|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Septembra
1.9.2008 12:27:36   
S*
Žabica, se popolnoma strinjam z Gwendolen, potrpo ša malo, čeprav vem da je to tako zelo težko.

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 426
1.9.2008 12:39:35   
žabica00
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

Ojej, žabica00, je pa ja še en teden do izostanka!!!!! Ne meči denarčka stran, ti bo še prav prišel. Z moje strani govorijo tudi izkušnje - sem prejšnji mesec zmetala cel kup denarja stran za teste, in sem rekla, da nič več. Pa še razočaranje je ful veliko, če je test negativen, kljub temu da veš, da delaš test prezgodaj.

Kakor koli se boš odločila, te sicer tvoje "sotrpinke" podpiramo. No, vsaj zase lahko rečem, ker vem, kaj pomeni čakati in čakati in čakati na tisti dan.

Lp

ma saj vem... ampak tisto čakanje na tako pričakovani user posted image  (saj me razumete).
bom počakala še 1teden, potem pa brez oklevanja user posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 427
1.9.2008 12:40:21   
žabica00
    user posted image         

user posted image SEPTEMBERSKE BORKE user posted image  

xx.09. - iskrica 976
xx.09. - sonček10
xx.09. - ursa30
xx.09. - bambinca

xx.09. - liam(5.krog)
xx.09. - bingo
xx.09. - nataša28
xx.09. - majch(9.krog)
xx.09. - Cari(15.krog)
xx.09. - miklaromuser posted image
xx.09. - pravoda(1.krog)

xx.09. - monty
xx.09. - a.jrad
xx.09. - M1987(7.krog)
xx.09. - katka11(1.krog)
xx.09. - nia*
xx.09. - Ylenia
xx.09. - db
01.09. - Drašika
01.09. - aqua77(15.krog)
 user posted image user posted image  v nove boje
01.09. - Anya22(9.krog)
01.09. - rebeka_(2.krog)

01.09. - murkica(12 krog)user posted image
02.09. - skuštrana suzi
02.09. - mama afrika(8.krog)
03.09. - dulcinea
03.09. - ...Martina...

03.09. - ptejka(2.krog)
03.09. -Anonimna slončicauser posted image
04.09. - A user posted image (4.krog)
04.09. - little angel

05.09. - kalaxy
06.09. - Živa25(19.krog)
06.09. - nhaya(24.krog)

06.09. - Anonimnauser posted image
06.09. - MašiKaši(2.krog)
07.09. - žabica00(2.krog)
09.09. - gwendolen
09.09. - giotti (2.krog)

09.09. - Muca83(11.krog)
10.09. - obayifo 
10.09. - tane
10.09. - tetka5
11.09. - pikachu

11.09. - abika
13.09. - didikaa(6.krog)
14.09. - ulsi25(2.krog) 
15.09. - Mojcak27
15.09. - s@nny
15.09. - malaštruca(1.krog)
16.09. - Tiki55(13.krog)

17.09. - natasa28(1.krog)
18.09. - M1987
18.09. - andre3a

18.09. - METULJ1(21krog)
19.09. - pokica_
20.09. - mi3=
20.09. - tejč76

20.09. - luna80
22.09. - MiSka_82(7.krog)
22.09. - LunaLuna
23.09. - yoliee
24.09. - Štručka1(3krog
24.09. - ziva1(10krog)
27.09. - ursa30(25.krog)

27.09. - DannyS(1.krog)
27.09. - BEBIII
28.09. - Arual(12.krog)

30.09. - Jane77

user posted image

user posted image

user posted image  NAVIJAČICEuser posted image

* spps user posted image
* aqua77
* trinity22
user posted image
* jjasna
user posted image
* KaTkA24
user posted image
* Tiki55
*skrivnost
*sonček85user posted image
user posted image
* pikicao 
* bambinca
* *kinnie*
* D.Mateja
* lucy86
* S*

* luna80
* monty
* tinuška

user posted image     

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

SEPTEMBERSKA STAVNICA

sonček85user posted image   - 30%

aqua77 - 24%  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR.................................. 19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL....................................... 23,7% srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ.........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ .........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST......................................??,?% srečk nosečk
SEPTEMBER.................................--,--% srečk nosečk

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 428
1.9.2008 12:45:29   
ulsi25
Žabica00 jaz te popolnoma razumem, da si nestrpna. Če bi bila na tvojem mestu bi zihr naredila test. Malo za dušo, da te mogoče preseneti in zagledašuser posted image  ali pa da potrdiš da še vseeno malo počakaš. Testek pa tudi ni tako drag....maš v dm v paketku 2 testerja in niso več kot 2 EUR mislim.

