Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 13:40:29
|
|
|
|
petra *k
|
alo čvekice tatly, saj veš, ko maš cajt, se samo zglaste, jaz več al manj cele dneve samevam, tak da mi full paše, da pridete, pa še stello vidim jaz pa sem te včeraj bla pri g, mi je naredil ctg, pa uz na vse načine, pa še na merjenje obsega sem mogla iti. no popodne pa me moj zove iz službe, da so ga zvali iz ptujske bolnice, pa da je klical nazaj, pa so mu na šalteru rekli, da nevejo zakaj so ga klicali, da ga je ena sestra klicala iz ginekološkega oddelka. mene je že panika, kaj je te zaj narobe, al kaj bi radi. pa sma danes vjutro klicala gor in dobla toto sestro, je rekla,da je ginekolog naročil, da morem jutri priti opet na ctg pa merjenje obsega trebuha. lepo so najdva prestrašli- je bla glih tatly pri meni s stello pa njenim, tak da so me malo rešli z razmišljanjem o tem, kaj bi radi. no tak da grem jutri opet na ptuj. sicer pa mi ni težko saj boljše da smo ziher, ne??
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 13:42:16
|
|
|
|
petra *k
|
polek tega pa me je včera vprašal, če je možno da mi odteka voda. sem rekla da mi verjetno ne, da sem res vsakih 5 min na wc, ampak voda nebi odtekala samo na školjki . mi je tatly predlagala da si grem po vložke v lekarno, ki se obarvajo, če je plodovna voda, a je kera to že kdaj uporabljala- tudi ona je to prečitala na enem forumu, sama ni preizkusla. ve kera kaj o teh vložkih?
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 13:44:36
|
|
|
|
petra *k
|
aja tatly, pa še to. ti mi kar prinesi čaj, si napisala, da bom več na wc, na velki potrebi- toga mi prosim ne želi, dristam že par dni, tak da mi bo zadnjo plat počasi razneslo madona, kak se to grdo čuje, samo če je res!!! čuj bodoča mami, bi res blo fajn, da daš eni telefonsko, da nam javi. nikdar se ne ve, me bi ti takrat tudi rade stale ob strani, te pa čeglih samo tu na forumu!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 13:46:15
|
|
|
|
petra *k
|
pravkar sem oddala glasek za stello da vas malo spomnim... zgleda, da sem tak gratala kak deja, ko je gor, se spominja sama s sabo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 13:57:08
|
|
|
|
TinaV*
|
Jaz se nisem cula za te vlozke,lahko pa grem vprasat ker grem itak jutri verjetno v lekarno,morem iti po vitamine.... hehe petra ni problema za tel samo recte...sicer vam pa ni treba samo na forumu stat ob strani bi blo strasno fajn vsaj z moje strani da vas vse spoznam... jaz grem sicer full malo kdaj v ormoz,ker mam vse razen zobozdravnika in osebnega zdravnika tu na ptuju,ampak vidim ve pa grete kar dosti na ptuj,,,se komot na kavi dobimo al pa kar pri meni doma ....ce vam niso stopnice odvec
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 13:58:17
|
|
|
|
TinaV*
|
glej glej kdo je spet stran zacel
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 13:59:50
|
|
|
|
TinaV*
|
a pa na stello tudi nisem pozabila,pridno danes glasujem ....upam da zmaga in da ji damo cim vec glasov
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 14:04:15
|
|
|
|
tatly
|
bodoca mami gdaj tocno mas rok???skoda da se nam nisi prej pridruzla sem bla po roku vsak dan skoro na ctg... meta kje je tvoja porodna zgodba
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 14:05:35
|
|
|
|
TinaV*
|
saj sem full dosti tu bla ampak nikoli nisem niti citala foruma...res meni je tudi zal da nisem prej se javila....rok mam uradno 21.10
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 14:07:48
|
|
|
|
petra *k
|
jaz grem jutri na ptuj, samo nimam cajta se ustavljat na kavi, ker morem na trgatev- oziroma jaz grem samo jest zato bi že blo fajn meti tvojo tel, recimo včeraj sem bla ob 8h na ptuju, dala kri, ob 9.15 sem rešla pri g, edino kaj sem mogla na izvide počakat, ki so prišli komaj ob 10.45!!!! nesem se mela kam dat, v avtu sem 1 uro sedela pa net fm poslušala. v takem primeru bi res blo fajn meti tvojo tel, bi lahko 1 uro čvekale
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 14:10:43
|
|
|
|
TinaV*
|
ma ko vse napisem noce poslati...uhh to pa me svadi... cudno mi je to da me ni dal G nic prej ko v cetrtek na ctg ...tokrat prvic z njegove strani...saj sem bla ze 4x ampak samo ko sem bla v porodnisnici...sem ga vprasala oz mu povedala da je to babicam blo cudno tam pa ni nic rekel...aha edino to zakaj sem mela v eni noci 3x ctg...sem rekla zakaj le...popadke sem mela
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 14:12:47
|
|
|
|
TinaV*
|
ja vidis jaz sem bila pa do 14 doma...pa tudi se nisem mela kam dat...mas prav da gres samo jest na trgatev...haha mene niti ne vabijo,niti jest v trgatve...se ko so nasi brali me niso vabili ker itak vejo da nesmem delati nic kaj...no jela bi pa lahko ...ampak malo full malo goric pa so bli prej fertik ko bi midva s ptuja prisla
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 14:23:26
|
|
|
|
TinaV*
|
joooj citam malo forum,koliko oktoberk je ze rodilo ...saj prav
