|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
4.8.2008 12:39:33   
Krysia
Ooo, dojenč, čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, katera je naslednja? Danes zgleda, da bo pester dan, Erin bo imela pa velik dela s seznami user posted image . Pol ko pa to porihtaš, boš pa verjetno tud ti počasi šla proti Rimu ... (no, Jesenicam, ampak pustmo malenkosti).

Sayuri, čestitke za obletnico!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty, hvala za info o Aniti - sem se glih spraševala, kje je ... Vi ste pa pridni - se v sredo že kopate ... lepo. Mene je tega ful strah, ker bo to moj prvi user posted image in si glih ne predstavljam, kako ga bom skopala ... ampak me bodo že naučili, sej so vse do zdaj, a ne?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 376
4.8.2008 12:46:42   
LinaK
Dojenč iskrene čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 377
4.8.2008 12:48:51   
nell
Dojenč čestitke...upam da dobimo kmalu še kej več informacij

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 378
4.8.2008 12:51:50   
buhtlčk
dojenč user posted image user posted image user posted image
si bla pa točna, če se ne motim...

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 379
4.8.2008 12:56:46   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Erin ti boš naslednja na vrsti. Mene je babica rodit poslala pri 2cm. user posted image  Kar pripravi se. user posted image

Se pripravljamuser posted image
Samo naty.. ti si imela še popadke zraven, moja maternica pa spančka aja tutaja user posted image user posted image user posted image

Saj si mela danes G pregled in je G šaril po tebi. user posted image user posted image  Še parkrat pojdi pred blok in nazaj gor, pa bo. user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 380
4.8.2008 12:57:33   
Erin
Ne moooooooorem...me vse boliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 381
4.8.2008 13:02:23   
Anonimen
Lep, sončen pozdravček od mene nekje iz "ozadja" user posted image !

Še sem tukaj! V vsej svoji "okroglini" user posted image . Hvala karmar, Erin,... user posted image za skrb in ker sta opazili, da kar nekako manjkam v tej množici veselih dogodkov, glede na PDP. Ja, kaj čem?! Nič ne kaže, da bi se kmalu pridružila "express avgustovskim mamam" (vsaj v večini sodite v skupino ta-hitrih user posted image ). Sem danes bila na CTG v P in se vidimo čez dva dni! Mimogrede lahko omenim, da sva se s Sandro srečali na CTG, je bila pred mano na vrsti. Potem pa je bila ona po pregledu in posvetu z zdravnikom sprejeta na oddelek (tako kot je tukaj že sama poročala, da ima dogovorjeno), jaz pa veselo user posted image domov. V sredo dopoldan bo menda še lahko malo kramljala brez novih obveznosti (user posted image ), tako, da se bova še v sredo slišali in se bova dobili, če se bo izšlo.

Sem že rekla, da se bom morala s septembrkami 08 začet spoprijateljevat user posted image , ket avgustovke mi boste kakor kaže itak vse pobegnile; čeprav sem imela rok tako rekoč na avgustovskem štartu user posted image ............

Današnji obeti so pa res NOOOORI!!! Dajmo punce, dojenč, ozziebo, odette, bambi14, ......!!!!  user posted image  user posted image  user posted image  

In pa seveda  user posted image  user posted image  user posted image    tejkaz ISKRENE ČESTITKE  za malega JAŠO  user posted image  user posted image  user posted image      !!!

user posted image  user posted image  user posted image    *zvezdica* ISKRENE ČESTITKE za ZARJO  user posted image  user posted image  user posted image !!!

in pa (če sem morda že, pa naj bo še enkrat) user posted image  user posted image  user posted image   kaja02 ISKRENE ČESTITKE za LEJO user posted image  user posted image  user posted image    in Muklla ISKRENE ČESTITKE za ŠPELO !!!

Hvala vsem za tako cart posnetke vaših sončkov, vsi po vrsti so čudoviti  user posted image  user posted image  user posted image     !!!

Sayuri, čestitke za vajino obletnico user posted image  user posted image  user posted image     !!! No, kako lepo, otroci so poskrbeli, da slučajno starša ne bi pozabila in prespala tako posebno obletnico user posted image .....

user posted image  user posted image  user posted image      Dojenč ISKRENE ČESTITKE  user posted image  user posted image  user posted image !!! 

In Erin HVALA za namig o "puščici"! Ravno ko sem hotela poslati sem še prej prebrala tvoj nasvet in user posted image ........ravno prav mi je prišel!!! Sicer mi je smeškote "pojedlo", pa sem jih nekaj naknadno dodala......

