miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin miškolinček - prejšnji teden me je pregledala Macunova(a je vedno tako resna??), tako kot tebe ( si bila za menoj), v četrtek je bil zoprnež Tratnik (ki me je popolnoma prestrašil da ima mali veliko glavo in bom težko rodila), danes mi je pa UZ delal Sredanovič- faca (vse povedal, bil prijazen----jaz bi njega pri poroduuuuu ). Čep se mi je luščil pa že prejšnji teden ko me je Macunova pregledala (bolelo k ), pa je bil sedaj 3-4- dni brezbarven izcedek, danes po pregledu pa spet smrkljast gost krvavo rdeč - kot menzes... Možno da se mi samo do konca lušči ja... Hvala za inf. glede babic. Imam občutek da sem že vse spoznala Pa upam da mi bo EA prijela in mi je ne bodo ukinili zadnji moment... No...in... si dobila modro posteljo?? Je udobna?? Ja,sem dobla modro posteljo,sem bila sama v porodni tako da se mi ni blo treba grebst. Glede na to da imam izkušnje na obeh je meni ta veliko boljša kot tista navadna. Meni je veliko pomenilo to,da si lahko naslon dvigneš ali spustiš,po želji,pa pri iztisu,ti lahko babica da noge gor,ti jih ni potrebno držat,kar je zelo težko ko si od popadkov že zmatran. Je pa res da jo veliko punc tuid pregovarja. Meni je super. Upam da jo dobiš tudi ti in da bo tebi tudi v redu. Ko boš enkrat popolnoma odprta ti ponovne doze ea ne bodo dali,ker ne boš čutilakam pritiskat,kar je slabo tako zate kot za otroka,lahko boš rezana pa mogoče drugače ne bi bila. Moraš pa vedet da se popadek kljub EA čuti,vemdar ne boli,čutik samo pritisk otroka navzdol,mene so ta zadnji popadki kljub EA boleli,očitno mi ni tako prijela kot prvič,samo je bilo znosno. Ko pa enkrat pritiskaš ti je pa tako vseeno za bolečino je sploh ne čutiš tolk,samo da čimprej spraviš otroka ven. Macunova je v redu zdravnica,je pa res da je vedno resna,samo drugače ni slaba. Pregled te je pa bolel zato ker te je celo pretipala da je vidla koliko imaš že zmehčano ustje. To vedno boli,mene je prvič ko mi je to naredil Tratnjek in zdaj ko mi je ena zdravnica,ki dela baje čez vikend,ni od tam. Je pa res da ta pregled lahko sproži luščenje čepa. Bolj se ti bo doma vse naštimalo,manj dela boš imelav P. Meni je babica tisto popoldne ko si bila ti na CTG,rekla da naj se mi kr še malo do naslednjega dne tensta. Drug dan mi je pa potem v porodni rekla,da zdaj se je pa že stenstalo,zdaj pa mora iti ven,prej pa bolje da ne. A je bila takrat takšna babica s kratkimi lasmi tudi pri tebib (ti je naštimala CTG),če je bila to je tista ki je bila pri meni na finišu.
|