|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
4.8.2008 8:28:18   
Zoja Miša
Ozziebo, drži se!
Joj, vse odhajate, kot po tekočem traku... No, lepo! Mislim, na vas.user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 326
4.8.2008 8:29:24   
buhtlčk
Sandra ti pa tud čim prej, da boš kmalu doma (pa ful me firbec matra kaj je drugi skrivnostnež, user posted image  al user posted image )

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 327
4.8.2008 8:32:04   
Zoja Miša
Dojenč, se mi ni še nič javila!user posted image  

Erin, zapustila te je Ozziebo, ki je imela rok isto kot ti. Sicer pa veš kaj, danes je gužva, počakaj na jutri.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 328
4.8.2008 8:34:39   
karmar
Dobro jutro!!!
Sandra hormoni dajejo tudi mene, se pa poskušam zadrževat, ker bi bli izbruhi kar v tri dni.... pa bi mr potem čudno gledali... Na žalost si nisem pomagala z link0m, ker za to imam že MIXI in PHOTOSHOP: Mislila sem da je kje kaka stran, kjer so slikice idej za oblikovanje slike, ki jo prilepiš v album... No, enega sem naredila po svoji domišljiji, še 4 me čakajo. Pa sej kar gre- malo sem razrezala slike v mozaik, druge sem obrisala, pa nalepkice,... Bo šlo. Hvala pa vseeno, da si se potrudila zame, enako tudi tvojemu dragemu.
SREČNO V RIMU!!!   user posted image

andrejaboris kaj pa dela tvoj dragi, je tudi policaj kot moj? Tudi dla po 12 ur.

Dojenč in Bambi držim pesti da je že mimo in da ni blo hudega, da je vse uredu in da že obe cartata!!!user posted image

Tejka čestitke!!!!  user posted image user posted image user posted image

Popoldan pa na pregled oz ctg... me prav zanima kako bo tokrat.
Včeraj zvečer sva šla z dragim in đe z enim parom na pico (jaz na solato...), pol smo se pa spomnili da bo skočili do Sestjana na morje v Italijo, da se malo namočimo. Ura seveda že 19, hitro po kopalke za moža, in gas na plažo... Nogice sem si pa le namakala. V kopalke se pa ne stlačim... Je blo prav lušno, smo prišli ob 23:30 domov...

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 329
4.8.2008 8:35:55   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: maartinca
Cebrca kaj pa je to šado ? Namreč pri prvi user posted image  nama nikakor ni uspevalo dojenje ker je bila mala nezainteresirana, tako da sem 3 mes. pumpala potem pa mi je mleko presahnilo, pa nebi rada da se zgodba ponovi.

Mislim da gre takole: 2dl terana ali refoška in2dl vode in 3 velike žlice sladkorja zavreš. Posebej v skodelici zmešaš eno jajce in vliješ v vrelo in zraven močno mešaš z metlico. To še malo pokuhaš, potem pa spiješ kot čaj. Lahko daš tudi eno jajce več, potem pride bolj penasto, telesu da pa še večjo moč. Včasi so to dajali, da so si žrnske po porodu hitreje opomogle. Toda POZOR, če imaš vročino, tega ne smeš ,ker zarai vina lahko dobiš pljučnico! V tem primeru pa ga lahko skuhaš na jabolčnem soku!

Maja T in Naty meni tudi zdaj ko pozna dudko vleče čisto na drobno. Pa mu ne pustim. Mu toliko časa umikom bradavico, da potegne tako, da mene ne boli. Sicer je malo joka, ampak če ne vleče prav, meni mleko ne priteče. Naty vztrajaj na bradavicah. Meni so v P 2 dni dajali flaško, ker nisem imela mleka in skoraj ni več hotel vlečt pri meni. Pa sem rekla konec s flaškam, in sva imela en bojni dan in dve neprespani noči, ampak ker ni bilo drugega kot joške, je potem postalo dobro tudi to.

Kravje mleko za nosečnice mislim, da se strokovnjaki ne morejo zmenit. Eni pravijo najmanj 1l na dan, da ima nosečnica mleko za otročka, drugi pa pravijo nikar ker povzroča kolike pri dojenčkih. Zdaj se jih pa naglej!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu maartinca)
Neposredna povezava do sporočila: 330
4.8.2008 8:38:05   
sayuri
Tejkaz,  čestitke za malega princa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uuuuuuuu, pa berem, da bo danes akcija in bo na svet prikukalo veliko avgustovčkovuser posted image user posted image user posted image .

