tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek Tane , ker smo zmenjene, da se o znakcih ne bomo pogovarjale, bom to upoštevala in te bom raje spraševala druge stvari. Srečka, še ta teden delaš in potem dopust. Upam vsaj da bo pravi dopust in ne delovni. No, pa tudi če bo, bo občutek še vedno lep, ko veš da delaš nekaj zase, a ne. Zdaj, ko ni Elle, pa moramo kar me okarat Giotti in ji dat kakšen cvek . Ello pa je pomoje njen dragi peljal na obljubljeno potovanje, ker sta bila pridna! Tudi me si moramo umisliti kakšno nagrado, ko bomo dočakale , tako vsaj ne bomo nonstop razmišljale o zamudi , temveč o nagradi! To bi blo pa res dobro! Hmmm, že razmišljam o moji nagradi. crvicek, ja o znakcih se ne pogovarjamo in tudi ne razmišljamo (no vsaj ne tako intenzivno kot prejšnji mesec), te ne bom spraševala kako tebi teče čas... jaz imam srečo, ker je ful dela v službi in pa še doma, tako, da samo ko sem na RR vidim, da imam še 6dni do dneva D. Ravno danes pa sem si rekla super še ta teden potem pa 14 dni doma ali pa morda kakšno kratko 3dnevno potovanje, mogoče v Sarajevo na čevape . bomo še videli kako bo s financami, če ne pa 6 dni do testka in bom naredila tako kot bambinca, se naročim k frizerju pol pa če bo razočaranje bom mela vsaj novo frizuro, če bo pa bo pa dvojno uživanje. skratka v vsakem primeru se naslednjih 14dni malo razvajam tako ali drugače. ella. se pa res že dolgo ni oglasila, no, če je na potovanju kot ji je obljubil ji res privoščim. upam, da nas pride še kaj pogledat zdaj kot naša navijačica pa, da nas kdaj v 'rit brcne' al pa 'okrega' če bomo preveč komplicirale in paničarile. ti se verjetno že v polnem zagonu back to work, sploh ne bom vprašala kako je bilo 'doma' ker vem, da sta 100% uživala. no, tile prijetni (žal) že jesenski dnevi so pa enkratni za šport in uživanje v naravi, tako, da vidva kar pridno športajta in mislita samo pozitivne misli.
|