trinity22
|
pozdravljene vse, ki je ne čakate septembra in tudi tiste, ki samo navijate navijačicam se tudi sama pridružujem in držim pesti, da bo čim več rozik (prosim, če me date na seznam) Bi pa vseeno pod tole temo napisala par besed, september 2007 je bil prvi mesec, ko sem se vpisla med borke, prej sem nekaj mesecev forum le brala in nisem bila aktivna, ker sem bila prepričana, da nama bo tako ali tako takoj uspelo in da se mi ni treba vpisovat med borke, ko pa kar ni in ni ratalo in je tekel že 5 mesec, pa sem se odločila da se pridružim puncam na tem forumu, saj so tukaj same čudovite punce in vedno najdejo prijazno besedo za vsakogar ... No tudi potem, ko sem se pridno iz meseca v mesec vpisovala med borke ni bilo uspeha, na koncu mi je dala G klomifen, zato sem se vpisala v klub klomifenk, ko sem imela zadnji krog tablet in ko sem že skoraj vrgla puško v koruzo in se sprijaznila s tem, da bodo potrebne še dodatne preizkave, nama je v juliju uspelo zagledat +, čeprav še vedno čisto ne dojemam sem neizmerno hvaležna vsak dan, da se mi je uresničila tako velika želja, upam samo, da bo vse tako kot je treba in da mi uspe pripeljati nosečnost do srečnega konca. Za vse vas, ki pa se še borite pa navijam in vam polagam na srce NIKOLI ne obupajte, čeprav je kakšen mesec huje kot ponavdi, ampak na koncu vas čaka nagrada, ki je neprecenljiva. dajmo punce, dajmo, dajmo
|