No seveda je pa odločitev čisto tvoja. Želim ti pa en velik plus oz dve debeli črtici na testerju.

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 429
1.9.2008 12:54:07   
sonček85
aqua77:pa ne no spet.poišiljam  veliko user posted image user posted image user posted image in     user posted image user posted image user posted image zas naslednji mesec.ne obupaj in vedi da mislim nate.

žabica00:naredi test ko boš prepričana in ko boš to hotela,sama veš kdaj je najbolje.Če pa boš že delala en teeden prehitro si kupi test kot si ga je junona v muller-ju ,ki ti zazna nosečnost pred pričakovano M.

Srečno in držim pesti da si nosečka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Navijam za vse ostale in da vas bo velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ulsi25)
Neposredna povezava do sporočila: 430
1.9.2008 12:54:52   
katka11
hej zenskice!
upam, da tistim, ki dones cakate da boste delale test uspe !
drugac pa tole o znakih mosecnosti... jest jim nic ne verjamem, sam CB je tisti, ki je zihr. vsaj pri meni. itak mam vse znake, ce mislim, da sem noseca, po pa itak, da nisem. ko me je enkrat skrbelo, da sem, pa ne bi blo lih dobr, da bi bla, sem mela popolnoma vseee znake... pa nisem bla, pa ciklus je bil dolg 54 dni..
tolk o tem

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 431
1.9.2008 13:17:33   
Gwendolen
Itak da te razumem, žabica00, tudi jaz komaj čakam na plusek oz. dve črtici! Tako da točno vem, kako se počutiš.

Navijam za vse nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Aqua77, tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp,
Gwdln

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 432
1.9.2008 13:22:45   
Anonimen
aqua, user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tud moja M se že najavlja. Me že cel dan boli v trebuhu.

(odgovor članu Gwendolen)
  Neposredna povezava do sporočila: 433
1.9.2008 13:41:01   
giotti
Oj, drage pupe

tok me po joških zdajle trga, da sploh ne morem delat in mi misli kar uhajajo na tisto možnost, saj veste katero. Pa kaj je zdaj to??? Ta mesec smo podpisali pogodbo, da ni znakov, zato tudi prosim, kar tule javno preko spleta, da vsi znaki nemudoma izginejo!!!

Se sploh nočem ukvarjat z mislijo o nosečnosti, ker, ne boste verjele, ampak kar ena panika me je danes zagrabla, kaj pa če bom ta mesec res zanosila. Joj, jaz sem tok neresna, pupe, ko bi me poznale... user posted image  Po eni strani si ful, ful želim otročka, po drugi pa imam toliko planov za to leto, da mi to nikakor ne ustreza in sem si rekla, saj itak rabimo eno leto, da anstane bebica, med tem pa lahko še ful naredim. Poleg tega pa kar spet nisem prepričana, če sem jaz res za te stvari, ker vem, da mi bo to vzelo ogromno moje osebne svobode, brez katere sem kot riba na suhem. In da se bo življenje totalno spremenilo. user posted image  To je tudi razlog, da sem že kar nekaj čez trideset, devet let skupaj, in še nič otrok. Ker se kar ne morem odločit za ta način življenja!

Joj, sploh se ne morem z nobenim pogovarjat, vsi bi bili presrečni, če bi bila nosečka, kaj pa jaz...
Ne vem, kaj je to, panika me grabi. HELP , S.O.S user posted image  Ne vem, tokrat si pa ful želim, da pride rdeča kapica na obisk, sam še ta mesec prosim. Dajte me okregat. Kje je zdaj Ella, da mi da cvek za mojo neskončno neresnost in zmedenost in ne vedenje o tem, kaj si zares želim v življenju.

Pa tolko si želim tečt, pa ne le 10km, zdaj hočem na 21km konec oktobra. Pa to bom potem že v tretjem mesecu al kako, če sem nosečka, pa to ne vem, če je potem sploh good? Joj, čist sem presrana, nimam drugega izraza. Ta mesec pa nisem niti malo nestrpna, da bi šla delat test, ker mi ful paše, da ne vem in da se lahko obnašam, kot da nisem noseča. Pa saj ne morem verjet sama sebi. user posted image
Pupe, prosim, da mi oprostite, jaz vam totalno želim, da ste vse nosečke, sama pa bom tam oktobra na seznamčku, okej??? Sam še malo, da sem še ena v enem. user posted image  user posted image  user posted image

Rada vas imam in ful navijam za vse user posted image  user posted image  user posted image
user posted image

