|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
7.10.2008 13:40:29   
petra *k
alo čvekice

tatly, saj veš, ko maš cajt, se samo zglaste, jaz več al manj cele dneve samevam, tak da mi full paše, da pridete, pa še stello vidimuser posted image user posted image user posted image

jaz pa sem te včeraj bla pri g, mi je naredil ctg, pa uz na vse načine, pa še na merjenje obsega sem mogla iti. no popodne pa me moj zove iz službe, da so ga zvali iz ptujske bolnice, pa da je klical nazaj, pa so mu na šalteru rekli, da nevejo zakaj so ga klicali, da ga je ena sestra klicala iz ginekološkega oddelka. mene je že panika, kaj je te zaj narobe, al kaj bi radi. pa sma danes vjutro klicala gor in dobla toto sestro, je rekla,da je ginekolog naročil, da morem jutri priti opet na ctg pa merjenje obsega trebuha. lepo so najdva prestrašli- je bla glih tatly pri meni s stello pa njenim, tak da so me malo rešli z razmišljanjem o tem, kaj bi radi. no tak da grem jutri opet na ptuj. sicer pa mi ni težko saj boljše da smo ziher, ne??

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
7.10.2008 13:42:16   
petra *k
polek tega pa me je včera vprašal, če je možno da mi odteka voda. sem rekla da mi verjetno ne, da sem res vsakih 5 min na wc, ampak voda nebi odtekala samo na školjkiuser posted image  . mi je tatly predlagala da si grem po vložke v lekarno, ki se obarvajo, če je plodovna voda, a je kera to že kdaj uporabljala- tudi ona je to prečitala na enem forumu, sama ni preizkusla. ve kera kaj o teh vložkih?

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
7.10.2008 13:44:36   
petra *k
aja tatly, pa še to. ti mi kar prinesi čaj, si napisala, da bom več na wc, na velki potrebi- toga mi prosim ne želi, dristam že par dni, tak da mi bo zadnjo plat počasi razneslouser posted image user posted image user posted image  madona, kak se to grdo čuje, samo če je res!!!

čuj bodoča mami, bi res blo fajn, da daš eni telefonsko, da nam javi. nikdar se ne ve, me bi ti takrat tudi rade stale ob strani, te pa čeglih samo tu na forumu!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
7.10.2008 13:46:15   
petra *k
pravkar sem oddala glasek za stellouser posted image  da vas malo spomnim...

zgleda, da sem tak gratala kak deja, ko je gor, se spominja sama s sabouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
7.10.2008 13:57:08   
TinaV*
Jaz se nisem cula za te vlozke,lahko pa grem vprasat ker grem itak jutri verjetno v lekarno,morem iti po vitamine....
hehe petra ni problema za tel samo recte...sicer vam pa ni treba samo na forumu stat ob strani bi blo strasno fajn vsaj z moje strani da vas vse spoznam...
jaz grem sicer full malo kdaj v ormoz,ker mam vse razen zobozdravnika in osebnega zdravnika tu na ptuju,ampak vidim ve pa grete kar dosti na ptuj,,,se komot na kavi dobimo al pa kar pri meni domauser posted image ....ce vam niso stopnice odvec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
7.10.2008 13:58:17   
TinaV*
glej glej kdo je spet stran zacel user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
7.10.2008 13:59:50   
TinaV*
a pa na stello tudi nisem pozabila,pridno danes glasujem user posted image user posted image user posted image user posted image ....upam da zmaga in da ji damo cim vec glasov

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
7.10.2008 14:04:15   
tatly
bodoca mami gdaj tocno mas rok???skoda da se nam nisi prej pridruzla sem bla po roku vsak dan skoro na ctg...
meta kje je tvoja porodna zgodba

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
7.10.2008 14:05:35   
TinaV*
saj sem full dosti tu bla ampak nikoli nisem niti citala foruma...res meni je tudi zal da nisem prej se javila....rok mam uradno user posted image user posted image user posted image  21.10

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
7.10.2008 14:07:48   
petra *k
jaz grem jutri na ptuj, samo nimam cajta se ustavljat na kavi, ker morem na trgatev- oziroma jaz grem samo jestuser posted image user posted image zato bi že blo fajn meti tvojo tel, recimo včeraj sem bla ob 8h na ptuju, dala kri, ob 9.15 sem rešla pri g, edino kaj sem mogla na izvide počakat, ki so prišli komaj ob 10.45!!!! nesem se mela kam dat, v avtu sem 1 uro sedela pa net fm poslušala. v takem primeru bi res blo fajn meti tvojo tel, bi lahko 1 uro čvekale

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
7.10.2008 14:10:43   
TinaV*
ma user posted image  ko vse napisem noce poslati...uhh to pa me svadi...
cudno mi je to da me ni dal G nic prej ko v cetrtek na ctg ...tokrat prvic z njegove strani...saj sem bla ze 4x ampak samo ko sem bla v porodnisnici...sem ga vprasala oz mu povedala da je to babicam blo cudno tam pa ni nic rekel...aha edino to zakaj sem mela v eni noci 3x ctg...sem rekla zakaj le...popadke sem mela

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
7.10.2008 14:12:47   
TinaV*
ja vidis jaz sem bila pa do 14 doma...pa tudi se nisem mela kam dat...mas prav da gres samo jest na trgatev...haha mene niti ne vabijo,niti jest v trgatve...se ko so nasi brali me niso vabili ker itak vejo da nesmem delati nic kaj...no jela bi pa lahko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ampak malo full malo goric pa so bli prej fertik ko bi midva s ptuja prisla