< Sporočilo je popravil PABLO -- 4.8.2008 13:12:29 >

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 382
4.8.2008 13:03:12   
miškolinček

miškolinček - prejšnji teden me je pregledala Macunova(a je vedno tako resna??), tako kot tebe ( si bila za menoj), v četrtek je bil zoprnež Tratnik (ki me je popolnoma prestrašil da ima mali veliko glavo in bom težko rodila), danes mi je pa UZ delal Sredanovič- faca (vse povedal, bil prijazen----jaz bi njega pri poroduuuuuuser posted image ).
Čep se mi je luščil pa že prejšnji teden ko me je Macunova pregledala (bolelo k user posted image ), pa je bil sedaj 3-4- dni brezbarven izcedek, danes po pregledu pa spet smrkljast gost krvavo rdeč - kot menzes... Možno da se mi samo do konca lušči ja...user posted image

Hvala za inf. glede babic. Imam občutek da sem že vse spoznala Pa upam da mi bo EA prijela in mi je ne bodo ukinili zadnji moment...

No...in... si dobila modro posteljo?? Je udobna??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja,sem dobla modro posteljo,sem bila sama v porodni tako da se mi ni blo treba grebst. Glede na to da imam izkušnje na obeh je meni ta veliko boljša kot tista navadna. Meni je veliko pomenilo to,da si lahko naslon dvigneš ali spustiš,po želji,pa pri iztisu,ti lahko babica da noge gor,ti jih ni potrebno držat,kar je zelo težko ko si od popadkov že zmatran. Je pa res da jo veliko punc tuid pregovarja. Meni je super. Upam da jo dobiš tudi ti in da bo tebi tudi v redu.

Ko boš enkrat popolnoma odprta ti ponovne doze ea ne bodo dali,ker ne boš čutilakam pritiskat,kar je slabo tako zate kot za otroka,lahko boš rezana pa mogoče drugače ne bi bila. Moraš pa vedet da se popadek kljub EA čuti,vemdar ne boli,čutik samo pritisk otroka navzdol,mene so ta zadnji popadki kljub EA boleli,očitno mi ni tako prijela kot prvič,samo je bilo znosno. Ko pa enkrat pritiskaš ti je pa tako vseeno za bolečino je sploh ne čutiš tolk,samo da čimprej spraviš otroka ven.

Macunova je v redu zdravnica,je pa res da je vedno resna,samo drugače ni slaba. Pregled te je pa bolel zato ker te je celo pretipala da je vidla koliko imaš že zmehčano ustje. To vedno boli,mene je prvič ko mi je to naredil Tratnjek in zdaj ko mi je ena zdravnica,ki dela baje čez vikend,ni od tam. Je pa res da ta pregled lahko sproži luščenje čepa. Bolj se ti bo doma vse naštimalo,manj dela boš imelav P. Meni je babica tisto popoldne ko si bila ti na CTG,rekla da naj se mi kr še malo do naslednjega dne tensta. Drug dan mi je pa potem v porodni rekla,da zdaj se je pa že stenstalo,zdaj pa mora iti ven,prej pa bolje da ne.
A je bila takrat takšna babica s kratkimi lasmi tudi pri tebib (ti je naštimala CTG),če je bila to je tista ki je bila pri meni na finišu.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 383
4.8.2008 13:04:08   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia
No, katera je naslednja? Danes zgleda, da bo pester dan, Erin bo imela pa velik dela s seznami user posted image . Pol ko pa to porihtaš, boš pa verjetno tud ti počasi šla proti Rimu ...

Mogoče pa moj user posted image samo to čaka..da še tiste ki bodo danes rodile dam na seznamček potem pa še sama letim?user posted image
Da ne bo imela sayuri preveč dela..ona naj malo še počiva, ko pa ji mala lumpka nagajata ponoči...

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 384
4.8.2008 13:10:10   
Erin
Ooooooo miškolinček - hvala za vse te besede...se počutim vsaj malce bolj pripravljeno.

Babico sva imele isto ja...take kratke blond lase, s prameni, zelo zagorela... so pa res vse tako prijazne...vau...vsaj touser posted image
Mi je pa Sredanovič danes rekel da glede na to da imam probleme s srcem da je boljše zame da uporabim EA ker je to manjša obremenitev za telo in posledično temu za srce. Bojim se samo da mi nebi prijela...user posted image

Super, sem vesela da si bila tokrat bolj zadovoljna... da bi le vsem minilo hitro in čimmanj boleče...user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 385
4.8.2008 13:11:42   
Zoja Miša
Ja danes se pa res dogaja.

Dojenč, čestitke!!!  user posted image Lepo cartanje.

Sayuri, čestitke ob obletnici!   user posted image
Ups, 7 svečk bi moralo biti...no, pa vežan je name, ne?!

