted image  No, potem pa sva pojedla, je mulo potem še hotel. Revež je očitno bil precej lačen. user posted image  Še dvakrat je kupčka podrl, je kar konkretno rignil, bo kmal glavni v družini. user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej se pa v ležalniku fajn razgleduje, kaj je okrog njega. user posted image  Pa kapljico mojega mleka mi je uspelo v učka dat. user posted image  Mi zmeraj zaspi ali pa učka zapre, da gre potem mimo. user posted image

Nič grem mal Joštu družbo delat. Se bova mal pogovorla. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 898
9.8.2008 13:40:46   
sayuri
Se vam nisem uspela prej javit. Tko, kot naty in tejkaz, smo tudi mi dežurali ponoči. ZAra je sicer spala od 22-3h in potem do pol osmih. Lovro je bil pa vsako uro pokonci user posted image . Zdajle čez dan pa Zara skoz neki jamra, pa nič ji ni prav. Spala še ni, kar naprej bi jedla user posted image . Lovro ji je delal družbo do poldne, potem pa končno zaspal. Močno upam, da je le kaj v zraku user posted image . PA še Filip je siten danes. Ponoči se je tud prebujal, pa k nama je šel spat, ker je bila zunaj ful galama (pubertetnikiuser posted image ), potem pri nama ni spal, ker se je Lovro non stop zbujal....SKratka-krasno. Mož je moral zjutraj na šiht, tako da sem mojo sestro poklicala, drugače bi po moje dol padla user posted image

Vidim, da ni nobene nove mamice od včeraj na danes. Imejte se lepo, pa se še slišmo.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 899
9.8.2008 13:41:45   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Da se malo javim. No, danes ni takšen dolg čas, popadke imam od zjutraj na 10 min. Boli me križ za znoret! Imela pregled. G (ne moj) mi je naredil vaginalni pregled, odprta 1,5-2cm, MV skrajšan. Pa je naredil še UZ in prineska (ki je res princeska, smo videli lulo, prav lepouser posted image ) je težka 3110g.user posted image user posted image user posted image
Tako da sedaj, a katera ve kako dolgo lahko vse to sedaj še traja???? Dan, dva, več???? Mislim tile popadki, ali bo to kar danes??? Meni se res ne sanja!user posted image  
Za enkrat tako še mirno prenašam in kot vidite sledim RR. No, grem še malo komentirati.

Zoja MIša meni so dali klistir, ko sem bila odprta samo 2cm. Popadke sem mela zelo neredne: na 2min, na 5min, na 7min. V glavnem neredne in v kratkem intervalu ampak zelo močne. Če se ti zdej to dogaja, boš v parih dneh rešena. Vsaj mislim.

pa pa

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?