|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
3.8.2008 19:16:11   
sandra123
Katja, kako lepega sinčka imašuser posted image user posted image ...Zdaj vam pa želim obilo cartanja in družinske srečeuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 301
3.8.2008 19:43:39   
Erin
K_a_t_j_A - kako nežen fantič...jooj jaz se bom kar bala prijet v roke tako malo štruco....Dobrodošla doma!!!

karmar - saj vem vse to, vemuser posted image ...jest bi rada samo vedla kako se ga iz pečice spravi user posted image

sandra - ne boj se za jutri..bomo vse z mislimi pri tebi user posted image user posted image user posted image Jaz ti pa že sedaj želim naj poteka vse lepo in da se kmalu spet tipkamo. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 3.8.2008 19:45:33 >

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 302
3.8.2008 19:52:48   
nell
Sandra - ja dvojčka so krstili deklico in dečka, bom dala kako fotko jutri gor, ko jih uspem dol potegnat.

Katja - kaki lušten fantič...pa taki micen, kot je Erin rekla, me bo še kje strah našga v roke prijet

Babike jst že komi čakam, da začnem našo štručko žulit in s temi slikicami se mi še sam bolj lušta...se kr avtomatsko začnem po bušiju gladit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 303
3.8.2008 19:55:03   
ANA_P
user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem za prelepe sončke user posted image           user posted image user posted image user posted image

zvezdica user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE!!!!!!!!!!

Kot sem že včeraj napovedala, še vedno sem 2v1. Pa še očitno nekaj časa bomuser posted image . PDP določen junija je bil 10.8., to je danes teden. Jooojj, me prav zanima, na koncu se še bom po roku matrala.
Nič, fajn bodite, grem zdaj malo na teraso, se da dihat zdaj.

čao

Neposredna povezava do sporočila: 304
3.8.2008 20:41:08   
Zoja Miša
Čer punce!
Si takole do večera prišparam, da vas potem malo počekirm in preberem, da mi mine čas.user posted image

Erin, Sandra, hvala jaz sem danes super. Sem celo noč lepo prespala in tako je tudi dan minil. Nič posebnosti. Ctg miren, princeska pa tudi. Niti brca ne toliko danes. Jutri pride moj G pa upam, da mi bo povedal kakpni so kaj plani.user posted image  Rada bi tudi, da mi kaj plodovnico prečekira...no bomo videli, kaj bi dejal.

Zvezdica, čestitke!!!

Naty, ti si pa res pridna, še kavico si zjutraj postregla! In porodna zgodbauser posted image  - bravo!!! In lušten Jošt!

Anita, luštna mukica in fascinantne slike! Prava naša hribolazka!

Matejči, na Triglavi sem pa tudi jaz bilauser posted image

Maja T, lepo deklico imaš, res!!!

Katja, lep sinek!
V glavnem vse imate ful lepe otročičke!

Cebrca, hvala no, mi je kar malouser posted image . Saj to kar sedaj dajem skozi se mi ne zdi nič tako hudega. Vse za tamalo, to sem itak že rekla!

No, sedaj bom šla pogledati en filem, potem pa spat počasi... in bo nov dan! Pa krofek iz Trojan bom pojedla, sta mi jih mami in ati prinesla, pa bo super večerja po večerji!user posted image  No, še malo, potem, ko bomo pa dojili, bomo pa pazili malo kaj se je, ne?! Še sreča da imam rada žgance in mleko!!! Čeprav nam so rekli, da naj se mleka izogibamouser posted image .

Pa še eno pitanje, Naty, ti si rekla, da dodajaš mleko, pa mi povej, si ga imela že vnaprej kupljenega? In če si kako si vedela katerega kupiti? No, samo da vem ali je bolje to vnaprej narediti- Hvala.

Lepo se imejte in se beremo...

