giotti
|
Oj, drage pupe tok me po joških zdajle trga, da sploh ne morem delat in mi misli kar uhajajo na tisto možnost, saj veste katero. Pa kaj je zdaj to??? Ta mesec smo podpisali pogodbo, da ni znakov, zato tudi prosim, kar tule javno preko spleta, da vsi znaki nemudoma izginejo!!! Se sploh nočem ukvarjat z mislijo o nosečnosti, ker, ne boste verjele, ampak kar ena panika me je danes zagrabla, kaj pa če bom ta mesec res zanosila. Joj, jaz sem tok neresna, pupe, ko bi me poznale... Po eni strani si ful, ful želim otročka, po drugi pa imam toliko planov za to leto, da mi to nikakor ne ustreza in sem si rekla, saj itak rabimo eno leto, da anstane bebica, med tem pa lahko še ful naredim. Poleg tega pa kar spet nisem prepričana, če sem jaz res za te stvari, ker vem, da mi bo to vzelo ogromno moje osebne svobode, brez katere sem kot riba na suhem. In da se bo življenje totalno spremenilo. To je tudi razlog, da sem že kar nekaj čez trideset, devet let skupaj, in še nič otrok. Ker se kar ne morem odločit za ta način življenja! Joj, sploh se ne morem z nobenim pogovarjat, vsi bi bili presrečni, če bi bila nosečka, kaj pa jaz... Ne vem, kaj je to, panika me grabi. HELP , S.O.S Ne vem, tokrat si pa ful želim, da pride rdeča kapica na obisk, sam še ta mesec prosim. Dajte me okregat. Kje je zdaj Ella, da mi da cvek za mojo neskončno neresnost in zmedenost in ne vedenje o tem, kaj si zares želim v življenju. Pa tolko si želim tečt, pa ne le 10km, zdaj hočem na 21km konec oktobra. Pa to bom potem že v tretjem mesecu al kako, če sem nosečka, pa to ne vem, če je potem sploh good? Joj, čist sem presrana, nimam drugega izraza. Ta mesec pa nisem niti malo nestrpna, da bi šla delat test, ker mi ful paše, da ne vem in da se lahko obnašam, kot da nisem noseča. Pa saj ne morem verjet sama sebi. Pupe, prosim, da mi oprostite, jaz vam totalno želim, da ste vse nosečke, sama pa bom tam oktobra na seznamčku, okej??? Sam še malo, da sem še ena v enem. Rada vas imam in ful navijam za vse PS Evo, ful dobro, da sem tole zdajle spravla na papir, špikanje v joških je popolnoma izginilo oziroma skoraj popolnoma, toliko, da se lahko delam, da to ni nič!
|