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 14:25:45
|
|
|
|
TinaV*
|
nic,grem se malo vlect...sem vseeno bila pridna glede na to da sem crkjena ...mi je uspelo vse nareti..razen speglat se morem,ampak to bom vecer ko je moj doma da mi vse perajt nastima....predno jaz mizo ven dobim ker jo mam tak krasno pospravljeno pa vse ostalo ....eh ne da se mi se se slisimo kasneje
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 14:50:00
|
|
|
|
trezika
|
bodoča mami, brez skrbi da bom od davida ziher kaj zvedla, ko bo čas za to sam tel. pa vseeno lahk posreduješ saj je ne rabiš tu javno razkrit, lahk zs pošlješ sam bi se pa res lahk doble na kaki kavi, mogoče še zdaj ko si 2 v 1
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 15:33:51
|
|
|
|
petra *k
|
bodoča mami, saj jaz tudi ne grem brat, toga vena neso pričakovali. v vsakem primeru bi jaz prišla samo tja na kosilo, tudi če nebi mela doktora. sicer mi je to malo noro, samo jest priti, pa saj te to morejo zastopti. se mi pospela pa padem, pa me lahko že pelajo za porodnišnico
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 15:42:25
|
|
|
|
Anonimen
|
alo čveke! mi2 z anejom pa delama buče pa ježeke in mama že tako po stanovanju, da bo res faj za pucat nekaj pa morema delat, da mu ni dolg čas. sem kupla eno fajno revijo in so take lepe stvari za izrezat in za na okna obesit, tak da režema in lepima. bomo malo jesensko vzdušje naredli po stanovanju
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 15:58:54
|
|
|
|
trezika
|
deja potem pa le lepo ustvarjajta... se spomnim, da sva midve z mamo tudi vedno vsemogoče rezale, lepile, obešale,...skratka bile sva ustvarjalne...ko bi mi le kaj od tega ostalo pa se mi zdi da sploh nimam občutke za take stvari
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 16:07:21
|
|
|
|
Anonimen
|
trezika saj ti potem vse nazaj pride ,samo recimo pesmice se je potrebno na novo učit- namreč jaz sem vse pozabila, ostalo pa gre nekak sproti. pa treba ga je tudi nekak zaposlit, da se ne naveliča enih in istih stvari. sicer pa si ponavadi izberem kaj drugega( pri čem ni treba dosti pospravljenja)
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 16:29:42
|
|
|
|
ada2
|
evo, na hitro se vam javim, da ne boste rekle, da se nočem javljat, ampak boste že videle, ko boste imele po 2 otroka in še v tretjje pričakovale, pa še v službo hodile no, drugi teden pa sem na dopustu, pa obljubim, da se bom več oglašala, vsaj dopoldne, ko bom bolj ali manj sama nič, letim še malo vun, me Adam že priganja
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 17:41:59
|
|
|
|
TinaV*
|
kaj zaj cvekice kje ste? evo jaz sem perajt za porodnisnico ( no mislim vse mam spakirano) pa vse speglano...saj nisem mela dosti,en stroj samo...sem ze opazila da je bojse ce peglam veckrat po manj kot pa vseeeeee naenkrat ...do zaj ni bil problem ampak vseeno je boljse tak ko zaj delam ja petra mas prav mene bi tudi blo sram samo jest iti v trgatev,po moje nebi sla ...sem se samo hecala
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 17:59:01
|
|
|
|
petra *k
|
bodoča mami, res je tak, kak sem napisala, da me je sram iti samo jest. pa sem rekla mojemu, da bom prišla po kosilu, naj se najejo toti, ki bodo delali. ampak se on s tem ne strinja, pravi, da jim je te venda logično da nem jaz brala. a ti si se že lepo napakirala? jaz pa še čakam 15., da dobim dnar od paketa in še grem pokupim zadnje stvari, te pa se jaz tudi napakiram počasi. kaj pa češ, ni več kaj čakat, zadnji mesec je tu. ada pozdravljena, lepo, da si se nam oglasila. te razumemo, da polek 2 otrok nemreš biti tolko na rač kak me, ki smo še brez.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 18:15:21
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly JEA GRATALO MI JE
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 18:16:37
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly meta-zdaj sem gledala tvoj album ....busija si mela kot da bi puncko nosla Se ti zdi? Meni se je pa zdelo, da ga mam čisto nekje v riti. Vsi so mi fanta napovedovali. Mah, ne vem. Sem pa zdaj 100% da je fantek
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 18:24:49
|
|
|
|
meta21
|
Tatly, saj ni kaj pretresljivega pri moji porodni zgodbi. Tole sem napisala pri Grosupeljskih mamicah: Ob 1h zjutraj mi je odtekla voda, ob 3.30 sem prišla v porodno še vedno odprta le en prst, ob 6h sem bila odprta 4cm moji popadki so pa kar usihali. Ob kakšnih 7h al 8h so mi dali vagineleto in nekaj v žilo in takrat se je začel tisti del, ko sem klela samo sebe, da nisem šla v Postojno na epiduralno potem pa sem ob 9.10 rodila v 3 popadkih, dobila 3 šivčiče in tisti trenutek bi šla lahko še enkrat rodit. Toliko v parih stavkih. Počutila sem se odlično, mali tudi in na poti iz porodnišnice smo že naredili kratek postanek v mullerju (pa ne me zatožit, da me ne bo kakšna babca najurila ).
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.