cebrca
|
Zoja Miša sem te hotla še včeraj pozdravit in malo spodbudit, da res počakata 2v1 do 8.8. kot si rekla, da sta z vajino princesko sklenili dogovor! Se mi zdi, da je tisto kar ti preživljaš zadnje tedne skoraj huje, kar sem jaz dala čez v P. Zelo dobro se držita in obe sta pogumni, da tako prenašaš obliže in vse težave zraven. Te zvesto spremljam, kaj se dogaja s tabo, ampak Ivan zvesto zahteva svojo pozornost. Vsaj malo si bila doma, da si lahko videla kako je oči uštimal vajin domek za novo članico! za vožiček! Pa da si našla sestro, da ti je snela obliž! Zatekanje je pa nekja čisto normalnega, saj gre potem vse dol! Včeraj sem pa ekspresno ugašala računalnik, ker je tako treščilo, da se je še Ivan zbudil in začel jokat. Potem smo bili pa celo popoldne brez toka. Očitno je nekje poškodovalo daljnovod! Naty DOBRODOŠLA DOMA!! Kako smo fletni! Za porodno zgodbo pa nimam besed, ko je tako lepa! Meni Ivan tudi noče potegnit bradavice in se dojiva z nastavki, pa še ti morajo biti največji, ker tamalih ne mara in noče potegnt. Zaenkrat nama kar lavfa, ampak mi zaspi vmes. Potem ga pa previjem, da se zbudi in podojim še na drugi. Če pa me mleko preveč tišči, si ga pa do konca s pumpco potegnem ven. Čeprav zadnje dni ga že skoraj ni več kaj dosti viška! miškolinček tudi ti DOBRODOŠLA DOMA , zdaj pa veselo cartanje! zvezdica ČESTITKE no pa je šlo hitro, očitno dan nazaj ni bil zastonj alarm! anita pridno počivaj, da se ti pritisk umiri. da bo vse u redu! tejkaz se pa fino švercaš . Za odhod v P pa imaš še vedno dovoj časa. Upam, da nisi huda, ker sem obveščala samo Zojo Mišo. Sem bla bolj brzinska s telefonom, ker res ni bilo veliko časa za telefonijade. Pa še nisem te hotela oberemenjevat med vašo nastanitvijo v novem stanovanju, ker si najbrž še vse pripravljala za novega člana. Pa tudi za internet nisem vedela, kako ti je dostopen! Maja T jaz sem imela tudi problem z mlekom, sem ga dobila šele četrti dan v P, ko sem dobila tabletke. Potem pa mi je mami prinesla še šado. Po tistem sem pa mislila, da mi bo moji prijateljici dobesedno razgnalo. Mi je tako tekel mlek, da sem imela čisto mokro spalno srajco!