PS Evo, ful dobro, da sem tole zdajle spravla na papir, špikanje v joških je popolnoma izginilo oziroma skoraj popolnoma, toliko, da se lahko delam, da to ni nič! user posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 434
1.9.2008 13:42:15   
S*
Aqua user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ne obupj, bo pa oktober naš mesec.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 435
1.9.2008 13:43:33   
giotti
Aqua77, škoda, da je prišla. Joj, kako ti privoščim, da je ne bi bilo!! Kaj se je zgodilo takrat, ko si že bla nosečka, sploh ne vem, kaj potem se je splav zgodil user posted image  

Daj, da te stisnem k sebi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

In navijam za naprej user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 436
1.9.2008 13:55:07   
Jane77
Ej giotti, pa sej se ni treba opravičevat za to kar čutiš!!!user posted image user posted image  NIkar. Jst te pa čist razumem in poznam kr neki takih kot ti...sem bla tud jst do nedavnega v takem razpoloženju. Vsak rabi svoj čas , da v njem dozori želja po otroku...in zdi se mi, da je tud čist normalno, če te ko zveš da si noseča, preplavi nekaj negotovih občutkov..vsi mi smo mal egoisti in se bojimo izgubit svojo osebno svobodo...in nič ni narobe s tem... če si noseča, verjem, da se boš kmalu sprijaznila s tem in bila še vesela potem, ko minejo vsi ti negotovi občutki...če pa nisi, potem pa razmisli, če boš delala na tem al ne, al boš še mal počakala.... pa velik sreče in pravih odločitev user posted image

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 437
1.9.2008 13:57:24   
žabica00
giotti user posted image user posted image saj bo bolj, če si user posted image  boš itak v user posted image  in vse bo kmalu pozabljeno, o čem si sploh razmišljala. Vem lajf se ti obrne 180° ampak se splača. Ni boljšega občutka kot tvoje "meso in kri", ki te pogleda in reče MAMA.

aqua user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 438
1.9.2008 13:59:39   
giotti
Jane77, vidiš, da kar tukaj čepim, čeprav se utapljam v delu zadnji teden pred dopustom, da vidim, če mi bo katera kaj rekla in kaj mi bo rekla. In hvala ti, tako si lepo napisala. user posted image user posted image user posted image   Imaš kavico v dobrem pri meni, okej, pa ne to preko ciberspace-a, tisto tapravo!!!!

Zdaj pa zaprem tale čvek in grem naprej delat, ker me že čakajo ljudje tamle pred vrati. In hvala bogu, da je res to špikanje ponehalo.

Jane77, vso srečo tebi, mislim, da je tebe tudi spet obiskala smotka user posted image  Zdaj pa gre zares, okej??

Gremo, pupe, navijam, da bolj ne morem user posted image user posted image

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 439
1.9.2008 14:02:25   
giotti
žabicaoo, user posted image user posted image user posted image , hvala user posted image  Prideš še ti na kavo?

Pupe, gremo na eno kavo, tule v Ljubljani, resno mislim.

Sam ker ta teden ne morem, potem pa imam dopust. No, se bomo že zmenle.

Zdaj pa res papa in se jutri spet kaj javim. Vem, da bom jutri že spet drugače razmišljala.

Vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 440
1.9.2008 14:02:37   
Jane77
aqua77 sem kr jst s tabo še mal žalostna user posted image user posted image , tud mene je včeraj obiskala user posted image .
Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image  za spodbudo, da bo naslednji mesec lepa novička user posted image

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 441
1.9.2008 14:07:41   
Jane77
hvala giotti tudi tebi za spodbudne besedeuser posted image . ja, za kavico pa sm takoj user posted image user posted image
No, le pejd delat user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 442
1.9.2008 14:09:28   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Jane77

hvala giotti tudi tebi za spodbudne besedeuser posted image . ja, za kavico pa sm takoj user posted image user posted image
No, le pejd delat user posted image

to sem še mogla prebrat  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

te držim za besedo glede kavice!!! Sam to bo konec septembra!!! user posted image user posted image
Ajde, pa pa user posted image , pa ne mi več nazaj pisat, okej? Ker potem hočem spet nazaj, ... user posted image

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 443
1.9.2008 14:27:50   
sonček85
navijam navijam za septemberske borkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 444
1.9.2008 14:31:34   
Arual
Ojla.
Pa da se še jaz malo javim.
Danes sem si zrihtala delo prek študentskega servisa in delo poteka od 6 ali 7 zvečer do 2-3 zjutraj, tako da se z mojim dragim ne boma nič kaj vidla, tako bo tudi slončkanje omejeno samo na vikend oziroma en dan, saj so ostali dnevi vsi delovni razen sobote. user posted image  Tako da upam, da bomo vsaj ta mesec imeli srečo in trofili tiste taprave dni. Ma saj jaz ga bom zbudila ko bom domov prišla, pol pa akcija.user posted image

Držim pesti, da nas ta mesec tečka ne obišče.
Lp

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 445
1.9.2008 14:38:35   
Anonimen
Navijam tudi jaz, sem tista user posted image iz prejšnjega meseca.