Krysia, se trudim zdržati...saj petek bo hitro tu. Mene bolj skrbi, da ne bo potem predolgo čakala...user posted image

Ryssa, kri v vodi...? Ne bi se ti raje šla pokazati?

Erin, z mojim pregledom ne bo ničuser posted image , ker sem pa itak v bolnici, bom pač javila, ko bo bo. Ctg imam pa tako 2 x dnevno, tako da...No, zjutraj je bil dokaj miren...čisto majhna 2 hribčka.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 386
4.8.2008 13:11:54   
miškolinček

Ne moooooooorem...me vse boliuser posted image user posted image user posted image

Saj zato pa pejt,da te bo še malo bolj pol,boš pa veedla da je to to (sam hecam se ,ne bit huda)user posted image
Drugače pa mislim da ti ne bo treba srede čakat,da boš že jutri šibala proti J. Samo toliko počajkaj da danes punce delo opravijo,ker bo treba seznam kokretno popravituser posted image user posted image user posted image

Pri meni je bila pa ravno patronažna in smo našega zaspanca zbudili,okopali, pol je pa takoj nazja zaspal,še jesti nihotel. Mamici pa dolgčas in bi skoz tle klepetala,ko bi lohk sedela,tko pa križ preveeč trpi če si skoz sklonjenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 387
4.8.2008 13:15:27   
miškolinček
Erin, JAz sem tudi vzela Ea zaradi nasveta svojega zdravnika in ne ker bi se bala bolečine. Če ti je Sredanovič tako svetoval potem ga le upoštevaj,on že ve. Je v redu zdr. samo ne želi si ga na porodu,ker zdravnik je pri porodu samo ko kaj ne gre tako kot bi moralo,drugače je vedno babica,vsaj na J. je tako,pride potem na koncu postelco pregleda,pa zašije on če je bila epiziotomija.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 388
4.8.2008 13:16:01   
Erin
Uf, samo 56 stopnic je res veliko... mogoče potem.user posted image .v skrajni siliuser posted image

Tudi jaz imam nekje v glavi že nekaj časa 5.8. datum...mogoče je pravi, kaj vem...sem sanjla tudi da sem ta vikend rodila, samo očitno nimam nobenih čarovniških sposobnosti...da vidimo kaj instinkt pravi.user posted image

miškolinček - daj še ti naredi lušte in nam postrezi s kako fotkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 389
4.8.2008 13:18:51   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

...pride potem na koncu postelco pregleda,pa zašije on če je bila epiziotomija.

No potem pa upam, da bo na koncu prišel on...user posted image

Epizio.... kaj? user posted image Kaj je to? Rezanje presredka predvidevam.

Neposredna povezava do sporočila: 390
4.8.2008 13:21:09   
anaya
Erin: jaz ne bi menjala obeska, ko je tak cart levček, drugi znaki so kr neki brezvezni, edini lev je v nulo.... smo prav tak načrtovali da bo dobla ta obesekuser posted image user posted image user posted image

Pa kaj ti če maš probleme s srcem, te niso dali kr na CR? To se mi zdi čudno....

Dojenč čestitke za bebicouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 391
4.8.2008 13:23:28   
clara23
Punce, vem da se ne oglasim velikokrat, vas pa vsak dan vsaj 3x preberemuser posted image user posted image . Joj, kako je zanimivo brati ker počasi vse odhajate v P po svoje sončkeuser posted image . Jaz imam pdp šele 25.8. pa sem že tako neučakanauser posted image user posted image .

Bi vas pa rada nekaj vprašala..na zadnjem g pregledu mi je g ugotovila da imam malo premalo plodovnice in da je bebika že kar malo velika za mojo velikostuser posted image Danes ponoči, ko sem šla lulat (lulam na vsako uro in poluser posted image ) je bil pa curek full močen, pa tudi trajal je full dolgouser posted image . Sedaj se pa bojim da mi je odteklo še tisto malo plodovnice ki jo imam oz. sem jo imelauser posted image . Danes je otroček full bolj miren, njegovi gibi pa so full počasni in nežniuser posted image A mislite da bi mi res lahko odtekla plodovnica?? Drugače imam v sredo g pregled in zdaj ne vem ali naj raje počakam do srede ali naj se grem raje pokazat?

Drugače pa čestitke vsem svežim mamicam in njihovim družinicamuser posted image user posted image !

Aja..Erin, tvojemu otročku je pa zgleda res lepo da noče in noče venuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 392
4.8.2008 13:24:11   
miškolinček

IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

...pride potem na koncu postelco pregleda,pa zašije on če je bila epiziotomija.

No potem pa upam, da bo na koncu prišel on...user posted image

Epizio.... kaj? user posted image Kaj je to? Rezanje presredka predvidevam.