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 305
3.8.2008 20:51:24   
naty13
Sem vas na hitro prišla pogledat preden izklopim računalnik. user posted image

jošt je v postelji in upam, da bo mirno spančkal. user posted image  Nejc se pa še zunaj podi, bosta z atijem v kratkem notri prišla. Potem pa v pižamco in na mlekca pa spat. user posted image  Bo tudi dol padel ko nič. user posted image

Katja kako je luštkan Jan. user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša mleko sem vnaprej kupila. Sem poslala user posted image  v lekarno, ko sem bila v P, ker je meni prej zmanjkalo časa. Kupila sem pa NOvalac. Dobi se ga pa samo v lekarni. Tega sem uporabljala že pri Nejcu, pa se je obnesel. user posted image

Sandra dobro opravi jutri.

pa pa

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 306
3.8.2008 20:53:46   
andrejaboris
HOj babike!

Kake lepe štručke imate vse in samo lušte delate! Res so zlati!!!

Jutri pa pregled! Vsem želim da bi dobro opravile! Upam tut da je z mojimuser posted image še vse vredu in da še uživa v hotelu s 10 *!user posted image user posted image user posted image KOmaj čakam da ga spoznam. Me zanima komu bo podoben in upam res da je vse ok . Nekaj me na čase panika grabi, kaj če pa ne bo vse vredu...! Katero drugo tut?

Danes sem bla pridna, sem likala in moj user posted image je pravo user posted image ! Vse bi rad sam naredil, zdaj je šel v nočno in jutri ima še eno - po 12 ur. In me samo naganja počivat, meni pa ni, ker bi rada sama dost še naredla!

Babike kak je men vroče, samo mi teče! rabim pa uro do dve da zaspim!  Zatečena sem ko user posted image ! Samo jamram! Grem se stuširat in pol malo v horizontalo, ker zaspat tak ne bom mogla!

Lepo bodite in se jutri oglasim!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 307
3.8.2008 20:54:42   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
sandra - ne boj se za jutri..bomo vse z mislimi pri tebi user posted image user posted image user posted image Jaz ti pa že sedaj želim naj poteka vse lepo in da se kmalu spet tipkamo. user posted image user posted image user posted image

Hvala Erinuser posted image ...sicer sem pa že kakšni dve urci čisto aut....najhujše mi je bilo spet urejati varstvo za Tino...sem pa cela cmerava , solze kar tečejo same od sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...na žalost so mi hormončki čisto ponoreli...spet stran od mojih dveh, pa spet v pričakovanju novih dveh članov...joj, mene bo pobralo danes....a še ima katera takšne simptomeuser posted image ...Strah user posted image , zaskrbljenostuser posted image ...po drugi strani pa ste polne pričakovanjauser posted image ...Meni res ni več nič jasno....user posted image

Hvala Naty user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 3.8.2008 20:56:48 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 308
3.8.2008 22:48:27   
Odette
Pri nas gremo jutri zjutraj v akcijo user posted image . V petek so me naročili na porod za jutri zjutraj, če ne bo čez vikend šlo naravno. Sem upala do zdaj, pa obupala, saj me še nič ne zvija in ne grabi. Razen mal treme za jutri, saj so po mojih izkušnjah popadki pri sproženem pordu hujši. Se vam oglasim, ko pridem iz porodnišnice.

Neposredna povezava do sporočila: 309
3.8.2008 23:02:37   
Zoja Miša
Sandra SREČNO!user posted image user posted image user posted image

Odette, saj bo! Drži se.

Imam pa sms od Dojenč - sem v P in predihavam popadke. Boli ko pes. Upam, da bo hitro mimo. Rada vas imam vse!

No Dojenč, drži se! Mi te imamo tudi rade in smo s teboj!!!! user posted image

Javim, ko mi javi kako in kaj je šlo.
Nočko vsem!!!!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Odette)
Neposredna povezava do sporočila: 310
3.8.2008 23:03:08   
Zoja Miša
A ja še to Naty, hvala za info!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 311
3.8.2008 23:37:18   
lana777
Hojla,

dans pa sama bedim ...

Zvezdica - čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Katja, kak cartek tale vaš Januser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja T - tud vaša princeska je luškana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, komi čakam, da bo vse tole za mano in
da bomo tud mi držali zdravo detece v rokah ...
Ju3 imam pregled, ampak naše trmasto dete seveda
ignorira vsa nežna prigovarjanja, da pa
bi se le melo potrudilo in obrnilo - tk ko se VSI!!!!!!