Ozziebo, Odette, Dojenč, bambi14, naj bo porod hiter in lep.user posted image user posted image user posted image

sandra123, sedaj si že v P. Drži se puncauser posted image user posted image user posted image

Naty - Jošt je prekrasenuser posted image user posted image  Dobrodošla doma in zopet med namiuser posted image
Katja, sem pogledala Janove slikice.user posted image  Kakšen cuker je - kakšni laski user posted image
Miškolinček, dobrodošlica tudi tebi user posted image .Komaj čakam, da vidim še tvojega Filipauser posted image
Maja, tvoja zara je pa res prava puncauser posted image .Ful ma že lepa ličkauser posted image

MAMICE, kako vam otročki podirajo kupčke? Moja dva sta taka lenuhauser posted image  Včasih ju trepljam ali gladim po hrbtu tudi po pol ure, pa ničuser posted image  Če pa ju samo položim v posteljico, se jima takoj začne dvigovat ali pa kr bruhneta ali pa se jima kolcat začne user posted image  Ima katera kakšen učinkovit recept za podiranje?user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 331
4.8.2008 8:39:26   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Se vam toliko javim, da povem, da sva z možem danes ponoči občutila, kaj pomeni imeti dvojčke user posted image user posted image user posted image . Upam, da je bila tale noč samo izjema user posted image user posted image . Že zvečer okrog sedmih je Lovro začel neki čudno protestirat. Potem so se pa začeli krči user posted image . Sicer ni hudo jokal, se je pa stalno krčil, pa stegoval, pa nič mu ni blo prav, pa skoz bi jedel, pa potem ne bi jedel, pa prdel, pa kakal.... user posted image user posted image  Po kopanju je zaspal za pol ure, potem pa do štirih ponoči akcija user posted image user posted image user posted image . ZAra je tud komaj zaspala - šele okrog polnoči user posted image . Je pa potem vsaj spala do treh, pojedla in naprej do 6h.

No, jaz sem danes kot zoombi user posted image , moj mož je šel prvič v službo user posted image , Filipa imam doma - super, a ne? user posted image

Pri nas podobno. Do 3h zjutraj zbujanje na uro in pol. Ni vedel ali bi jedel, kakal, prdel,.... No potem je pa spančkal do 6.30. user posted image  Jaz sem spočita, ker sem vseeno več spala te dni kot pa med nosečnostjo zadnji mesec. user posted image  Zgleda je bilo nekaj v zraku. user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 332
4.8.2008 8:41:42   
Krysia
U, vidim, da se dogaja ... jaz med vikendi mao štrajkam na RR, pol sem pa totalno presenečena, ko preberem vse za nazaj ....

Skratka: čestitke vsem "novim" mamicam: *zvezdica* in tejkaz, pa kaji02 tud ne vem, če sem že čestitala?? Skratka, čestitam pa velik cartanja in kakšno prespano noč vam želim ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem pa držimo pesti za dojenč, ozziebo, odette, sandro123, bambi14. Upamo, da bo šlo hitro in brez težav pa brez prevelikih bolečin. user posted image user posted image user posted image user posted image Punce, držte se!

Aja, najlepša hvala naty13 in cebrci za porodni zgodbi ... Cebrca, zakaj se tako čudiš, da te vse občudujemo? Kaj si ti vse dala skozi, potem pa še praviš, da ni bilo tako hudo? Svaka ti čast, punca!

Joj, kok so teli avgustovčki luštni - s temi slikcami nam kar lušte delate ... jaz imam še 19 dni do PDP ... se mi zdi še ful daleč ...

Sayuri, ti si pa imela pestro noč ... upam, da je res tole izjema in da se vrnete v prejšnji ritem, ko vam je šlo ful dobro ...

Anita, nore fotke! Hm ... si glih ne predstavljam sebe v tistih stenah - mam ful vrtoglavico, tako da zahajam bolj na take "priljudne" hribe ... No, so me tudi že 2x spravili dol čez Komarčo, ampak mi ni bil glih užitek ...

