giotti
|
Joj, danes ste pa skoz na RR, ko jaz nimam časa, potem pa nimam časa komentirat, pa tako me srbi jezik Sam tole pa moram pozdravit, da se je Crvicek opogumila in prijavila Drugače pa, Tane, ker že sprašuješ za mnenje, ga naj povem. Sem extremna (se zavedam, da pretiravam na celi črti) nasprotnica alkohola, pa četudi gre za kozarček vina. Tako pač je in ne me resno jemat, ker je to absolutno moj osebni problem, zakaj imamo tako izreden odpor do alkohola. Tako da moje menje je, nič alkohola, ne pred, ne med, ne po nosečnosti Okej, zdaj pa če poskušam bit malo bolj objektivna, bi pa tudi rekla, ne, pa ne zato, ker bi že bila nosečka, ker verjamem, da alkohol ne more škoditi plodu v tako zgodnji fazi nosečnosti, ampak zato, ker bi rada postala nosečka. In v to serijo receptov, kako lahko mi sami pripomoremo k temu, da bomo čim bolj plodni, gotovo spada črtanje alkohola in ostalih poživil (na primer kava, ki jo jaz zaenkrat še pijem , ker me še ne daje panika, kdaj bom nosečka.. če pa ne bo neki cajta ratal, pa gotovo črtam to reč) iz seznama vsakdnje prehrane, ter da jemo čim bolj zdravo in se veliko gibamo. Priznam, da sem, kar se tega tiče zelo konzervativna, ampak tako pač je Tudi fantom bi rekla, da če delajo bebico, naj ne spijejo niti enega kozarčka, da bodo njihovi semenčeki čim bolj živahni in zdravi. No, ja, saj me ne rabiš jemat resno Dajmo, pupe, kje se skriva kaka septembrska nosečka srečka
|