Aja, dojenč - držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

Neposredna povezava do sporočila: 312
4.8.2008 0:12:51   
sandra123
Lana, nisi sama user posted image ...mene nervoza daje, pa ne morem spati...no, v bistvu še niti poskusila nisem, da bi zaspala...

Držim pesti za Dojenč...upam, da bo čimprej konec in da čimprej dobi v naročje svojo princesko user posted image user posted image user posted image

Odette...bom držala pesti tudi zate...imaš pa vseeno prednost pred menoj...ti boš jutri oz. danes res že verjetno rešena vsega in boš že cartala svojega user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem zdaj malo vodoravno, pa da vidim, če mi bo uspelo zaspati user posted image ...zjutraj vas pa še s kavico postrežem preden odidem v P.....

Lp, Sandra

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 313
4.8.2008 1:26:38   
bambi14
jaja,......pozno je oz. zgodaj. Nič babike naj vam povem samo na hitro, da letim v Rim all inclusive za nekaj dni. Upam, da me boste pogrešale kajuser posted image . No mi je začela odtekat voda po etapah in se še samo malo javim,..popadki oz. otrdevanje trebuha na 10 min. Držite pesti,...ciljam na 30 min porod,....ko bi me kdo uslišal.user posted image

Ajd,................se že držim in grem zbudit dragega, da gremo v akcijo,...saj ga bo  kap. user posted image
Ob 10 sem se pa tak fajn najedla hamburgerja,...njami.

Nič preveč bluzim...........papa- držite pesti in da bi blo vse ok.
Papa,...ful ste mi pomagale skozi nosečniške težave.
CMOKKKKKKKKKKKKKKKK

Neposredna povezava do sporočila: 314
4.8.2008 6:37:03   
sandra123
Jutro souser posted image in mlade mamiceuser posted image , danes vam še skuham user posted image user posted image user posted image ...
Spala sem še kar nekako...V glavnem...jaz okrog 7.30 šibam v P...Upam, da boste kaj mislile name in da mi boste tiste, ki imate mojo tel. št. prinašale kakšne sveže novičke o rojstvih naših avgustovčkovuser posted image ...vas bom pa pogrešala, ker mi je nekako že prišlo v kri, da tukaj počvekam z vamiuser posted image user posted image user posted image ...
Ko bomo cartali, vam sigurno sporočim oz. vam bo moj user posted image ...
Cartajte svoje bebice, jaz se vam kmalu pridružimuser posted image ...

Bambi...user posted image user posted image user posted image , upam, da boš čimprej cartala svojega user posted image user posted image
Dojenč...upam, da si že rešena in je tvoja princeska že v tvojem naročju user posted image

Žal internetnega kotička v Ce P nimajo, tako, da bom bolj težko kontaktirala z vami....zato še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki ste in ki še boste postale mamice našim/vašim avgustovskim sončkomuser posted image .

Lp, Sandra

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 315
4.8.2008 6:58:13   
naty13
Jutro.

Sandra hvala za user posted image .

Vidim, da še ni novičke od Tejke.

Tejka mi je sporočila, da se je včeraj 3.8. ob 22.43 rodil JAŠA, velik 52cm in težak 3165g. Zraven pa je priložila še slikico novega avgustovčka. Pravi, da je porod trajal 40minut in je bilo vse tako ekspresno, da ni mogla prej sporočit.

Čestitke mamici, atiju in sestrici Evi za novega družinskega člana. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dojenč drži se. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 316
4.8.2008 7:02:04   
naty13
Bambi upam, da že cartaš. user posted image

Sandra drži se. user posted image user posted image

Naša noč je bila tako tako. Šli spat ob 20.30. Do treh zhutraj smo jedli na uro in pol. No ob treh pa je naš fant zaspal do  6.30 in se malo pri meni najedel, flašo pa pošteno spraznil. Lump je lenušček za jest. user posted image

Danes pa pride patronažna. Naslednjič se bomo že verjetno kopali, ker je Joštu že v nedeljo v P odpadel popek. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 317
4.8.2008 7:13:18   
sandra123
Tejkaz, iskrene čestitke ob rojstvu sinčka, obilo cartanja in družinske sreče

user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 318
4.8.2008 7:13:55   
sandra123
Naty user posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 319
4.8.2008 7:43:09   
buhtlčk
Tejka user posted image user posted image user posted image
kolk fajn k ti tud hitr user posted image

Zj pa še Bambi pa Dojenč podobne novice prosim.