Erin, tvoj user posted image je pa moral še mal počakat, če si pa ti odprla temo avgustovke ... kaj si mislila, da boš kar julija rodila al kaj? user posted image Pa si rekla, da ne bi 3.8. (če se ne motim) - pa te je upošteval ... vidiš, kako je priden. Ven pa pride, ko se naveliča mama hotela. Ampak ko se ga naveliča on, ne pa ti!! Skratka, držim pesti, da bi bilo to čimprej .... da nam še ti mal luštov narediš s kakšno slikico ...

Zoja Miša, drži se - do 37. tedna ti manjka še par dni, če se ne motim. Zdrži še toliko, no. Pa povej svoji princeski, da bi jo tudi ti zelo rada videla, ampak naj vseeno še mal počaka!

No, mislim, da sem večino pokomentirala ... če sem kaj izpustila, se opravičujem - sej veste, nosečniška skleroza user posted image

Aja, velik sreče na pregledih danes vsem!

Pridne bodte, jaz bom šla pa verjetno likat - sem imela že včeraj eno akcijo, ampak smo danes še eno rundo oprali ...

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 333
4.8.2008 8:42:25   
karmar
Sem pozabla- tudi Ozzeibo in Odette- držim pesti!!!
Pogrešam pa še vedno Pablo!!! katera kaj ve???

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 334
4.8.2008 8:44:32   
naty13

MAMICE, kako vam otročki podirajo kupčke? Moja dva sta taka lenuhauser posted image  Včasih ju trepljam ali gladim po hrbtu tudi po pol ure, pa ničuser posted image  Če pa ju samo položim v posteljico, se jima takoj začne dvigovat ali pa kr bruhneta ali pa se jima kolcat začne user posted image  Ima katera kakšen učinkovit recept za podiranje?user posted image

Tudi tukaj se lahko podpišem pod to. Ko ga dam v posteljo, takoj kaj prileti iz ustk. Pa velikokrat bruhne, ko papa po flaški. pri flaški je pa še preveč hiter.  user posted image  S kupčki sem mela že pri Nejcu probleme. Ga pa včasih podre šele malo pred naslednjim obrokom user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 335
4.8.2008 8:48:07   
naty13
Danes bo pa res gužva v porodnih. Se vidi, da je lep datum. user posted image user posted image  Punce držite se. user posted image

Mi smo pa že več kot uro budni in tako pridno gledamo okoli sebe, pa se smejamo in govorimo že prvo črko - A. user posted image user posted image user posted image   Še nočke se morajo uredit pa bo super. user posted image

Cebrca meni že ful primankuje mleka. Lump pa celo noč ni dobil flaše, pa se je raje vsako uro in pol zbujal za parkrat potegnil.user posted image

Zoja Miša imaš ZS.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 336
4.8.2008 8:48:29   
nell
Dobro jutro babike!

Se kr vidi da je ponedeljek in me kot da bi šle v službo, polno nekih novih novic in "obveznosti"

Dojenč in Bambi - js upam, da že cartata svoji mali štručki in da je šlo hitro in brez težav...tko kot povprečje do sedaj.

Tejka - čestitke ob rojstvu Jaše in prijetno cartanje novega družinskega člana.

Sandra - kaj naj ti rečem, druga kot drži se babika in sporoči novičke, ko se odločite za zibanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ozziebo in Odette
- želim vama, da porod mine čimhitreje, tako da bosta lahko čimprej cartali svoje pikece pokece.

Js mam še tud več kot dva tedna do PDP-ja, pa me tok grabi da bi že ...si ga tok želim stisnat k sebi. Pa so vsi rekli, boš vidla, ti boš šla prej, ti boš že konc julija rodila...še G je rekla, da pričakuje 3 tedne prej, pa se naš mali škrat ne da...očitno mu je še prelepo v mamici. Se ni še nič kej umiril, se skos neki premika in me opominja, da je tu z mano...da mi ni preveč dolg čas, ker moj lubi...tko kot večina naših, dela zdej cele dneve, da bi lahk bil pol mal več z nami.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 337
4.8.2008 8:51:21   
sayuri
Aja naty, ful lepa porodna zgodba. Pa glede dojenja - meni tudi skor nikol ne spraznita dojke do konca. Sam se ne sekiram. Jaz stremim predvsem k temu, da se vsak obrok oba podojita pri meni, potem pa še po steklenički pojesta 50 ali 60ml. Imam pa zdaj mleko BEBA za nedonošenčke - so ga imeli že v P in naj bi bilo manj agresivno glede krčev, kot Aptamiluser posted image  Novolac je tudi ok, a ne?

