Zoja Miša
|
Čer punce! Si takole do večera prišparam, da vas potem malo počekirm in preberem, da mi mine čas. Erin, Sandra, hvala jaz sem danes super. Sem celo noč lepo prespala in tako je tudi dan minil. Nič posebnosti. Ctg miren, princeska pa tudi. Niti brca ne toliko danes. Jutri pride moj G pa upam, da mi bo povedal kakpni so kaj plani. Rada bi tudi, da mi kaj plodovnico prečekira...no bomo videli, kaj bi dejal. Zvezdica, čestitke!!! Naty, ti si pa res pridna, še kavico si zjutraj postregla! In porodna zgodba - bravo!!! In lušten Jošt! Anita, luštna mukica in fascinantne slike! Prava naša hribolazka! Matejči, na Triglavi sem pa tudi jaz bila Maja T, lepo deklico imaš, res!!! Katja, lep sinek! V glavnem vse imate ful lepe otročičke! Cebrca, hvala no, mi je kar malo . Saj to kar sedaj dajem skozi se mi ne zdi nič tako hudega. Vse za tamalo, to sem itak že rekla! No, sedaj bom šla pogledati en filem, potem pa spat počasi... in bo nov dan! Pa krofek iz Trojan bom pojedla, sta mi jih mami in ati prinesla, pa bo super večerja po večerji! No, še malo, potem, ko bomo pa dojili, bomo pa pazili malo kaj se je, ne?! Še sreča da imam rada žgance in mleko!!! Čeprav nam so rekli, da naj se mleka izogibamo . Pa še eno pitanje, Naty, ti si rekla, da dodajaš mleko, pa mi povej, si ga imela že vnaprej kupljenega? In če si kako si vedela katerega kupiti? No, samo da vem ali je bolje to vnaprej narediti- Hvala. Lepo se imejte in se beremo...