Lah bi bli pa avgustovski spidigonzalesi :)) Na žalost ne vsi (Cebrca jst tebe tko občudujem, res), sam povprečje je pa odlično.

No lih sm se mal pomirila, da mam itak še več kt en tedn do roka in da se ne mudi, pa me je po parih postih že zagrabl, da jst tuuud!! user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 320
4.8.2008 8:08:09   
astrea
user posted image user posted image user posted image tejka čestitkeuser posted image user posted image user posted image

odette, dojenč, bambi14 in sandra držim pesti za vasuser posted image user posted image user posted image

vse, naty, majat, katja, sayuri... in ostale, imate toooolk luškane otročke in res cedite slineuser posted image

< Sporočilo je popravil astrea -- 4.8.2008 8:10:22 >

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 321
4.8.2008 8:12:08   
sayuri
Se vam toliko javim, da povem, da sva z možem danes ponoči občutila, kaj pomeni imeti dvojčke user posted image user posted image user posted image . Upam, da je bila tale noč samo izjema user posted image user posted image . Že zvečer okrog sedmih je Lovro začel neki čudno protestirat. Potem so se pa začeli krči user posted image . Sicer ni hudo jokal, se je pa stalno krčil, pa stegoval, pa nič mu ni blo prav, pa skoz bi jedel, pa potem ne bi jedel, pa prdel, pa kakal.... user posted image user posted image  Po kopanju je zaspal za pol ure, potem pa do štirih ponoči akcija user posted image user posted image user posted image . ZAra je tud komaj zaspala - šele okrog polnoči user posted image . Je pa potem vsaj spala do treh, pojedla in naprej do 6h.

No, jaz sem danes kot zoombi user posted image , moj mož je šel prvič v službo user posted image , Filipa imam doma - super, a ne? user posted image

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 322
4.8.2008 8:14:42   
ozziebo
Jutro bejbike!
Odhajam v P. Sem šla včeraj na CTG, ker je bil user posted image  ful miren, Ctg je bil v redu, na UZ pa zelo malo plodovnice, tako da so me naročili za danes, da sprožijo porod, če se še nič ne bo dogajalo (in se še ne). Upam, da bo šlo hitro, čuvajte se!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 323
4.8.2008 8:26:09   
Zoja Miša
Sayuri, to je bilo zato, ker je šel mož prvič v službo.user posted image  No, saj se hecam. Res pestro, pa tudi jaz upam, da je bilo to izjema.user posted image

Sandra, mislim nate!user posted image

Naty, vidim, da si me prehitela. Tejakz je tudi meni poslala sms, madona, mali Jaša je lušten. Sicer pravi, da je cela pošita, a da je bilo vredno. Se še kaj javi. Tejkaz ČESTITKE.user posted image

Bambi, tudi ti boš nova mami...torej SREČNO!

Pri meni pa ni nič novega. G mi je dejal, da je sedaj o.k., ker se je umirilo, da pa bomo pa še malo čakali...user posted image  Nič pregleda za enkratuser posted image . Še vedno mi dajejo Spasmex in Magnesol. Upam, da mi ga v petek, ko dopolnim 37t nehajo dajati. In potem počakam še par dni in če ne bo nič, začnem delati kroge okoli bolniceuser posted image . Vse mi delate lušte, tako da...amapk lepo!

Vse mamice lepo cartajte svoje otročke!!!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 324
4.8.2008 8:27:59   
buhtlčk
Aja pa še Odette sem spustila - tud tebi želim hiter porod danes!

Joj kaka gužva :)

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?