Giotti, mislim, da je tale tvoj post samo eden od znakcev user posted image

Vsem ostalim, ki se borite: ena skrivnost pozitivnega mišljenja - mislite pozitivno! user posted image  Resno mislim. Primer: x.sept. bom dočakala user posted image . Primer neg. mišljenja bi bil: x.sept. ne bom dobila user posted image . Isti rezultat, počutje ob izreku pa popolnoma nasprotno. V prvem primeru vizualizirate nekaj dobrega, v drugem pa kljub temu, da je ne čakate, vidite tisto grdo packo. V tem smislu bi bil tudi naslov debate "M ne pričakujemo v septembru" deloval bolj pozitivno, če bi se imenoval "user posted image pričakujem septembra" user posted image

Sem zakomplicirala? Upam, da ne. Mislite pozitivno, veselite se lepih jesenskih dni, ki prihajajo in uživajte v svojem življenju!

Morda pa se v septembru posreči tudi nama user posted image  (a zaenkrat ostajam samo navijačica)

LP, user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 446
1.9.2008 14:39:42   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

jaz je ne pričakujem naslednij mesec je prišla user posted image .

aquica, user posted image user posted image user posted image , no če gledamo s svetle plati, ta ta mesec vsaj ni tako zuser posted image ... kot prejšnji mesec, saj vem slaba tolažba. navijam in držim pesti zate v oktobru ali si še ta mesec pri nas?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 447
1.9.2008 14:49:22   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Ta mesec smo podpisali pogodbo, da ni znakov, zato tudi prosim, kar tule javno preko spleta, da vsi znaki nemudoma izginejo!!!

user posted image  Po eni strani si ful, ful želim otročka, po drugi pa imam toliko planov za to leto, da mi to nikakor ne ustreza in sem si rekla, saj itak rabimo eno leto, da anstane bebica, med tem pa lahko še ful naredim. Poleg tega pa kar spet nisem prepričana, če sem jaz res za te stvari, ker vem, da mi bo to vzelo ogromno moje osebne svobode, brez katere sem kot riba na suhem. In da se bo življenje totalno spremenilo

Dajte me okregat. Kje je zdaj Ella, da mi da cvek za mojo neskončno neresnost in zmedenost in ne vedenje o tem, kaj si zares želim v življenju.

Pa tolko si želim tečt, pa ne le 10km, zdaj hočem na 21km konec oktobra. Pa to bom potem že v tretjem mesecu al kako, če sem nosečka, pa to ne vem, če je potem sploh good? Joj, čist sem presrana, nimam drugega izraza.

ti, ti, giotti, te bom kar jaz namesto elle, okregalauser posted image , kaj je zdaj to, znakov ta mese ni smo rekle in pač čakamo, potem pa tako kot ti vedno praviš če nam je namenjeno/usojeno ta mesec potem bo.

joj, kar se pa tiče tega...toliko planov za to leto, pa osebna svoboda, pa življenje totalno spremenilo...hmmm, pa saj biti noseč in dobiti otroka ne pomeni, da je vsega konec no, punce dejte biti malo bolj resne in realne.
stvari se res SPREMENIJO, pa pač malo več planiranja in vsega tega, ne pomeni pa to, da zdaj pa nikamor več ne moreš, npr. v Indijo ali pa na Tajsko na potovanje, pa npr. se s športom ukvarjat saj ti je Pušenjak napisal, da če si športnica lahko delaš vse do konca razen sveda če ni težav. Poznam eno, ki je bila profesionalna igralka tenisa in je še v 9 mesecu igrala tenis in do 7m. smučala itd. tako, da ni vsega KONEC ko si noseč oz. dobiš otroka. Seved, če razmišljaš, da je vsega konec in če si narediš tako potem je, če pa ne pa ni, jaz razmišljam le o +++ki mi jih bo prinesel otrok...ampak o tem več drugič, ker sem se že preveč razpisala.user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 448
1.9.2008 15:07:23   
boob
Jaz sem se kar k vam preselila, čeprav čakam še avgustovsko user posted image  , test sem delala danes pa je bil -- user posted image  . . user posted image  bi pa morala dobit 28.8.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 449
1.9.2008 15:37:20   
pokica_
Za vse vas, ki delate te dneve testeke, naj si bodo za zdaj še negativni,...navijam, da bojo pozitivniuser posted image user posted image !!!

Tistim, ko vas je pa žal obiskala ta grda grozna tečkauser posted image , pa en veeeeeelik objemčekuser posted image user posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?