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
7.10.2008 14:23:26   
TinaV*
joooj citam malo forum,koliko oktoberk je ze rodilo ...saj prav user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
7.10.2008 14:25:45   
TinaV*
nic,grem se malo vlect...sem vseeno bila pridna glede na to da sem crkjena user posted image user posted image user posted image ...mi je uspelo vse nareti..razen speglat se morem,ampak to bom vecer ko je moj doma da mi vse perajt nastima....predno jaz mizo ven dobim ker jo mam tak krasno pospravljeno pa vse ostalo ....eh ne da se mi  se user posted image user posted image user posted image user posted image
se slisimo kasneje

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
7.10.2008 14:50:00   
trezika
bodoča mami, brez skrbi da bom od davida ziher kaj zvedla, ko bo čas za touser posted image user posted image user posted image  sam tel. pa vseeno lahk posreduješuser posted image user posted image user posted image  saj je ne rabiš tu javno razkrit, lahk zs pošlješuser posted image user posted image user posted image  sam bi se pa res lahk doble na kaki kavi, mogoče še zdaj ko si 2 v 1user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
7.10.2008 15:33:51   
petra *k
bodoča mami, saj jaz tudi ne grem brat, toga vena neso pričakovali. v vsakem primeru bi jaz prišla samo tja na kosilo, tudi če nebi mela doktora. sicer mi je to malo noro, samo jest priti, pa saj te to morejo zastopti. se mi pospela pa padem, pa me lahko že pelajo za porodnišnicouser posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
7.10.2008 15:42:25   
Anonimen
alo čveke!
mi2 z anejom pa delama buče pa ježeke in mama že tako po stanovanju, da bo res faj za pucatuser posted image nekaj pa morema delat, da mu ni dolg čas. sem kupla eno fajno revijo in so take lepe stvari za izrezat in za na okna obesit, tak da režema in lepima. bomo malo jesensko vzdušje naredli po stanovanju

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2317
7.10.2008 15:58:54   
trezika
deja potem pa le lepo ustvarjajta... se spomnim, da sva midve z mamo tudi vedno vsemogoče rezale, lepile, obešale,...skratka bile sva ustvarjalne...ko bi mi le kaj od tega ostalo pa se mi zdi da sploh nimam občutke za take stvariuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
7.10.2008 16:07:21   
Anonimen
trezika saj ti potem vse nazaj prideuser posted image ,samo recimo pesmice se je potrebno na novo učit- namreč jaz sem vse pozabila, ostalo pa gre nekak sproti. pa treba ga je tudi nekak zaposlit, da se ne naveliča enih in istih stvari. sicer pa si ponavadi izberem kaj drugega( pri čem ni treba dosti pospravljenja)user posted image

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2319
7.10.2008 16:29:42   
ada2
evo, na hitro se vam javim, da ne boste rekle, da se nočem javljat, ampak boste že videle, ko boste imele po 2 otroka in še v tretjje pričakovale, pa še v službo hodileuser posted image

no, drugi teden pa sem na dopustu, pa obljubim, da se bom več oglašala, vsaj dopoldne, ko bom bolj ali manj samauser posted image

nič, letim še malo vun, me Adam že priganja

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
7.10.2008 17:41:59   
TinaV*
kaj zaj cvekice kje ste?
evo jaz sem perajt  za porodnisnico ( no mislim vse mam spakirano) user posted image user posted image user posted image user posted image
pa vse speglano...saj nisem mela dosti,en stroj samo...sem ze opazila da je bojse ce peglam veckrat po manj kot pa vseeeeee naenkrat user posted image user posted image user posted image user posted image ...do zaj ni bil problem ampak vseeno je boljse tak ko zaj delam user posted image user posted image
ja petra mas prav mene bi tudi blo sram samo jest iti v trgatev,po moje nebi sla ...sem se samo hecala

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
7.10.2008 17:59:01   
petra *k
bodoča mami, res je tak, kak sem napisala, da me je sram iti samo jest. pa sem rekla mojemu, da bom prišla po kosilu, naj se najejo toti, ki bodo delali. ampak se on s tem ne strinja, pravi, da jim je te venda logično da nem jaz brala.
a ti si se že lepo napakirala? jaz pa še čakam 15., da dobim dnar od paketa in še grem pokupim zadnje stvari, te pa se jaz tudi napakiram počasi. kaj pa češ, ni več kaj čakat, zadnji mesec je tu.

ada pozdravljena, lepo, da si se nam oglasila. te razumemo, da polek 2 otrok nemreš biti tolko na rač kak me, ki smo še brez.

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
7.10.2008 18:15:21   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

JEA GRATALO MI JE

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
7.10.2008 18:16:37   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

meta-zdaj sem gledala tvoj album ....busija si mela kot da bi puncko nosla

Se ti zdi? Meni se je pa zdelo, da ga mam čisto nekje v riti. Vsi so mi fanta napovedovali. Mah, ne vem. Sem pa zdaj 100% da je fantekuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
7.10.2008 18:24:49   
meta21
Tatly, saj ni kaj pretresljivega pri moji porodni zgodbi. Tole sem napisala pri Grosupeljskih mamicah:

Ob 1h zjutraj mi je odtekla voda, ob 3.30 sem prišla v porodno še vedno odprta le en prst, ob 6h sem bila odprta 4cm moji popadki so pa kar usihali. Ob kakšnih 7h al 8h so mi dali vagineleto in nekaj v žilo in takrat se je začel tisti del, ko sem klela samo sebe, da nisem šla v Postojno na epiduralno potem pa sem ob 9.10 rodila v 3 popadkih, dobila 3 šivčiče in tisti trenutek bi šla lahko še enkrat rodit.

Toliko v parih stavkih. Počutila sem se odlično, mali tudi in na poti iz porodnišnice smo že naredili kratek postanek v mullerju (pa ne me zatožit, da me ne bo kakšna babca najurilauser posted image ).

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.