Še nekaj mamice - dodajate kakšno kapljico čajčka po steklenički? Jaz kar vzamem čaj, ko gremo na sprehod. Kakih 10 ml kar popijeta. Glede na to, da je tko vroče, jaz ne verjamem, da se dovolj odžejata pri meniuser posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 338
4.8.2008 8:52:10   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Danes bo pa res gužva v porodnih. Se vidi, da je lep datum. user posted image user posted image   

Midva mava danes pa sedem let porokeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 339
4.8.2008 8:59:41   
nell
Sayuri - čestitke ob obletnici...no sej vidiš, sta mela burno noč...sicer mal drugačno kot kako poročno ampak vseenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 340
4.8.2008 9:06:47   
sayuri
dojenč je prijavljena oz. verjet no njena sodelavka. Je že kaj novičk od dojenč?

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 341
4.8.2008 9:19:19   
dojenč
lep pozdrav! kot vam je že dojenč povedala,vam bom jaz posredovala podatke ko gre ona v RIM!DOJENČ je že v P in čaka na svojo štručko;upam da ji  hitro in čim manj boleče mine!user posted image user posted image user posted image user posted image DAJMO!

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 342
4.8.2008 9:22:17   
dojenč
KO PA ZVEM KAJ VEČ VAM TAKOJ JAVIM,ČE NEBOSTE TE LEPE NOVIČKE VEDELE ŽE VE PREJuser posted image user posted image user posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 343
4.8.2008 9:28:45   
Zoja Miša
Naty imaš ZS.

Nell, danes nimam pregleda, tako da če se ti da lahko prideš kaj naokoli. Obiski so od 15-16h.
pa mi javi na sms, ker bom sedaj šla iz RR, pod tuš in v čakalnico čvekati s puncami, ki so prišle na pregled, ki sem jih spoznala prejšnji termin v bolnici.user posted image  Če ti ne rata, se ne obremenjuj, ker itak znam nekako zapolniti čas.
Uživajte pa se še oglasim.
A ja Nell, ne še rodit, ker je taka gužva tu,da mamice iz porodne sem šibajo na ginekološki oddelek, ker tam ni placa! Ena je včeraj rodila celo na nosilihuser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 344
4.8.2008 9:29:02   
anaya
jutro....

Vidim da se dogaja.... držim pesti za dojenč, bamba, odette in ozzeibo.... pa verjetno bo še katera pohitela tekom dneva....user posted image user posted image user posted image  Aja pa sandra, da se čim prej odločijo user posted image user posted image

Čestitke Tejka za Jašouser posted image user posted image user posted image , pa mate par....user posted image

Cebrca: glede pitja mleka pa mleka za hranit "mladiča", malo neokusna primerjava, ampak krava tut ne pije mleka da bi mela mleko ampak vodo....tak da po moje to z mlekom je lari fari....user posted image  Sem pa včeraj pri masiranju (proti strijam) dobila prve kaplice.....jupi, sem že mislila da naša mlekarna ne bo obratovalauser posted image user posted image user posted image . Aja pa ponoči sem mislila da bo treba it, me je nekaj čudno špikalo v hrbtenici, pa sem pol ugotovila da mi zgleda dete čudno na živcu leži, ker je blo špikanje na minutouser posted image , pol ko sem jo pa žoknila da se premakne pa je blo ok. 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 345
4.8.2008 9:29:20   
Zoja Miša
Dajmo Dojenč!!!!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 346
4.8.2008 9:47:03   
naty13

Midva mava danes pa sedem let porokeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 347
4.8.2008 9:48:35   
naty13
Sayuri bom jaz tudi s čajem začela. Samo lahko šele po enem tednu. user posted image  Potem pa veliko pojesta tvojadva škratka. user posted image user posted image user posted image  Novalac je v redu. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 348
4.8.2008 10:11:44   
LinaK
tejkaz čestitke ob rojstvu sinčka!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 349
4.8.2008 10:24:34   
Vilika
          Zvezdica - čestitke za user posted image Zarjo user posted image

Tejkaz - bravo za user posted image Jašo user posted image

Bambi, Dojenč, Odette, Ozziebo - čimmanj matranja in srečno!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa bo kar nekaj novičk user posted image  

Mi smo pa napolnili 28T, še 14 dni!
Upam da največ plus 4 in (lahko tudi) največ minus14 user posted image dni, pa da vidimo...

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?