Krysia
|
U, vidim, da se dogaja ... jaz med vikendi mao štrajkam na RR, pol sem pa totalno presenečena, ko preberem vse za nazaj .... Skratka: čestitke vsem "novim" mamicam: *zvezdica* in tejkaz, pa kaji02 tud ne vem, če sem že čestitala?? Skratka, čestitam pa velik cartanja in kakšno prespano noč vam želim ... Potem pa držimo pesti za dojenč, ozziebo, odette, sandro123, bambi14. Upamo, da bo šlo hitro in brez težav pa brez prevelikih bolečin. Punce, držte se! Aja, najlepša hvala naty13 in cebrci za porodni zgodbi ... Cebrca, zakaj se tako čudiš, da te vse občudujemo? Kaj si ti vse dala skozi, potem pa še praviš, da ni bilo tako hudo? Svaka ti čast, punca! Joj, kok so teli avgustovčki luštni - s temi slikcami nam kar lušte delate ... jaz imam še 19 dni do PDP ... se mi zdi še ful daleč ... Sayuri, ti si pa imela pestro noč ... upam, da je res tole izjema in da se vrnete v prejšnji ritem, ko vam je šlo ful dobro ... Anita, nore fotke! Hm ... si glih ne predstavljam sebe v tistih stenah - mam ful vrtoglavico, tako da zahajam bolj na take "priljudne" hribe ... No, so me tudi že 2x spravili dol čez Komarčo, ampak mi ni bil glih užitek ... Erin, tvoj je pa moral še mal počakat, če si pa ti odprla temo avgustovke ... kaj si mislila, da boš kar julija rodila al kaj? Pa si rekla, da ne bi 3.8. (če se ne motim) - pa te je upošteval ... vidiš, kako je priden. Ven pa pride, ko se naveliča mama hotela. Ampak ko se ga naveliča on, ne pa ti!! Skratka, držim pesti, da bi bilo to čimprej .... da nam še ti mal luštov narediš s kakšno slikico ... Zoja Miša, drži se - do 37. tedna ti manjka še par dni, če se ne motim. Zdrži še toliko, no. Pa povej svoji princeski, da bi jo tudi ti zelo rada videla, ampak naj vseeno še mal počaka! No, mislim, da sem večino pokomentirala ... če sem kaj izpustila, se opravičujem - sej veste, nosečniška skleroza Aja, velik sreče na pregledih danes vsem! Pridne bodte, jaz bom šla pa verjetno likat - sem imela že včeraj eno akcijo, ampak smo danes še eno rundo oprali ...
|