Pravilno predvidevaš,zdaj moram iti pa lumpa mal zbudit,da bo jedel drugače mi bo joške razneslouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 393
4.8.2008 13:24:31   
Erin
Ja anaya potem pa hop v posteljo pa mal potelovadit..mogoče bosta kaj pospešilauser posted image

Mah saj nimam take krize s srcem (trkam) - imam sinusno aritmijo s tahikardijo (prevod - aritmijo z občasnim pospešenim bitjem srca). Naj ne bi bilo nevarno, samo je pa bolje da se malce merkam kar se naprezanja tiče.

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 394
4.8.2008 13:26:10   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Punce, vem da se ne oglasim velikokrat, vas pa vsak dan vsaj 3x preberemuser posted image user posted image . Joj, kako je zanimivo brati ker počasi vse odhajate v P po svoje sončkeuser posted image . Jaz imam pdp šele 25.8. pa sem že tako neučakanauser posted image user posted image .

Bi vas pa rada nekaj vprašala..na zadnjem g pregledu mi je g ugotovila da imam malo premalo plodovnice in da je bebika že kar malo velika za mojo velikostuser posted image Danes ponoči, ko sem šla lulat (lulam na vsako uro in poluser posted image ) je bil pa curek full močen, pa tudi trajal je full dolgouser posted image . Sedaj se pa bojim da mi je odteklo še tisto malo plodovnice ki jo imam oz. sem jo imelauser posted image . Danes je otroček full bolj miren, njegovi gibi pa so full počasni in nežniuser posted image A mislite da bi mi res lahko odtekla plodovnica?? Drugače imam v sredo g pregled in zdaj ne vem ali naj raje počakam do srede ali naj se grem raje pokazat?

Če sumiša,da ti je polega tega da imaš premalo plodovnice,le ta še odtekla se pojdi takoj pokazat,ker v primeru da je res tako,boš morala danes roditi,v sredo je lahko že prepozno. Jaz bi na tvojem mestu šla,sploh če praviš, da je poleg vsega otrok še bolj miren. Kr takoj pot pod noge.

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 395
4.8.2008 13:26:44   
anita goitan
user posted image čau punce,
sem še vedno 2v1user posted image  sam kuruser posted image  ker nama danes T2 neki štrajka in sedaj se vam iz knjižnice javljam, tako vas pogrešam.
V glavenm, jaz sem ok, sem pa prišla po zalogo litertaure ker imam na sumu (hvala naty za obveščanje) da me jutri v P Kr obdržijo, imam namreč ctg+ rr mi bodo merili, če pač do tega pride bom naty  obveščala.

Čitam kolk se dns dogajauser posted image user posted image

dojenč čestitke!!!!!!!!!           Pa seveda tejkaz za Jašo!!!!!user posted image user posted image

Danes je res lep datumuser posted image  sam dvomim da se bo najina bejba spomnla in tud ona ven pršla, čeprav bi blo zame in za moj srček še najbolje, za njo pa seveda itak!

Punce upam da mi do večera tale T2 porihtajo in da e vam javim, bodite lepooo

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 396
4.8.2008 13:27:43   
Erin
clara - jaz bi se šla na tvojem mestu pokazat...bolje preventiva. Bolje da veš da je vse z otročkom uredu kot pa da čakaš in gre kaj narobe. Sestre bodo mogoče malo zoprne ampak tvoje misli pa mirne... Kar pojdi.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 397
4.8.2008 13:30:20   
nell
Punce naj mi ktera sporoči tel.št. od Sandre...js jo jutri namreč maham v Zreče, pa če bo čas, jo pkličem in se oglasim še v P...mogoče bo vsaj čvek uspel, če nama kava ni nikol ratala.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 398
4.8.2008 13:30:58   
clara23
Miškolinček in Erin, hvala za nasvet. Samo počakam da moj dragi pride iz službe pa letiva v P. Sporočim kako bo..

Anita, mogoče se še srečamo v KRuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 399
4.8.2008 13:31:43   
Ryssa
pingo80 nisem šla prav iz Laškega peš, ampak od doma in je malo bližje, je pa pol ure fajnega klanca user posted image
Potem pa imava isto G. A si hodila slučajno v materinsko šolo tudi v Laško?

aradej sem iz Laškega ja. Mogoče se pa res vidiva v P, imaš namen kaj kmalu it? Midva z malim razmišljava o petku, hehe user posted image user posted image user posted image

dojenč čestitke user posted image user posted image

Zoja Miša danes ni več videt krvi, sam me pa še vedno boli pa peče ko grem lulat, pa kr naprej hodim. Upam da čimprej mine, če ne se bom pa mogla it pokazat user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?